♥Hjärtligt Välkomna till min Blogg ♥
Du har kommit till Trollmorsans blogg gjord av, skriven av och läst av ♥KÄRLEK♥.
Här kan ni läsa både om mig & mina troll, vår Trollfamilj
, shopping & lek, skratt & gråt... kärlek & hat!!
Allt skrivet med sann •●♥♥●•♥LOVE♥!!•●♥♥●•Varmt Välkomna!!

TrollFar


TrollFar
Mitt namn är Christian och jag är Trollfar till 8 Trollungar + bonus till äldste pojken.
Om mig själv: En glad och "Tokig trollbarns far" Som trivs bäst i familjens sällskap och i goda vänners lag!!
Trollmors ord: Trollfar är min klippa, min axel jag kan luta mig mot. Han tröstar när jag är ledsen, han stöttar när jag faller. Han Bär mig när jag inte orkar och han skrattar med mig. Ja han är MITT ALLT! Utan honom vore jag en ledsen själ. Ett tomt utrymme i mitt hjärta fyller han upp och är verkligen solen i mitt liv. Som ger mig ljus och värme. Älskar verkligen min man. TrollFar.
Han är också en otroligt underbar pappa. Leker och "ballar ur", bygger kojor, hoppar i snö, höstlöven eller varför inte i vattnet på sommaren. Barnen kan inte ha en bättre pappa att leka med. Han finns också för dom i vått och torrt.
Ger dom tillrättavisningar, värme, kärlek och hjälper dom på vägen i livet! 
En helt fantastisk pappa till Trollen.

Som person är Trollfar rak och säger vad han tycker, beslutsam och står oftast på en fast grund. Han tycker om att ha många bollar i luften och blir rastlös när det blir för lugnt. Intressen så som bowling, umgås med vänner och laga mat är sådant som ligger honom varmt om hjärtat! Han har drömmar om att få spela golf och det hoppas jag han ska få tid till, men just nu prioriteras tiden på annat sätt! Men den som väntar på något gott.....
Älskar Dig TrollFar!