30 september 2011

10! - The magic number of this year!!

Just siffran tio har fått en enorm betydelse för mig, framförallt just detta året! Stora tjejjan fyllde tio och IDAG firar jag och hjärtat 10 ÅR som gifta!! Helt underbart och jag är så otroligt lycklig. Resan till dessa tio år har inte varit en dans på rosor direkt. Det har varit en enorm berg-och-dal-bana, många tårar, sårande och svek. Men också massor med glädjetårar, lycka, omsorg och kärlek!! Vi har blivit starkare än någonsin och mitt hjärta är en gigantisk klippa för mig. Han finns alltid där och han stöttar mig när jag är ledsen. Han finns där och lyser upp mitt liv. Är så tacksam att vi är här idag! Att vi kämpat och att vi inte ger upp!
 ♥2001-09-30♥

Vi kommer inte fira denna dag nu eftersom jag ska åka på mässa men givetvis kommer vi att fira av detta lite längre fram! En kryssning kommer att bokas och planer finns omkring en längre resa eftersom ingen bröllopsresa blev av. Men vad som blir och när det blir får vi se...mysigt att vara i planeringsstadiet också!! ;)

Nu ska jag krama min älskling på VÅR dag! Och bara njuta av all kärlek vi har tillsammans!
♥ LOVE ♥ LOVE ♥ LOVE ♥
♥ SO MUCH LOVE ♥

Ha en toppen fredag mina vänner! Ta hand om er och varann. Var rädda om er och de ni älskar! Livet går inte i repris. Lev, njut och må bra! Sänder mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

29 september 2011

Upprörd...

Har idag städat klart huset, dammsugit, skurat och plockat är riktigt nöjd med min energi och insats. Huset är stort men nu är det städat. Allt damm är uppsugit och leksaker och annat är uppplockat. Känner att jag verkligen har fått gjort det jag velat göra så länge men förkylningen har stoppat mig. Energin har inte vart med mig, men nu är det gjort! Är så nöjd!!

Var inne i stan idag hela familjen gjorde lite roliga saker men var bland annat på en lekpark. Och jag måste säga att jag blir så ledsen...Lekparken som någon/några nerklottrat, fimpat och spottat ner lekredskap med gäggigt godisliknande mojja... jag blir upprörd. Behöver vi verkligen göra så mot de små liven som inte förstår! Vi lär ju ut till de små, vi ska vara förebilder. Är man verkligen en rätt förebild med att klottra ner, fimpa eller spotta ut slajm på redskapen på en lekpark! Där barn ska leka och ha roligt. Usch blir så ledsen. Och ni som röker hur tänker ni när ni fimpar i en sandlåda där barn leker? Där små barn springer barfota på sommaren?? Är det bara vi som föräldrar som ska ansvara och se upp vart våra små barn sätter sina fötter?? Har ni som rökare inget ansvar?? Usch tycker det är hemskt att det ska vara såhär. Att det förekommer. Vilka det än är så tycker jag att man förstör för de små. Att förebilden inte alls är något jag vill ge mina Troll. Jag hoppas att det finns fler som värnar om våra barns uppväxt, lek och förebilder!

Nåja nu fick jag ut detta...

Vi har ätit god mat och barnen nattades av hjärtat. Själv har jag skrivit ut lite foton och lagt upp en plan för helgen. Jag ska ju på scrapmässa i Karlstad och det ska bli super kul Ska bo på hotell, äta gott och givetvis bara scrappa!! Åker med mina underbara väninnor och jag ser mycket fram emot en lyckad helg! En stund nu har vi haft vår stund i soffan, kikar lite på tv och givetvis åkte skålen fram....
Mmm gott med godis!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, i morgon har jag en hel del saker att göra!! Och sen bär det av ut på vägarna! Underbart!

Ha det nu så gott alla mina underbara vänner! Ta hand om er och varann, var rädda om er och de ni älskar! Lev, njut och må bra! Sänder mängder med kramar och kärlek till er alla!!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

27 september 2011

My Life.....

Har inte skrivit ett "ordentligt" inlägg på ett bra tag, men jag har haft full rulle här och datorn har inte direkt varit i fokus, när jag väl fått tid för den så har jag inte orkat blogga utan bara kikat in på diverse sidor. Har heller inte kommenterat lika mycket hos er bloggare och det beror ju givetvis också på att jag inte orkat eller haft tid. Lovar att försöka hinna med er.

Här händer det mycket som sagt och jag är så otroligt tacksam och stolt över mitt liv. Min familj som jag håller kär och alltid finns för. Men också otroligt glad över mina vänner som jag också finns här för! Det vet ni! Jag är så glad, tacksam, stolt och otroligt lycklig mamma, fru och vän!! Älskar just nu mitt liv och de inklusive de små bitar som måste arbetas på! Det går åt rätt håll med dom också!!

Idag har jag tvättat och städat men hann inte med allt riktigt så det blir en fortsättning i morgon igen. Så blir det ju med 250kvadrat boyta, man hinner inte riktigt med allt på en dag när man blir avbruten av matlagning, blöjbyten och annat. Men stor del av nedre planet är klar så  i morgon blir det övervåningen jag får ta tag i. Känns bra att ha sådan energi och orka med trots förkylning.

Ikväll var barnen lätta att lägga dom har ju varit ute och lekt så dom var trötta! Jag och hjärtat har pratat igenom dagen och nu fixar vi lite med var sin dator. Strax blir det en kvällsfika och sedan sängen.

Ha det nu underbart alla mina vänner (läsare) Ta hand om er och var rädda om er. Ta vara på allt. Lev, njut och må bra!
Sänder er mängder med kramar och kärlek!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

26 september 2011

Fly away.....

Bye...bye....
Miss U!
LOVE TO YOU!!!
Image and video hosting by TinyPic

25 september 2011

Alltså det är enormt!!!

Mycket kärlek i vår familj! Vi har haft en otrolig helg med massor med kärlek, hopp och lek! Att dessutom ha fått tillbringa helgen som en hel familj kan man ju bara säga är GULD VÄRT!!!
Tack alla inblandade för en totalt TOPPEN HELG!!!!
Mängder med kramar och kärlek till er alla! Var rädda om er och ta hand om er!
Lev, njut och må bra!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

21 september 2011

Utmaning.....

Jag har blivit utmanad av ♥Hanniie♥

Ska nu svara på några frågor och sen skicka utmaningen vidare till 5 bloggare som har under 100 följare.

Varför började du blogga?
Eftersom jag alltid älskat att skriva dagbok blev detta en form av nytänkande för dagbok skrivande. Och sen är det ju också lättare för de som bor långt bort att ändå kunna följa mitt liv.

Vilka bloggar följer du?
Jag följer ganska många bloggar och så fort en uppdatering kommit läser jag ju så egentligen blir det många som ska skrivas med här. Men radar upp några: Min Resa, Fru Eriksson, ♥Hanniie♥, Mirka, Familjen Annorlunda, Madde, Emelie, Camilla, Annica, Mystjejen, Mimmi, Malin, & Fotograf Kajsa

Favoritfärg?
ROSA!!!

Favoritfilm?
Får inte så ofta favoriter genom titel utan mer utifrån skådisar. Mina favoritskådisar gör ofta bra film liksom. Och om jag ska nämna några är det: Nicolas Cage, Eddie Murphy, Sean Connery, Mikael Persbrandt och n hel del fler :)

Vilket land/länder drömmer du om att få besöka och varför?
Skottland och dess fina natur, Afrika med en häftig safaritripp eller Thailand för att äta god mat ;)

Nu skickar jag den här utmaningen vidare till:
Min Resa, Annica, Malin, Emeli & Camilla :

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

20 september 2011

Att lyssna på sig själv....

Är idag totalt överkörd av trötthetens ångvält, är super trött och helt utslagen. Jag har inte ont någonstans ja förutom att den kråkan som fastnat i min hals retar mig en del... Hjärtat har blivit ombedd att köpa med sig halstabletter efter jobbet så då hoppas jag att kråkan ska retas lite mindre. Har sovit bort en hel del timmar idag...Hur fungerar nu detta med alla barnen? Ja tre barn var i skolan och en sov. De andra satt i soffan där jag låg och en hade också somnat, två kikade på tv. Kan säga att det var väldigt skönt att somna en stund. Är fortfarande lika trött dock men har ju ändå fått en bra stunds vila. Farmor (svärmor) var här en kort sväng också, som räddare i nöden tog hon ett blöjbyte. Tack snälla!!

Just nu satte jag mig med laptopen samtidigt som jag funderar på vad jag ska laga till middag. Är inte sugen på något att äta och inte heller sugen på att laga mat... men ska se vad jag kan hitta på.

Längtar oerhört mycket till helgen och hoppas att dagarna ska gå fort dit. Samtidigt går dom ju fort för jag har massor att göra. Skulle inte alls ha sovit bort denna dag då jag har tusen saker att fixa som, scrapping och det är ju kul men när man är så trött som jag är idag då blir även en så rolig grej jobbig. Skulle också tvätta, städa och plocka men min kropp säger ifrån. Jag lyssnar på den och inser att ibland får man ha sådana här dagar. Imorgon hoppas jag på en bättre dag! Att min kropp orkar!

Hur har ni det idag? Vad hittar ni på?

Nu ska jag fundera vidare på middagen....

Ta hand om er och var rädda om er och varann! Försök tänka på det positiva och värdera det lilla. Lev, njut och må bra!
Sänder mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

19 september 2011

Så glad över mina vänner!!!

Har haft en toppen avslutning på denna dagen. I goda vänners sällskap har jag haft en visning av underbara dofter, ljus och inredningsprylar. Min toppen vän var här och visade PartyLite´s nya katalog. Helt otroligt roligt har vi haft och så mycket fint det finns. Är så glad att jag har mina vänner. Tack tjejer för en fantastisk kväll! Så roligt vi hade och det får vi snart göra om igen! Tjejkväll nästa liksom!!! Love To You Girls!!

I övrigt har dagen gått åt till lite plockande, en shoppingtur där det fyndades till Lilltjejjan, Stora tjejjan & MiniTrollet som fick skor, Lilltjejjan, Stora tjejjan och BusTrollet fick också nya cykelhjälmar till fyndpris! Dessutom köptes en ny legogubbe till BusTrollet som troligtvis tappat bort den förra i helgen :( Men även en  paj har jag bakat! En helt okej dag helt enkelt!

Nu ska jag lämna datorvärlden och lägga mig, är trött idag och känner att sömn skriker min kropp efter, hoppas dock att jag ska få sova bra och inte vakna av något som stör mig. Nej då det brukar inte vara små barn... dom sover faktiskt hela natten. Men ibland störs jag av ljud, ljus eller rent av att jag drömt något som gör att jag sedan vaknar till :( I natt hoppas jag få all sömn jag behöver i alla fall!

Ha det nu så gott alla mina vänner! Ta han om er och var rädda om varann! Lev, njut och må bra!
Sänder mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

18 september 2011

Wonderful.....

Helgen har varit totalt underbar och jag är nöjd. Orkar inte skriva så mycket ikväll är nämligen väldigt trött. Jag är oerhört tacksam, lycklig och glad över mitt liv och denna helgen har verkligen satt många spår i mitt hjärta!

Jag önskar er alla en god natt sömn och mycket kärlek! Själv ska jag bara njuta av en film med hjärtat och fortsätta mitt otroliga liv!

Ta hand om er alla mina vänner (läsare) var rädda om er och varann. Lev, njut och må bra!
Sänder er mängder med kramar och kärlek till er alla!!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

17 september 2011

Pimp My Ride.....

Till nästa år ska jag nog ha pimpa´t upp vagnen lite....
Inreda även husvagnen känns som en helt klart mysig idé :)
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

16 september 2011

15 september 2011

Idag är ingen vanlig dag....

För idag har min stora Trollunge födelsedag!!!
På 13-års dagen!
♥Mamma Älskar Dig och Saknar Dig!♥
Mängder med kramar från oss alla här nere!
LOVE TO YOU!
Kram Mamma♥ 
Image and video hosting by TinyPic

14 september 2011

Prassel & Trassel......

Det kan bli lätt kaos  ja kärleksfullt kaos såklart. Speciellt när alla ska vara på samma ställe och gärna vill göra sakerna på direkten. Trots att mamman måste hjälpa var och en. Det blir turordning liksom. Alla vill inte riktigt acceptera detta och då kan det lätt bli lite små kaos. Mamman har idag hjälpt barnen med bokstäver till fina namnskyltar. Här blev det svårt för barnen i början att förstå att mamman bara kunde hjälpa en i taget. Alla skulle ha var sin färg och givetvis skulle jag stansa ut detta i min cuttlebug. För er som inte vet vad det är så är det en maskin som stansar ut bla. bokstäver. Vi har scrappat tillsammans och efter en stund förstod barnen att Mamma inte hann med alla på en gång, men alla fick gjort sina fina namnskyltar och är nöjda! Är otroligt mysigt att få scrappa ihop med barnen även om det gör att mina saker har en tendens att bli åsidosatta och saker får nya platser. Någonting kan också gå sönder hihi... men klart värt eftersom barnen älskar när mamma sätter sig ner och pysslar med dom.  Helt klart en toppen stund trots lite trassel.

Plötsligt hör vi hur något Troll är ledsen som att det är lite panik....
 Då är det TokTrollet som testar att klättra... och utan att våga ta sig ner hihi... Pappan var givetvis tvungen att fota detta :) haha...... Hjälp ner fick han ju givetvis också :)
Hjärtat som inte var med och pyssla gjorde god middag och jag kan lova att vi (nästan)  alla blev nöjda när det kom fram pommes, lövbit med persiljesmör och sallad *mums*
CharmTrollet dock var nog inte nöjd alls för han var på trassel humör... ville inte äta och var super arg, sprang upp och la sig utan att äta :( Tyvärr är han den envisaste av alla Troll så det fanns inget vi kunde göra för att han skulle ändra på sig!
Barnen var ganska lätta att lägga och nu har vi tid för soffan. ;) Eller ja för varann.... jag ska bara avsluta här :)
Nu lite gott och en stund för bara umgänge med mitt hjärta!

Ha det nu underbart alla mina fina läsare! Ta hand om er och var rädda om er och varann! Lev, njut och må bra! Mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Hjälp mig kära läsare!!

Vi firar 10-årig bröllopsdag i slutet av september. Och eftersom vi inte kunde åka på en bröllopsresa då hade vi en tanke på att vi skulle åka framöver istället....
 Men nu behöver jag er hjälp!
Vart ska man åka? Har ni några bra restips?? Vilket paradis tycker du är värt att besöka? 
Lämna era bästa tips i en kommentar! 
Det skulle glädja mig mycket och jag tror att just NI kan hjälpa mig med detta!

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

13 september 2011

Ansvar....

Har lite ansvars funderingar.... Hur mycket ansvar ger ni era barn? Och vad ger ni dom i ansvar? Hur gamla är dom?? Har dom exempelvis ansvar för ett djur??? En blomma? Eller något sådant??? Hur mycket ansvar är lagom att ge barnen??? (beror givetvis på ålder)....

Mina barn har enklare ansvar så som att var och en får själva ställa i sin tallrik/glas i diskmaskinen eller åtminstone på bänken, eller att skolbarnen själva får packa sina gympakläder, städa trädgården på leksaker eftersom det är ju inte jag som mamma som lekt med sakerna, detta gäller även rummen. Visst hjälper jag till ibland men det är ju mest för att lära barnen att man ska vara hjälpsam ibland. För i vår familj får man hjälpas åt. Kan bara relatera till kvällens händelse. MiniTrollet ramlar och får en lättare hjärnskakning jag får gå runt och bära på honom eftersom han inte alls vill vara på golvet (helt förståeligt) men samtidigt som pappan är på föräldramöte och middagen ska lagas. Hemmagjord pizza. Så här fick jag hjälp av mina underbara Troll. Nathalie gjorde degen, skar skinka och kyckling. Theodore öppnade majs och ananasburkar, skar sedan ananasringarna i mindre bitar och de hjälptes åt att lägga på tomatsås, skinka, kyckling, majs och ananas. Lagom till osten skulle rivas var MiniTrollet sig själv igen så jag tog hand om den och satte in pizzorna i ugnen.

Givetvis har då MiniTrollet visat sitt rätta jag igen... genom att dansa och sjunga i hallen men på någon sekund har han också tagit sig in på kontoret och klättrat upp på stolen för att knappa på pappas dator...som vanligt när dörren står öppen i någon sekund så är han snabb in dit... ska det bli en data hacker tro? Haha... men som sagt han var sig själv och gjorde sina vanliga bus! Skönt det. Samarbete och hjälpsamhet är stora och viktiga bitar i vår familj och eftersom alla fostras in i det redan från start är det inget barnen någonsin gnäller över. Det är ju såhär det fungerar hos oss.

Tänkte scrappat idag men orkade inte, huvudvärken har inte gett med sig och jag har mått mycket konstigt idag. Nästan som att jag är febrig och förkyld fast jag inte alls är det :/ vet inte vad jag ska tolka det som... men hoppas på att det känns bättre imorgon!

Ha det nu så gott och sov gott ni som ska lägga er. Ja ni som lägger er senare också! Ta hand om er, vara rädda om er och varandra! Lev, njut och må bra! Fånga dagen och dagens moments!
Sänder er mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Jag måste ha retat gudarna.....

Måste gjort nåt fel... för jag har bara regn hos mig! Ja här är det blåst, regn och riktigt höstrusk! Idag är det skönt att bara vara inne.... jag har dessutom huvudvärk så det känns helt lagom att bara vara inne. Det är mysigt när hösten kommer och man med gott samvete kan vara inne och bara mysa. Just nu funderar jag på om jag inte ska scrappa lite ??!! vore ju lite mysigt men kan också vara lite spännande när småbarnen är vakna och kan riva i alla mina saker... hmm kanske ska jag vänta med det ändå... så i alla fall hjärtat är hemma och vi kan vara två som håller koll ;)... hmm vi får se.
Men innan jag gör något är det dags för lite mellanmål och en varm kopp te....

Tjingeling på er alla! Take care!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

12 september 2011

Trötthet och drömmar.....

Idag är jag trött men har ändå ägnat mig åt tvätt, plock och lite grejande här hemma. Har känt mig riktigt konstigt trött idag...undra om jag ska bli sjuk? Nej icke då... det tänker jag inte tillåta alls. Jag är nog bara trött efter en skön helg och massa bus med barnen!

Idag har jag tagit mig lite tid att drömma... ja jag drömmer ju om att få bo på landet igen...eller att få köpa mig en liten stuga i skogen vid en sjö, där vi kan få njuta av lugn, sol, vatten och vind! Att få vara nära skogen och göra mysiga pick nicks på mysiga ställen i solnedgångar över vattnet och bara ha det gott!!  
Vad drömmer du om??

Ikväll var barnen lätta att lägga efter att ha fått i sig kyckling, ris och currysås *mumma* nu har vi vår tid i soffan, jag hinner blogga och hjärtat vila sig inför jobb i morgon! Men jag ska avsluta här snart och bara lägga mig och kramas med honom!

Ha det nu så gott alla mina underbara läsare! Ta hand om er, var rädda om varann. Lev, njut och må bra!
Sänder er mängder med kramar och kärlek till er alla där ute!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

11 september 2011

Lyckliga barn, Lycklig familj!

Har haft en underbar helg med fart och fläkt. Ja nu ikväll har vi minst sagt haft fart och fläkt :) Vi har umgåtts med familjen Björk och barnen  har fått åka fyrhjuling :) Gissa om det var lyckliga barn haha.... Jag fotade en del med mobilen men orkar inte ladda över dom just nu utan det gör jag imorgon. När vi kom hem var det trötta men glada barn. Men oj så lätt det var att natta dom. Somnade på en gång när jag sjungit klart Trollmors vaggvisa. Så söta! Vi är en mycket lycklig familj, sammanhållna och månar verkligen om varandra..

Nu ikväll fick lilltjejjan en känning så det blev lite extra att ta hand om. Så hon kan inte riktigt somna...får se hur lätt det blir att få upp henne i tid imorgon. Vi har i alla fall hävt hennes känning nu så det bör bli lite enklare för henne att snart somna.

Nu sitter vi en stund i soffan men ska snart lägga oss eftersom vi är trötta och har en ny vecka framför oss med massor att fixa och dona med. Föräldramöte står också på schemat.
Hoppas ni alla haft en super härlig helg. Vad har ni gjort för spännande?

Nu får ni ha det så bra och mysa vidare denna underbara Söndag kväll. Ta hand om er och var rädda om varandra. Sov gott när stunden är inne för det. Mängder med kramar och kärlek till er alla där ute!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

10 september 2011

Trollen.......

Bjuder här på underbara bilder på Trollen...
Elijhan i sin nya outfit jag visade i tidigare inlägg....
Wihlmer
Timothy
Noha
Theodore
Mhy
Nathalie
Nu ska jag fortsätta denna underbara kväll med film och gott....

Ha det nu toppen alla mina underbara läsare! Ta hand om er och var rädda om varandra!
Lev, njut och må bra!! Fånga dagen! Fånga tillfällena! 
Mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

9 september 2011

In Love.....

Regnbågen fångad med min mobilkamera 2011-09-07
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

8 september 2011

Wiiii

Snurrade runt lite på nätet och fann den....ja jag fann den kameran jag fick demonstration på inne på en annan mediabutik. Nu fann jag den på CDON.COM Denna skrivs upp på önskelistan helt klart!!!!

Sony Alpha SLT-A33 18-55mm
Visste inte ens om att CDON.COM hade kameror så jag blev ganska överraskad kan jag säga :)

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

MiniTrollet kan själv!

Ikväll skulle MiniTrollet äta själv, ja han var vansinnig på pappa som försökte mata honom! När han sedan fick skeden själv då var han nöjd!
 Självklart matade jag honom med ytterligare en sked för att han skulle få is sig något också :) Och det gick kanon bra! Han ät upp allt och var nöjd med sin kvällsmat! Visst blev han kladdig och fick badas men det blev ju lugnt vid matbordet och då får man ta lite tvättning ;) MiniTrollet lugn = Mamma nöjd :D

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Lugn för kropp och själ.....

Med anledning av mitt förra inlägg måste jag skriva att det inte alls var ur negativ mening det skrevs. Det är mycket känslor i mig nu, som lycka, förväntan, tacksamhet och lugn. Och det var inte alls ur negativ mening jag skrev. Jag är så oerhört lycklig och tacksam över mitt liv! Jag trivs och mår verkligen bra! Visst har man up´s and downs men vem har inte det?! Älskar mitt liv! Min familj och mina vänner! (igår var jag bara för trött för att blogga hiih inget annat)

Idag har jag haft en otrolig dag. Med massor med skratt, fika, promenad och fotografering. Jag har fått lugn i kropp och själ. Ja för vattnet ger verkligen ett otroligt inre lugn. Hjoluften fyllde mina lungor och jag kände verkligen att solen gjorde mitt hjärta glad! Jag har varit i fantastiska Hjo där man får hjärta, själ och kropp att man mår toppen!! Jag har klippt mig, umgåtts med Mamma, tagit en super god fika och fotograferat! Tyvärr är det fotat med mobilen så kvaliten är inte toppen. Kan bara säga att jag önskar mig verkligen en ny systemkamera (då min gick sönder) jag totalt ÄLSKAR att fota och idag hade jag verkligen behövt den där kameran då jag kunde ha fångar otroliga bilder på ett soligt underbart Hjo, med Vättern, båtarna och naturen som fokus! Åh om jag bara kunde vinna (eller råna en bank hahaa) så jag kunde köpa mig en systemkamera!
Nåja trots detta tänker jag bjuda på bilder från ett otroligt Hjo!
 Vättern...
 Underbara vatten...
 Promenadväg precis vid vattnet....
 Solen tränger genom träden vid Vättern.....
 Nere vid Vättern....
 Stadsparken en otrolig promenadmiljö...
 Badhytterna
 Badhytt vid stranden
 Båthamnen
 Fyren....
 Båtarna i hamnen
MiniTrollet fick också en ny outfit..se så sött... 
En dag framöver får ni även se den på honom :) Tack Mamma för en toppen dag! Du är verkligen bäst!
Tyvärr kännder jag mig en aning otillräcklig. Ja alltså jag har en dag i Hjo men eftersom både mamma och en hel del vänner bor där, hinner jag inte med att träffa alla. Jag får dåligt samvete och känner mig lite otillräcklig. Jag hoppas att ni mina vänner har förståelse. Och nästa gång ska jag försöka ha tid och gärna för er alla!! Men samtidigt vill man ju gärna känna sig efterfrågad också ;)

När jag sedan kom hem på eftermiddagen blev jag glatt överraskad. För med i posten ligger ett paket. Och det är till mig! :) Jag blev så otroligt glad och givetvis nyfiken (men mest nyfiken var nog barnen haha)
 Super fina små paket från underbara Mimmi...och inuti...
 Så otroligt fina hjärtan med text och änglavingar! TACK så hjärtligt Mimmi, du gjorde mig verkligen super glad och varm i kroppen! Jag tackar dig från djupet av mitt hjärta! Du är en otroligt fin människa! Än en gång STORT TACK!!!
Klippt mig har jag ju gjort också :) Känner mig super nöjd!
Nu blev det ett långt inlägg men det får ni leva med! Nu ska jag ta Hjoluften i min själ och mitt hjärta och bara njuta av kvällen tillsammans med mitt hjärta!!

Ha det nu så gott alla mina underbara läsare! Ta hand om er och var rädda om varandra! Lev, njut och må bra! Sänder er mängder med kramar och kärlek!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic