11 oktober 2012

Allt är inte guld som glimmar.....

Har haft en egodag idag. Det blev en sväng till Hjo..Oväntat va? Haha... skulle fixa mina naglar inför helgens roligheter och Tess i Hjo gör detta! Jag är sjukt nöjd och det var roligt att få träffa henne igen efter flera år sedan sen sist hihi... Mycket fanns det att prata om så timmen det tog gick väldigt fort. Verkligen nytta med nöje! Prisvärd är hon absolut så ni som bor i närheten boka en tid med henne! Jag rekommenderar er detta verkligen! Är verkligen jätte nöjd!
Efter denna timme var det dags att träffa mamma, en promenad med höstbilder, egobilder ;) och massa skratt blev det. Bjuder på lite av mitt ego som väldigt sällan inträffar men idag kändes det roligt :)
Vi åt god lunch och fortsatte med vår promenad. Jag insåg att hösten verkligen är underbar, den är guld. Löven blänker i alla dess färger och just idag glittrade solens strålar i vattnet. Allt är inte guld som glimmar. Hösten glimmar, vattnet glimmar av solen... verkligen guld och medicin för själen att få gå där i den sköna värmen som solen gav. Den sköna hösten.
Kärlek minst sagt! 
Vattnet och i detta fallet Vättern gör verkligen gott för själen och jag är verkligen så glad att få gå utmed detta för en stund. Släppa allt och bara njuta av ljudet, luften och värmen. Känslan är otrolig.
 Glittrande Sjö.....
Att må bra... intill vattnet får jag ro, lugn och harmoni. Love!
Väl hemma och nu i kväll när man ska krypa ner ensam i sängen kommer saknaden krypande. Vill ju krama mitt Hjärta god natt... bara borra in mitt huvud under hans arm och lägga mitt öra mot hans bröst... höra hans hjärtslag och känna hans värme.. han är mitt allt.... utan honom vid min sida är jag inte hel. Jag klarar mig alltså men en viss tomhet känns verkligen. Älskar Dig mitt Hjärta!

Nu blev det ett långt inlägg (igen) Men hoppas att ni fått lika mycket guld som jag fått idag om inte annat att jag smittat av lite till er med mitt inlägg :) nu måste jag verkligen sova då jag ska upp 03:45 för att åka iväg till Annika och vidare till Mässan underBARA BARN!! Sovgott mina vänner! Var rädda om er & varandra!

Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Jaaa...Det var en otroligt underbar dag ida'...Stort **TACK** & fotona blev ju jättebra hihi/Kram pårej goa dotter ♥

  SvaraRadera
 2. åh,vilka fina foto på dig=)

  SvaraRadera
 3. Hörde att ni haft en bra dag du och morsan här i Hjo,fina foto på dig Anna!

  SvaraRadera
 4. så vackra bilder och Vättern är underbar!
  Tack för din kärlek
  kram susanne

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥