9 maj 2012

Min födelsedag

Har haft en otrolig dag idag men uppdaterar detta inlägg i morgon.... Tjingeling!

Som ni säkert förstår mina kära läsare så har jag inte orkat uppdatera detta inlägg (förrän nu) eftersom jag lider av trötthet och givetvis har massor att göra med familjen, huset och alla vardagliga sysslor. Än har det inte kommit en bebis och just nu får han faktiskt gärna stanna där inne för en förkylning har slagit mig som över en timme. Ont i halsen och huvudvärk gör att nu får gärna bebis stanna där inne för jag hade nog inte orkat med det maraton som väntas. Övertid idag men bara med +1 :)

Tillbaka till min födelsedag som detta inlägget faktiskt skulle handla om!

Hade en fantastisk dag och fick underbart fina presenter från både urgulliga vänner men också mina fina barn & svärmor. Fick bland annat en tavla gjord av min vän, en stämpel till mina scrap saker, PartyLite ljus, Muggar, stearinljus, ljuslyktor, handdukar och en poncho i mjukt stickat.
Här bjuder jag på tavlan som min vän gjort och som jag verkligen är super lycklig över....

Av min underbara man blev det en kväll på restaurang med underbart god mat! Mangos Grillhous och Launch är ett fantastiskt ställe! Här kommer lite läskande matbilder ;)
 Förrätt: Tzatziki med varm baugette
 Varmrätt: Pepparstek med baconlindad sparris, pepparsås och klyftpotatis
Efterrätt: Hallonswiss (vaniljglass, grädde, maränger, hallonsås och en physalis som dekoration)
Det var otroligt gott och jag är så nöjd med min dag med allt uppvaktande jag fått! 
Fick otroligt många grattis hälsningar på Fb också... mer än hälften av mina vänner önskade mig grattis och hade det varit gamla tidens vykort hade jag haft en hel brevlåda full!! Underbar känsla och jag är så oerhört berörd av era fina hälsningar! Det gjorde mig varm i kroppen och ni är verkligen Guld värda mina Vänner. Ja även ni som önskat grattis här eller via sms!! Ni är fantastiska allihopa!
TACK ALLA för en toppen födelsedag!

Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Wiiiihihii ***GRATTIS*** på din Födelsedag
  /Kraaaaaaam

  SvaraRadera
 2. Åh, grattis i eftersott! <3

  Kram!

  //Meekatt...
  www.meekatt.com

  SvaraRadera
 3. hopppas bebis väljer att komma snart=)
  kram

  SvaraRadera
 4. Grattis i efterskott :-D

  Hoppas du fick en bra dag igår..

  mvh Camilla

  SvaraRadera
 5. Grattis i efterskott!!:)Hoppas att du fick en fin dag!!!

  SvaraRadera
 6. Ooooo...Underbart & Waooo så vacker tavla & go mat....Roligt att du uppdaterade trots allt!
  Hmm...Här är det inte 100 heller men hoppas ditt går över snarast/Kryis - Kram från mig i sjuksängen :(

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥