31 januari 2012

Liten kort förklaring....

Till alla er som  sett programmet och som diskuterar IKEA grejen vill jag bara säga att här är det klippt mycket! :) vi blev lite chockade själva att vissa saker som vi sa klipptes bort helt. Vi skulle framstå som kaotiska i Tv och givetvis klipps det ihop till ett större kaos än vad det är....
Givetvis lär vi våra barn vad som är rätt eller fel och bla. att man INTE får hoppa i soffor. Mhy svarade ganska bra på detta i programmet att hemma får vi inte hoppa i soffan! Det får dom definitivt inte göra på IKEA heller. Nu är det ju så att det triggas, klipps och förvrängs en hel del i Tv. Och jodå man har som förälder rätt att säga nej! Tyvärr kan man kanske varit dålig på att stå på sig, framförallt första gången man är med i en inspelning. Och Tv väljer ju själva hur allt ska klippas ihop, detta är inget vi ser innan! Vi har ju inte sett det färdiga resultatet utan får se det samtidigt som ni :) Allt kommer inte med liksom!!
Och till er som tror att vi är Kändis kåta, kan jag bara säga att det är vi verkligen inte!! Kåta kanske ;) men inte på kändisskap, men om ni vill uppleva oss så är det helt upp till er! Jag vet vilket våndande vi hade innan...och sanningen har ju bara jag/vi eftersom det är jag/vi som vart med om denna resa! Så hela sanningen kommer inte med :)

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Lek och bus :)

Idag har jag tvättat och myst en stund i soffan, haft en lugn förmiddag och eftermiddagen bjöd på besök av vännen Viktoria med hennes tre barn. Här har det lekts, busats och sprungits :) Barnen har haft det super kul tillsammans. Timothy och lilla Nathalie har pussats eller ja det var nog mer han som pussade på henne, så söta!! Det har varit racerbana runt köksön och docklek för tjejerna. Men även lite ute lek i snön för halva skaran. Tillsammans åt vi en sen kvällsmiddag och trots övertrötta barn så gick allt toppen. Viktoria och barnen lämnade oss och jag nattade pojkarna vilket gick super fort. Har hängt den sista tvätten och nu hamnade jag här i soffan tillsammans med hjärtat och tjejerna som strax ska lägga sig! Själv ska jag också lägga mig tidigt idag, är trött och ska iväg imorgon så det behövs sömn :)

Tack älskade vän för ditt besök, samtal, lek och bus! Kram till er!

Hoppas att ni haft en toppen dag!
Ha det gott och ta hand om er. Var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Massor med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

30 januari 2012

Premiären är gjord!

Ja idag har jag nog inte gjort så mycket! Mer eller mindre bara väntat på premiären antar jag hihi.....
Och nu är den över... vi har skrattat mycket och det var både roligt och läskigt att se/höra sig själv. Allt som jag sagt och gjort idag bjuder jag på :)Barnen tyckte det var super roligt att se sig själva och skrattade gott till våra bravader :) Många sköna kommentarer och många skratt blev det ikväll även om barnen också var trötta eftersom det faktiskt är deras sov tid. Lägger ju barnen mellan 19-19:30 i vanliga fall men nu när vi ska vara på Tv måste dom ju få vara med och se :)
Nu har det lugnat sig såklart och jag ska bara få gjort mitt inlägg här så ska jag lägga mig sen jag också :)
Hoppas att ni haft mycket nöje ikväll då premiären av Familjen Annorlunda startade :)

Hoppas också att er dag har varit toppen!!
Ha det nu så gott och var rädda om er och de ni håller kära! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!

Image and video hosting by TinyPic

Award!

Fick en Award av Stolt Mamma Till Sju och det gjorde mig verkligen super glad! 
♥ TACK så hjärtligt!♥
När man får utmärkelsen ska man göra följande:
♥ Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka!
♥ Skriva ner de fem bloggar som man vill lämna awarden vidare till, och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.
♥ Till sist hoppas man att de utvalda vill lämna utmärkelsen vidare.
Dessa 5 bloggar tycker jag om att följa och läser varje dag! Jag ger Awarden vidare till:


LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

29 januari 2012

Sthlm - Helsingfors - Sthlm

Helgen har varit toppen. Med en underbar liten minisemester tillsammans med fantastiska vänner. Vi år gott, skrattade och hade det super trevligt. Givetvis blev det också lite shopping, sömn och gott att dricka. Testade en alkoholfri drink som var super god :) Tackar verkligen er mina underbara vänner Per & Hanna för en toppen helg! Får vi göra om framöver!!!

När vi kom hem var det glada barn :) massor med kramar blev det och givetvis var det många frågor och berättelser om vad helgen hade innehållit. Kvällsmat och dags för sängen blev det fort. Jag nattade pojkar och faktiskt somnade dom ganska fort. Tjejer krånglar fortfarande trots att jag sagt till dom :/ men ibland är det ju så. Dom somnar nog snart.

Många frågar om bebisen, och om jag kommer avslöja dess kön. Till er alla säger jag bara håll utkik i bloggen, fortsätt att komma hit och läsa ;) 

Nu har jag placerat mig i soffan och ska bara njuta av att slappa en stund. Kika runt lite på nätet och sedan är det dags för sängen, i morgon är en ny vecka och den bjuder på premiär av programmet Familjen Annorlunda vilket kommer att bli super spännande och sedan besök hos barnmorskan! Ska bli en bra vecka detta det tror jag :)

Hoppas ni alla har haft en toppen helg med massor av mys och kärlek!

Ha det nu så gott alla mina vänner och läsare. Ta hand om er, var rädda om varandra! Livet går inte i repris!
Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

28 januari 2012

3 Timmar fritt!! ;)

Har nu på båten 3 timmar fritt internet och givetvis ska man ju stilla sin blogg abstinens då ;) haha... vi har det underbart med våra goa vänner och vi har det urmysigt! Ätit gott och ikväll blir det ännu mer god mat får vi hoppas!!

Ultraljudet gick bra och allt ser perfekt ut! Är så otroligt lycklig!

Tänkte inte göra något långt inlägg nu eftersom vi ska vara sociala och bara ha det mysigt! Men ville ju ändå skriva för att ge er en liten uppdatering och för att få skrivet i min "dagbok" ;)

På måndag är det dags för premiären för Familjen Annorlunda och det ska bli både kul och spännande!! Och då måste jag ju slå ett slag för Mirka som bytt bloggadress så nu kan ni läsa familjens blogg här:

Ha nu en underbar Lördag alla mina fina Vänner och läsare! Ta hand om er, var rädda om varandra och tänk positivt då blir livet mycket lättare att leva (enligt mig) Lev, njut och må bra! Livet går inte i repris och vad vi vet lever man bara en gång!!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla!!
LOVE TO YOU ALL!!

Image and video hosting by TinyPic

26 januari 2012

BVC och nya mössor....

Har idag varit på BVC och starten på den resan var ju inte direkt rolig.Bilen var utlånad igår och med det också urryckta bilstolar som jag då ska sätta fast i stress... sedan var bilen tom på bensin så jag var ju tvungen att hinna till tappen också. Plus att det kan vara bra att man startar bilen en stund i förväg framförallt när man är för kort för att skrapa rutorna på bussen :/ fläkten ville ju inte fungera heller...kunde ju vart bra :( allt detta också med griniga och gnälliga barn och ett morgonhumör utan dess like... Inte nog med det så skulle jag tanka på första bästa tapp och där fungerade inte kortet fick ta mig till nästa tapp och jodå där fungerade det utmärkt. Så i slutändan var jag 20 minuter sen till BVC :/ Och vad lärde jag mig av allt detta då? Jo: VAR UTE I GID TID!!! Och morgonmänniska som jag är *NOT* så är jag ju verkligen det :/
Nåja det gick kanon bra på BVC och Trollen skötte sig utmärkt. Tog lite bilder jag tänkte bjuda på.
 BVC väntrummet
 Elijhan på väg upp för att åka rutschkana
Uppe och snart klar att åka ner...
 Timothy på gunghästen :)
 Wihlmer
 Noha kör traktor med släp :)
Wihlmer i fåtöljen...
Innan vi gav oss hem var vi och handlade och Trollen skötte sig exemplariskt och belönades faktiskt idag med en liten godisbit. Brukar inte göra så men idag gick det super bra och jag själv var ju chokladsugen ;) haha.. Lyckliga barn kan jag lova!
Innan vi åkte hem stannade vi och hämtade paket på Ica och sedan ett snabbt stopp för att köpa mössor av en vän och mamma till Mhys klasskompis. Hon syr själv och säljer jätte fina mössor!! Bjuder på lite fina bilder på Trollen i sina nya mössor :)
 Mössa med stora fordon (finns även röd)
 Mössa med Trollungar
Mössa med fordon i blått (fanns även rosa)
 Mössa med stora hjärtan
 Med dödskallar
 Blandade figurer
Och glada katten :)
Barnen var super nöjda och är du intresserad av att se vilka fina mössor hon har kolla in HÄR!! (Hoppas att ni alla kan se albumet i annat fall säg till!!) Mössorna är i mjukt härligt material och mina troll har gått runt i dom inomhus hela dagen idag så nöjda var dom :) Kul!

Nu ska jag ta tag i packning för helgen och sedan är det dags att sova!!
Hoppas att ni alla har haft en toppen dag och om jag inte uppdaterar under helgen beror det ju på att jag inte har någon dator och internet ;) Men ha det gott nu!

Ta hand om er, var rädda om varandra! Lev, njut och må bra! 
Massor med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!!
LOVE TO YOU ALL!!

Image and video hosting by TinyPic

25 januari 2012

Bilder på barnen från idag!

Tre killar i väntan på frukost! Wihlmer, Elijhan & Timothy
Elijhan
Schyyy
Wihlmer
Timothy
Nathalie
Theodore
Mhy
Noha
Foton från en helt vanlig dag :) 
Älskar Mina Troll!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Piggare sockar på magen ;)

Haha...

Är piggare idag och det är skönt. Egentligen borde jag väl ha vilat lite extra innan det var dags för att ta tag i allt arbete här hemma men min rastlöshet har varit för stor så jag har gjort massor idag trots min tunga och tjocka hjärna av förkylning. Men nu har jag alla kläder tvättade, vikta och inlagda i respektive garderob. Köket och matrummet är nu dammsugit och skurat. Mat och barnen i säng, jag är nyduschad och nu ska jag bara ta det lugnt med min dator hihi....Hjärtat kommer väl hem vad det lider ;)

Fick frågan i en kommentar hur jag reder ut sockproblemet. Ja alltså med att veta vems sockor som är vems. Idag har vi faktiskt "spelat" sockmemory och parat ihop alla sockor vi kunde. Och jag har faktiskt nu på senare tid (efter så många problem med vems som är vems) köpt sockor med speciella saker på till respektive pojke. Eller färgbestämt. Så ex. Noha har dinosaurier på sina, Theodore har sportsockar, Timothy har dödskallar osv. Så på sätt håller jag dom isär... Det kan ibland vara ett pyssel eftersom de är så lika i storlekarna. Men jag tycker det är smidigt att på Ullared välja ut olika motiv och på sätt hålla dem isär! Hoppas att detta svar ska vara bra nog, annars fråga igen ;)

Sätter in en bild på magen också, förmodligen den sista innan vi vet vad det är för en filur där inne. Ska ju på ultraljud på fredag!!
Magen V. 25
Och här har jag en av mina nya toppar på mig också. Inte helnöjd med färgen men jag bär så lite färg så jag var tvungen att köpa mig lite färg :) hihi.... Vid magens slut är det en bit ner till mitt heligaste så jag tycker nog att den sitter högre upp denna gång. Dessutom kan jag böja mig ner utan att det känns som att jag klämmer ett huvud eller något. Förra gången kunde jag inte böja mig ner utan att klämma bebis... tycker nog att han låg längre ner. Men vem vet! Ska oavsett vad det än är där inne bli super roligt att få en familjemedlem till! Längtar såå!!

Imorgon ska jag åka till läkaren med två av Trollen ja fast alla 4 pojkar som är hemma får ju följa med. Ska bli skönt att äntligen få komma dit och fråga sig fram över de bekymmer vi har. Dessutom älskar barnen att leka i väntrummet på BVC. Kanske skulle ta med kameran imorgon så ni får lite mysbilder!
Har tagit bilder idag och givetvis ska lägga in dom men ger dom ett helt eget inlägg!!

Nu ska jag mysa vidare i soffan och hoppas att Hjärtat kommer snart!
Hoppas att ni haft en underbar Onsdag mina fina läsare/Vänner!
Ha det nu så gott, ta hand om er och var rädda om er å de ni håller kära. Lev, njut och må bra! 
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Önskat inlägg....

Lite roligt när ni frågar om saker ni vill se eller läsa om i bloggen, och nu kommer inlägget till dig som frågade på blogresponce och till alla er som tycker det är roligt med Ultraljudsbilder! Det var inte en lätt match för mig eftersom jag inte hade alla i datorn ;) Men lyckades hitta alla och kunde scanna in dem :)
Tekninken har ändrat sig vill jag lova ;) Här kommer de:

 Alexsander född 1998 (Bf +6)
 Nathalie född 2001 (Bf -12)
Mhy född 2001 (-16)
 Theodore född 2005 (Bf -1)
 Noha född 2006 (Bf - 4)
Timothy född 2007 (Bf + 9)
 Wihlmer född 2008 (Bf +10)
 Elijhan född 2010 (Bf + 10)
Bebis 2012 Bf 10/5
Visst är det roligt att se att tekniken har ändrats att bildkvaliten beror på vem som gjort ultraljudet eller beroende på i vilken vecka man gjort dom :) Jag är så STOLT över mina underbara barn!!!
Hoppas att ni har haft lika mysigt som jag med att se dessa underbara bilder!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

24 januari 2012

Underbart!

Det går åt rätt håll, jag är mycket piggare ikväll än vad jag var igår kväll. Jag orkar ju till och med sitta upp det gjorde jag inte alls igår. Trollen har somnat så jag tog min tid för datorn. Ska skriva mitt inlägg medan jag väntar på hjärtat som kommer från jobbet sen. Ja man vet aldrig när han kommer men skönt att han trivs.

Idag har jag lyssnat på min kropp och bara vilat trots min rastlöshet så har jag verkligen ben hållit mig att inte göra ett knop. Ja jo jag har ju givetvis fixat mat och mellanmål till mina underbara Troll men det jobbet kan man ju inte ta ledigt ifrån så länge man inte har någon barnvakt att ringa in då. Det har jag inte och jag är glad att vi har myst tillsammans i soffan dessa dagar! Inte så ofta jag blir riktigt sjuk så att jag ligger en hel dag heller så jag ska nog vara ganska glad ändå. Det känns underbart att det är på bättringsvägen!

Har fått ett uppdrag också med ett inlägg på bloggen det tyckte jag var roligt. Så för er som är nyfikna råder jag att hålla utkik i min blogg inom det närmsta. Kul med saker som ni läsare VILL se i bloggen :)
Roligt också att önska/be om det! Håll utkik mina läsare!

Nu ska jag fortsätta med att mysa i soffan och hoppas på att hjärtat kommer snart! Hoppas att ni alla haft en underbar dag!
Ha det gott och ta hand om er. Var rädda om er och varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

23 januari 2012

Mamman får inte bli sjuk......

Har fått en hemsk förkylning som sitter och trycker i huvudet, bakom ögonen och jag vill helst bara sova, tyvärr kan dock inte mamman bli sjuk för de underbara små Trollungarna har inte alls lust att vara lugna, tysta och stilla... Det ska lekas, busas och gärna bråkas också :/ inte blir mitt huvud bättre av det. Men jag är bra på att bita ihop så det får jag göra även nu. Men hade absolut inte haft något emot att ha någon här hemma idag som hjälpte mig att laga mat, servade mig lite så jag kunde få sova en stund... Hjärtat jobbar och är inte hemma förrän till kvällen. Men som sagt bara att bita ihop.

Nu är det bara en vecka kvar till premiären på tv. Och det ska bli såå spännande!! Även om första avsnittet känns som att det kommer bli mer kaos än verklighet haha... mer avslöjar jag inte :)

Nu längtar jag till helgen, då det är dags att åka till Tittut´s ultraljudsklinik i Stockholm och få se bebisen i 4D och sedan ta oss vidare på en kryssning med våra underbara vänner!! Ska bli otroligt mysigt och jag ser verkligen fram emot denna helgen!!!
 Elijhan i 4D
(ska bli spännande att se vem som gömmer sig där inne denna gång)
Jag vet ju också att det kommer att gå såå fort till Fredag morgon då vi ska åka. För veckan är ju full med lek, bus och mys. Dessutom ska ett läkarbesök klaras av med två av Trollen. Så det kommer att springa på!

Idag däremot ska jag inte göra något, ska bara kurera mig, ta det lugnt, mysa med Trollen i soffan och försöka få energi och ork till att göra lite god mat! Tror det får bli lax och potatis idag, det är gott och uppskattat av alla mina goa Troll. 

Saknar Dig Alexsander massor! Älskar dig! Är verkligen så hemskt att det är så långt emellan oss och jag önska jag kunde vara nära dig hela tiden! Massor med kramar till dig!

Nu ska jag vila en stund innan det är dags för mellanmål och skolbarnen kommer hem.

Ha en riktigt toppen dag idag mina Vänner!
Ta hand om er och var rädda om varandra. Lev, njut och må bra!
Massor med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

22 januari 2012

Söndag med mycket kärlek!

Älskar söndagar, det är den dagen vi verkligen får lov att vara slappa. Vi kan bara ta en film och krypa upp allihopa i soffan under filtar och bara mysa. Det är den dagen som vi (vanligtvis) gör så lite som möjligt. Men just nu när vi står mitt uppe i renoveringen med köket så blir det inte så. Idag har det jobbats, tvättats, snickrats, dragits el och varit ute i snön och lekt. Själv var jag inte med ut eftersom jag under natten har fått en pang förkylning så jag har ont i halsen och är utslagen. Trots detta kan man ju inte bara ligga en hel dag så jag har fått göra så gott jag kan med alla sysslor! Inte roligt med förkylning men sådant är det ju.

Nu börjar nedräkningen till premiären av programmet vi har ju som sagt sett reklamen och skrattat lite åt oss hihi mest för att det var roligt att se sig själva :) Har jag gjort bort mig bjuder jag absolut på det :P Jag hoppas att vi alla kommer få många skratt och mycket roligt att titta på :) även om det är lite otäckt att man ska se sig själv så känns allt verkligen super kul!

Bjuder er en bild på magen också :)
Magen Vecka 25.
Kvällen fortsätter nu med lite tv, gott och tid med mitt hjärta! I morgon är det ju ny vecka och nya uppdrag. Och helgen kommer bjuda på sååå mycket mys, egentid och något jag verkligen älskar att göra :)
Nu ska jag bara njuta!

Hoppas att ni alla haft en skön söndag  och en toppen helg, det har jag haft! Ta hand om er och var rädda om varandra och de ni håller kära. Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla!!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

21 januari 2012

Prioritera....

Skrev inget här igår eftersom jag prioriterade att umgås med vänner! :)

Dagen igår var toppen. Jag och hjärtat tog en tur till affären för att inhandla helgens nödvändigheter. Farmor var med barnen en sväng och det är verkligen guld att ha henne så nära och att hon både vill och orkar ställa upp.
Nu börjar vi nog vara lite igenkännande för inne på affären blev vi uttittade och det tisslades och tasslades mellan par. Hihi lite roligt jue :) Vi såg också reklamen för programmet igår och vi skrattade gott allihopa :) Så underbart roligt det kommer bli att se detta program nu när man själv är med, även om jag är lite lite nervös också :P men konstigt vore det väl annars :)

Kvällen igår bjöd på umgänge med våra toppen vänner Per och Hanna med deras super söta lilla sessa Tove. Vi åt gott, prata och bara myste av en sen kväll. Tyvärr blev det dock en tidig morgon för våra barn vaknade ju vid 7 och det är svårt i vårt lyhörda hus att inte väcka lilla sessan också :/ men väl uppe och med frukost i magen var nog alla på humör. Medan grabbarna grejade med köket så lekte jag och Hanna med de små uppe i lekrummet. Vi busade och hade det super kul. Mina Troll är ju för goa (fast det visste jag ju hihi) Men lilla Tove är ju stört skön! Så underbar liten tjej alltså!! TACK så jätte mycket mina vänner för en toppen kväll/förmiddag!! Ni är verkligen GULD!

TACK till er som hjälpte till att få avbärnings balken på plats! Ni är verkligen Fantastiska!! 

Eftermiddagen bjöd sedan på mer vänner och nu var det Mhys bästa kompis och hennes pappa. Det har fixats kring köket med slangar för el, glesning för att sänka taket osv. Balken som kom på plats idag blev verkligen super bra!! Nu har vi ett STORT kök och matrum! Nämligen 44 kvadrat!!! Jag är sååå nöjd!!
Än är det mycket jobb kvar men det känns så skönt att kunna se det framför sig och att man faktiskt är så nöjd!!

Nu ska jag fortsätta med min dator och hoppas på att grabbarna kommer upp så vi kan få en liten stund tillsammans innan det är dags att sova för att orka med dagen imorgon också!!
Jag hoppas att ni alla haft och har en toppen Lördag!

Ta hand om er och var rädda om er och de ni håller kära. Livet går inte i repris och är för kort för att hänga upp sig på småsaker. Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla!!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic