♥Hjärtligt Välkomna till min Blogg ♥
Du har kommit till Trollmorsans blogg gjord av, skriven av och läst av ♥KÄRLEK♥.
Här kan ni läsa både om mig & mina troll, vår Trollfamilj
, shopping & lek, skratt & gråt... kärlek & hat!!
Allt skrivet med sann •●♥♥●•♥LOVE♥!!•●♥♥●•Varmt Välkomna!!

Trollungarna


Trollungarna
♥Alexsander
Fullständigt namn: Kim Alexsander Lars
Född: 15/9 1998 i Skellefteå
Han är min son i norr. Bor där hos sin pappa. Han är en glad och mysig kille. Kommer ner och träffar oss ibland. Framöver får vi hoppas att det blir oftare också :)
Han tycker om att se film, spela, vara med vänner och bowla ;)
  ♥Nathalie

Fullständigt namn: Linnea Nathalie
Född: 14/6 2001 i Skövde
Detta är vår duktiga stora tjejja. Hon älskar att hjälpa andra och står gärna till tjänst om någon behöver. Hon är också en väldigt bestämd tjej, vill gärna vara "boss". Tycker om att spela, se film och läsa böcker. Nathalie är en glad och omtänksam tjej.
♥Mhy
Fullständigt namn: Teckla Mhy
Född: 1/1 2003 i Skövde
Detta är våran prinsessa. Vår Lilltjejja som älskar rosa och allt som har med prinsessor att göra. Djur är största intresset och hennes favvo "Brunvit" har varit med sen hon var 1 år. Älskad ♥ och bästa vänner för alltid! Mhy har diabetes typ 1 och har många upp och ner gångar. Är en envis, bestämd tjejja när hon sätter den sidan till. Men är också en glad och sprallig tjej. Älskar att pyssla om sina djur. (leksaker)
♥Theodore 
Fullständigt namn: Nils Bo Theodore
 Född: 17/3 2005 i Skövde
BusTrollet. Detta är våran praktiker. Han är gärna med pappa och snickrar, mäter och pillar. Han är en glad, envis och pigg kille. Men också en riktigt busig en. Som älskar att pussla, vara med pappa och givetvis bygga lego, men framförallt att busa.
♥Noha

Fullständigt namn: Karl Olof Noha
 Född: 9/4 2006 i Skövde
Han är vårat CharmTroll. Med sina underbara smilegropar charmar han alla ♥. Noha är också vår tänkare, drömmare eller kanske poeten :). Han älskar att bläddra i böcker, sitta och fundera eller drömma. Han har inte bråttom någonstans. Han älskar att "läsa" böcker, se film men också att bygga lego eller leka med bilarna. Han är oftast en glad och charmig kille, men har också ett stort humör när den sidan sätter till. Han kan vara mycket envis och bestämd. 
♥Timothy
Fullständigt namn: Per Olle Timothy
Född: 5/10 2007 i Skövde
Detta är vårt TokTroll. Mest för att han ibland liknar Toker i de sju dvärgarna ;) Så söt! Han är våran humörs kille. Han kan vara riktigt arg, sur och tvär. Men när hans blomstrande humör, leende och skratt kommer fram är han en otroligt glad och sprallig kille. Denna killen älskar att måla och leka med bilar. 
 ♥Wihlmer 
Fullständigt namn: Nils Erik Wihlmer
Född: 27/12 2008 i Skövde
LillTrollet vår andra charmör. Han har ett sätt som får alla att charmas av honom. En liten "MiniMorfar" för er som känner till oss förstår ;) hihi. Han är en glad, charmig och kramig kille. Han älskar att vara med där det händer. Är det leka med bilar, bygga lego eller göra en koja så vill han vara med oavsett. 
Han har dock kommit på sin envisa sida och humöret har visat sig. 
Arg och retlig mot sina syskon har han börjat bli.  Är annars en lugn kille.
♥Elijhan 
Fullständigt namn: Love Göte Elijhan
Född: 19/6 2010 i Skövde
Vårt MiniTroll. Han är en liten söt kille. Detta är allas myskille. Alla i familjen vill krama, sitta och mysa och leka med honom. :) och han kryper gärna upp i famnen hos dem han tycker om. Familjen som vänner.
En urmysig liten kille kan man nog kort beskriva honom! 
♥Emanuehl 
Fullständigt namn: Begnt Håkan Emanuehl
Född: 15/5 2012 i Skövde
Vårt MicroTroll. Näst minst och gladast. Är det inte skit i blöjan eller tomt i magen så är jag glad.
Älskar att busa och leka. Tycker om att bli ompysslad av alla syskon.
♥Matheus 
Fullständigt namn: Johannes Christian Matheus
Född: 17/12 2013 i Skövde
Allra minst. Pigg, lugn och fin. Blir givetvis älskad och ompysslad av alla syskonen.

♥Älskar Er Mina Underbara Trollungar! Ni är Mitt ALLT! 

Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Mormors sötisar ♥ Jag Älskar Er!

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag läste att Mhy har diabetes typ 1. Hur märkte ni det? Vår snart 4-årige son dricker massor, kissar ganska oregelbundet och hinner plötsligt inte till toan. Har även klagat på magont och illamående då och då de senaste veckorna. Och igår började mina misstankar dras mot diabetes.

  SvaraRadera
 3. kollade på ett gammalt avsnitt av familjen annorlunda och såg att theodore var längre än my och trodde att dem var tvillingar ;)jag visste inte att my var 2 år äldre!

  SvaraRadera
 4. Så söta barn!

  SvaraRadera
 5. Hej
  vilka fantastiskt fina barn. Alla verkar så lugna, ni har verkligen uppfostrat dom bra. Tycker ni är jätte duktiga som föräldrar.
  Lycka till i framtiden och hoppas att det löser sig med Aleksander.

  SvaraRadera
 6. Tycker ni verkar vara en glad och trevlig familj, själv är jag mamma till 8 barn, tre flickor: Amanda 8 år, Linnea 7 år och Johanna 10 år. Sedan har vi även fem busiga pojkar! Danielsnart sex år har adhd, Aaden och Aaron 3 år, Aadam 2 år oc��

  SvaraRadera
 7. Oj, hela kom visst inte med... Yngsta heter Valentin 14 månader. Är gravid med ännu en pojke ( jippi

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥