12 juni 2012

Shopping och Vänner!

Tack alla ni som kommenterat mitt tidigare inlägg om mitt hår. Långt vs Kort! Glädjer mig verkligen att det är så många som gett sin åsikt, tips eller idé. Jag lyssnar givetvis på er men kommer absolut att bestämma själv utifrån vad jag själv trivs med och har känslan för. Vi får se om det blir spara eller om frisören bokas. Än ska jag fundera lite till och självklart höra den viktigaste åsikten av dom alla... Min mans. Inte alls så att han har den avgörande åsikten för den har JAG! Men är ju roligt att höra vad han tycker även om jag faktiskt vet att han älskar mig oavsett eftersom det är insidan som räknas. Det har han redan sagt till mig flera gånger! Är otroligt lycklig att jag har honom, vi har inte haft en lätt väg men jag kan lova att vi nu står starkare än någonsin tillsammans och det känns så otroligt underbart! Nåja nog med gulligull nu....

Shoppat har vi gjort också... nu blev det en ny säng. Jag älskar verkligen blocket. Ibland kan man hitta riktigt bra grejer där. Nu var sängen endast ett år gammal...super fint skick och till fynd pris, i samma lilla ort som vi bor i så inte ens långt att hämta den :) Sådant gillar vi! Så inatt sov jag verkligen hur bra som helst. Därför är det också dags att lägga sig nu... nästan så att jag skulle kunna sova extra timmar bara för att den är så skön hihi...

Vi har vår bäste vän Emil här denna veckan, han hjälper till att röja och greja, får vara lite av Hjärtats högra han liksom hihi... Det är verkligen tacksamt att han är här och betyder mycket för oss. Guld värt helt enkelt.
Imorgon får vi troligtvis också mer vän besök och det är alltid lika roligt. Jag är glad att vi har våra goa vänner.
Att de finns där, kommer på en kopp kaffe, bara skickar ett sms eller ringer... ja hur dom än finns där och vad an än gör tillsammans så värderar jag dem otroligt mycket! Jag är en väldigt social människa och tycker inte alls om att vara ensam. Att mina vänner också ger mig energi , glädje och kärlek är ju verkligen toppen! Ni är alla Guld värda! Tack för att ni finns.

Det är verkligen skönt att få uppröjt och eftersom vi har tankar med det så känns det ännu bättre.
Nu ska jag lägga mig för sömnen är otroligt skön nu, trött som jag är!
Avslutar idag med:
Gör klart det du påbörjat innan du startar något nytt!

Hoppas ni alla haft en toppen dag!
Ta hand om er och var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer:

 1. Härligt med shopping,vänner,röj & lycka i kärlek är underbart ♥...
  Ha en härlig dag/Kram till Er alla!

  SvaraRadera
 2. Ha en underbar dag ! Tazz&Kram

  SvaraRadera
 3. hittade dig via Annika. jätte fin blogg du har:) ha en trevlig kväll

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥