24 mars 2012

Bilder från Hjo....

Tagna Torsdag 22 Mars
 Vättern
 Så otroligt varma och glittrande strålar...Underbart!
 Vättern, Hjo
På långt håll...Fyren och ett glittrande vatten....Fantastiskt!
De första vitsipporna fick vi också se i Stadsparken :) DET ÄR VÅR!!!!
Jag i vårsolen... hade velat klippa mig men tyvärr hade inte "min" frisör tid :/
En otroligt varm och njut full dag! 
Underbart!
Också till Mamma Em som fyllde år denna dagen!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

20 kommentarer:

 1. Waoooo,underbart vackra Foto från Hjo & på dig ♥...
  Ja,Grattis säger jag mé till Em igen/Massa soliga Kramar från mig!

  SvaraRadera
 2. hihi ja tack så mycket för den underbara dagen som ni gav mig:) å tack för den fina presenten.. super mysigt med lunchen.. å promenaden:) kram kram

  SvaraRadera
 3. Hjo är SÅ vackert! "saknar"

  SvaraRadera
 4. Men oj Anna, du var inte dig lik på fotot från när man ser dig på Tv!! Långt hår och osminkad kanske!? Har du gått upp mycket i vikt under graviditeten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är inte mig lik nej :)Långt hår och osminkad är jag och gått upp i vikt har jag gjort :D Brukar gå upp en del men har också haft tur att kunna gå ner dom någorlunda "fort".

   Kram Kram

   Radera
  2. Dessutom spelade vi in i höstas :) Så många månader har gått :P

   Kram Kram

   Radera
 5. Underbara bilder vännen :)
  Kramar i massor till dig & familjen

  SvaraRadera
 6. Är det hela pressen med tv;n och bloggen eftersom du ser trött ut vännen. Är det verkligen värt att skaffa ett barn till (jag vill inte vara elak). Njut av alla dina goa ungar och vara nöjda det är ju massor av jobb med så mkt barn. Ta´t lugnt lev själv oxå.Nu skall du ju snart ha en liten som naturligtvis skall välkomnas men sen, tänkt på dig själv lite.Åren går så jäkla fort

  SvaraRadera
  Svar
  1. Behöver egentligen inte berätta allt men faktiskt är jag "bara" tjock på denna bilden och har kvar en del av förkylningen med tjock näsa... i min graviditet är jag varken trött, har ont någonstans eller några andra saker. Det enda som tyder på att jag är gravid är min kula som står rakt fram :) om jag ser trött ut så kan jag säga att vi satt i solen här... känner mig i alla fall inte trött!

   Kram Kram

   Radera
 7. skönt att höra. Var rädd om dig och ditt liv....

  SvaraRadera
 8. <jag förstår precis vad anonym menar faktiskt, att man ska vara lite rädd om sig själv, sen har jag ett litet trist perspektiv, när vår yngsta flicka var ett (jag hade "bara" fyra barn) så råkade min man ut för en bilolycka (där han hade en enorm tur) och plötsligt förstod vi hur sårbart livet var med alla dessa barn. som jag då hade behövt ta hand om helt själv, det femte barnet vi önskade få "lade vi åt sida" och njöt sedan av de vi hade..idag vet vi att det hade gått med en femma också men insikten om livets skörhet var ändå nyttig för vår familj. Nu ska man tänka framåt och positivt tycker jag men också vara realist - klarar vi av allt detta på egen hand om olyckan eller sjukdomen är framme? kan man svara ja på den frågan så är ju allt löst och det finns faktiskt många ensamföräldrar som har många barn och klarar det också men det blir betydligt tyngre och tuffare. Hedda

  SvaraRadera
 9. mamma till 525 mars 2012 07:53

  Härliga bilder :) önskar våren hade hunnit lika långt här i Finland.
  Du skrev att du inte har hunnit klippa dig, tycker du ser så fin ut i ditt långa lite lockiga hår.Skulle jag vara du skulle jag bara klippa det lite i topparna och ha det som det är :) jätte vackert hår har du!
  Många kramar till dig o din familj!
  Mamma till 5

  SvaraRadera
 10. Vilka fina foto och kul att se dig=)

  SvaraRadera
 11. Christian!!!

  Även om det är din Annas blogg. Man måste lyssna, jag tror din fru är trött in i norden trött. Undrar om män fattar hur energikrävande det är med barn att föda barn och ta det största ansvaret. Du har ju också del i att skaffa fler och fler.Kanske dags att tänka till före än efter.
  Konstigt att män inte fattar att man bara har två händer och inte kan "rodda" en sådan stor barnskara. Skillnad på förr då barn hade helt andra förhållande och krav!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har nog aldrig vart problem i denna familj Christian tar allt sitt ansvar och är grym likaså Anna!!!!!!!!!!!!!!!Hon är nog mest trött på alla påhopp,elaka kommentarer osv............Dessa kan ni hålla för er själva tycker jag!!!!!!!!!

   Radera
 12. Helt rätt du där anonym

  Anna måste vara skittrött. Var rädd om henne!!!

  SvaraRadera
 13. Anna, du ser faktiskt trött och sliten ut!! Kanske dax att trycka på pausknappen lite och ladda batterierna. Flytta ditt fokus från blogg och husrenovering, ja sånt som egenligen inte alls är viktigt!!

  SvaraRadera
 14. Hon ska väl ändå inte flytta sin fokus från detta när hon älskar det och tycker det är skoj!!!!??!!! Fotot är säkert taget av mobil hon är höggravid och solen var varm som hon skrev så låt detta vara!!!!!

  SvaraRadera
 15. Men herregud vad lätt det är att skriva elaka saker som anonym, det är kanske isåfall era kommentarer som gör Anna trött. Om du nu skulle vara det, har ju inte heller alltid med antalet barn att göra. Jag har tre barn och är ändå dödstrött! Verkar som vissa här vill att Anna ska sluta blogga. Kan inte ni låta bli att titta in här isåfall eller knipa igen.
  Ska bli kul att se er ikväll igen:-). Stor kram

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥