29 juni 2012

Viktnedgång, BVC och Beslut.....

Det är viktigt att fatta beslut i livet. En del nödvändiga eller viktiga, en del mindre viktiga men ändå så att man måste göra dom. Exempelvis kan det handla om vad man ska studera, vart man ska bo eller vilket arbete man ska söka. Andra beslut som vad man ska ha på sig på festen, vilka skor man ska köpa eller vad man ska äta till middag innefattar ju livet också. Viktiga och mindre viktiga beslut alltså. Ibland kan man också fatta fel beslut men som man faktiskt för stunden ansåg var rätt. De besluten och alla egentligen går ju att fatta om. Alltså ta om beslut på nytt. För livet ändrar sig ju, man själv ändrar sig och saker i livet kan göra att man måste göra om sina beslut eller val. Vi har tagit ett viktigt beslut för oss. Ett beslut som jag idag inte avslöjar men som gör att vi mår mycket bättre. Men som också kommer ge oss mycket att pyssla med den närmsta tiden. Kanske kommer det att märkas här i bloggen, kanske inte. Jag ska för min egen skull men också för ER skull försöka att hinna med även bloggen. För visst är det roligt att följa vad vi gör och läsa om vårt liv?! Jag ska göra mitt bästa för att hålla er med på min resa :)

Vi var på BVC igår med två av Trollen. Emanuehl skulle på läkarkoll och det visade sig vara viktnedgång... ja hade det vart min nedgång hade jag ju varit super lycklig men det var det ju inte. Prinsen har gått ner från 4,7kg till 4,5kg och det är ju inte bra. så på måndag väntar barnmedicin för kontroll där. Det konstiga är att han äter bra, sover bra och är pigg... men går inte upp i vikt utan har nu gått ner :( men vi avvaktar för att se hur det går. Han är hur som helst precis som de andra Trollen hur go som helst!
Vi frågade också om Wihlmers ben som han har så ont i till och från. Doktorn böjde i dom, klämde på dom och lyfte i dom. Han konstaterade att det är växtvärk som påverkar honom hårt. Men att vi inte behöver oroa oss. Skönt det i alla fall.
Och för er som är nyfikna och undrar så har jag gått ner mina gravidkilon alltså 12kg men har en hel del kvar att gå ner. Men inget jag direkt kämpar med, jag mår bra och stressar inte över detta. Allt kommer med tiden :)

Nu sitter jag i sängen och hör regnet smattra på taket likt en jätte husvagn. Vårt plåttak gör verkligen att ljudet känns som i en husvagn. Underbart ljud men trist att det ska regna för det blir så blött och trist ute. Hoppas att det imorgon ger oss solsken. Efter regn kommer solsken heter det ju så... bara att hoppas.

Imorgon ska vi fortsätta med allt röj och plock här hemma, får se om vi får besök av vänner eller om det blir något annat. I veckan som gått nu firar jag och Hjärtat 13 år tillsammans och ev. ska vi firade detta genom att gå ut på restaurang bara jag och han... får se om det blir imorgon eller om vi ska vänta lite. Hur som helst har vi en del att göra :)

Nu är det dags att sova snart men först lite tid tillsammans med hjärtat! Hoppas att ni har det toppen mina vänner.
Ta hand om er och var rädda om varandra. Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

28 juni 2012

Bilder från Blidsberg & Trädet

Här kommer ett urval av bilder från Blidsberg och Trädet :)
7/9 Trollungar Theodore, Timothy, Nathalie, Elijhan, Mhy, Noha och Wihlmer
 Vyer från Blidsberg
Och Basta Kvarn

 Badplatsen i Trädet
 Sovande Emanuehl på vår utflykt
Elijhan älskar att gunga... såhär glad blir jag då!
Vill ni se fler bilder från våra utflykter, BVC eller annat skoj gå till
Familjen Annorlunda Familjen Wahlström och kika under foton :)
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

25 juni 2012

Blogglove

Vi är nu friska igen, blev det i lördags. Fick besök av vännen som stannade över natt och
vi fick lite tjejsnack och umgås. Var verkligen mysigt. Sedan blev det en slö och lugn söndag med super god jordgubbstårta :)
Den var mycket god och alla mumsade villigt i sig den. Kul när det an gör är uppskattat :)


Måste också ge er min varmaste kärlek. Ni mina läsare och vänner som mailar, kommenterar och stöttar både här i bloggen och på fb såklart. Det glädjer mig att ni finns där och att ni uppmuntrar. Men framför allt att ni är här och läser. Jag är också glad för de bloggar jag själv läser, att ni skriver och att ni ger mig så mycket. Ja all inspiration, idéer, energi och kärlek, ni behövs verkligen. Min varmaste bloglove till er alla.
Fortsätt blogga/läsa/kommentera Vänner!


Idag har jag kämpat massor med tunga möbler, garderober, kläder och annat. Jag har nämligen möblerat om (igen) och nu blev det helhjärtat. Nu är det bara ett rum att ta tag i, gå igenom och städa upp på övervåningen. Och det känns så bra. Nu har vi fått ordning på det mesta. 


Har lovat er en massa bilder ett bra tag nu så imorgon tänkte jag att ni skulle få se hur vi haft det den senaste tiden... det blir ett urval av bilder här i bloggen men kommer även att läggas album på fb Familjen Annorlunda Familjen Wahlström så bli vän med oss där (om ni inte är det) och kika under morgondagen :)


Nu ska jag mysa med Hjärtat och sedan sova. Hoppas att ni haft en underbar dag!


Ta hand om er och var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
 Image and video hosting by TinyPic

22 juni 2012

Ibland blir det inte som man tänkt....

Vi skulle varit i Spanien nu ja en VIP resa med Hjärtats jobb men tyvärr ville någon nåt helt annat. Magsjuka på hela familjen och där Hjärtat drabbades värst gjorde att vi inte alls kom iväg :(.... Så denna Midsommar kommer vi inte göra mycket mer än kurera oss. Jag hoppas att ni mina vänner får en mysig midsommar och att ni är rädda om er.
Jag vill också tacka er alla som kommenterat i min svacka. Gett tips och ide på varför jag känner så både här i bloggen och på Fb. Det är verkligen super gulligt av er. Jag är glad att ni finns där och att ni bryr er!
Nu är det ju dock såhär att jag numer vet vad som gör detta måendet men jag kan inte dela det med er. Det är för privat än så länge och jag vill inte skriva det här. Men som sagt STORT TACK för att ni finns där
.
Mina inbjudningar är nästan klara... För mig är det ett sätt att stressa av med scrap, därför gör jag dom själv och igår hade jag nästan gjort alla klara :) så skönt! Och jag är så nöjd!

Nu ska jag bara ta en lugn stund i soffan. Hoppas att ni får en underbar kväll vänner/läsare.
Var rädda om er och ta hand om varandra. Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

19 juni 2012

Många besök, födelsedag och vad händer?

Igår var en besöks dag haha allt var inbokat (kändes det som) och skulle göras på samma dag. BVC besök med Emanuehl som gått upp nu då han får ersättning så nu vägde han 4742g och var 57cm lång. Han är piggare och mår bra :) Sedan tandläkaren med Nathalie och slutligen sjukhuset med den gipsade handen som Hjärtat har. Han blev dock inte av med det utan får gå en vecka till, för att läkaren räknat fel. Sedan på hemvägen mötte vi upp "farfar" och pratade lite och var in på affären.

Väl hemma väntade Mamma och Micke. Vi skulle fira två goa Troll och det blev bra fika och toppen paket, mycket nöjda barn :) Vi fick prata lite och som vanligt busade Micke med barnen så både han och dom var trötta när det var dags att säga hejdå :) En mycket trevlig stund, hoppas vi snart ses igen.

Idag har vi ju med anledning av Elijhans födelsedag firat igen. Fika med "farfar" och en traktor i present var han mycket nöjd med vill jag lova!
Jag har suttit och fått gjort kort till inbjudan också men inser att det är låååång bit kvar innan alla är klara.

Vad är det som händer? Jag vet inte det... vill bara gråta.... gräva ner mig...eller bara försvinna härifrån...trots allt fin som mina Troll, solen och vänner...orkar bara inte.....  jag vet inte varför jag känner såhär.... suck.....

En dag som vände fort... :/

Nu ska jag lägga mig.....
Hoppas att ni alla haft en toppen dag rakt igenom :)
Var rädda om er och ta hand om varandra. ev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Födelsedag

Idag säger vi STORT GRATTIS till vårt Troll Elijhan som fyller 2 år! 
Dagen har varit bra och han är mycket nöjd.
Återkommer med nytt inlägg senare....Nu kallar käket och matlagning :)
Varma Kramar så länge...
Image and video hosting by TinyPic

17 juni 2012

En fart fylld Lördag.....

En lördag då vi hann med mycket! Ja igår var det verkligen en sådan lördag. Här blev det sen frukost och sedan satte vi igång med städning inför kalaset. Vi åt mat och sedan åkte vi hela familjen på en utflykt till Blidsberg för att fika. Detta ställe är helt otroligt fint, just igår var det lite kallt eftersom det blåste men solens strålar värmde. Barnen tyckte det var roligt att gå över alla broar, kika på vattnet och fontänen. God glass och gå upp i slänten där man kan sitta blev det också. Rekommenderar verkligen er som åker igenom där att stanna och ta en fika! Backa kvarn är verkligen super mysigt och ligger utanför Ulricehamn (för er som inte vet). Vi fortsatte sedan till badplatsen i Trädet är vi kika, gunga och kände på vattnet. 16 grader fick vi veta att det tydligen skulle vara... Givetvis har jag tagit massa foton men har inte hunnit föra in dom i datorn än men det kommer. Vi fortsatte hem för farmor skulle ju komma och vara barnvakt när vi skulle iväg på 30 års fest för vår vän. Hem, duscha och göra sig festfin. Sedan bar det iväg. Emanuehl fick följa med eftersom farmor inte riktigt vågar ha honom och han är ju så liten. Festen var super trevlig och vi hade jätte skoj. Emanuehl sov i vagnen mest hela tiden och vi kunde vara ute trots lite regn stänk. God mat och fantastiska människor. Sent hemma och allt hade gått bra även för Farmor. Verkligen STORT TACK alla för gårdagens kväll det var toppen!

Idag ska vi fira två av Trollen. Nathalie som fyllt 11 år och Elijhan som fyller 2 år på Tisdag. Det kommer goa människor och vi ska få fika lite tårta :) Så just nu ska jag fixa lite inför detta. Ska också åka till scrap butiken så jag får färdigt mina inbjudningar till kommande dop... (jag får sätta mig med dem inatt haha)
Just nu är några barn inne och några ute, gräset klipps och jag ska greja lite.....

Ur mitt hjärta:

Landet...
Känner verkligen hur luften påverkade mig...
Som om ett beslut fattades i mitt hjärta..
Ljudet av trafiken byttes ut till fågelsång
Avgaserna byttes ut till en doft av lantbruk
Vinden i träden som gav löven ett prasslande ljud
Grusvägens eget ljud när hjulen rullade
Lugnet som infinner sig i kropp och själ....
Jag längtar tillbaka...
Jag sög verkligen in luften, atmosfären och lugnet.
Jag kände mig hemma....
Landet jag saknar dig så!
En gång ska jag tillbaka........

Nej nu har jag inte mer tid för er mina Vänner & Läsare... nu måste jag sätta fart med allt innan kalaset börjar! Hoppas att ni alla få en underbar Söndag!

Ta hand om er och var rädda om varandra. Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

15 juni 2012

Vilken Människa.....

Första dagen på sommarlovet började med sovmorgon :) Mycket skönt och alla Troll tyckte nog det var skönt att vakna och bara mysa ner sig i våran säng. Senare frukost och alla samlade. Verkligen mysigt. Vi fortsatte sedan med en lugn dag, besök av farmor och en kopp te till. Kaffe är inte min grej..går inte dricka hihi. Vi pratade och bollade lite vilket var skönt! Barnen  började en och en trappas bort, ut för att leka. Solen har ju besökt oss idag så vädret har ju varit toppen om än kallt i luften. Men solen har ju värmt.

När posten kom på eftermiddagen var det många nyfikna, det låg nämligen två paket i lådan :) Gissa om barnen var glada och trodde alla att det var till dom. Jag öppnade och fick se småpaket inuti...va tänkte jag...vad är nu detta?! Vi är inte vana att få paket alls så mycket chockade och förvånade ögon fanns det i familjen. Vilken människa... alltså tänk att det finns så otroligt fina, omtänksamma och givmilda människor. Vi är inte direkt bortskämda med sådana... Och att få paket på posten med presenter till oss gjorde oss verkligen super glada! Barnen blev överlyckliga!
Detta var i paketet:
 T-skirtar och en dress till pojkarna
T.skirt och klänning till Nathalie och Mhy
En bok och ett kort till mig. Där denna otroligt fina människa berättar lite om sig själv!
Vi är otroligt tacksamma för dessa gåvor och du ska veta att du är en otroligt fin människa.
Jenny från Kållered vi Tackar dig hjärtligt!
Här får du också se de nöjda barnen :)
 Theodore i ny T-skirt
 Timothy i ny T-skirt
 Mhy i klänning
 Wihlmer i T-skirt
 Noha jätte nöjd :) i ny T-skirt
 Elijhan med fin T-skirt
Nathalie super glad och nöjd i sin T-skirt :)
Än en gång TACK SÅ HJÄRTLIGT JENNY!!!

Jenny skrev i kortet att hon tog hand om en övergiven kattunge för 3 år sedan och detta gör henne verkligen till en fin människa även på detta sätt, en människa med gott hjärta och sådana människor är verkligen värda att uppmuntras så du kan se fram emot något i din brevlåda, inget märkvärdigt men ändå :) Stor Kram till dig.

Vi fortsatte vår dag med grillat och det var riktigt gott måste jag säga. Sedan var det dags för sängen och min datortid... blev ju lite att skriva/publicera här nu :) Men jag är inte ledsen, fotboll är inte min grej så det lockade inte haha....

Nu ska jag fortsätta senkvällen med lite soffhäng tillsammans med Hjärtat och sedan är det sängen för min del också. Hoppas att ni haft en underbar dag min vänner/läsare!

Ta hand om er, var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!! 
Image and video hosting by TinyPic

Födelsedagsbilder :)

Här bjuder jag på bilder från Nathalies födelsedagsfirande
 Nathalie  år 14 Juni
 Våra fina tjejer. Mhy & Nathalie 
Mhy hade köpt en egen present till syrran och det var denna fina skål formad som ett hjärta.
Nathalie blev så rörd att hon blev tårögd. Gulliga tjejer!
Älskar verkligen mina Troll!
Image and video hosting by TinyPic

SkolavslutningsTroll

Bilder på Trollen som nu har SOMMARLOV!!
Skolavslutnings fina!
 Nathalie 
 Mhy
Theodore
Dom var så duktiga på avslutningen, sjöng så fint! Underbara Troll!
Image and video hosting by TinyPic

14 juni 2012

Mail, skolavslutning och födelsedag!

Igår hann jag inte med datorn alls... Fb hinner man ju med eftersom den finns i telefonen. Nej jag har inte fått ordning på det där med att blogga från mobilen i alla fall inte om jag ska ha med bilder :( skriva text och posta går bra men så fort en bild ska med så blir det felmeddelande... jag har frågat mig runt men får inga direkta svar eller hjälp på det, så du som kanske läser här och kan hjälpa mig...hör av dig!!

Fick mail också av en av vinnarna i tävlingen och det var tur det eftersom det påminde mig om att vinsterna inte är skickade :( Jag har så otroligt mycket här just nu både att tänka på, göra och bearbeta så jag är otroligt ledsen för detta!! Verkligen stort Förlåt till er vinnare. Jag skickar dessa på måndag då jag ändå har ärende iväg till staden :) Hoppas att ni har förståelse för detta!! Än en gång Stort Förlåt!

Idag har vi skolavslutning ikväll. Barnen ska vara fina och ser fram emot att hela familjen och bäste vännen Emil ska följa med för att lyssna och titta när de sjunger. Sedan är det SOMMARLOV och jag kan inte uttrycka i ord hur skönt det känns :) Även om det efter ett par veckor känns som att skolan gärna får börja igen eftersom jag har en tendens till att trilla ur rutinerna... men jag lovar jag ska försöka hålla rutinerna för allas bästa :)

Vår stora tjej Nathalie fyller också år idag så här blir det firande av henne. En fantastisk dotter som blir hela 11 år idag! STORT GRATTIS Nathalie! Dagen kommer att firas med fika och paket. Tårtan blir på söndag och måndag (eftersom familj bor för långt bort, jobbar och inte kan komma)

Det snurrar otroligt mycket i mitt huvud just nu och tyvärr kan jag inte skriva ner allt här heller. Inte än. Jag vet saker också som rör andra som gör ont i mig. Jag blir liksom ledsen på andras vägnar. Att ljuga för de nära gör att jag blir empatisk och lider med dom. Jag vill inte veta men vissa saker får man ändå veta för att man står för nära dom :( Jag blir ledsen, besviken och arg. Jag klarar inte av lögnare. Nu rör detta på något sätt inte mig så egentligen borde jag inte bry mig, men min empati står upp här och jag bryr mig ändå! Och för mig är det helt klart så att Ärlighet varar längst för av erfarenhet kommer sanningen alltid fram!
Ja jag levde på lögner hela min tonårstid och jag VET att sanningen alltid kommer fram och då svider den hårt. Men har lärt mig att mörka hemligheter och lögner är inget att bära på!
Men det är givetvis inte bara detta som snurrar... det är mycket frågor, funderingar och annat kring mitt liv just nu. Men som sagt än skriver jag inget här.....

Nu ska jag återgå till planer, dusch och annat som ska förberedas inför avslutningen ikväll!

Jag hoppas att ni alla får en underbar dag och ni som har skolavslutning önskar jag givetvis en solig och skön dag och ett toppen sommarlov!!
Ha det gott och ta hand om er! Var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic


12 juni 2012

Shopping och Vänner!

Tack alla ni som kommenterat mitt tidigare inlägg om mitt hår. Långt vs Kort! Glädjer mig verkligen att det är så många som gett sin åsikt, tips eller idé. Jag lyssnar givetvis på er men kommer absolut att bestämma själv utifrån vad jag själv trivs med och har känslan för. Vi får se om det blir spara eller om frisören bokas. Än ska jag fundera lite till och självklart höra den viktigaste åsikten av dom alla... Min mans. Inte alls så att han har den avgörande åsikten för den har JAG! Men är ju roligt att höra vad han tycker även om jag faktiskt vet att han älskar mig oavsett eftersom det är insidan som räknas. Det har han redan sagt till mig flera gånger! Är otroligt lycklig att jag har honom, vi har inte haft en lätt väg men jag kan lova att vi nu står starkare än någonsin tillsammans och det känns så otroligt underbart! Nåja nog med gulligull nu....

Shoppat har vi gjort också... nu blev det en ny säng. Jag älskar verkligen blocket. Ibland kan man hitta riktigt bra grejer där. Nu var sängen endast ett år gammal...super fint skick och till fynd pris, i samma lilla ort som vi bor i så inte ens långt att hämta den :) Sådant gillar vi! Så inatt sov jag verkligen hur bra som helst. Därför är det också dags att lägga sig nu... nästan så att jag skulle kunna sova extra timmar bara för att den är så skön hihi...

Vi har vår bäste vän Emil här denna veckan, han hjälper till att röja och greja, får vara lite av Hjärtats högra han liksom hihi... Det är verkligen tacksamt att han är här och betyder mycket för oss. Guld värt helt enkelt.
Imorgon får vi troligtvis också mer vän besök och det är alltid lika roligt. Jag är glad att vi har våra goa vänner.
Att de finns där, kommer på en kopp kaffe, bara skickar ett sms eller ringer... ja hur dom än finns där och vad an än gör tillsammans så värderar jag dem otroligt mycket! Jag är en väldigt social människa och tycker inte alls om att vara ensam. Att mina vänner också ger mig energi , glädje och kärlek är ju verkligen toppen! Ni är alla Guld värda! Tack för att ni finns.

Det är verkligen skönt att få uppröjt och eftersom vi har tankar med det så känns det ännu bättre.
Nu ska jag lägga mig för sömnen är otroligt skön nu, trött som jag är!
Avslutar idag med:
Gör klart det du påbörjat innan du startar något nytt!

Hoppas ni alla haft en toppen dag!
Ta hand om er och var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

11 juni 2012

Långt vs Kort.....

Jag går nu i funderingen på hur jag ska göra med mitt trista hår... Klippa eller spara? 
 Långt vs Kort?!
Långt hår bild tagen Maj 2011 och Kort hår  Maj 2009
Och just nu är denna bild jag just nu...
Tagen 9 Maj 2012
Image and video hosting by TinyPic

10 juni 2012

Shoppat lite och planerar....

Idag har det varit en röj, tvätt och lasta släp dag. Tippen lass står på tur med massor av skräp och utrensade saker. Jag har ägnat mig åt tvätten mest och sedan glatt er kära läsare med lite bildrace här på bloggen. Samtidigt passade jag på att shoppa lite på nätet... ja Mamma tipsade om en sida och där fann jag ju givetvis en klänning:
Denna kommer från Gömda Juveler
Jag skrev ju i tidigare inlägg också att jag var hos min syster i hennes butik och där plockade hon fram ett par skor som jag skulle pröva, och trots smal klack så kan jag säga att de var gudomliga att gå i! Här har ni dom:
Skor alltså från My Dress 
Som stänger för gott nästa vecka så passa på att fynda om du har möjlighet att ta dig till Mariestad :)

Det är riktigt roligt att shoppa men jag har blivit mycket bättre på att inte shoppa loss på samma sätt som förut. Pengar ska räcka till mycket och man måste faktiskt tänka på vart man ska lägga dom. För även om det räcker till och finns så är det mycket man ska få dem att finnas till. 

En super god rabarberpaj har avbrutit vårt röjande idag och den var uppskattad av alla. Riktigt mumsigt.

Jag har planerat lite mer inför dopet också och har fått klart temat och färg på temat. Ja på inbjudningar, klädsel och annat! Förra dopet vi hade var temat Rockabilly men det blir det inte nu... temat avslöjas dock inte riktigt än.
Fortsätter även att planera för en bloggträff så har ni några tips, ideér på vad ni skulle vilja se eller ha med får ni gärna skriva till mig. Som ex. Företag, försäljning av något slag. Eller vill Du rent av sponsra med något? Var med och visa upp just ditt/din företag/försäljning... maila mig på trollmams@gmail.com

Jag fick till en så bra status på Fb idag som jag bara måste skriva här också... den kom direkt från hjärtat och känslan...alltså inte kopierad från någon annan.... den får också avsluta mitt inlägg för nu är det dags att sova... imorgon börjar sista skolveckan för sedan är det skolavslutning på Torsdag :) Underbart tycker våra barn! Statusen då:

Man måste fatta många beslut i livet... En del svåra, en del lätta. 
Vissa gäller en tid och vissa får man ta om... Oavsett vilket beslut du tar så formas ditt liv utav den erfarenhet beslutet ger.... Ibland bara... Ibland dåliga... Men du blir den du är av allt du går igenom i livet.... 
Allt har en mening ♥ vill jag tro!
♥ LIFE ♥ 

Hoppas att ni alla haft en toppen dag och helg som nu är slut. Var rädda om er och ta hand om varandra!
Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

♥ Emanuehl ♥

Bilder på Prinsen från första tiden till idag :)
 På BB
 Vår lille goding
 Nybadad på sjukhuset
 Hemma så fint matchande i body, filt och napp.
 Sover gör han gott.
 I nybäddad säng...
 Så rofyllt...
 Sover så skönt i surret på IKEA
 Dags att åka till BVC
 Lite vaken och glad är han med :)
Sover skönt med vakande öga från "vagnmusen" (fotot taget idag)
Image and video hosting by TinyPic