21 april 2012

När tiden inte räcker......eller......

livet går sin gilla gång... jag menar såklart att allt hinns inte med och ibland har man bara inte lust. Då prioriterar man bort saker som exempelvis att skriva i boggen... åtminstone gör jag det. Eller så ska man enkelt säga att

Det händer mycket här och vi har haft full fart hela veckan. Därav min frånvaro med inlägg här.
Vi fortsätter med vårt kök och vi tar oss framåt. Hade det inte varit för att det blir avbrott för lite vila, kalas och jobb så hade det nog varit klart, men nu blir det ju en del avbrott. Lilltjejjan har var på kalas i fredags och hade det jätte kul, vi har varit iväg och inhandlat material som saknades och I morgon ska jag jobba vilket känns super roligt! Idag skulle vi varit iväg på ett kalas men jag är verkligen så trött att jag står och sover nästan och Hjärtat har hjälpt en kompis att flytta. Är verkligen super ledsen för att jag är så trött och inte orkar. Blir så arg på mig själv, rastlös och irriterad för det finns så mycket jag vill och skulle vilja orka. Men jag försöker samla kraft inför jobbet i morgon men också inför den kommande förlossningen så det blir inte mycket inbokade saker för mig. Eller mycket gjort för den delen. Bara bloggminglet (som blir en utmaning för mig :P ) men det ska bli så roligt! Ska åka tillsammans med min syster och vi kommer att ha en skön helg det är jag säker på!

Måste ju också säga att det var roligt med så många gissningar i min tävling! Ska bli roligt att se vem vinnaren blir med hjälp av vår Prins :) Nu är det extra spännande att se när han kommer och vad han väger ju :) Längtar såååå....

Idag har vi grillat på kolgrill för första gången och jag kan säga att det var väldigt gott. Jag är glad att jag har mitt Hjärta nu när min energi är så gott som slut för han har kvar och kan väga upp där jag tappar. Det är verkligen skönt att efter allt vi gått igenom stå här med så stark kärlek till varandra att inget kommer någonsin splittra oss nu! Är så tacksam!

Nåja nog med sentimentalism och över till en stunds softande i soffan med Hjärtat innan det är dags för sängen och en god natts sömn förhoppningsvis. Sover en aning dåligt just nu för min förlossnings rädsla :/ ja för trots att jag fött tidigare så är det något jag verkligen går igenom varje gång. Känner mig nervös och orolig. Men tror ändå att det hör till liksom.

Hoppas att ni haft toppen dagar och självklart en mysig Lördag!
Var rädda om varandra och ta hand om er! Lev, njut och må bra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic


3 kommentarer:

 1. Ja,men precis så är det ju...
  Här är det Bloggpaus med just "Livet Pågår" Det gäller att tänka på att livet går liksom inte i sepris!

  Låter härligt med allt & mumms för att grilla :)
  Förlossningen kommer gå bra ska du se,nu önskar jag er en Skön Söndag & Lycka Till ieftermiddag,Anna...Vi hörs ju/Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Kramizzz det går bra!!! Vila å ta vara på tiden lycka till önskar Anki med alla grabbar

  SvaraRadera
 3. Tittut! Känner igen mig..tiden räcker ibland inte till...

  Fin sida!:)

  Kram Izabell

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥