24 maj 2012

Vinnaren utsedd...

Nu är Vinnaren utsedd av Bloggminglet 2012 och den Lyckliga vinnaren av:
Goodiebagen är:
  1. Helene8 maj 2012 22:27
Tänk om jag kunde ha turen att få vinna en sån fin goodiebag som man gång på gång drömmer om när man ser dem i massa bloggar. Den skulle verkligen pigga upp mig just nu, skall börja ta tag i mitt körkort. Som jag är så himla nervös för, kommer jag förstå och klara av det osv.
Håller mina tummar för mig själv och för goodiebagen.

kram Helene

helenewiklund@hotmail.com
STORT
Maila mig din adress så kommer goodiebagen hem till dig!
ETT VARMT TACK TILL ALLA SOM VARIT MED! 
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

  1. Bra val, mammor bör ta körkort och uppmuntran mitt i den ganska tuffa processen, grattis till Helene!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥