14 juni 2012

Mail, skolavslutning och födelsedag!

Igår hann jag inte med datorn alls... Fb hinner man ju med eftersom den finns i telefonen. Nej jag har inte fått ordning på det där med att blogga från mobilen i alla fall inte om jag ska ha med bilder :( skriva text och posta går bra men så fort en bild ska med så blir det felmeddelande... jag har frågat mig runt men får inga direkta svar eller hjälp på det, så du som kanske läser här och kan hjälpa mig...hör av dig!!

Fick mail också av en av vinnarna i tävlingen och det var tur det eftersom det påminde mig om att vinsterna inte är skickade :( Jag har så otroligt mycket här just nu både att tänka på, göra och bearbeta så jag är otroligt ledsen för detta!! Verkligen stort Förlåt till er vinnare. Jag skickar dessa på måndag då jag ändå har ärende iväg till staden :) Hoppas att ni har förståelse för detta!! Än en gång Stort Förlåt!

Idag har vi skolavslutning ikväll. Barnen ska vara fina och ser fram emot att hela familjen och bäste vännen Emil ska följa med för att lyssna och titta när de sjunger. Sedan är det SOMMARLOV och jag kan inte uttrycka i ord hur skönt det känns :) Även om det efter ett par veckor känns som att skolan gärna får börja igen eftersom jag har en tendens till att trilla ur rutinerna... men jag lovar jag ska försöka hålla rutinerna för allas bästa :)

Vår stora tjej Nathalie fyller också år idag så här blir det firande av henne. En fantastisk dotter som blir hela 11 år idag! STORT GRATTIS Nathalie! Dagen kommer att firas med fika och paket. Tårtan blir på söndag och måndag (eftersom familj bor för långt bort, jobbar och inte kan komma)

Det snurrar otroligt mycket i mitt huvud just nu och tyvärr kan jag inte skriva ner allt här heller. Inte än. Jag vet saker också som rör andra som gör ont i mig. Jag blir liksom ledsen på andras vägnar. Att ljuga för de nära gör att jag blir empatisk och lider med dom. Jag vill inte veta men vissa saker får man ändå veta för att man står för nära dom :( Jag blir ledsen, besviken och arg. Jag klarar inte av lögnare. Nu rör detta på något sätt inte mig så egentligen borde jag inte bry mig, men min empati står upp här och jag bryr mig ändå! Och för mig är det helt klart så att Ärlighet varar längst för av erfarenhet kommer sanningen alltid fram!
Ja jag levde på lögner hela min tonårstid och jag VET att sanningen alltid kommer fram och då svider den hårt. Men har lärt mig att mörka hemligheter och lögner är inget att bära på!
Men det är givetvis inte bara detta som snurrar... det är mycket frågor, funderingar och annat kring mitt liv just nu. Men som sagt än skriver jag inget här.....

Nu ska jag återgå till planer, dusch och annat som ska förberedas inför avslutningen ikväll!

Jag hoppas att ni alla får en underbar dag och ni som har skolavslutning önskar jag givetvis en solig och skön dag och ett toppen sommarlov!!
Ha det gott och ta hand om er! Var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic


7 kommentarer:

 1. Stort ♥-ligt GRATTIS till Nathalie på 11-års dagen/Kraaaaaam
  Pst...Ha ett underbart Sommarlov nu "Trollungar"

  SvaraRadera
 2. Föresten appropå Mobilblogga...
  Fråga här när du ids ;)

  http://fixadinblogg.com/index.php?/forum/89-mobilblogga/

  SvaraRadera
 3. Hoppas allt löser sig! kram.

  SvaraRadera
 4. I bland kan det bli en del tankar o funderingar och saker som händer runt omkring sitt liv men försök att ta det lugnt och njut av din familj och att du precis fått en ny liten bebis...kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag njuter absolut av min familj och vår nya bebis!! Men just i nuläget är det mycket med livet och framtiden som måste ålaneras, beslutas och tänkas på. Tyvärr sådant som man behöver göra. Men jag är absolut inte den som släpper att njuta av allt som går. Jag kan strunta i disken och istället gå till lekparken med barnen eller hoppa över den där städningen och bara sitta ner i soffan och njuta. Eller släppa renoveringen en stund för att åka ut med husvagnen :) jag är en riktig livsnjutare :)
   Men när viktiga beslut ska tas då måstevjag fundera länge och inte förhasta mig och det är då det kan snurra en del :P

   Kram Kram

   Radera
 5. Ja, oärlighet kan ställa till det allt för mycket. Hoppas det löser sig för de inblandade och att du snart får ro i kroppen. Jag är likadan - blir upprörd och engagerar mig för att FEL är FEL.

  Sommarlov!! Yeyh!! Alice var överlycklig idag när jag hämtade hem henne ifrån dagis. TIO veckors ledighet...giv mig styrka...och något att hitta på! ;)

  Var rädd om dig! Kram!

  SvaraRadera
 6. Jag förstår vad du menar att det kan vara jobbigt att ta viktiga beslut..tänker på dig! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥