11 maj 2012

Övertid.....

Ja så går jag då på +1 idag med Prinsen och faktiskt är det lika bra eftersom en förkylning slagit sig på mig och gett mig sprängande huvudvärk. Hade nog inte orkat med en förlossning nu... det är så lugnt och stilla i magen och jag har inga känningar alls så nu är det bara att vänta. Jag är glad om jag får vila bort förkylningen först. Var hos Bm igår på ett extrabesök eftersom jag var nervös att Prinsen vänt sig igen, men det hade han inte. Bm var hundra på att det var ett huvud neråt och jag känner mig mycket lugnare. Nu är det ju bara att invänta sammandragningar, värkar och de maraton som ska påbörjas :)
Är mycket spännande att se när detta blir och Tävlingen som pågår med gissningarna är ju nu olidligt spännande! Har ni inte gissat GÖR DET :)

Idag är det Fredag och som ni förstår blir det bara lugnt och massor med mys. Theodore ska till farmor och sova över i helgen, ja han ville det och såklart fick han det! Barnen gör så ibland och får så gärna komma till Farmor men gärna en i taget :) Är verkligen toppen att ha henne så nära och att hon finns där.

Vad gör ni själva en mysig Fredag som denna??

Bjuder er på en födelsedags bild på mig och en magbild :)
Gravid och födelsedagsfin :) 
Magen i vecka 40
Nu ska jag fortsätta min Fredag och försöka njuta av allt jag kan! Önskar er alla en underbar Fredag!

Var rädda om er och ta hand om varandra! Lev, Njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

13 kommentarer:

 1. Jaaa,såå skönt att han ligger med huvudet neråt & det tror jag han kommer göra.....
  Waooo,såå fin du är Anna ♥....
  Ha nu en underbar Fredag/Helg & ta det lungt!
  ~Krya På Dig Kramar ~ Love You To!

  SvaraRadera
 2. Skönt han inte vänt sig igen! Hoppas du hinner vila ut din förkylning innan han bestämmer sig för att komma :)

  Väldans fint kort på dig där!! <3
  Fin mage med!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. vilken fin bild på dig.
  hoppas han kommer snart lille prinsen

  SvaraRadera
 4. Lyx att ha en gravidmage som synns så. =) Här blir det inget speciellt idag. Snorar och snörvlar och fortsätter se på mina serier.

  SvaraRadera
 5. Hur länge skall ni vänta tills nästa??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har inte tänkt på, pratat om eller ens planerat en till. OM det ens blir vet vi inte. Vi lever i nuet och tar denna bebis till oss nu. Vi ska njuta av och med honom nu. Ingen har löfte på vad som sker och att leva i nuet med att njuta av det man får och kan är just nu vad vår familj gör!

   Kram Kram

   Radera
 6. så fin du e =)
  allt lite avis =)
  hoppas prinsen kommer snart
  kram

  SvaraRadera
 7. hihi Rejäl mage det där.
  Trevlig helg !
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 8. Så fin du är<3

  SvaraRadera
 9. Fin mage!!
  Hur många av barnen är det som har bruna ögon??

  SvaraRadera
 10. Hej Anna. Nu har jag läst din blogg ett tag men inte kommenterat. Jag tänkte bara säga att du verkar vara en toppen morsa. Och att du är en av mina förebilder :)
  /EN 23åring med 3 barn

  SvaraRadera
 11. Fina du! Tänk att se så pigg och fräsch ut i vecka 40! ♥

  Skönt att lillprinsen ligger på plats. Hoppas du får vila lite nu och bli frisk innan det är dags att ta till superkrafterna! ;)

  Kram på dig fina du! ♥

  //Meekatt...
  www.meekatt.com

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥