15 juni 2012

Vilken Människa.....

Första dagen på sommarlovet började med sovmorgon :) Mycket skönt och alla Troll tyckte nog det var skönt att vakna och bara mysa ner sig i våran säng. Senare frukost och alla samlade. Verkligen mysigt. Vi fortsatte sedan med en lugn dag, besök av farmor och en kopp te till. Kaffe är inte min grej..går inte dricka hihi. Vi pratade och bollade lite vilket var skönt! Barnen  började en och en trappas bort, ut för att leka. Solen har ju besökt oss idag så vädret har ju varit toppen om än kallt i luften. Men solen har ju värmt.

När posten kom på eftermiddagen var det många nyfikna, det låg nämligen två paket i lådan :) Gissa om barnen var glada och trodde alla att det var till dom. Jag öppnade och fick se småpaket inuti...va tänkte jag...vad är nu detta?! Vi är inte vana att få paket alls så mycket chockade och förvånade ögon fanns det i familjen. Vilken människa... alltså tänk att det finns så otroligt fina, omtänksamma och givmilda människor. Vi är inte direkt bortskämda med sådana... Och att få paket på posten med presenter till oss gjorde oss verkligen super glada! Barnen blev överlyckliga!
Detta var i paketet:
 T-skirtar och en dress till pojkarna
T.skirt och klänning till Nathalie och Mhy
En bok och ett kort till mig. Där denna otroligt fina människa berättar lite om sig själv!
Vi är otroligt tacksamma för dessa gåvor och du ska veta att du är en otroligt fin människa.
Jenny från Kållered vi Tackar dig hjärtligt!
Här får du också se de nöjda barnen :)
 Theodore i ny T-skirt
 Timothy i ny T-skirt
 Mhy i klänning
 Wihlmer i T-skirt
 Noha jätte nöjd :) i ny T-skirt
 Elijhan med fin T-skirt
Nathalie super glad och nöjd i sin T-skirt :)
Än en gång TACK SÅ HJÄRTLIGT JENNY!!!

Jenny skrev i kortet att hon tog hand om en övergiven kattunge för 3 år sedan och detta gör henne verkligen till en fin människa även på detta sätt, en människa med gott hjärta och sådana människor är verkligen värda att uppmuntras så du kan se fram emot något i din brevlåda, inget märkvärdigt men ändå :) Stor Kram till dig.

Vi fortsatte vår dag med grillat och det var riktigt gott måste jag säga. Sedan var det dags för sängen och min datortid... blev ju lite att skriva/publicera här nu :) Men jag är inte ledsen, fotboll är inte min grej så det lockade inte haha....

Nu ska jag fortsätta senkvällen med lite soffhäng tillsammans med Hjärtat och sedan är det sängen för min del också. Hoppas att ni haft en underbar dag min vänner/läsare!

Ta hand om er, var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!! 
Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer:

  1. Men,jisses ***vilken människa*** såå fint gjort,förstår att ni alla blev rörda det blev denna mormor mé ♥
    Så fina de är/Puss & Kram på Er alla!

    SvaraRadera
  2. Åh så gulligt :-) Vad kul med så fina människor
    Jag har gett lite bloggkärlek till bland annat dig i min blogg!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥