27 februari 2012

Helt nedslagen....

Idag har jag verkligen slagits av den elaka bacillen som förkylningen kommit med :( Har varit helt utslagen och legat på soffan hela dagen förutom då jag gjort lite mat då...som tur är har Trollen verkligen varit underbara :) Dom har legat med mig i soffan och myst! Vi har sett film och haft det toppen! Dessutom är tre av pojkarna också sjuka :/ Jag har pip i luftrören, hosta, huvudvärk och frossa... just nu dristar jag mig verkligen till att sitta vi datorn för ett ge er ett inlägg men det är också för att jag själv vill få skrivit det :)

programmet idag var jag knappt med och jag måste säga att det var roligt att se som vanligt. Inte bara oss själva utan givetvis alla härliga familjer! Man kan känna igen så mycket och det tror jag en hel del av er där ute också gör. Vår bäste vän och familjemedlem (nästan) Emil var också med och det var roligt att se!

Vi har träffat så otroligt många underbara människor, jobbat med ett fantastiskt team och de runt dom att jag verkligen är super nöjd! Jag vill verkligen tacka dom stort!
Till Alla er som varit med runt vår inspelning! Ni har verkligen varit ett toppen gäng och vi saknar er faktiskt :) Barnen pratar om er och vi har många härliga minnen! För att inte glömma någon nämner jag ingen :)
Casting, Producent, Kamera, Ljud, Inslagsproducent, ja alla ni som varit i kontakt med oss! Ni har verkligen varit fantastiska!

Nu ska jag fortsätta att vila i soffan eftersom jag måste bli väck den här förkylningen!
Hoppas att ni haft en toppen dag!

Precis i detta nu fick jag ett underbart samtal! Tack super gulliga du! Tänker på er med!

Ta nu hand om varandra, var rädda om er! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

26 februari 2012

Underbart umgänge....

Bloggar från mobilen medan jag nattar...(rättar till det på datorn sen så det ser okej ut hihi)

Gårdagen var verkligen underbar med massor på programmet. Först tippen en sväng och sedan till vännerna för att hämta Nathalie. Där fick vi nybakt sockerkaka med the eller kaffe :) det var mycket smaskigt! Tack familjen Öhgren. Vi fortsatte sedan in till byggvaruhandeln för att köpa lister. Sedan vidare till min bror och hans familj. Här firade vi deras goding som fyllt 2 år :) gott fika och mycket trevligt! Tack snälla ni!!
Efter detta var det bokat taco kväll hos familjen Herzig och här gjorde hjärtat även jobbet med listerna och spikade kabel. Blev jätte fint och jag hoppas att ni är nöjda :) Melodifestivalmys i soffan tillsammans och en mycket lyckad kväll!! Tack familjen Herzig!!
På vägen hem somnade alla barnen och väl hemma fick dom bli inburna och ner stoppade i sängen. Alla somnade om fort och huset var tyst och lugnt! Jag och hjärtat tog en slapp stund i soffan innan det var dags för sängen. En underbar lördag helt enkelt!

Idag har det gått på halvfart. Skafferiet skulle åter byggas upp men också tvätt och städ stod på agendan. Barnen här fått lite hemsk hosta och det har blivit mest mys! God mat ikväll och nu nattar jag alltså med telefonen som ska hålla mig vaken hihi. Snart blir det en stund i soffan om jag inte kommer att somna direkt förstås.

Imorgon ses vi i rutan igen.. lika spännande för er som för oss :)
Hoppas att ni haft en undrbar helg mina Vänner/Läsare!

Ta hand om er. Var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
 Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!!
LOVE TO YOU ALL!!
  Image and video hosting by TinyPic

24 februari 2012

Tårtbuffé :)

En härlig Fredag idag. Hjärtat ledig och lite har blivit gjort. Vi började med att sätt tak och tog sedan en paus bara jag och han för att åka på Tårtbuffé, det kan jag varmt rekomendera alla er som bor i närheten av Falköping. Mössebergsbagarn´har det mellan 9-17 varje fredag för bara 35:- då får du smaka på alla möjliga tårtor. Moussetårta, budapest, gräddtårta, prinsess, chokladmousse, päronprinsess, kladdkaka och mycket mer. Det var riktigt smaskigt kan jag lova! Men det gällde att inte ta för stor bit av varje ;)
Bilden är knyckt hos Arla.se

Vi fortsatte sedan att sätta tak så nu är det klart :) visst finns det mycket kvar än att göra i renoveringen men nu känns det ändå som att man är på god väg :D Kommer att bli så fint när vi är klara! 

Kvällen spenderades tillsammans som vi brukar och nu är det bara detta inlägget som ska postas sedan blir det sängen. Imorgon händer mycket roligt!
Hoppas att ni haft en riktigt mysig Fredag mina vänner!

Ha det nu underbart mina Vänner/Läsare! Ta hand om er, var rädda om varandra! Lev, njut och må bra! 
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic
 

23 februari 2012

Sjukhus, Taxi & Sova....

Hjärtat har idag varit ledig för att ta Lilltjejjan på sjukhusbesök. Besöket gick jätte bra och på vägen hem gjorde de lite ärenden som köpte present till klasskompisen som hon ska på kalas till imorgon, köpte  en skotork för det behövde vi verkligen :) dom var också in på mataffären och bageriet då fikasuget fanns hos oss här hemma :P När dom dök upp hemma blev det fika och prat eftersom jag hade gjort ett par samtal under tiden dom var borta! Tack för stödet i telefonen, Ni vet vilka ni är!

Middag idag blev Chili con Carne vilket var uppskattat av alla :) Mycket gott var det!

Meningen var sedan att vi skulle sätta taket klart i matrummet men hjärtat blev taxi för att barn skulle leka här och där :) Men jag är glad att dom har kompisar dom trivs med! Dessutom skulle matlagning och annat fixas. Tiden räcker inte alltid till allt man tänkt göra :) Känner ni igen det?

Ikväll var det en liten tjej som  inte alls ville sova själv när stora syster sover i Hjo för att hälsa på sin gamla skola imorgon. Men vi stoppade ner en av pojkarna och då gick det bra :) Så nu sover Trollen.
Lilltjejjen :) Mhy!

Hjärtat och jag ska ta vår stund i soffan som vi brukar göra och bara njuta av lugnet innan det är dag att lägga sig även för oss.

Har varit en underbar dag med hjärtat hemma idag! Hoppas att ni haft en toppen dag!

Ta hand om er, var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
  Image and video hosting by TinyPic

22 februari 2012

♥En Hjärtlig Tävling!♥

Nu är det då dags för min TÄVLING! 
Inget märkvärdigt men vad kunde bli bättre i denna månaden än:
 ♥En Hjärtlig Tävling!♥
Alla hjärtans dag har varit, jag älskar hjärtan och 
givetvis vill jag ge er alla där ute en hjärtlig chans att Vinna!!
Ni tävlar alltså om en silikonform hjärta där du kan göra dina hjärtligaste recept ;)
För att vara med och tävla gäller:

Lämna en kommentar innehållande:
* Namn/Mail och gärna blogg (om du har)
* Skriv vad du skulle bjuda på för hjärtligt om du vann formen
* Dela gärna tävlingen i din blogg då får du 2 lotter :) 
Tävlingen pågår till den 29 Februari 00:00 :)

VINNAREN lottas ut med hjälp av numret på kommentarerna
 och 
Presenteras här 1 Mars!
Lycka Till!!
LOVE TO YOU ALL!!
  Image and video hosting by TinyPic

Många frågor blir det.......

Eftersom det cirkulerar en hel del funderingar, frågor, tips och råd från er där ute vill jag skriva ett par rader. Det är inte alls så att jag måste förklara, försvara eller berätta allt för er eftersom jag faktiskt inte alls har någon som helst anledning att blotta hela mitt liv! Privata saker har vi alla och dom vill vi hålla privata!

Detta med min son har fått upp många funderingar och det förstår jag! Jag och hans pappa tog beslutet tillsammans då han var 3 år. Och givetvis har han det bra hos pappa. Han har inga syskon där. Vi försöker träffas på skolloven men ju äldre han blivit ju mer har han ju själv att säga till om. Och då är det inte alls så att han inte VILL komma men många faktorer har spelat in. Faktorer och anledningar som jag väljer att hålla privata! Vi är två föräldrar i detta och i alla separationer kommer man inte alltid överens det vet ni säkert. Vi bor med 110 mil emellan och detta innebär att åka över en helg också kan vara svårt att genomföra. Bilfärden tar många timmar med stopp, tåget går men tar då 14 timmar cirka och flyga kan man göra men får då givetvis kolla av vart ifrån och hur den ekonomiska biten ser ut för det. Givetvis vill vi träffas mer, givetvis vill jag ha min son hos mig hela tiden! Men som det ser ut nu så har valet vi gjorde när han var liten varit ett bra val, även om jag givetvis är ledsen, saknar honom och ibland ångrar att jag inte valde annorlunda precis som jag sa i programmet. Oavsett detta avstånd så är han alltid en del av oss i familjen, vi pratar om honom dagligen, vi hör av oss via telefon, sms eller mail. Syskonen här skickar vykort och talar om hur mycket de saknar honom!
Jag förstår om det kommer att fortsätta att diskuteras, spekuleras och tros saker, men jag vill då bara säga, VET ni inte hur sanningen är så anse er inte ha rätt svar!

Och så några rader om detta med åsikter, diskussioner, påhopp, skitsnack och vad det nu kan förekomma vill jag bara säga att det är verkligen trist hur människor kan bete sig, hur man kan spekulera i andras liv som man inte ens känner mer än ett par minuter från Tv. Att man bara för att man blivit "offentlig" har rätt att ta all skit eller "får räkna med det" Visst jag är beredd och jag fattar att det givetvis ska vara så.. helt dum är jag faktiskt inte. Men det jag tycker är sorgligt är att en del inte kan tänka på hur illa det låter. Eller att det faktiskt inte alls är hela sanningen man får se i Tv. Och bara för att man är offentlig betyder det väl inte att man är odödlig och inga känslor har! Besviken, ledsen och arg kan man väl bli oavsett om man är offentlig eller inte?!

Trampar någon på hur dina barn ser ut, ditt hem eller vad det nu må vara så visst sjutton blir du ledsen?! Eller är du stenhård? Klarar du allt? Odödlig? Skiter i alla andra?

Nu är det inte alls så att jag "går ner" mig jag bara förundras hur människor kan prata i andras liv som dom inte ens känner till...men antagligen är det roligt, man har inte annat för sig eller så tycker man om att diskutera.... eller så kan nyfikenheten rent av vara stor ;) Ställ gärna frågan till mig men tänk på att vissa saker vill/kan jag inte svara på för att jag väljer att hålla det privat! Jag vill också hålla saker privat precis som säkert du vill :)

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

21 februari 2012

Doft av våren...

Har idag fått en dag för att rå om mig själv och ibland är det faktiskt väldigt skönt!
Jag har idag spenderat min dag i Hjo. Lunch med mamma och sedan VC men också en underbar fika med tjejsnack tillsammans med min fina vän A. Har varit en riktigt mysig dag och jag är så glad att jag har mina Vänner runt mig. Som inte förtalar eller hittar på. Som VET hur sanningen är! TACK för att ni finns!

Det var varit varmt idag och solen har värmt. Helt underbar dag att gå en sväng i Hjo! Verkligen en doft av vår, en liten försmak om vad vi har att se fram emot! Helt fantastiskt!

På vägen hem åkte jag i solnedgång som verkligen gav kärlek till själen. Underbart att se och verkligen magiskt. Hela himlen var rosa och orange... jag njöt verkligen och insåg hur lite kan glädja så mycket!

Väl hemma blev det kvällsmat, nattning och sedan besök av vår goa vän som bjöd på semlor :)
Tack snälla för semlan som var såå god!

Nu hamnade jag här och ska snart stoppa ner mig under täcket och bara njuta av en god natts sömn. Är jätte trött ikväll. Jag hoppas att ni alla har haft en underbar dag med mycket kärlek och kanske någon god semla. ;)

Ha det nu toppen alla mina fina Vänner/Läsare! Ta hand om er och var rädda om varandra! 
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
  Image and video hosting by TinyPic

20 februari 2012

Saknaden är stor!!!

Ja så har vi då sett programmet idag. Och mina tårar rullade... saknar så det gör ont!!!! Det var mysigt att se vårt bad och umgänge! Jag älskar verkligen mina barn! Detta är mitt liv och jag är så tacksam!
 Wihlmer en bild Från badhuset!
Alexsander innan vi går in på badet :)

I övrigt har dagen gått rasande fort som vanligt. Tvätt och städ har blivit min syssla. God omelett till middag och givetvis mys i soffan framför FA. Barnen njuter verkligen av stunden och av skratten över det vi gör. Jag är så lycklig!!

Kvällen ska nu fortsätta efter nattning av pojkarna med en dusch och lite tid tillsammans med mitt hjärta!!! Hoppas att ni haft en toppen dag mina fina vänner/läsare!

Ha det nu toppen och ta hand om er. Var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!!
  Image and video hosting by TinyPic

18 februari 2012

Underbart med goa vänner och god mat :)

Efter den toppen dag vi hade igår i badhuset lever jag denna dagen på energin och glädjen den medförde! Var  ju och bada med mina Troll, Therese med hennes 4 barn och M Öhgren med  sina 3 barn plus att jag hade turen att ha med barnens kusin som hjälp eftersom hjärtat jobbade. Det blev en kanon lyckad dag med lunch som Therese hade ordnat och tagit med. Hon är verkligen en klippa. M och jag var mycket nöjda och tacksamma. Barnens kusin var verkligen till stor hjälp och busade, lekte och badade med barnen som inte ville sitta med mamma i babypoolen hela tiden. Min lille fisk Elijhan var super nöjd och han "simmade" verkligen runt i babypoolen. Men alla Trollen var super nöjda :) Dessutom fanns det massor med leksaker att leka med så som båtar, spadar och stora badankor! Bilder är tagna av Therese men inte kommit till mig ännu så ni får vänta ;)  Jag hade ju i all stress givetvis glömt min kamera :/ men ska man sätta in bilstolar i bilen (för att bilen vart utlånad..vilket jag snart ALDRIG gör mer suck) och hinna tanka (eftersom den kommer tillbaka tom...ännu mer suck) så blir det stressigt och då är det ändå bra att "bara" ha glömt kameran. Allt annat var med :D och trots det jag skulle hinna med var jag bara ett par minuter sen utifrån den tid vi satte.
Måste ge ett stort tack till Tidaholm och Forshallen för ert enorma trevliga bemötande och er hjälp med "långbord" intill bassängkanten för att vi skulle kunna äta vår lunch! Ni får en stor eloge och ett STORT TACK!! Vi hade verkligen en toppen dag!
Tack också till mina underbara vänner Therese och M Öhgren för ett toppen sällskap och enorm energi!
Ni är fantastiska!

Kvällen igår avslutades ju med jobb och en visning hos en vän. Det blev mycket prat, skratt och givetvis kollektions visning! Det blev lite sålt och super god mat bjöd värdinnan A på! Tack så hjärtligt för mat, sällskap och skratt alla ni som var där :) Ni är verkligen underbara!

Idag har jag haft en lugn förmiddag med lite vilande för att kroppen säger ifrån när det gäller brist på sömn och vila. Drömmer en hel del mardrömmar nu och på det viset sover jag jätte dåligt :/
Etermiddagen åkte jag och två av barnen till affären och handlade en del. Det blev snabba ryck eftersom det sedan skulle hem och lagas mat. Hjärtat och Emil gör nu i ordning matrummet med nytt innertak och väggar så här har det varit full rulle :)
Maten gjordes och det bjöds idag på potatisgratäng, helstekt fläskfilé, bearnaisesås med vitlök och sallad. Det var otroligt gott och har ni inte testat den såsen så kan jag varmt rekommendera den :P 
Nu sitter jag här och hjärtat nattade pojkar idag. Jag ska göra beställningarna och sedan blir det nog en pytte stund i soffan för att sen sova då jag verkligen inte alls känner mig pigg. Känner mig nästan lite febrig och det tyckte lilltjejjan att jag var men..nåja jag överlever!
Hoppas att ni alla haft en toppen Lördag!

Håll också utkik nu för jag ska snart lägga en tävling här i bloggen :)

Ta hand om er, var rädda om varandra! Lev njut och må bra! Livet går inte i repris så ta vara på allt!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

17 februari 2012

En liten dusch energi :)

Bloggade inte igår för jag kände mig inte pigg eller hade ork. Mådde inte så bra av olika anledningar.
Tjejerna fick åka iväg till ett par underbara vänner och sova över så det blev jag och pojkarna hemma. Vi tog dagen lite som de kom, njöt och bara hade det gott. Lekte lite och lagade mat tillsammans.
Tack till familjen Öhgren som har haft tjejerna över natt och garanterat gett dom en mysig vistelse!
TACK!

Kvällen avslutades med besök hos vänner. En härlig dusch av energi och det var verkligen behövligt för mig med lite vuxentid :) Vänner gör livet gott så är det bara! TACK älskade vänner för stunden igår och vi ses ikväll igen ;) Nu förbereder jag lite kläder och annat för vår utflykt till badhuset! Så det blir ett kort inlägg idag men jag återkommer.

Ikväll har jag jobb på schemat och ska ha en visning av nya kollektionen så vi får se om jag orkar/hinner komma in igen efter de :) men det återstår att se!

Oavsett önskar jag er alla en toppen dag med massor av glädje och kärlek!
Ha det gott! Ta hand om er och var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla!!
  Image and video hosting by TinyPic

15 februari 2012

Att ta vara på tillfällena :)

Har varit en lugn dag med massor av mys. Underart ute med vit snö, blå himmel och strålande sol. Men tyvärr har vi inte spenderat tid ute, för idag har inte jag mått toppen :( yrsel, huvudvärk och kramp i magen...  pratade med barnmorskan som gav mig rådet att vila. Så vi har haft filmmys under mjuka filtar i soffan, jag och Trollungarna! Otroligt mysigt och faktiskt hjälpte det för krampen i magen gick över :) Och jag fick mystid med mina goa hjärtan! MiniTrollet somnade på mitt bröst och det är ju inte varje dag han gör det, så då får man passa på att njuta :) Ta vara på tillfället liksom :)

Gjorde en äppelpaj till fikat idag och det var uppskattat av alla. Inte alltid vi fikar så ofta som igår med tårta och idag igen fast med äppelpaj. Normalt har vi fika när det är födelsedagar och då kan det hända att det blir glass eller glasstårta istället för kakor eller tårta och något lördagsgodis har vi inte alls. Nu har det blivit fika två dagar i rad men det hör alltså enbart till tillfälligheten :)
Barnen har varit på bushumör i eftermiddag och gjort allt de kan för att spela ut sin mamma som har brist på energi och dessutom behövde vila för smärtorna i magen. Riktiga tokar... men nattningen gick bra idag och nu sover pojkar. Tjejerna badar/duschar nu och ska snart få lite tid med oss. Sedan är det sängen som gäller för dem också.

Nu börjar det närma sig helg igen :) och planena är badhuset tillsammans med en vän, visning alltså lite jobb för mig :), besök av vänner med en god bit mat, kanske en utflykt och däremellan är det lite renovering av köket/matrummet som står på programmet :) Fullspäckat och det händer grejer vilket vi trivs kanon med :)

Kvällen idag spenderas i mitt hjärtas famn men först ska vi äta något tillsammans. Jag hoppas att ni alla haft en toppen dag idag!

Ha det nu underbart och ta hand om er, var rädda om varandra. Lev njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
  Image and video hosting by TinyPic

Mumsigt!

Tårtan vi åt igår :)
Gjorde botten själv och faktiskt blev den riktigt god!
LOVE TO YOU ALL!!
  Image and video hosting by TinyPic

14 februari 2012

Alla ♥ Dag!!

Idag är det en dag full med kärlek, visserligen precis som alla andra dagar. Jag är inte så mycket för detta, alltså just på en speciell dag. Jag visar kärlek hela året varje dag! Men mina barn tar det på största allvar, dom har gjort teckningar, kort och givetvis köpt en liten present till mig. Så gulligt av dom. Jag fick en mjuk, gosig pläd med hjärtan på och jag är jätte glad!
Jag ska göra en hjärt tårta sedan för att ge något till mina gulliga barn som är så underbara! Och jag vet att en tårta skulle bli uppskattad :)
Önskar er alla en underbar alla hjärtas dag men också alla dagar framåt, med mycket kärlek, värme och omtanke! Njut av kärleken och livet!

Känner väl att jag egentligen inte behöver svara eller dementera något men just detta med pottan och napp har ju givetvis fått er att reagera och tycka till. Det får ni med all rätt. Men jag tycker bara att man kan ta hänsyn till att barn är olika! Pojkarna är nappfria och det kommer ni också att få se. När det gäller pottan har vi en pojke med problem, vi har varit hos doktorn och fått hjälp och vi hoppas att det också ska hjälpa honom till att våga gå på toa. Så innan ni utrycker att det skulle ha med antalet barn att göra så kanske man ska veta den sanna faktan!! Han har problem med mage och tarm vilket inte framgår någonstans mer än här och nu! Egentligen inget jag alls behövde skriva här, för det angår ju egentligen ingen annan än vår familj!
Mina barn har blivit blöjfria olika. Min äldsta son var 5 år och då hade vi "bara" 3 barn så antalet barn har ju ingen som helst betydelse. Vår stora tjej var 3 år medan vår lilla tjej var 2,5. Det är olika med andra ord! Tyck gärna vad ni vill men när ni ingen sanning har säg då inte att vi gör fel!
Dessutom finns det verkligen något rätt och fel?

Ha nu en underbar dag alla mina Vänner/Läsare! Döm ingen på lösa grunder och ibland har faktiskt människor rätt till en andra chans! Livet är för kort och det går inte i repris så Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
  Image and video hosting by TinyPic

13 februari 2012

Städartagen och goa skratt!!

Första dagen på sportlovet och det har börjat lugnt och skönt!

Idag tänkte jag baka på förmiddagen men det blev inte, istället tog jag hand om att vika och stoppa in ren tvätt, städa och dammsuga övervåningen. Sedan var det dags för lunch och på eftermiddagen blev det mys med barnen! MiniTrollet sov så mysigt bredvid mig medan vi kikade på lite film. Synd man inte hade kameran till hands just då :P
Annars har det flutit på bra här idag.
Jag är fortfarand väldigt trött och känner att mitt humör tryter emellanåt. Men jag försöker vara den positiva och glada jag :)

Har sett oss själva idag också. Barnen skrattar så gott åt sig själva :) Och jag måste bara säga vilka underbara familjer!! Så otroligt roligt att se alla! Vi är nöjda med dagens visning. Det var skit kul att få vara iväg och jobba :) Och den visningen gick super bra! Att få besök av vår älskade vän Emil är både roligt och vanligt :) Det är verkligen vår toppen vän, som funnits där och som finns för oss. Han kan säga ifrån till våra barn, byta blöjor och mysa med dom! En sådan där go familjemedlem liksom!!

Nu sitter vi här i soffan och barnen sover. Vår vän Robert har sett på programmet med oss och nu blir det kanske en liten kvällsfika och bara njuta av stunden.

Ha det nu underbart och ta hand om er. Var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
  Image and video hosting by TinyPic

12 februari 2012

Vägg & Golv Projektet

Här kommer bilderna på projektet!
 Hål ner i källaren... 
 Uppätet av fukt...
 Obefintlig syll, mögel och bara jord....
 Väggen påbörjad med riving av fuktskadat virke
Väggen men också golvet som var skadat uppplockat
Ny regling och nytt virke men också isolering och golvet lagat!
 Spånskivorna på plats och som ni förstår ska det in ett fönster också :)
 Gipsat, så som ni ser är det innertak och tapet kvar
Och givetvis nytt golv, fönster och lister :)
Kommer att bli så bra när vi är klara :)
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En Otrolig Söndag!

Solen skiner, det är enligt min mening kallt men det är för att jag är frusen idag, vitt och fint. En fantastisk söndag! Idag har Hjärtat och vår älskade vän Emil gjort klart golv och vägg som ni i tidigare inlägg såg var uppruttet och hål rakt ner i källare. Idag är det fixat med nytt fräscht virke, ny syll, isolering och ytskick. Nu är det bara tapeten kvar på just väggen men det finns ju andra saker att göra först. Innertaket ska isoleras och sättas upp och sedan ska det läggas golv. Småpillet med lister och socklar är sedan det sista vi ska göra :) Kan säga att det känns så otroligt bra att se förvandlingen och framstegen. Jag lovar att visa er bilder i nästa inlägg, då jag måste föra över bilder och pilla lite med det :)
Skönt i alla fall att det nu är bytt och att inga barn kan ramla ner i hålet!!

Har på nåder fått igång hjärtats laptop så jag kan göra mitt inlägg. Han har en dator som hänger sig och krånglar han också, snacka om otur liksom. Men vad ska man begära för 500:-?? Menar då får man ju inte räkna med det orimliga. Dessutom är det en Apple som jag inte riktigt är överens med så man kan säga att jag verkligen önskar mig en NY laptop. Visst vi har ju stationära datorer men vi har tyvärr inte internet på dom... och en dator utan det är ju mer eller mindre lönlös haha... Barnen har en och spelar pc-spel på och då funkar det ju, men jag som surfar runt både här på bloggen och andras bloggar! Men också på shoppingsidor, Fb, inspirations sidor, blocket och mycket mer jag behöver ju verkligen internet :)
Var man inte beroende när man hade dator så kan jag säga att man blir det när man INTE har dator hihi.

Veckan som börjar i morgon är Sportlov för barnen och jag har nog tänkt hitta på lite kul med dom, hjärtat jobbar som vanligt men jag tänkte mig faktiskt ta lite utflykter. Tänkte mig hälsa på lite vänner långväga bort, kanske en promenad i parken i Hjo med Mormor går att ordna också :P ska bara höra med vederbörande. Sen hoppas jag på lite vän besök med god mat och umgänge men vi får väl se. Det är ju inte alla som har sportlov liksom haha... Vännerna jobbar ju faktiskt :P Det ska bli skönt att få ha en vecka med lite lov och lite slapp med alla Trollungar! (även om skolrutinerna verkligen är guld!)

Nu kommer hjärtat hem som faktiskt har varit och hämtat god mat åt oss. Lite soffmys och tid tillsammans är planen nu!
Måste också bara skriva att Så ska det låta med Galenskaperna var verkligen grymt! Såg ni det?
Hoppas att ni haft en toppen Söndag mina Vänner/Läsare!

Ta nu hand om varandra, var rädda om er och tänk kärlek! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
  Image and video hosting by TinyPic

11 februari 2012

En lugn Lördag!

En Lördag med bara mys och lugn för mig och barnen. Hjärtat har ju givetvis fått lösa det där hålet och väggen som inte mådde så bra. Men jag har lekt med barnen, myst i soffan och bara tagit det lugnt. Jag behövde det kan man säga :) Farmor har varit här och bjudit oss på lunch, det blev våfflor och det var skönt att slippa laga lunchen. Har ju dock lagat middagen idag som bestod av ugnsstekt kyckling, potatisgratäng, currysås och sallad. Det var riktigt gott.

Har nog bestämt mig när det gäller galorna, har mailat och fått svar ifall om att jag skulle ligga på sjukhuset och föda bebis :) Skönt att ha fått svar!
Så nu kikar jag runt lite på gala klänning.. men tänkte jag skulle höra med min lillasyster som har en butik i Mariestad där hon säljer fina klänningar, skor och väskor, kanske skulle jag finna något som faktiskt skulle passa?? Hon skräddar syr ju bal och brudklänningar också för den som behöver det :)
Hennes butik heter My Dress för er som bor i närheten och kan kika in till henne :)

Har sett melodifestivalen också i kväll och måste säga att det var en del bättre låtar denna gång. Tycker faktiskt att de som gick vidare till finalen var helt okej!

Nu ska vi fortsätta kvällen med lite soffmys, gott och vuxentid :) Hoppas att ni alla haft en underbar dag!

Behöver er läsares hjälp också (som jag skrivit tidigare) så håll utkik efter Läsarnas Hjälp 2 :)

Ha det nu så gott, ta hand om er och var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
  Image and video hosting by TinyPic

Blogg galor :)

Nu är det blogg galor på gång och det tycker jag är super roligt! Men det skulle vara så roligt att ha med sig någon att dela hotellrum med :) Är det någon som ska åka? Är det någon som vill hänga med??


Jag skulle vilja åka på båda men är lite reserverad för datumen i Maj eftersom bebis är beräknad den 10 maj :P visst finns det sjukhus även i Stockholm och eftersom det är en pojke i magen räknar jag också med att gå över 10 dagar sådär eftersom jag gjort det de tre senaste gångerna :P Men frågan är ju om man kan få tillbaka pengarna OM det skulle vara så att man ligger på sjukhuset och föder barn?

Nåja är det någon som är sugen på att åka med mig? Dela rum och resa liksom :) Hör av er!
LOVE TO YOU ALL!!
  Image and video hosting by TinyPic

10 februari 2012

Renovering, Disco och Fredagsmys!

Här är det renovering för hela slanten som pågår. Och det klart har man akuta problem att ta hand om så är det ju jobb som gäller. Tur är det att hjärtat och Emil är här och fixar!
Bilden visar vårt hål rakt ner i källaren :/ inte så bra och det var ju som sagt tur att hjärtat är hemma och tar hand om det så vi inte får barn som trillar ner. Anledningen här är att vi hade sänkt golv intill väggen vilket innebar när vi började plocka i det att det var mögel och rutten syll som huset ska stå på. Den var bara jord. Så nu blir det bytt och nytt! Det kommer bli super bra när det är klart :) Och sedan kan vi lägga golv i kök-matrum :) Tacokväll och disco blev det i kväll.. Theodore var super nöjd när han åkte och ännu mer när han kom hem och berättade att det hade varit super roligt på discot! Barnen var nöjda med kvällen och somnade lätt. Har suttit lite med datorn och nu är det dags för sängen!

TACK mina fina vänner/famlj för att ni finns där! Att ni vet hur det är och känner oss, står för vad ni tycker och försvarar! Ni är verkligen GULD!

Hoppas ni alla haft en toppen dag med massor av Fredagsmys!

Ta hand om er och var rädda om varandra! Lv, njut och må bra!
Mägder med hjärtliga karmar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!! 
  Image and video hosting by TinyPic

Ja vad ska man säga?

Hittade ett forum på nätet där det diskuterades hej vilt om oss som är med i Familjen Annorlunda. Det var massor med skit och spyor om allt från namn stavning, inkomster, mjölkkonsumtion och uppfostran. Jag ger mig absolut inte in i denna sidas diskussion men ibland undrar jag verkligen vad det är med folk. Kan man inte göra något vettigare än att sitta och spy ur sig saker om folk man inte känner!!! Finns det verkligen inget roligare för dom att göra?
Kan man inte bara acceptera att alla är vi olika?! Alla väljer vi olika saker i livet. En del vill ha många barn en del inga alls. En del vill bo i lägenhet andra i hus. En del på landet och andra i stan/samhället. Kan vi inte bara acceptera varandra och att vi alla är olika unika. Men att vi också är lika värda allihopa! Blir så ledsen över att se hur folk kan hoppa på andra människor..... människor dom inte ens känner!!
 För bara för att man gått i samma klass för många herrans år sedan betyder det ju inte att man känner varann. Mycket ändras med åren, saker som prövningar i livet gör ju att man ändras! Sådan som man var i skolan är ju inte alls säkert att man är nu. Döm ingen innan du vet sanningen, känner till allt eller rent av står oss nära och gör du det vet du ju också sanningen så då finns det ännu mindre anledning att döma!! Alla är vi lika olika unika! Vi är värda lika och så som du vill bli bemött/behandlad bemöter/behandlar du också andra! Vi skulle ha det mycket roligare tillsammans om det inte fanns så mycket skit snack, förtal eller spyor runt varandra! Visst har vi rätt till en åsikt, men skulle du tycka det var skönt att bli trampad på eller påhoppad?
 En åsikt som grundar sig på sanning är bättre än ett påhopp som grundar sig på ren lögn!

Blev nog mest svammel och tankar här nu.. men ibland behöver känslan ut....Take it or leave it!!
LOVE TO YOU ALL!!
  Image and video hosting by TinyPic

9 februari 2012

Toppen dag med trötthet :)

Blev en knepig nattsömn med liten kille som trängdes med mig och en liten tjejja som vakna mitt i natten med 40 grader i feber och riktig frossa. Blev störd nattsömn kan man säga. Men jag har haft en toppen dag ändå trots lite trötthet.

Jag och hjärtat har varit på utflykt och egentligen skulle vi ju åkt med lilltjejjan till sjukhuset men eftersom hon var febrig var det bäst att hon var hemma.
Jag och hjärtat har vart både hos Skomakaren och frisören men också Elgiganten, Ljusexperten och Lidl. Hjärtat klippte sig inte jag :) Har fått grym service och massor med bra tips & råd.
Vi fick handlat lite och väl hemma blev det kvällsmat och sedan lägga barnen, som har varit med farmor en stund idag. Vår bästa vän Emil och hans dotter har kommit också för att umgås och arbeta tillsammans med oss. Ja för nu ska vårt kök/matrum få mer omvandling och vård ;) Finns mycket man ska göra när man börjat riva i ett rum :P

Måste Tacka er alla för era fina kommentarer! Det värmer verkligen mitt hjärta att läsa! Och passar också på att tacka er än en gång för alla namnförslag till vår Prins!

Nu ska jag som vanligt ta mystid med mitt hjärta Hoppas att ni alla haft en toppen dag!

Var rädda om er och ta hand om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!! 
  Image and video hosting by TinyPic

Data haveri :(

Skriver från mobilen... ja datorn dog helt idag :( gör inte ens ett suckande när jag startar den :( trist... det är mycket enklare att blogga på datorn... så nu önskar jag mig en ny laptop... konstigt va?? Hihi

 Nåja jag får klara mig... men frågan är ju om ni mina kära läsare gör det?? ;) hihi jag lovar att hålla er uppdatetade :)

 Elektrikern har varit här idag så nu har vi el i köket. Dock får han komma tillbaka igen, men det fungerar som det är nu :) gött det. Hjärtat och jag har varit iväg. Vi har hämtat en kökssoffa som sänktes. Vi köpte också skridskor till tjejerna. Två par och en hjälm för hundralappen. Roligt! Visst gillar jag att köpa nytt men ibland måste man fynda och återvinna :) det kan bli mycket fräscht och fina fynd om man har tur. Sådant är både bra, roligt och billigt :)
På vägen hem stannade vi och åt. Planka blev det och den var underbart god. Bra service och toppen klass på maten. Verkligen värt!

 Nu ska jag sova eftersom jag fått krångla så med mobilen nu är jag trött. Dessutom ska lilltjejjan till sjukhuset imorgon. Hoppas ni haft en underbar dag!

 Ta hand om er, var rädda om varandra!! Lev, njut och må bra!
 Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!!
 LOVE TO YOU ALL!!
  Image and video hosting by TinyPic

8 februari 2012

Typiskt...

Min dator håller på att ge upp, men jag fick liv i den igen men för hur länge? Jag har en laptop som nu är 3-4 år gammal om jag räknat rätt och jag är så fruktansvärt nöjd med den men nu har den två gånger tänkt dö för mig men jag har lyckats återuppliva den... så även nu alltså. Frågan är ju bara hur länge det ska hålla? Ska jag behöva köpa en ny? Nåja jag börjar nog med att någon datakunnig får kika på den så det blir (förhoppningsvis) ordning på den. Idag har vi jobbat, ja för barnen ville också hjälpa till :) så idag är det dammsugat, skurat, disken är plockad, tvätten körd, hängd, leksaker är städade :) Känns underbart!!!! Älskar verkligen mitt jobb :)Trivs verkligen med att vara hemma och visst är det ett privilegium att få vara hemma :) Är oerhört tacksam! Har idag fått hem lite av det jag shoppat och det var roligt! Är så nöjd :) Här får ni se vad LillPrinsen kommer få:
 Ett sött NHL set :)
 Startset från Ellos med filt, mössa, sockor, 2 bodys, 2 byxor och en omlotttröja
Liten skötväska/handväska som jag bara inte kunde låta bli att köpa :) 
Är super nöjd med mina fynd! Och det var så roligt att få hem detta :) 

I övrigt har barnen sett FA idag igen och skrattat gott i soffan. Själv har jag fixat och grejat under tiden. Sedan blev det kvällsmat och en överlycklig kille fick syn på att pappa kom hem:
Busig och lycklig Elijhan 
Tyvärr har det blivit fel i programmet där det står Elin men givetvis ska det vara Elijhan!! Vårt minsta Troll!

Ikväll har vi haft fikabesök och det var riktigt gott med ostkaka, sylt och grädde! Tack Robert :)
Nu är det dags att förbereda sig för natten och sova en stund! Hoppas att ni haft en toppen dag!

Ha det nu så gott, ta hand om er alla mina Vänner/Läsare. Var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic
 

6 februari 2012

Man ska ha husvagn :)

Ja så har då program 2 sänds :) Och det var verkligen roligt att se. Åh så sugna vi blev på att dra iväg med husvagnen igen :) Men vi får ju vänta till det blir vår och sommar :P Det var otroligt häftigt att göra egna polkagrisar och barnen gjorde verkligen hur fina saker som helst. Många hjärtan blev det såklart både av barnen men också av mitt hjärta till Mig! Älskar verkligen min familj! Jag är nöjd med kvällens program trots att dialekten man har låter hemsk! Barnen var super glada att se sig och många kommentarer som "just det då var vi där", "så mysigt vi hade" och "åh vad vi längtar till husvagnslivet!"
Känns roligt faktiskt att man är så intresserade av en och samma sak allihopa :) En familjegrej liksom! 

Bjuder på lite bilder från Gränna:
 Man ska ha husvagn :)
 Noha förväntansfull och sitter fram :)
 The Driver ;)
 Mhy
Theodore och Nathalie under bilfärd :)
 On The Road
 Framme på Campingen i Gränna, vilken utsikt!
 Noha med kartan över Campingen :)
 Underbar vy! En toppen camping!
 Dags att förbereda för grillning :)
 Timothy
Wihlmer 
 Elijhan
 Pinnbröd, vatten och alla hjälps åt :)
Dags att sova :) Natti Natti!
Ja vad mer finns det att säga idag! Vi är nöjda!

Dagen idag har trillat på bra :) Vi har tagit den som den kommit och sett fram emot kvällen! Har haft fikabesök av bästa Mats som bjöd på vetekrans. Tack så hjärtligt för det, var super kul att få någon att prata lite vuxet med :) 
Nu ska jag fortsätta kvällen med mitt hjärta eftersom Trollen somnade fort efter att ha sett sig själva :) Min underbara familj! Är så stolt över mina godingar!

Hoppas nu vi förgyllt er kväll Vänner och att ni haft en toppen dag!
Ha också en fortsatt underbar kväll! 

Ta hand om er nu mina kära Vänner/Läsare och var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic