24 maj 2012

Varma dagar = Bloggtorka?

Hej mina Vänner/Läsare... nu var det ett tag sedan jag skrev här. Förlåt! Förstår att det finns de som saknar mina inlägg och det glädjer mig verkligen! Att ni finns där och vill höra från mig/oss :) Tack alla som mailar, kommenterar eller frågar i blogresponce. Om mina svar dröjer är det inte för att jag struntar i dom utan för att jag faktiskt lägger mycket tid på annat (som ni förstår)! Snart kommer det svar till er alla! Och till alla bloggar jag följer/läser vill jag verkligen be om ursäkt för att jag inte kommenterar...jag lovar att bättra mig! Men tro inte att jag inte läser för det gör jag! :)

Här har vi dagarna njutit av det varma och soliga vädret. Det har klippts gräs, grillats och ätit ute, busat och lekts i trädgården. Bygget av kojan har fortsatt också. Värme och sol ute blev en bloggtorka här inne :P

Prinsen mår bara bra och vi börjar landa i lite rutiner nu. Mycket gos, kel och mys med lillebror blir det och det är så roligt att se. Alla uppskattar honom och vill säga godnatt när dagen gått till ända. Så söta allihopa! Nu saknar jag bara mitt stora Troll! Önska så att han var här hos oss jämt. ♥

Givetvis har jag fått lite bilder taget från våra dagar ute. Dessa bilder bjuder jag på i ett eget inlägg. Men fotade också mitt äppelträd som blommar så fint. Tyvärr är det för dåligt skött så någon frukt lär det nog inte bli... skulle behöva beskäras eller kanske rent av tas ner?! Jag kan inte så mycket om det så jag får vända mig till någon som kan :)
Äppelblom


Idag är ännu en dag med strålande sol och jag hänger tvätt ute, leker med barnen (förutom nu när jag skriver detta då) och givetvis blir det grillning även idag! Är ju så otroligt skönt att få sitta ute och äta nu!
Nathalie har klassutflykt idag så hon ska paddla kanot och ha det gott ända fram till kvällen. Mhy fick vara hemma idag eftersom sockret spelade oss ett spratt här men nu är det ordning på det igen så imorgon kan hon gå igen. Vi ska sätta oss och göra läxan tillsammans nu.

Ha det nu underbart alla mina vänner/läsare! Hoppas att er dag blir toppen!
Var rädda om er och ta hand om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

 1. Förstår precis..........
  Pasapå att njut av sommarvärmen,gos & lillprinsen med syskon"trollen" /Puss från mig i ☼

  SvaraRadera
 2. Vi bloggläsare finns TROGET ikvar å väntar.....
  Det du skall göra är att NJUTA av din UNDERBARA familj å sen om tid/lust finns då kan du sätta dig här....
  Glöm INTE att tänka på DIG i första hand.....
  Önskar Er en TEVLIG helg....

  Kram Madde

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥