19 augusti 2012

Än en gång en underbar helg!

Hinner inte med min dator och bloggen när helgerna springer iväg i underbart sällskap och fantastiska moments :) Och även om jag vet att ni läsare överlever utan mina inlägg så kan jag själv tycka det är trist att jag inte hunnit med att skriva lite :) Men denna helgen har spenderats med vänner. Fest, övernattande, god mat och många skratt blev innehållet i helgens trevliga moments. Jag är oerhört glad att ni som förgyllde dagen/kvällen och natten igår var här. Att vi tillsammans fick ha en underbar fest! TACK älskade vänner för att ni kom Älskar Er!

I fredags köpte jag kläder till barnen, denna gång på begagnat marknaden. Mycket fint skick på kläderna och absolut prisvärt med tanke på hur mycket kläder jag fick för pengarna :) Jag är mycket nöjd. Dessutom fick Wihlmer en kompis som är lika gammal som han själv och det var roligt. Dom skrattade och hade kul undertiden jag gick igenom kläderna! Nu har jag bara små saker att ordna inför skolstart och annat. Noha börjar ju för första gången så en skolväska ska kikas efter också.

Nu har hjärtat gjort lunch här så dags att äta och sedan ska vi åka en sväng :)

Ha det gott alla mina vänner & läsare.  Var rädda om er och ta hand om varandra.
Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Ooooo,härlig helg ♥...
  Så roligt att du fyndat kläder till barna'
  Ha en Skön Söndag/Kram på Er!

  SvaraRadera
 2. Jag är nyfiken på hur visningen gick?! :))

  Kram/S

  SvaraRadera
 3. Helt otroligt imponerad över hur varm,modig,glad och positiv du alltid verkar vara.!Önskar er stort Lycka till med försäljning och nytt hus!Finns ju många mysiga små gårdar med cykelavstånd till skola och affärer mot Ulricehamn!!!Funderar just nu mycket på om vi är "klara"eller om vi saknar en liten till i familjen?!(4:e)Det här med att räcka till!Hur har ni resonerat?!
  Tack för en härlig blogg!3 barns mamma

  SvaraRadera
 4. Glömde fråga,Nyfiken på hur gamla ni är?

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥