9 oktober 2012

Gårdagen....

Hade ett frukostbesök av "Farfar" igår och det var verkligen så mysigt. En varm kram och hans besök gjorde verkligen mig varm i hjärtat. Den behövdes verkligen nu. Ja jag har det lite tungt just nu och det är mycket som gör att det inte är på topp. Men jag ska inte tråka ut er mina Vänner. Vi firade också Timothy igår tillsammans med Mormor & Micke. En glad och lycklig kille var det kan jag lova. Tårtan var god och även bullarna som Farmor bakat. Vi åt också middag tillsammans och jag gjorde ugnsbakad lax med grönsaker och hemmagjort potatismos verkligen super gott! Vi blev nog alla jätte mätta och nöjda. Givetvis blev det en glasspinne till efterrätt också... är det kalas så är det!

Idag har jag en lugn dag med det vanliga på programmet städ, tvätt och plock. Där emellan ska jag bara njuta av dagen och ta det som de kommer. Idag slutar 3 av 4 barn tidigt så jag får chans att mysa med dem allihopa. Hjärtat har sin sista kund i närheten av hemmet idag så han blir heller inte så jätte sen. Känns skönt eftersom han åker till Frankrike på Torsdag och är borta till på Söndag. Själv ska jag ju åka på Fab Mamas bloggevent i helgen och det ska bli otroligt mysigt! Jag behöver verkligen den glädjen och de underbara mammornas kramar!
Jag längtar massor men nu är det inte många dagar kvar!
Givetvis jobbar vi vidare på vårt eget event också. Det är ett tips till er alla att MISSA INTE det. Vi kommer att ha ett sååå mysigt advents dygn tillsammans med massor av utlottningar, tävlingar, goddiebags, föreläsare och utställare! Missa inte detta är ett gott råd från mig!!! Kika in på Falköpings Event och anmäl dig vettja!

Jag har förresten fått hem den super söta mössan som jag vann presentkort på från Trollfrö såhär söt är den:
Mössan Sjöstjärna valde jag.
Ska se om ni inte framöver kan få en bild när den sitter på också :) 
Nu ska vi ta en liten mellis och fortsätta städandet! Hoppas att ni alla får en toppen bra dag!
Var rädda om er och varandra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

 1. Ooo...Jaaa,det var otrolig dag med supergod Lax hihi Micke pratar om det även idag :)
  Timothy blev jätteglad & det var verkligen skojsigt & mysigt att se er allihopa ♥...

  Men såå söt mössa - vem ska ha den?
  Hoppas Frankrike resan blir bra för Ch & att bloggeventet blir lyckat,men...det tror jag!

  /Ha en fin dag Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Hej
  Vill tipsa om en tjej som syr barnkläder i underbara tyger. Kika in på busmumrik.blogspot.se eller sök Busmumrik på Facebook.

  Ha de gott, gillar o läsa din blogg.
  Kram Lotta i Kalmar

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥