9 juni 2012

Flytta.......

Min kära syster har sålt sin gård och ska i sommar flytta till sitt drömhus, dom flyttar "hem" igen till våra hemtraktrer. Det är verkligen jätte roligt för dom och jag är glad för deras skull. Så nu har dom fullt upp inför flytt och allt som har med den att göra. Visst kan jag erkänna att jag är lite avis på dom och ibland saknar jag våra hemtrakter. Vill ni läsa om min syster och hennes familj gör du det hos Maddix blogg!

Jag ska flytta på min datortid... ja förr bloggade jag alltid kvällstid som jag gör nu men eftersom jag är super trött och har så varit sedan Prinsen kom så känner jag att jag behöver flytta min datortid. Får se om jag kan få till den på dagen istället. Ja vi får se helt enkelt de närmsta dagarna hur det går.

Att göra en höna av en fjäder är också tydligen lätt. Man får läsa inläggen noga för att hänga med tror jag. Och drar man egna slutsatser så är det ju absolut inte sagt att dom stämmer! Fråga mig gärna om det är något ni undrar över kära läsare :) Det kan vara allt från vad vi åt till middag, hur många par skor jag har till vad min favorit färg är eller om Nathalie har en pojkvän :) Fråga på bara!

Har varit och vägt Prinsen, som inte gått upp i vikt alls. Jag har inte tillräckligt med mat till honom och nu får han alltså ersättning också. Hoppas nu han ska bli piggare och mättare :) Han vägde nu 4515g.

Idag har vi varit i våra hemtrakter hos barnens kusin som fyllt 4 år. Det firades med kalas, kakor och tårta. Fina presenter fick hon också och jag hoppas att hon var nöjd med sin dag. Barnen lekte och hade det jätte skoj. Blev både fotboll och sandlåde lek :) Direkt när vi kom hem blev det kvällsmat och sova. Hjärtat har kikat runt lite på nätet och nu fick jag datorn för att fixa ett inlägg här.

Nu ska jag mysa vidare med Prinsen och Hjärtat sedan är det dags att sova! Hoppas att ni alla har en skön helg!

Var rädda om er och ta hand om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

12 kommentarer:

 1. Ooo...Tänk om alla "flyttade hem" i dessa trakter vore ljuvligt tycker ju denna Mammsen hihi....
  Hoppas lill"fisen" Emanuehl blir mätt & belåten,men det tror vi såklart!!!

  Roligt med 4-års kalas & hörde att ni var där alla syskonen,va' kul :) Önskar er alla goa en Skön Söndag & vi hörs/Puss & Kram

  SvaraRadera
 2. Funderade lite på det här med bloggträff.. Hade du tänkt att anordna det här på hemmaplan?

  SvaraRadera
 3. Flytta hem.... Jadu, jag har bott i Hjo sen 97 och det är mitt enda hem eftersom jag har valt det själv. Götene kan aldrig ersätta denna härliga idyll och JAAA jag älskar Hjo även på vintern vilket många har svårt att tro :-)

  Kram Anna min vän! <3

  SvaraRadera
 4. hur många syskon har du Anna?

  SvaraRadera
 5. hur gammal var du när du fick ditt första barn? varför bor inte din äldsta son hos dig på heltid? Är de inte jobbigt att ha sitt barn så långt ifrån? vilka av dina barn tycker du är mest lika varandra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var 18 år. Klart att det är jätte jobbigt att ha sin son så långt bort. Men jag vet att han har det bra och det är vad jag vill. Beslutet som togs när han flyttde var behövligt och det var rätt gjort.
   Timothy och Theodore är mest lika.

   Kram Kram

   Radera
 6. Hur träffades du och din man?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi träffades genom en gemensam vän hemma hos mig.

   Kram Kram

   Radera
 7. Vad jobbade du som innan du fick dina barn?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick barn som 18-åring och har inte haft någon längre anställning.

   Kram Kram

   Radera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥