9 juli 2012

Sjukdomar, olyckor och medicin.....

Jag brukar inte skriva om sjukdomar, olyckor eller medicin så ofta. Och främst beror det ju på att vi inte är speciellt sjuka eller råkar ut för olyckor heller för den delen. Men visst har vi sjukdomar egentligen hela tiden med tanke på att det är två diabetiker och jag som får äta ett hormon och B12. Vi ser det ju inte som en sjukdom direkt eftersom det är vårt dagliga liv. Sjuka för oss är feber, förkylning, magsjuka. Idag har vi varit på kontroll med Mhy som dessutom startade sin dag med ketoner... mådde dåligt och behövde lite extra omvårdnad och koll. Allt har nu löst sig nu ikväll och tur är ju det. Bara så synd att det tar en hel dag innan det går till rätta igen. Men nu är hon pigg och bra igen! Skönt.

Olyckor har vi inte några större inte som kräver sjukhusbesök. Lite skrubbsår, blåmärken och skavsår som vi inte behöver besöka sjukhus för ser vi ju inte som direkta olyckor. Men i fredags var olyckan framme... Timothy skulle vara duktig och slänga skrp på tippen och skar sig. Det blev tre stygn och omlindat. Första gången någon har sytt i vår familj.
Timothy var jätte duktig när läkaren satte bedövning och sydde de tre stygnen som behövdes. Han fick givetvis belöning för detta i form av leksaksaffären. Han valde sin favorit kombo...
Bil & husvagn! i Lego denna gång :)
Hjärtat som brutit i handen var också på kontroll idag så här har det varit sjukhus för hela slanten. Handen såg bra ut men lite svullen så han fick en stödpryl att ha för att underlätta och hjälpa. 

Jag har kommit ihåg min medicin nu och allt beror nog på att jag faktiskt mår bättre på andra plan, vissa saker börjar liksom gå i steg här. Ja för nu har vi tagit första steget och fattat ett beslut, vi kommer att sälja huset. Vi har funderat på det länge nu och så blir det nu! 
Huset kommer att komma till försäljning inom kort. Vi håller tummarna för att det ska gå bra (såklart).

Nu ska jag förbereda lite inför besöket av vänner då vi ska grilla och ha det trevligt. Dessutom måste jag göra lite fix innan mäklaren kommer imorgon :) Så nu önskar jag er alla en toppen kväll! Njut är mitt ord!

Ta hand om er och var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

12 kommentarer:

 1. Vart ska no flytta? Flytta från Kinnarps?

  SvaraRadera
 2. oj här händer det:) vart ska ni ta vägen då?

  Louise

  SvaraRadera
 3. Jag blev förvånad när jag läste att ni skulle sälja huset, ni som har grejat och fixat en massa med det....? lite nyfiken vart ni skall ta vägen nu?...

  SvaraRadera
 4. Får man fråga varför ni säljer?
  Stort lycka till!

  SvaraRadera
 5. Men ska ni sälja huset som ni hållit på & gjort så mkt med? Får jag gissa på att ni vill flytta till Hjo? Hoppas att ni får huset sålt fort & att ni hittar ett nytt som ni tkr om :)
  Hoppas att grabben inte har allt för ont i sin hand, men han verkar va en hårding så det klagas nog inget där inte :)
  Hoppas att ni hade det trevligt med vännerna & att maten var god, kram Petra.

  SvaraRadera
 6. Lycka till med försäljningen :-)
  Kram från Norrland

  SvaraRadera
 7. Hanna mamma till 4:a10 juli 2012 11:56

  Hej brukar läsa din blogg och tycker det är skoj att följa er.....
  En liten fråga till dig du skrev att du äter ett hormon och B12 blev lite nyfiken på varför? jag har själv brist på B12 fick veta detta när jag var inne och tog prover för att jag tappar så mycket hår periodvis men sen gick jag aldrig vidare med detta..
  Ha en bra dag och lycka till med husförsäljningen kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uttryckte mig lite fel. Jag har brist på ett hormon som gör att jag får äta levaxin ett vanligt förekommande hos kvinnor tydligen. Sedan har jag b12 brist så äter medicin för det.

   Kram Kram

   Radera
 8. Lycka till med husförsäljningen! Håller tummarna att det kommer gå snabbt. Ska ni flytta närmare din pojke?

  SvaraRadera
 9. Naw,lille Timothy sytt handen,men..så redig han är - Puss -
  Önskar er Lycka Till med försäljningen av huset & att det går relativt snabbt & smidigt! Ha en underbar dag/Kram Kram

  SvaraRadera
 10. Vem är det mer än Mhy som har diabetes? :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥