16 april 2012

Sjukhuset, golvet och fotbollsmatch.......

Måndag och ny vecka, tänk vad veckorna springer fort... nu är det snart maj och sedan juni med skolavslutning... sommarlov liksom... oj vad det går fort.
Idag har vi varit på sjukhuset med Mhy. Diabeteskontroll och det gick bra. Ny pump kommer det att bli för den gamla var antik haha ja alltså tekniken har gått framåt. Så nu blir det snart ett besök igen för att lära sig den nya pumpen och kring den.

Golvet i köket blev klart igår men nu har vi papp på det eftersom det ska spacklas väggar och sedan sättas tapet. Snart kommer jag kunna bjuda er på bilder :) dock tagna med Hjärtats mobil men det är ju alltid något för den som är nyfiken på vad vi håller på med :)

Theodore har sin första träningsmatch i fotboll idag och Hjärtat åkte bort för att kika och heja på honom. Hoppas att det kommer gå bra och att dom vinner för det vore ju naturligtvis roligt! Själv ska jag snart laga lite mat så vi kan äta när alla är samlade igen.

Har barnens kusin Christopher och hans kompis här som gör lite jobb också. Städ & tvätt av bilar och körning till tippen med skräp! Verkligen uppskattat med arbets hjälp :)

Tävlingen jag skrev om tidigare kommer upp här sedan så för er som är sugna på att vara med håll utkik :)

Nu är det dags att börja med mat!
Hoppas att ni alla har och haft en toppen Måndag!

Var rädda om er och ta hand om varandra. Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!! 
Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Skönt att allt gick bra idag med Mhy...
  Skojsigt med Fotbollsträning,kan tänka mig att Theodore är glad :)
  Härligt att golvet är lagt mé...Ser fram emot foto ♥
  Ha en fortsatt skön kväll/Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Vad kul att jag hittat till din blogg. Har följt er under våren. Älskar verkligen "Familjen annorlunda" Jag och barnen här hemma sitter som klistrade! Vad kul att få fortsätta följa dig och din härliga familj! Visste inte att en av döttrarna har diabetes! Hur länge har hon haft det och hur upptäckte ni det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon har haft det i 6 år nu. Hon blev sjuk och vi trodde det var influensa av en händelse tog jag blodsocker i min mans provtagare och de visade alldeles för högt, blev akut in till sjukhus och blev inlagda i 2 1/2 vecka.

   Kram Kram

   Radera
 3. Lycka till med förlossningen som närmar sig :-) Vilken pump har ni till Mhy nu? Hur länge har de samma pump innan det är dags för byte?
  /Diabetesmamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mhy har Cosmo nu och har haft den i 3 år. Nu får hon en Animas istället med bättre utveckling som också ger möjligheten att koppla sensor till den. Vill du veta mer eller bara ventilera får du gärna Maila mig! trollmams@gmail.com

   Kram Kram

   Radera
 4. har ni diabetes i familjen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mhy, Hjärtat och Farmor har men inte samma sort.

   Kram Kram

   Radera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥