3 juli 2012

På besök hos toppen läkare.....

Var på barnmedicin igår och vår lille rins hade gått upp i vikt igen. Vi fick bekräftat vår teori om att det var magsjuka som även drabbat honom och gjort att han inte ökat i vikt så mycket. Läkaren var toppen och kunde verkligen sin sak. Berättade också att förra veckan hade dom haft mängder med magsjuka patienter som kommit in på avdelningen, även små spädbarn. Skönt i alla fall att vår teori stämde. Ska väga honom på BVC på fredag igen. Så det är ingen fara med honom nu, han är pigg och äter med god aptit.

Nu har jag hört av mig till min designer som sak ändra min header också. Så snart blir det ett byte av den :) Ser jag fram emot! Så håll ut mina kära läsare så får ni snart se den nya headern.

Här hemma händer det massor, vi slänger, röjer, plockar i förråd och annat. Allt för att det ska bli trivsamt och uppstädat. Ordning är ju ett måste när man är många och när man har ordning hittar man också mycket bättre :) (såklart) Det blir riktigt bra! Nu känns det mycket bättre och energin har kommit tillbaka.

Mer planering för dopet fortsätter också. Temat är rött och vitt. Så nu planeras klädval, inköp, dukningen, tårtan med mera. Kommer att bli fint. Letar någon som kan sjunga också men får se om vi lyckas hitta någon.

Idag har barnen hittat nya vänner att leka med. En familj som håller på att flytta hit och som är 8 barn i familjen. Dom har varit på lekparken, lekt här och lekt där. Roligt att de fann varann.

Har fler fullspäckade dagar att se fram emot i veckan och helgen, massor med planer som vän besök, grillkväll, BVC besök och fortsatt städ och röj. Ja massor händer runt oss :)

Påminner er också om Living and Rooms REA som nu pågår!! Vill ni se den behöver jag er mailadress så kommer den :)

Nu ska jag faktiskt sova så jag säger godnatt och hoppas att ni haft en toppen dag idag!
Var rädda om er och ta hand om varandra. Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

 1. Åh,så skönt & härligt med lillprinsen,det värmer mormor ♥...
  Oooo,ser fram emot din nya Heade & Agnes är ju bara sååååååå duktigt,är ju hon som gjort min Design efter mina Önskemål hihi...

  Måste Tacka sååå ♥-ligt för det underbart vackra Inbjudningskortet till Dopet,helt fantastiskt gjort Anna &...
  Vi kommer såklart som du redan vet/Kraaaam Mammsen i Hjo ☼

  SvaraRadera
 2. Jag kan sjunga om du vill på grabbens dop;) När ska ni ha det?

  Kramis

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥