10 juni 2012

Shoppat lite och planerar....

Idag har det varit en röj, tvätt och lasta släp dag. Tippen lass står på tur med massor av skräp och utrensade saker. Jag har ägnat mig åt tvätten mest och sedan glatt er kära läsare med lite bildrace här på bloggen. Samtidigt passade jag på att shoppa lite på nätet... ja Mamma tipsade om en sida och där fann jag ju givetvis en klänning:
Denna kommer från Gömda Juveler
Jag skrev ju i tidigare inlägg också att jag var hos min syster i hennes butik och där plockade hon fram ett par skor som jag skulle pröva, och trots smal klack så kan jag säga att de var gudomliga att gå i! Här har ni dom:
Skor alltså från My Dress 
Som stänger för gott nästa vecka så passa på att fynda om du har möjlighet att ta dig till Mariestad :)

Det är riktigt roligt att shoppa men jag har blivit mycket bättre på att inte shoppa loss på samma sätt som förut. Pengar ska räcka till mycket och man måste faktiskt tänka på vart man ska lägga dom. För även om det räcker till och finns så är det mycket man ska få dem att finnas till. 

En super god rabarberpaj har avbrutit vårt röjande idag och den var uppskattad av alla. Riktigt mumsigt.

Jag har planerat lite mer inför dopet också och har fått klart temat och färg på temat. Ja på inbjudningar, klädsel och annat! Förra dopet vi hade var temat Rockabilly men det blir det inte nu... temat avslöjas dock inte riktigt än.
Fortsätter även att planera för en bloggträff så har ni några tips, ideér på vad ni skulle vilja se eller ha med får ni gärna skriva till mig. Som ex. Företag, försäljning av något slag. Eller vill Du rent av sponsra med något? Var med och visa upp just ditt/din företag/försäljning... maila mig på trollmams@gmail.com

Jag fick till en så bra status på Fb idag som jag bara måste skriva här också... den kom direkt från hjärtat och känslan...alltså inte kopierad från någon annan.... den får också avsluta mitt inlägg för nu är det dags att sova... imorgon börjar sista skolveckan för sedan är det skolavslutning på Torsdag :) Underbart tycker våra barn! Statusen då:

Man måste fatta många beslut i livet... En del svåra, en del lätta. 
Vissa gäller en tid och vissa får man ta om... Oavsett vilket beslut du tar så formas ditt liv utav den erfarenhet beslutet ger.... Ibland bara... Ibland dåliga... Men du blir den du är av allt du går igenom i livet.... 
Allt har en mening ♥ vill jag tro!
♥ LIFE ♥ 

Hoppas att ni alla haft en toppen dag och helg som nu är slut. Var rädda om er och ta hand om varandra!
Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

 1. Så härligt med Shopping & snyggt ♥...
  Ja,jag ska till My Dress i veckan hihi ska bli så mysigt & roligt!
  Superbra Status ju...Såå sann/Ha en underbar dag Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Kloka du! <3

  Wow, önskar jag kunde gå i såna skor...men jag är en barfotatjej jag. ;)
  Skönt att rensa ut - ska ta tag i Alice garderob nu. Ut med det gamla - in med dagens reafynd!

  Kram på dig!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥