4 september 2012

Det känns inte alltid på topp.....

Just idag har jag många känslor. Det händer mycket saker som händer och som framkallar känslorna... nästan så huvudet sprängs.... vill bara gråta....
Alltid kan det inte kännas på topp... och jag lovar att som den positiva och glada person jag är så går detta över snart! Jag måste nog bara få vara lite nere... få gråta ut mina känslor....
Varma kramar till er alla som vill!

Image and video hosting by TinyPic

16 kommentarer:

 1. Är det väldiga känslokast i ditt inre??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är det inte. Jag är väldigt lugn och harmonisk i mitt inre men precis som för alla har även jag dagar som inte är på topp. Och nu har det varit mycke saker omkring mig som inte skrivits ut här i bloggen och som får fram känslor som bla. ledsen.

   Kram Kram

   Radera
 2. Kram på dig Anna. Klart man måste få vara ledsen & nedstämd då & då konstigt vore annars ❤ Vi är ju inga robotar som går att programmera att jämt vara glada. & som du själv skriver & jag själv upplever när jag läser din blogg varje kväll är att du är så kärleksfull ömsint & positiv jämt så kämpa på Bamse Kramar Petra

  SvaraRadera
 3. Varma kramar från Finland

  SvaraRadera
 4. Låt det komma ut tårar är bra hoppas det känns bättre snart varma kramizzzar Anki med alla grabbar

  SvaraRadera
 5. Hej Anna tänker på dig en stor kram från Annika från Umeå

  SvaraRadera
 6. Sådana dagar har vi alla.Styrkekramar till dig ...

  SvaraRadera
 7. Jag frågade för att jag ibland upplever att du är i taket av lycka cäldigt mycket och sedan verkar bli så förtvivlad. Ja visst måste man få vara ledsen ibland, sorgen är en del av livet!!! Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker inte man ska bedöma när man inte vet vad som hänt eller känner mig som person i verkliga livet. Jag är alltid lycklig men upp i taket var verkligen att ta i. Och helt förtvivlad stämmer inte heller men vi uppfattar ju alla saker på olika sätt.

   Kram Kram

   Radera
 8. Är väl kanske alla hormoner som skall rättas till efter en förlossning. Det kan ibland ta några månader innan man är sig själv igen. Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥