22 april 2012

Nöjd över denna Söndag!

Idag blev det en slö och lång frukost som det brukar vara på Söndagar hos oss. Ingen stressade direkt upp eller ifrån bordet. Mycket mysigt!
Hjärtat tog sedan tag i slipningen av väggarna och jag hamnade i telefon med mamma, gjorde ordning mina väskor inför jobbet och klädde barnen. Sedan bar det iväg till Tibro för min del och visning, Mölltorp och kalas för en gullig nybliven 6 åring för resten av familjen.
Emilia fyller 6 år idag (Mhys bästa vän och våra bästa vänners dotter) 
STORT GRATTIS till dig!
Barnen hade haft det bra och blev bjudna på gott fika. Jag hade en lyckad visning och jag är helt klart nöjd! Var glada barn som kom och hämta mig :) 
Väl hemma blev det middag och sedan kvällsrutinerna. Barnen var duktiga och trötta så dom somnade fort.
Lägger in en bild på magen också.... :)
Många tycker att jag är stor och att det ser ut som att det ligger två där inne... men jag kan säga er att jag har faktiskt "bara" gått upp 10kg. Och garanterat sitter allt på magen :) Någon tyckte att den sjunkit ner men jag vet inte. Han ligger ju med huvudet neråt men jag tycker mig känna honom rörlig så än har det inte fixerat sig, eller "borrat" ner sig, men av erfarenhet behöver han inte göra det heller :P Ska bli så mysigt att ha honom hos oss sedan och spännande att se NÄR (?) han kommer ut :) 

Verkligen roligt att ni är så många som vill vara med i min tävling och gissa! För er som har missat att vara med ber jag gå HIT! Tävla genom att gissa du också :)

Jag har gjort mina rapporter ifrån visningen, hjärtat började se en film och nu är det nog dags att inta sängen snart. Är trött efter denna dagen men är sååå nöjd! Det bästa är verkligen att jag trivs så bra med mitt jobb. Dessutom får jag ut och jobba igen på Torsdag :)
Nej nog svamlat från mig.... Jag hoppas att ni alla haft en toppen Söndag och att er start på den nya veckan bli till belåtenhet! Ta vara på dagarna!

Var rädda om er och ta hand om varandra. Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Härlig Söndag!
  Sött foto på Bästisarna hihi...Så synd att jag inte kunde vara med på din visning i Tibro,men...det blir säkert fler tillfällen :)
  Jag beställde ju de vackra sakerna & ser fram emot dem/Många Kramar till Er alla!

  SvaraRadera
 2. Vad jobbar du med? :) Hoppas lillen tittar ut snart, spännande. Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag jobbar med att sälja heminredning via homepartys men till skillnad från andra företag så får jag lön och reseersattning :) vilket jag tycker är toppen :) nyfiken på en visning eller jobbet gå in på www.livingandroom.com eller maila mig på trollmams@gmail.com

   Kram Kram

   Radera
 3. Åh där höjde man på ögonbrynen, Mölltorp min mammas hemtrakt hon bodde i något som kallades hamnen ett hus invid bottenstjön.
  Mina kusiner och släktingar bor kvar men inte i det huset utan i ett annat hus i Mölltorp.
  mvh mia

  mia@insjon.org

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥