17 juni 2012

En fart fylld Lördag.....

En lördag då vi hann med mycket! Ja igår var det verkligen en sådan lördag. Här blev det sen frukost och sedan satte vi igång med städning inför kalaset. Vi åt mat och sedan åkte vi hela familjen på en utflykt till Blidsberg för att fika. Detta ställe är helt otroligt fint, just igår var det lite kallt eftersom det blåste men solens strålar värmde. Barnen tyckte det var roligt att gå över alla broar, kika på vattnet och fontänen. God glass och gå upp i slänten där man kan sitta blev det också. Rekommenderar verkligen er som åker igenom där att stanna och ta en fika! Backa kvarn är verkligen super mysigt och ligger utanför Ulricehamn (för er som inte vet). Vi fortsatte sedan till badplatsen i Trädet är vi kika, gunga och kände på vattnet. 16 grader fick vi veta att det tydligen skulle vara... Givetvis har jag tagit massa foton men har inte hunnit föra in dom i datorn än men det kommer. Vi fortsatte hem för farmor skulle ju komma och vara barnvakt när vi skulle iväg på 30 års fest för vår vän. Hem, duscha och göra sig festfin. Sedan bar det iväg. Emanuehl fick följa med eftersom farmor inte riktigt vågar ha honom och han är ju så liten. Festen var super trevlig och vi hade jätte skoj. Emanuehl sov i vagnen mest hela tiden och vi kunde vara ute trots lite regn stänk. God mat och fantastiska människor. Sent hemma och allt hade gått bra även för Farmor. Verkligen STORT TACK alla för gårdagens kväll det var toppen!

Idag ska vi fira två av Trollen. Nathalie som fyllt 11 år och Elijhan som fyller 2 år på Tisdag. Det kommer goa människor och vi ska få fika lite tårta :) Så just nu ska jag fixa lite inför detta. Ska också åka till scrap butiken så jag får färdigt mina inbjudningar till kommande dop... (jag får sätta mig med dem inatt haha)
Just nu är några barn inne och några ute, gräset klipps och jag ska greja lite.....

Ur mitt hjärta:

Landet...
Känner verkligen hur luften påverkade mig...
Som om ett beslut fattades i mitt hjärta..
Ljudet av trafiken byttes ut till fågelsång
Avgaserna byttes ut till en doft av lantbruk
Vinden i träden som gav löven ett prasslande ljud
Grusvägens eget ljud när hjulen rullade
Lugnet som infinner sig i kropp och själ....
Jag längtar tillbaka...
Jag sög verkligen in luften, atmosfären och lugnet.
Jag kände mig hemma....
Landet jag saknar dig så!
En gång ska jag tillbaka........

Nej nu har jag inte mer tid för er mina Vänner & Läsare... nu måste jag sätta fart med allt innan kalaset börjar! Hoppas att ni alla få en underbar Söndag!

Ta hand om er och var rädda om varandra. Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

  1. Oooo,jaa det är verkligen ett mysigt & vackert Fik där i Blidsberg,vi brukar oxå hamna där :)
    Så härligt med utflyckt så!
    Underbar text ur ditt ♥...../Kram på Er alla!

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag vill bara säga att jag tyckte att alla barnen uppförde sig väldigt bra när ni var och köpte glass. Inte en massa skrik och spring, de var lugna och trevliga! ( det var jag som slog i kassan :) )

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥