30 september 2012

Mammamingel 2012 i Norrköping och dagen....

Igår var jag i Norrköping på mammamingel. Var riktigt roligt att få träffa härliga mammor, bra företag med fantastiska produkter och givetvis en härligt fylld goodiebag! Här i fanns det massor med mysiga saker. Allt från presentkort, rabatter, erbjudanden, barnbok, nappflaska till smycken, godis, hudvård och babyvård. Här nedan ser ni ett urval av vad den innehöll :)
Med företag som:
Lush goodiebag

Utställare var bland annat: MaryKay, RikkeDesign, Tupperware, Me&I, Lustjakt, Nordic cooker, Shisaide of Sweden mfl. Vi fick också se en jätte fin modevisning med kläder från barabus.se jätte roligt!!
Eftersom min dag har gått fort idag har jag inte hunnit att kika igenom allt detta. Men imorgon ska jag kika på det och se vart jag sak hitta mina favoriter. Men såhär långt är jag mycket glad över flera saker och företag som medverkade i goodiebagen. Bland annat ett armband från Carolines smyckeskrin men även boken från Pino!! Givetvis vann jag ju också :) Lustjakt och trollfrö kommer mina vinster ifrån.

Ja imorgon får vi se om det dyker upp nya favoriter för då ska jag ta lite ork till att kika igenom denna fantastiska kasse :)
Under tiden jag var borta byggde Hjärtat och barnen ihop bilbanan, hade kört race på den och haft en riktigt skön hemma dag.
Idag har dagen gått fort. Besök av vänner i två omgångar, god kycklingtaco och massor med lek för barnen. Nu ska jag snart lägga mig...med denna tjocka förkylning längtar jag verkligen efter höstlovet... men då ska jag ju vara frisk :) Men det är lite tungt att ta sig upp på morgonen när förkylningen sitter bitande tung.... men bara att bita ihop.
Idag har vi varit gifta 11 år och det har vi inte direkt firat så, utan det får vi göra när vi är lite piggare.
Vi 2001-09-30
Nu är det dags att sova snart! Hoppas att ni alla haft en toppen dag! Var rädda om er!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Åh vilket fint bröllopsfoto!, grattis till er :) åh va jag längtar tills jag gifter mig med min själsfrände nästa sommar (7 juni 2013, på vår 4 års dag :-D)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Oooo,va härligt & vilken Goodiebsag :)
  Stort **GRATTIS*** till vinsten mé fast ett ännu större till Er 11-åriga Bröllopsdag ♥ ..
  /Kram på Er alla!

  SvaraRadera
 3. Grattis till Er .....Jättefint bröllopsfoto på er.
  Krya på dig.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥