8 maj 2012

Oj det händer...

Mycket sker här nu men nej ingen bebis i sikte.... hoppas på att han snart vill komma till oss även om jag faktiskt tycker det går riktigt bra att ha magen kvar.(fast det går ju upp och ner hihi) Nu är man ju bara trött på att ha den där och längtar efter att få mysa med bebisen det är ju därför man vill att han ska komma snart! Vi är många som längtar och vill mysa. Barnen frågar när han kommer och myser, pratar med magen ofta :) Så underbart!

Imorgon fyller jag år och det känns kul, jag älskar födelsedagar lika mycket som barnen :) det är så roligt och man får ha en förväntan på dagen, inte alls så att jag räknar med några presenter men det är ändå mycket mysigt att fylla år. Vet inte om jag kommer få några besök men det gör detsamma för jag får ju vara med min underbara familj! Barnen slutar tidigt från skolan och då kan vi göra födelsedagsfirandet till onsdagsmys :)

Hade besök av några vänner idag som firade mig i förskott. Var verkligen så mysigt. Vilka vänner man har som kommer hit för att fira Mig med paket och super fina sådana dessutom. Och så är det dom som ställer sig för att göra äppelpaj som jag gärna bjuder på hihi :) riktiga vänner! Och verkligen GULD värda!
Tack till er som kom, att ni bryr er och finns i mitt liv!

Åter till det som händer hos oss... jag har tjuvstartat med lite dekoration i matrummet och jag är verkligen sååå nöjd, bild på detta kommer måste bara lägga över den från mobilen eftersom jag inte får blogg appen att fungera :(
Nu har jag fått in min accentfärg och det börjar likna ett fint matrum. Dock måste jag verkligen hitta nya stolar dom röda kräks jag på nu! Har kikat på blocket men då har det varit fel färg eller för långt att åka :/ lite trist sådär men håller man bara ut så finner man det snart!
Ute händer det också grejer, lite dåliga träd har tagits ner och trädgårdsstäd har varit en aktivitet vi ägnat oss åt. Ja jag ska väl inte skryta om att jag gjort så mycket men jag försöker med det lilla jag kan :)

Igår hade jag världens bråk med trötta pojkar vid läggdags och jag kan säga att det är inte att rekommendera. Så arga dom va,r av trötthet alltså. Men även denna gång vann den envisa mamman :) Så de somnade gott och jag kunde lägga mig på soffan. Skönt!

Nu ska jag fortsätta dagen med läxläsning och Hjärtat tar med sig pojkar till tippen. Matlagning och kvällsbestyr står efter sedan. Önskar er alla en underbar dag!

Var rädda om er och ta hand om varandra! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Ja,det var mycket,men...Lill"fisen" får gärna vänta eftersom denna Mormor är för sjuk för BB besök just nu :( Men såklatt längtar man :) Hihi Så härligt med sådana goa vänner....
  Ja tänk imorgon är det ingen vanlig dag för det är Din födelsedag,hoppas den blir underbar/Kram Kram

  Psst...Ser fram emot foto ;)

  SvaraRadera
 2. åh va underbart det låter...ni e såå goa sååå

  SvaraRadera
 3. Hur kan du vara så tålmodig? Jag har fyra veckor kvar till bf och går redan runt och hoppas på att det ska starta snart ;-)

  SvaraRadera
 4. Åh så spännande att det är dax när som helst! Det va kul att prata med dig på bloggminglet:) Stackare som fick stå ut med synen av oss galna dansare ;) Nu anslöt jag mig till din blogg, wihoo:) Kika gärna in hos mig om du vill! Ha en fin dag och lycka till med bebisfödandet:) Kram från mig
  www.annapannaochlivet.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Grattis på födelsedagen! Kanske blev/blir det en liten baby som tittar ut på din dag?
  Lycka till när det än blir :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Grattis i förskott!!
  Hoppas bebisen kikar ut snart!
  En tanke om dina stolar, kan du inte bara måla om dom?
  Kram från mamman med 3 töser..:-)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥