8 september 2012

Älskar mitt jobb....

Har idag haft besök av Hanna och lilla Tove. Blev ett par timmar med lite lek, mys med bebis och prat. Inte så jätte lång stund och jag fick förbereda mig inför mitt jobb... så kanske var jag inte världens trevligaste. Förlåt Hanna men vi tar igen det sen. :)
När väl allt var packat i bilen gav vi oss iväg. Förbi för att byta "knapp" på Mhy och sedan rullade vi in i Tibro där jag skulle jobba. Visning av vår otroligt fina kollektion! Lite stress under upp packandet men det gick bra. Gjorde enligt mig en kanon bra visning och fick sålt en del. Troligtvis en ny bokad visning också :) Riktigt roligt och jag är super nöjd. Framför allt nöjd med min presentation. Hoppas ni som var där också kände att det blev bra! Jag älskar verkligen mitt jobb och produkterna är ju så fina!
Tack för att ni var där idag på visningen och Tack Emelie för kvällsmat till våra Troll :)
Väl hemma blev det sängen för barnen och vi fick kvällsbesök som vi nu sitter och lyssnar på musik och pratar lite med. Tände lite ljus och bara har det mysigt!
Hoppas att ni haft en mysig Lördag mina fina vänner!
Var rädda om er och ta hand om er. Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

11 kommentarer:

 1. Hej! :) Fin blogg du har! Ville bara höra hur du fått in "hitta inlägget" i menyn? Jag kör mer på blogspot och är inte riktigt haj på hur man får "kategorier" . Kram Linnea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Under layout finn något som heter Lägg till Gadget trycker du där kan du kan välja på Etiketter och där har du sedan valt namn på dina grupper för inläggen :) Då hamnar dom som i en kategori om du väljer när du skriver ditt inlägg att lägga det i den kategorin du vill ha det.

   Kram Kram

   Radera
 2. vilka fina lyktor..Jag har inte läst hela din blogg så jag vet inte vad du presenterade skulle vara roligt att veta bara:-)
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Ooo,jaa det var en Kanonvisning du gjorde,Anna & jag är så glad över mitt inköp ♥...
  Ha en Skön Söndag/Kram Kram

  SvaraRadera
 4. Vilket roligt jobb du har ha en härlig söndag

  SvaraRadera
 5. Hur går det till när ni byter knapp på lilla Mhy Låter så läskigt tycker jag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det är vårt att förklara utan att få det att låta hemsk, men jag ska göra ett försök. Vi har en plast"kopp" där det sitter en "knapp" uppträdd på en tunn nål. Denna "klickas" sedan på på magen där nålen har "skjutit" in "knappen" så att bara en liten tunn plast slang är kvar innanför huden. Där fäster vi sedan slangen som går till insulinpumpen för tillförsel av insulin. Som sagt det låter hemskt men faktiskt vänjer man sig fort och kommer in i detta. Vi måste ju för att Mhy ska må bra!

   Kram Kram

   Radera
 6. Du har så mysigt hemma man blir varm i hela kroppen när man ser bilderna på dit hem

  SvaraRadera
 7. Synd att du bor en bit i från. Det hade varit roligt att få ha en sån där träff. Det verkar vara fina saker :)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får boka en tjejkväll och jag kommer för att visa mina saker. Så stannar jag kvar och umgås med dig som bloggvän. (eftersom vi träffats förut är det ju okej)

   Kram Kram

   Radera
 8. Tack för din förklaring då vet jag mer hur det går till förstår att ni gör allt för mhy så att hon ska må bra ni är fantastiska man gör ju allt för sina barn

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥