27 maj 2012

Otroliga dagar....

Vi njuter av otroliga dagar med värme, sol och kärlek. Ja här är det full familjetid och vänner som tiden går åt till. Badar, grillar och bara njuter av vädret. Man får passa på eftersom man inte vet vad sommaren erbjuder sedan. Bloggen och inläggen här blir lidande eftersom jag heller inte kan blogga från mobilen... ska kolla varför sedan men nu får ni leva med att det blir glest på inlägg. Men jag tror ni förstår :)
Vi är nog många som inte har tid för datorn när det är så härligt väder ute :) Eller vad gör ni kära läsare?!

Fredag kvällen bjöd på bad och grillning med bonus "farfar" och familj. Vilket var mycket trevligt! Bilder kommer eftersom jag glömde kameran och fick fota med mobilen. Ska bara lägga in dom i datorn.

Lördagen blev bara hemma med kojbygge, fint väder och lek. Somnade på soffan tidigt eftersom det tar på en att amma och vara ute i värmen. Vaknade upp lagom till att höra att Sverige och Loreen vann :) Lite roligt ju! GRATTIS Sverige & GRATTIS Loreen!!

Idag har vi bara tagit dagen som den kommit. Kvällen bjöds på middag av farmor så vi var hemma hos henne. Mycket god mat och suveränt god tårta till efterrätt! Mycket mysigt. Ett litet firande av Mors Dag som blev uppskattat av farmor kan jag säga.
Till ALLA mammor där ute säger jag STORT GRATTIS!!!
På Mors Dag!

Nu ska jag ta en dusch sedan blir det säkert amma och dags för sängen. 
Hoppas att ni haft en underbar helg och att vädret har fått er att njuta!

Ta hand om er och var rädda om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

1 kommentar:

  1. Låter hur ~underbart~ som helst....
    Puss & Kram!

    Pst..Tack såå ♥-ligt för Hälsning & Blommbukett :)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥