25 juni 2012

Blogglove

Vi är nu friska igen, blev det i lördags. Fick besök av vännen som stannade över natt och
vi fick lite tjejsnack och umgås. Var verkligen mysigt. Sedan blev det en slö och lugn söndag med super god jordgubbstårta :)
Den var mycket god och alla mumsade villigt i sig den. Kul när det an gör är uppskattat :)


Måste också ge er min varmaste kärlek. Ni mina läsare och vänner som mailar, kommenterar och stöttar både här i bloggen och på fb såklart. Det glädjer mig att ni finns där och att ni uppmuntrar. Men framför allt att ni är här och läser. Jag är också glad för de bloggar jag själv läser, att ni skriver och att ni ger mig så mycket. Ja all inspiration, idéer, energi och kärlek, ni behövs verkligen. Min varmaste bloglove till er alla.
Fortsätt blogga/läsa/kommentera Vänner!


Idag har jag kämpat massor med tunga möbler, garderober, kläder och annat. Jag har nämligen möblerat om (igen) och nu blev det helhjärtat. Nu är det bara ett rum att ta tag i, gå igenom och städa upp på övervåningen. Och det känns så bra. Nu har vi fått ordning på det mesta. 


Har lovat er en massa bilder ett bra tag nu så imorgon tänkte jag att ni skulle få se hur vi haft det den senaste tiden... det blir ett urval av bilder här i bloggen men kommer även att läggas album på fb Familjen Annorlunda Familjen Wahlström så bli vän med oss där (om ni inte är det) och kika under morgondagen :)


Nu ska jag mysa med Hjärtat och sedan sova. Hoppas att ni haft en underbar dag!


Ta hand om er och var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
 Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Härligt att ni är friska igen...........
  Woo,såå gott med Jordgubbstårta!!Jaha,så du har möblerat om igen fniss..skönt att det blev bra,får komma & kika Irl framöver :)

  Många kramar till Er alla ♥......
  Ha en fin da'

  SvaraRadera
 2. Skickade ett tack till dig via mailen, kram!

  SvaraRadera
 3. Har följt din blogg från början då ni var med i familjen annorlunda... ni är en härlig familj och barnen är supersöta... jag blir glad när jag läser din blogg....
  Ni får ha en jättebra sommar och vi hoppas på sol och bad som barnen ska ha när det är sommarlov.
  Take Care!

  Kram Kathleen

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥