29 maj 2012

Planerar, funderar och lever.....

Det händer en hel del här som vanligt. Mycket bokade saker men också plötsliga saker. Tandläkarbesök, sjukhusbesök m.m är inplanerade men sedan har ju Hjärtat gått och blivit gipsad på högerhanden också. En plötslig händelse. Ja han har nu blivit sjukskriven för att läka ihop så bra som möjligt. Idag fick han beskedet att han än så länge slipper operation men att han om ett par dagar igen får komma till röntgen för att se hur det ser ut. Nu blir han hemma ett tag och visst är det mysigt att få extra lång "semester" men jag hade faktiskt sett fram emot att han skulle jobba. Ja inte för att bli av med honom utan för att han mår bra av att jobba och trivs med sitt arbete. Men det är bara att ta nya tag när allt är bra i handen igen :)

Imorgon är det dags för sjukhuset igen men då för att få ny insulinpump till Mhy. Ska bli skönt att byta ut den gamla som vi haft länge nu. Dessutom ska vi ut och åka med barnen på picknick är tanken. En liten tripp för att bryta vardagen lite och få något mysigt att göra hela familjen. Barnen somnade lätt idag när dom fick veta att vi skulle på utflykt imorgon :)

Annars lever vi livet här, dagarna går fort och tiden räcker inte för allt. Tyvärr får ju datortiden lida just nu. Men vad ska jag göra...givetvis går ju barnen, familjen och de jag håller kärt före datorn. Men jag vill ju också hinna med er alla fina där ute, hinna med bloggen. Jag ska försöka få in en bra rutin på det också. Måste bara få mini Prinsen in i lite bättre rutiner för som det är nu äter han mellan våra måltider och då blir det mycket matgöra.... först för vår del och sedan amma också...hihi... men det blir nog bra när alla rutiner faller på plats.

Nu märks det att barnen längtar efter sommarlov. Nu är de trötta och har inte alls lust med läxor och annat skolarbete.. är det dessutom fint väder och leken tar över då är det ett litet tjatande på läxorna, jag får barnen att göra dom tillsammans med mig och givetvis sitter vi ute om vädret är toppen... men det märks som sagt att barnen räknar ner nu...Sommarlovet är ju nära nu! Och det ska bli underbart med lite semester och slapp!

Planerar dop gör vi också. Än är inget datum satt och inte så mycket annat bestämt heller men jag har lite färdiga planer. Förra gången vek vi blåa skjortor av servetter men vad ska jag göra denna gång? Kan ju vara roligt att vika något annat, någon som har tips? Just nu håller jag på med gästlistan :)

Funderar på vart vi ska åka på semestern, inte alls så att det ska vara märkvärdigt men en sväng med husvagnen längtar vi nog alla efter nu. Men ni där ute har säkert massor med fina campingar, sevärdheter och annat som ni kan tipsa om så skriv gärna till mig :)

Måste ju också bara säga STORT GRATTIS till Vännen Mirka :) Vill ni gratta henne eller läsa hennes blogg ändå, gå dit vettja!! Och när jag ändå tipsar om bloggar så måste jag bara ge er en underbar tjej som skriver  så man får sig ett gott skratt och bara är så go. För sådan är hon! Besök MeeKatt :)

Nu ska jag bädda rent i sängen och sedan är det amma och sova som gäller. Hoppas att ni alla haft en underbar dag!

Var rädda om er och ta hand om varandra. Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

13 kommentarer:

 1. Oj,då hoppas Ch slipper Operation & att handen läker bra!
  Låter mysigt med Picknick & hoppas Mhys pump blir bra :)

  Visst är det roligt att planera semestern mm & Dop som är så vackert ♥

  Många Pussar & Kramar från mig i Hjo ☼

  SvaraRadera
 2. Företsen...
  Till Dopet varför inte vika ett ♥ i härlig färg :)
  Se här
  http://www.brudobrollop.se/manadsarkiv/brytningar/hjarta/ny_hjarta.html?PHPSESSID=788a6ba46c0525187730a5629c6acf20

  /Puss & Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, gulliga du! ♥ Vad kul att du gillar bloggen!

  Jag förstår att du har svårt att hitta tid för datorn och bloggen. När Elton var "ny" var jag glad att jag ens kom ur pyjamasen på dagarna, haha.

  Husvagnssemester? Menar du allvar? Du måste ha ett övermänskligt tålamod, haha. Vi borde träffas så att du kan smitta av dig på mig lite! Jag skulle inte stå ut ett dygn i husvagn med min lilla familj...men sån é jag! ;)

  Kram på dig fina du! Och håll ut - snart är det sommarlov och du slipper läxtjat!

  ♥ //Meekatt...

  SvaraRadera
 4. Har bebisen brutit armen? Hur i hela världen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej Hjärtat alltså min man...hade det varit bebisen hade jag skrivit Prinsen....men det är mitt stora Hjärta, min man som brutit handen.

   Kram Kram

   Radera
 5. Kan rekommendera västkusten och Strömstad (på campingen Daftö finns de massor för barnen) alt. Grebbestad. Barnen kan jag tänka mig skulle älska att fiska krabbor och det känns nästan som att vara på utlandssemester :)

  SvaraRadera
 6. För många år sedan när jag var barn så var vi och campade på Överlida camping, ligger hyffsat nära Ullared så då kan ni ju ta en tripp dit:) Där finns minigolf,sjö så man kan fiska och lagom stor camping. Annars har jag inte direkt nåt tips, kanske nån fin camping i Skåne:)
  Hoppas mannen kryar på sig med sin hand:( Ha en skön helg. Mvh Elin A

  SvaraRadera
 7. Jag bor i Kristinehamn,här är det fint.
  Finns olika campingar i närområdet.
  Ett litet tips, till er semester.
  KRAM Tezz

  SvaraRadera
 8. linn swärdh31 maj 2012 18:37

  Hej! Ett tips på campingen är Leksandsstrand i Dalarna! Vi har stått på sesongsplats där i 10 år och vi är lika nöjd varje år! Det finns pool , 100m till Leksanssommarland, resurang m. spelhall, lekparkar, mini livs + kiosk, vattenrutshkanor, strand m. brygga, strandgång runt hela campingen ända in i stan (noret) ett jätte mysigt ställe! 4 stjärnor! läs mer på http://www.leksandstrand.se/ själv är jag med i katalogen i rosa klänning! :) (jag är 12år) ;) kram!

  SvaraRadera
 9. Tack vännen <3
  Hoppas att C:s hand läker som den ska :-)
  Kramar till er alla

  SvaraRadera
 10. Vi skall till Danmark, har hyrt en stuga. Kolla på Novasol :-)

  SvaraRadera
 11. hur gammal är du Anna? Tycker du ser så ung och fräsch ut så de är svårt att sätta en ålder på dej :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥