8 maj 2012

Goodiebag Tävling från Bloggminglet 2012

Jag har fått äran att Tävla ut den underbara Goodiebagen vi fick på Bloggminglet 2012 
och givetvis är ni många som vill vara med :) Eller hur?!
Goodiebagen innehåller massor av spännande från otroliga företag som: 
Skogaholm, Frozzypack, Pino, Depend, Göteborgskex, Yves Rocher, Magichouse, Decubal, Helosan, Myza, Klossbutiken, Linicin, Barnsemester....Med fler!

För att vara med gäller:
Gilla Bloggminglet 2012 på Facebook
Lämna en kort kommentar i detta inlägg med motivering till varför just Du ska vinna!
Tävlingen avslutas 20 Maj!
Vinnaren utses sedan av Bloggminglet 2012
Lycka Till!!
Image and video hosting by TinyPic

83 kommentarer:

 1. jag har gillat på facebook... å jag skulle gärna vilja vinna denna goodiebag.. för att det verkar vara massa roliga saker i den och för att jag för en gång skull vill vinna något:) så nu hoppas jag på tur denna gången... kram

  SvaraRadera
 2. Jag e med o har gillat på fejjan :)

  SvaraRadera
 3. Åh, fantastiskt! :)
  Jag tänker använda samma motivering som till tävlingen på Facebook. :)
  Min lillasyster har varit sjuk under en lång, lång tid och ligger faktiskt just nu i skrivande stund på operationsbordet!! Nervöst!!
  Men ÄNTLIGEN får hon nu den hjälp som hon tidigare förvägrades vilket lett till denna 4-5 timmar långa operation.
  Hon skulle bli såå enormt jätteglad om hon skulle få alla dessa underbara saker som goodiebagen innehåller för HON är den som kommer få den om jag har turen att vinna. :)
  Hejja min lillasyster! Nu håller vi tummar & tår! ❤

  SvaraRadera
 4. För att nu är det jag som ska vinna något! Känner det ;p

  SvaraRadera
 5. Ååå jag vet inte varför? Bara för att jag skulle bli så jäkla glad?! :-D hoppas innerligt :) kram

  SvaraRadera
 6. Får en mormor också vara med och tävla?? Vad spännande om jag skulle vinna denna goodiebag, säkert för mina barnbarn också. En eloge till dig att du hinner med annat än barnen.

  SvaraRadera
 7. Har gillat på FB. Detta hade ju varit ett perfekt paket att vinna till en blivande 4 barnsfamilj..:)

  SvaraRadera
 8. Jag håller tummar och tår så de blir blå här hemma. Jag skulle vilja vinna för att jag så gärna själv hade varit på bloggminglet, hade så gärna träffat speciellt de storfamiljer som jag har kontakt med men graviditetsillamående och magsjuka satte stopp för sådant. Ser ut att vara många spännande och roliga saker i goodiebagen, sådant piggar upp i vardagen.

  Kram, Sophie

  SvaraRadera
 9. Har gillat på FB (Sanna Kaakinen), och var även med på minglet vilket kanske gör att min chans blir mindre men ärligt de är jag. Men vinsten vill jag faktiskt inte vinna till mig själv utan till min bästa vän sedan 12 år tillbaka som föder sitt första barn nu inom 2 veckor. Hon är värd en liten ego boost innan och barnprylarna passar ju utmärkt till den lilla bebis tjejen, som jag blir gudmor till!

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Oj, vad kul! Jag brukar alltid titta avundsjukt på alla fina goodiebags som de olika bloggarna får, så det hade varit fantastiskt kul att få min allra första egna goodiebag:).

  Har gillat på facebook!

  SvaraRadera
 11. Nathalie Eriksson8 maj 2012 16:31

  Gillar på fb (Nathalie Eriksson) Jag skulle vilja vinna då jag behöver nya bra saker till min dotter :) miniinatta@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Gillar såklart på FB. Varför jag vill vinna??? För att jag helt enkelt vill ;-) så nu håller jag tummarna!!

  SvaraRadera
 13. Bebisen Lily 6 månader har en mormor som vid endast 57 år gammal ligger för döden p.g.a.hjärntumör. Lily hade precis blivit till när beskedet kom och Lilys fantastiska mamma har sedan både fått kämpa med att ta hand om sin sjuka och döende mamma, sina yngre syskon samt förstås sin egen bebis och allt detta har hon gjort med bravur - trots den svåra sorg hon nu lever med. Lily har en fantastisk pappa som just nu är pappaledig med henne så att mamma kan vara hos mormor hennes sista dagar i livet. Jag har under den tid Lilys mormor varit sjuk "vikarierat" som mormor till henne då är jag hennes mormors bästa vän sedan 30 år. Å vad glada alla skulle bli om jag kunde vinna det du lottar ut och få ge det till denna vidunderligt tåliga, glada och fina bebis.

  SvaraRadera
 14. Jag gillar och vill gärna vara med !!
  I år planeras bröllop så alla pengar går till det. Bloggmngel med härliga mammor blev det inget av den här gången, men ag håller tummarna för lift lyx och flärd såhär i efterhand i form av en goodiebag från galan som jag tidigare bara avundats :)

  SvaraRadera
 15. Ariane med bebis i magen8 maj 2012 16:54

  Jag skulle bli så glad om jag vann så jag kan dela den med den som ligger i magen och ävrn med min lilla dotter :)....såå kul att de gör mingel för gravida/mammor...stort plus till er :)

  SvaraRadera
 16. Jag skulle bli jätteglad om jag vann denna goodiebag. Jag är en person som älskar att shoppa men eftersom vi håller på spara pengar så blir det inte mycket av den varan och har inte blivit det på över ett halvår. Den här lilla familjen skulle minsann bli väldigt glad över allt detta! :)

  e.naslund@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle bli så glad av att få den underbara goodiebagen.
   Har gillat på fb.
   Hoppas nu på tur.

   Radera
 17. Åh det ser ut att vara mycket spännande i den goodiebagen,
  jag vinner aldrig något så hoppas på turen nu. både jag och mina barn kommer bli väldigt glada om vi vinner :)

  SvaraRadera
 18. gillar på FB

  vill gärna vinna - hade varit så kul för mig,barnen - deras flickvänner & jag oss allihop :)det finns något för bade stora och små !

  SvaraRadera
 19. Gillat på FB. Varför jag vill vinna? För att jag är så himmla nyfiken på vad ni får i era goodibags när ni är på era roliga träffar :)

  SvaraRadera
 20. Gillat på fb. Tycker det är min tur att ha lite tur bara då jag haft en jobbig graviditet med depression, graviditets diabetes, sjukdom som varit så gott som från v. 19. Bebisen är beräknad till den 26 maj , så denna trötta blivande 4 ( samt 2 bonus ) barns mamman hade uppskattat detta :)
  Kram marina
  marina840120@hotmail.se

  SvaraRadera
 21. Hej Jag vill vara med och tävla om den perfekta goodiebagen!!!!
  Fick mitt tredje barn för 6 månader sedan, har tränat bra och ätit gott =) och äntligen nått min målvikt! därför så snor jag från reklamen och säger "Because i am worth it"...ha ha ha h

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 22. Jag har gillat! Vill vinna för jag vinner verkligen ALDRIG någonting=) Ser ut att vara många "bra o ha saker" som nog passar våran familj med tre pojkar i åldrarna 6, 3 och 1..
  Kram Annika

  SvaraRadera
 23. jag har aldrig tur med mig så nu vill jag vina det.

  SvaraRadera
 24. Jag är 5 barns mor o unnar knappt mig själv någonting utan de är barnen som jag köper till. Å gillar jag din blogg o din mysiga familj <3
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 25. För att jag börjat jobba igen 100% efter mamamledighet. Men min 7 månaders son fortfarande bara vill ha mamma och MYCKET mamma på natten. Jobbar natt och dag och är SÅ trööööött. Min man med, då han gör allt han bara kan.

  Självklart gillat redan

  SvaraRadera
 26. Har gillat på facebook.
  Tycker det skulle vara roligt och spännande helt enkelt för att se vad de får för fint i goodiebagen på bloggminglarna när de är och hade jag haft råd skulle jag defenitivt åkt upp och varit med och träffat er alla.
  Kanske nästa år.
  Nu håller jag mina tummar och tår.

  SvaraRadera
 27. Klart jag vill vara med och ta chansen.
  Gillar på fb Madelen Jansson.
  Jag hoppas på att vinna för sonen är verkligen helt galen i Pino, vet inte vart han har fått det ifrån men när jag kollade på någons bilder fråån bloggminglet så såg han Pino och skrek verkligen rakt ut. Det skulle vara en enorm lycka för honom att få hem en stor Pino som han kan kramas med på kvällarna!

  Håller tummarna. :)

  kramar Madde
  http://vhdbrud.blogg.se
  jansson_madelen@hotmail.com

  SvaraRadera
 28. Gillar på Fb det är så många häftiga saker i goodibagen,så alla kan hitta nått de vill ha
  barn och barnbarn och jag.


  Eva Flood
  evaflood@telia.com

  SvaraRadera
 29. Är gärna med och hoppas på en väldans tur :)
  Gillar redan på facebook - Lina Johansson

  Ja jag vill ju såklart vinna, dels för att dottern ska få kunna kramas med Pino som är en stor favorit varje dag men oxå för att goodiebagen kryllar av "bra att ha" grejer som underlättar vissa situationer väldigt.

  Flyttar in i vårt första hus på lördag så tycker detta hade blivit en finfin inflyttningspresent ;)

  Ha en bra kväll.
  johanssonlina84@hotmail.com

  SvaraRadera
 30. Tänk om jag kunde ha turen att få vinna en sån fin goodiebag som man gång på gång drömmer om när man ser dem i massa bloggar. Den skulle verkligen pigga upp mig just nu, skall börja ta tag i mitt körkort. Som jag är så himla nervös för, kommer jag förstå och klara av det osv.
  Håller mina tummar för mig själv och för goodiebagen.

  kram Helene

  helenewiklund@hotmail.com

  SvaraRadera
 31. För att det skulle vara roligt att unna sig något annat och annorlunda än att bara köpa saker till mina älskade trollungar. Jag ville med på minglet men hade tyvärr inte råd. Så nu kanske man kan ha turen att få ta del av en liten del som alla på minglet fick

  Har självklart gillat på fb.
  Tilde greijer

  SvaraRadera
 32. Klart jag är med o tävlar :)

  SvaraRadera
 33. Gillat på facebook.!
  Jag skulle vilja vinna för att jag väntar mitt första barn med min sambo. Då det redan finns många utgifter till att handla en massa till ett litet barn.
  Jag är sjukskriven på grund av min sköldkörtel och min sambo är arbetslös. Därför vill jag gärna vinna.
  Kram och lycka till alla :) någon ska ju vinna.!!

  Det funkar aldrig för mig att kommentera i din blogg. :( skriver min adress här. Flumms_pebbles87@hotmail.com

  SvaraRadera
 34. Åh det här vore ju ett underbart pris för någon som jag! Jag älskar att prova nya produkter och känslan av att man hittat en fantastisk sådan som man inte ens visste om förut är oslagbar!! Det kittlar i hela kroppen när jag tänker på att plocka upp sak efter sak ur påsen! Haha låter lite knäppt nör jag läser set men det bjuder jag på, sådan är jag! :-)

  SvaraRadera
 35. Gillat på FB.. Skulle få va kul att vinna någonting någon gång, väntar nu vårt andra barn som kommer om ett par veckor bara..

  SvaraRadera
 36. Gillar! Jag skulle bli så glad om jag för en gångs skull fick massa trevliga saker och nyheter som bara är till mig (några kan väl barnen få!!!). När jag handlar köper jag nästan uteslutande presenter och annat till barnen eller till vänner och bekanta, men nu är det dags för mig att få något trevligt! Because I'm worth it!

  SvaraRadera
 37. spännande med en goddiie bag hmm blev nog lite felstavat kanske men jaja.hade varit kul att vinna denna till hela min familj ,men jag har sån otur som barnen säger jag vinner aldrig .så det är bara att drömma vidare om att man någon gång ska få vinna något.
  ha en fortsatt trevlig dag

  SvaraRadera
 38. Gillat på fb. Skulle vara roligt att få något roligt i lådan istället för alla tråkiga räkningar=)
  pettersson.carola@telia.com

  SvaraRadera
 39. jag vill jätte gärna vara med och tävla. vill vinna denna då det verkar vara en massa toppen grejer som är bra att ha. så jag håller massa tummar att turen är på min sida ;-)

  har gillat på facebook (veronica hedlund)

  veronicahedlund@hotmail.se

  SvaraRadera
 40. Jeg vil så gjærne vinne for her i huset kunne det være på tide at jeg også får noe og ikke bare di 5 guttene som virrer rundt her.

  Har "likt" på fb (heidi_kristin1@live.no)

  Heidi Ree-Johansen

  SvaraRadera
 41. Hej, jag vill bara säga att jag också gillat på fb, glömde skriva det.

  SvaraRadera
 42. Eftersom min minsting fyllde 3 år samma helg som bloggminglet ägde rum, hade jag ingen möjlighet att vara med. Att på detta sätt kunna ta del av godsakerna ändå är ju fantastiskt!

  Sådant som mina pojkar är för stora för skickas genast till Dalsland och en alldeles nyfödd flicka - yngst i en syskonskara på 7.

  SvaraRadera
 43. Jag vill jättegärna vinna! Verkar bra saker nu till sommaren då barnen gör illa sig, sen ska vi ha en bebis i sommar så det behövs en hel del saker. =) Vinner aldrig någonting, men provar lyckan denna gång! =)

  Har även gillat sidan på fb.

  SvaraRadera
 44. Jag vill så gärna vinna då den goodiebagen var fantastisk, och mina tvillingar skulle slippa bråka om Pino då dom skulle ha varsin :)

  SvaraRadera
 45. Goodiebags för mammans skull,
  en hel påse proppfull,
  Vrida, klämma, känna,
  perfekt att få testa hemma!

  SvaraRadera
 46. Goodiebags för mammans skull,
  roar också alla små gull.
  Vrida, klämma, känna,
  perfekt att få testa allting hemma!

  SvaraRadera
 47. Gillar på FB (Carola Lind)

  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/may/goodiebag-1.html
  Jag vill vinna eftersom jag aldrig kan gå på mingel - de ligger alltid för långt borta och det finns inte pengar till att åka iväg så långt + att jag ofta arbetar när andra vill vara ledig - ständiga timvikarien alltså! Därför vore det så kul att för en gångs skull få vara lite delaktig i festligheterna - även om det är i efterhand och på hemmaplan!

  carola(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 48. Har gillat på facebook (Celine Naminah)

  Jag vill vinna just av den anledningen att jag själv inte kan ta mig iväg på sådanna äventyr pga hälsoskäl. Så en goodiebag därifrån skulle kännas extra lyxigt.

  Mail: aspiga.celine[snabelA]comhem.se

  SvaraRadera
 49. Therése Eklund11 maj 2012 21:59

  Vill ju så klart vinna denna fulla goodiebag. Säg att den är min. Kram

  SvaraRadera
 50. Malin Lindström12 maj 2012 15:30

  Jag skulle gärna vilja vinna goodiebagen! Skulle passa perfekt som morot då jag satsar hårt på att komma igång med träningen igen efter att dottern föddes.

  SvaraRadera
 51. Jag vill gärna vinna en gooooodiebag såklart,
  gillar trollungar, det är så underbart.
  Har bara två små troll själva,
  men skulle dock kunna tänka mig elva...
  Dock kan man inte naturen rå på,
  alla inte elva små troll kan få...
  GILLAT PÅ FB
  annelie_ha@hotmail.com

  SvaraRadera
 52. För att jag och sambon just nu har det lite jobbigt då vi inte har något eget hem ännu utan delar hus tillsammans med hans otroligt snälla mormor och morfar. Men jag skulle vilja vinna den fina goodiebagen för att få lite extra glädje och hopp i vardagen. :-)

  Har gillat på Facebook (Johanna Andersson)
  Kram!

  SvaraRadera
 53. Hej Hopp
  gillat innan på fb och är gärna med och tävlar om en goodiebag skulle vara otroligt trevligt att få hem en sådan och med spänning öppna
  så hoppas på min tur Titti

  tittifairlane@hotmail.com

  SvaraRadera
 54. Jag är gärna med och tävlar. Jag hade så gärna velat få med min svägerska på detta event men hon hade inte råd. Hoppas därför vinna en goodiebag till henne.

  Har länkat här

  http://molnboanna.blogg.se/2012/may/goodiebag-205.html

  Gillar på FB, Anna Karlsson

  blogg@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 55. Åh jag har alltid velat ha en goodiebag, men har aldrig turen på min sida, nu får jag en ny chans :)
  Gillar med namnet Agnes Åsberg.

  Å vilken härlig grej! Den passar en sån här tjej!
  Jag ska snart ha en liten, då blir man lätt sliten.
  När man är trött behöver man ljus, denna goodiebag behövs i mitt hus.
  Jag vill ha allt i den, jag kan knappt vänta till sen.
  Jag vill snällt be, men jag vill verkligen ha de.
  Så jag vill gärna ha den nu, annars går jag mitt i tu!

  MVH agne322@hotmail.com

  SvaraRadera
 56. Skulle jättegärna vilja vinna skulle verkligen behöva en sådan nu när livet är lite jobbigt.Sen så är väl sådana ganska dyra? Hoppas väl på det bästa då och gillat på facebook.

  SvaraRadera
 57. Hej vad roligt skulle så gärna vilja vinna detta , ska snart få en bebis till oss så det skulle juh passa fint med lite sådana fina saker då;) känner igen er , vart med i familjen annorlunda?:) ha det så bra så håller jag mina tummar och allt jag har att jag får denna chans

  Tigersweet1@hotmail.com

  SvaraRadera
 58. Jag gillar redan på facebook (Amanda Hesselgard)

  Skulle bli galet glad helt enkelt, och jag vet två små tjejer till som skulle bli tokglada :)

  SvaraRadera
 59. Har gillat på FB (Frida Thorsell)

  Min son skulle bli jätteglad över innehållet om vi vann :)

  frida-88@hotmail.com

  SvaraRadera
 60. Skulle gärna vilja vinna goodiebagen då jag inte hade möjlighet att gå. Hade anmält mig men var tvungen att avboka pga att jag är höggravid med extremt jobbig foglossning. Blev ju självklart jätteledsen.

  Kramar Anna Karlsson

  SvaraRadera
 61. Gillar redan på facebook (Caroline Andersson) och jag vill vinna detta då jag så gärna hade velat gå, men hade inte möjlighet till det och dels för att den innehåller så mycket som vi behöver och sånt som går åt här hemma. Så nu håller jag tummarna! :)

  caroliinea@hotmail.com

  SvaraRadera
 62. Jag är med. SKulle va kul att vinna. Har haft otur på sistonde så jag hoppas att min tur vänder nu.

  SvaraRadera
 63. jag tycker jag borde vinna för att vi planerar smått. våran ekonomi är inte den bästa, men allt löser sej när de är dax :) så denna goodiebag vore guld värd med en massa bebissaker men även lite saker till oss vuxna :)

  gillar på fb: johanna hellberg

  SvaraRadera
 64. Jag har gillat på facebook, önskar att jag vinner då vi har 7 barn totalt i olika åldrar, dom sista är tvillingar, och det går ju åt lite grejer i en barnfamilj :o) Tyckte det verkade vara lite smått å gott i goodiebag'en..
  Önskar jag kunde blogga själv, men pga av lite tråkigheter så kan jag inte..

  SvaraRadera
 65. Jag är gärna med!

  Gillar på FB (Ingrid Sahlqvist).

  Jag vill så gärna gå på dessa härliga events som hålls då och då, men eftersom vi bor ute på landet mitt i landet och inte har nära till nåt så får jag snällt stanna hemma. Och därmed missa chansen till härliga goodiebags som denna!

  Hoppashoppashoppas!

  Kram, Ingrid

  lilla_ingrid1@hotmail.com

  SvaraRadera
 66. Helén Vesterberg15 maj 2012 09:34

  Följde er i familjen annorlunda! Älskar det programmet.
  Nå n till saken, Den där GoodieBage vill jag vinna till mig och min dotter som fyller 1 år om 1 månad, Skulle vara så kul....

  (Ella Westerberg på facebook)

  SvaraRadera
 67. Hej!
  Jag,Jag gillar Bloggminglet och tycker det är en kul sida så jag Håller tummarna nu, Nån gång ska man väl ha turen på sin sida.

  många kramizar
  Arna
  goltl1962@gmail.com

  SvaraRadera
 68. Hej!
  Jag skulle gärna vinna, skulle vara skönt med lite nya prylar då man går hemma med mammapenning och inte har allt för mycket pengar till övers att handla för. Och det skulle vara roligt att vinna nått till min 4,5 månaders son.
  Jag har gillat på Facebook (Cecilia Persson)

  SvaraRadera
 69. En som ALDRIG vunnit något :(15 maj 2012 21:05

  Jag, har gillat på fb nu och jag har en kusin som skulle bli såååå glad för det här!!!! Jag har aldrig Vunnit något, och har själv ALDRIG gett bort något :( så det skulle vara såå hemskt roligt om jag fick vinna och ge bort något för en gångs skull :) PS: Ett avtryck till dig <3 PS 2: jag ser på er på "Familjen Annorlunda":D

  SvaraRadera
 70. Hej anna..
  Guud vad roligt det skulle vara att få vinna denna härliga goodiebag..Har 6 barn o hinner aldrig komma iväg på nåt roligt, så det hade varit toppen att få vinna denna..Vilken fin mage du har, hoppas allt går bra med förlossningen ..
  Massor av kärlek till dig från susie i småland <3 <3 <e

  SvaraRadera
 71. efter att ha levt med en man från en annan kultur i snart 9år som aldrig firar något,varken morsdag, vuxnas födelsedagar eller jul, så vore en goodiebag lite av en kompensation för alla åren:-) lycka till med lille bebisen, har själv en liten på 2månader och njuter i fulla drag :-) kram Ellie

  SvaraRadera
 72. Har gillat på facebook! Och hoppas så innerligt att jag vinner! Är så fruktansvärt sällan man gör det :) Vill passa på att säga att jag äskar verkligen att titta på er familj! Så fruktansvärt avis, vill själv ha massa massa barn, men har precis börjat, min dotter blir 4 månader nästa vecka! <3<3<3<3

  SvaraRadera
 73. Gillar på FB (Cassandra Hs)

  Motiveringen lyder:
  Tja, för det första så fyller jag ju år den 20:e så det hade blivit en superduper fin present till mig hehehe!
  Sedan så ser jag att det finns många grejer i goodiebagen som hela familjen kan behöva!
  Jag hade kunnat ge presenter både till mig själv, syster och systerdottern och till mor och far!
  Hade jag fått vinna så hade ni gjort många människor glada :)

  Håller tummar och tår.
  Kram Cassandra

  SvaraRadera
 74. Nathalie Eriksson17 maj 2012 14:44

  Gillar redan på fb :) (Nathalie Eriksson) Jag skulle vilja vinna då jag behöver lite allt möjligt till min dotter :) miniinatta@hotmail.com

  SvaraRadera
 75. Gillar redan på FB (Sara Elisabeth Norberg)
  Detta skulle jag behöva nu till mina barn, ser saker som dottern skulle gilla att hon fick & så lavorna är nått som alltid behövs när man har en dotter med eksem så har hon lätt att bli torr om hyn.....Så hoppas (saranorberg@hotmail.se)

  SvaraRadera
 76. Hejsan! Jag har gillat på FB som Eva Evisen Gustavsson och önskar vinna för att jag aldrig någonsin varit på nåt bloggmingel och borde få en sån här underbar vinst som plåster på såren :) Nä skämt åsido, goodiebagen hade varit fantastiskt roligt att vinna för hela min lilla familj som står ut med mig och mitt bloggande!

  Trevlig Helg!

  sjungandemamman@hotmail.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vänta nu, skrev jag "...mig och mitt bloggande!"? Jag menade ju "...mig och mitt eviga sjungande" såklart! :)

   Radera
 77. Hej!

  Jag gillar på FB! (Annika Nilsson)

  Åh vad härlig tävling Ni anordnar!

  Vi har precis flyttat tillfälligt och har alla våra saker magasinerade i ett förråd. Det är så tomt! Vi har bara det vi kunde bära i resväskan! Skulle vara kul med en liten överraskning i form av den här fina goodiebagen i väntan på att vi får tillgång till vårt hem om några månader!

  Trevlig helg!

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera
 78. Hej!

  Gillar på Facebook nu.

  Jag vill vinna den fina goodiebagen på grund av min sambos dåliga minne. Vi var på hans systersotters dop för en vecka sedan, och jag skulle sjunga på dopet. Jag påminde honom om doppresent, men sen jobbade jag så mycket veckan innan så jag glömde hålla koll så att han faktiskt fixade det. Så nu ska vi skicka en doppresent i efterskott, och då tänkte jag att vi kan ge en riktig doppresent plus den här fina goodiebagen som en liten "ursäkt".

  Håller tummarna, och ha en trevlig helg!

  //Hanna
  hannadjuis@hotmail.com

  SvaraRadera
 79. När lönen inte räcker till behövlig shopping,
  ja, dà kan man tävla och ha en förhoppning,
  med en goodiebag som Familjen Wahlström lottar ut,
  skulle vintergráheten äntligen fá sig ett slut,,
  för visst skulle det göra gott en härlig várdag,
  att fà fräscha upp sina kvinnliga drag,
  även finns det en massa fint för min lilla skatt,
  med dessa fina produkter skulle han jollra glatt,
  nu háller vi tummar och tár för denna fina gàva,
  de ska användas flitigt det kan jag lova,

  Gillar redan pá Facebook - Sofie Lindholm
  citcit.kuruyemis@gmail.com

  SvaraRadera
 80. Har Gillat!

  Min lille kille har magsjuka fått,
  och snart har det fyra dagar gått.
  Liten är så ledsen och sliten,
  och äter bara lilla biten.
  Det vore kul att honom glädja få,
  med lite prylar från goodiebagen kan det kanske gå.
  Kanske kan den även mamman pigga upp,
  för här har vi fått vakna före både sol och tupp.
  Nu håller vi tummar och tår,
  att vi den fina påsen får.

  Kram Kikan hemmahoskikan@gmail.com

  SvaraRadera
 81. SOM MORMOR/FARMOR VILL JAG DETTA VINNA.
  FÖR MINA BARNBARN VILL JAG GÄRNA DETTA GE,
  DET ÄR INTE LÄTT ATT HÄNGA MED,
  NÄR PENGARNA INTE RÄCKER ATT DELA MED.
  ARBETSLÖS OCH SJUK JAG ÄR,
  DET PÅ EKONOMIN JU ALLTID TÄR.
  DÄRFÖR PRÖVAR JAG LYCKAN HÄR.
  Kram!!

  maritha.tillberg@telia.com

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥