31 augusti 2011

Underbart!

När man inser vad man har och vad man kan värdera i sitt liv istället för att fokusera på trasig bil, ekonomi, sura barn eller trist väder då känns livet bara såå underbart! Ibland är det lätt att tänka på det negativa som trist väder eller annat som inte känns allt för positivt. Men på senare tid har jag lyckats vända mina tankar till det positiva, att i varje negativ sak försöka hitta en positiv tanke. Det kan ibland innebära en utmaning men en väl värd sådan. Att se hur man själv vinner utmaningen och kan glädja sig åt något negativt, eller i alla fall se det positivt trots det negativa som just hände eller händer. Nu gäller detta inte allt. För det klart att det är svårt att se något positivt i att någon nära gick bort eller något riktigt hemskt som händer. Men nu tänkte jag mer på vardagliga saker. Jag har just nu en trasig bil som vi varit tvungna att bogsera till bilverkstaden. Trist! Men jag tänker istället på de underbara Trollen jag har, en fantastisk Man och otroliga vänner!! Att jag verkligen Älskar min familj & vänner. Att jag älskar mitt liv! Det känns så otroligt bra och jag är så glad! Fantastiskt nöjd!
 Lika nöjd som denna lille kille ;) MiniTrollet flirtar med pappa som fotar :)

Idag har jag inte gjort många knop, har tagit en välförtjänt slapp dag...men fick ändå gjort lite grann. Som skruvat upp lite hyllor på väggarna, rensat lite kläder och skräp så nu är källaren full med skräp som ska köras iväg. Känns så underbart att rensa, slänga eller sälja saker. Nu har vi dock inte så mycket kvar att sälja utan nu behöver vi komplettera upp hemmet med saker som fattas. Som förvaring och annat bra! Men det får ta den tid det tar, man hinner inte allt på en gång även om man skulle vilja.

TokTrollet somnade i vätan på att pappa skulle sluta jobbet...Gullungen ;)

Just nu är det mycket med huset och mycket som ska göras så om jag inte hinner (av någon anledning) att blogga får ni ha överseende ;) men jag ska göra så gott jag kan för att hålla er uppdaterade av vår renovering, vår familj och allt annat!! Och om jag inte kommenterar hos Er kära bloggvänner beror det på att jag har full rulle och hinner vara inne hos er och läsa men blir avbruten av något barn eller annat så jag inte hinner skriva. In i det längsta försöker jag hinna och jag är säkert på att ni förstår om jag inte kommenterar!

Vår coola lilla tjejja :D

Nu ska jag ta en välbehövlig stund i soffan under en varm filt då jag känner mig frusen ikväll. Sommaren tog nog slut tror jag....Trist men nu får man se fram emot en färgstark och underbar höst istället!

Nu mina vänner får ni ha det så gott! Ta väl hand om er och var extra rädda om varandra. Carpe Diem!
Lev, njut och må bra! Ta vara på varje moment ni får! Tänk positivt för då blir det roligare! Glöm inte att kärleken är störst! Sänder er mängder med varma, mjuka kramar och enorm kärlek!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic30 augusti 2011

Fin award

Fick en underbar award från söta Mimmi och jag blev så glad!!! Tack underbara du! 
Värmer verkligen och gör mig glad i hela kroppen!
Vill ge den till alla mina underbara bloggvänner.
Har så många som är värda den och kan därför inte välja ut två...
Ta emot den ni underbara vänner/bloggare!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic


Det blir inte som man tänkt sig.....

Har inte vari här på ett tag! Har ni saknat mig??? ;)
Förlåt att jag inte bloggat på ett par dagar men det händer mycket här nu. Full rulle mest hela tiden och då har datorn blivit lite åsidosatt.Dessutom tog åskan modemet :( men tur säger jag bara att man har Telia, för det var bara att åka in och byta. Få med sig en ny och nu fungerar det toppen!! Så nöjd!

Hade tänkt mig och planerat dagen nästan in i minsta detalj igår... men det blev definitivt inte som jag hade planerat. Bilen (bussen) gick sönder 7 mil hemifrån och som tur var lägligt vid kompisens garage... (som för övrigt är bilmek eller i alla fall kan sådant). Men med 4 barn med oss blev detta inte roligt. Men allt löste sig så bra. Fick låna en bil av pappa och kunde köra hem familjen för att få farmor på plats så vi kunde åka och lämna tillbaka bilen vi lånat. Vad som (troligtvis) är felet på bussen ska vi idag testa och se. Delen är funnen och strax bär det iväg för att laga bilen. Hoppas hoppas att det bara ska hänga på denna del nu då!

Matrummets rosa tapet är nu ett minne blott också och det känns underbart! Före och efter bilder kommer under dagen/dagarna :)

Idag är det då bilen som får fokus trots att vi har massor av andra saker att göra. Men som jag skrev högst upp till detta inlägg.... Det blir inte som man tänkt sig! Men trots detta ska vi försöka hinna med så mycket vi kan! (Troligtvis) kommer också Pappa förbi här idag efter jobbet så vi kan få räta ut lite frågor vi har angående rör-dragningarna på badrummet. Hinner han så kommer han i eftermiddag/kväll. Så här finns det att göra det vill jag lova!

Nej nu måste jag dricka min kopp te och morgonmysa med barnen innan det är dags att ta tag i allt arbete som gäller idag!

Ha nu en toppen dag alla mina underbara läsare! Ta vara på alla moments och var rädda om er. Ta hand om varandra, Lev, Njut och må bra! Mängder med kramar och kärlek till er alla!!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

26 augusti 2011

♥Love♥

♥Kärlek♥
To be continued....
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

25 augusti 2011

Token ska ut och åka :)

 TokTrollet fick sitta vid ratten i pappas bil :)
OM han var lycklig... och givetvis skulle det låtas som att han körde rally och fort :)
Hihi så söt!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Jag tar mig ner i trappan nu mamma :)

Nu går jag obehindrat upp och ner :)
 Som tur är backar han ju ner :D

 Så söt kille ;)

Lycklig kille som kan ta sig ner :)
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic


Otroligt och fantastiskt.....

Fört vill jag bara säga till er alla mina fina läsare, och framförallt till er som bloggar och jag dessutom läser att jag är runt och kikar hos er men är väldigt dålig på att kommentera... det beror inte på att jag är otrevlig utan snarare på att just nu hinner jag inte med allt. Jag är inne snabbisar och hinner därför inte med att skriva alla gånger. Men lovar att bättra mig ;)

Igår var det en fantastisk dag och jag kan säga att jag njöt verkligen. Vi fick egentid tillsammans , jag och hjärtat! Det blev en god lunch med Hjärtat,  Mamma och Micke...
Plankstek...mums
Vi fortsatte sen med att gå runt i parken, utmed Vättern och det var otroligt mysigt. Att få höra vågornas brus och slag mot stenar och mark är verkligen som medicin för själen. Välbehövligt för alla och otroligt rogivande!
♥ LOVE♥
 Vyer från Hjo Stadspark
 Vättern
Stadsparken Hjo - Ett underbart ställe...
Fortsatte sedan med små snabba stopp hos mina vänner. Hann med både Therese, Ann och Renate vilket verkligen var toppen. Så roligt att få prata lite och framförallt att få kramas lite!! LOVE YOU GIRLS!♥

Men även denna dag har varit otrolig. Har haft underbara samtal bla. med pappa, Mamma och det var faktiskt lite roligt att telefonen gick varm idag (mobilen dessutom, som brukar vara tyst mestadels jämt hihi) Det var roligt!! Känner verkligen att jag trivs, att jag mår bra och att jag är lycklig över mitt liv. Att jag funnit vem jag är och vilket liv jag vill ha och trivs med! Kan säga att det känns så fantastiskt bra!

Idag har vi också hjälpt svärmor med att tapetsera hennes hall. Blev riktigt snygg och jag tror hon är jätte nöjd, nu har hon åkt i väg på en liten semester över helgen och det är hon väl värd! Så nu träffar vi henne på måndag igen (antar jag) Och jag önskar henne verkligen en trevlig vistelse och säger absolut att hon är GULD värd! TACK för att du finns för oss!

Hjärtat har fått sin nya leksak så just nu sitter han och är väldigt inne i den ;) haha tänkte jag skulle avbryta honom och bara kramas lite... Älskar honom så! ♥LOVE♥

MiniTrollet går givetvis upp för trapporna men har inte kommit på hur man kommer ner förrän i dagarna.. och idag var jag med och tittade på honom :) så söt liten skit. Fotade honom (dock med mobilen..suck..) men han är ju bara för go. Och överlycklig för att han klarar att gå ner! Han har en väldigt fin teknik på det dessutom! Sötisen.....

Nu är det tid för kram och närhet tillsammans med mitt hjärta!

Ha det gott alla ni underbara och ta hand om er, var rädda om varandra! Lev, njut och må bra! Sänder er mängder med kramar och kärlek!!
LOVE TO YOU ALL!!!
Image and video hosting by TinyPic

Skolpojken ;)

 På väg till skolan första dagen :)
 I skolan och lyssnar på fröken....
 Ritar och skriver....
en namnskylt...
STOLT KILLE :)

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

24 augusti 2011

Egentid......

Jag är inte en person med stort behov av egen tid, jag trivs kanon med att vara hemma med barnen och ha hushållet och Trollen som arbete och karriär. Jag sätter värde på de små momentsen man får liksom. Men någon gång emellanåt kan  det vara riktigt skönt med en hel dag och jag värderar det stort! Idag har det varit en sådan dag. Egentid för oss som par. Jag har verkligen haft en toppen dag och är så lycklig över mitt liv! Men för trött för att blogga/lägga in bilder så i morgon kommer jag med nya krafter att berätta för er om min otroliga dag!Nu väntas en dusch och sedan blir det sängen..... Godnatt på er alla fina läsare!

Ta hand om er, var lyckliga och värdera era liv! Var rädda om varandra och prioritera er tid. Lev, njut och må bra! Sänder er mängder med kramar och kärlek! Dröm sött!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

23 augusti 2011

Har haft en underbar dag även idag ♥ This is my life my friend ♥

Underbart liv, lycklig, tacksam, stolt, rik, glad, fantastiskt, enormt, nöjd! Love my life! Och såhär ser mitt liv ut! Är så oerhört tacksam!!!! ♥ This is my life my friend ♥

Även idag har jag haft en underbar dag, med underbara besök och fantastiska moments med barnen! Tvättat, lekt och haft en skön dag. Solen har dessutom berikat vår dag.

Frågade barnen vad dom ville ha till lunch och i kör blev det nudlar som svar... haha inte den mest goda maträtten jag vet men jag spetsade den med lite wokade grönsaker vid sidan om så man kunde välja om man ville ha eller inte. Och jag måste säga att det var helt lyckat. Riktigt gott.

Eftersom vi nu har sällskap av våra goa vänner Rasmus och Robert ska jag inte vara långrandig här idag. Vi ska dippa grönsaker men också chips för den som vill!! Gott!!
Lovade bilden på en stolt och nöjd skolpojke idag också men har inte haft tid och nu vill jag vara social så ni får vänta.

Imorgon ska jag till Hjo hela dagen, ENSAM.... så jag får egentid och ska spendera den med mamma, vänner och samtal!

Ha det nu så gott alla mina underbara läsare! Ta hand om varandra, var rädda om er och glöm inte att kärleken behövs, den mår vi bra av! Allt varar inte för evigt och livet går inte i repris så Lev, njut och må bra! Mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!!!
Image and video hosting by TinyPic

22 augusti 2011

Första skoldagen...

Idag började barnen skolan. Och BusTrollet för allra första gången. Han var mest förväntansfull och glad, det var inga problem alls att komma upp eller komma iväg till skolan. Hjärtat var med och det hade gått jätte bra. En stolt kille fick jag hem vid lunch. Underbart! Foto på den stolte skolkillen kommer i morgon :)

Farmor eller svärmor dök upp idag och fråga om jag ville ha en kokerska haha... ja hon menade om det gick bra att hon gjorde lunchen, och självklart fick hon göra det. Plättar blev det och mums vad gott det var!

Jag har ett underbart liv! Trivs verkligen, är otroligt tacksam och oerhört rik på kärlek! Helt fantastiskt!

Jag har idag jobbat med lite beställningar, kollat över alla papper som kom hem med skolbarnen och lagt upp lite planering i kalendern. Hösten bjuder på mycket roligt, skolfotografering om bara ett par veckor vilket jag ser fram emot mycket! Jag älskar ju foton och att fotografera. Var faktiskt inne i stan idag och kika på en ny kamera... jag vill verkligen ha den... men får nog spara lite först ;) Men önska sig är gratis :)

Har sedan gjort det vardagliga, städ, mat, nattning och allt som hör till med barnen. Nu sitter jag här men ska avsluta och bara kramas med mitt hjärta istället. 

Ni får ha det så gott alla mina underbara läsare, och glöm inte att läsa om tävlingen i inlägget här nedan!! Varför inte vinna ett presentkort och få gå ut och äta god mat!! Jag hoppas verkligen på tur då jag totalt älskar att gå ut och äta!! Ha det nu så gott. Ta hand om er, var rädda om varandra! Mängder med värme, kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic


Tävla om ett presentkort på 500:-

Tycker du som jag att det är underbart att komma ut på restaurang och äta!! Ihop med en vän, din kärlek eller varför inte din mamma eller pappa :) Var med och tävla som jag :) med:
Och om ett presentkort på 500:- hos trenidga Koh Phangan!
Gå in på Fb och gilla Cityscoop och skriv en kommentar under tävlingen med motiveringen varför du ska vinna! (Tryck på tävlingsbilden så kommer du dit)
LYCKA TILL!!!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

21 augusti 2011

♥Älskar mitt jobb!!!!♥

Åkte tidigt hemifrån idag (ja för mig är det tidigt haha 9.30) var nämligen iväg på jobb idag! Träffade otroliga människor och hade en underbar dag! Fick visa mina otroligt fina saker och ge inspiration genom katalogen! Jag älskar verkligen mitt jobb!!!♥ TACK underbara Mimmi för idag!!! STORT TACK för den fina blomman och ängeln! Du är fantastisk. ♥ Massor med kramar till dig!
En otrolig kruka & blomma!
Ängel av gips
TACK gulliga du!
Men innan vi anlände till Mimmi var vi och åt lunch på Köket (ja stället hette så) helt otroligt god mat! Verkligen ett toppen ställe... 
 Helstekt fläskfilé med rostad potatis och pepparsås
Grym salladsbufé
Jag och hjärtat var iväg idag, just för att vi båda fick arbete och roligare med ressällskap än att sitta själv. Han hade också haft det toppen. Roligt!
När vi åkte hem igen stannade vi till hos lillasyster men hon var tyvärr inte hemma :( vi får ses en annan dag! Men roligt att prata i telefon med dig! Vi fortsatte hemåt men hoppade in hos vännen Maarit. Hennes man hade lagts sig eftersom han jobbar natt men vi fick snacka av oss lite med Maarit! Roligt!! 

Väl hemma var det kvällsmat och natta barnen som stod på programmet och alla är förväntansfulla inför skolstarten imorgon så det var en lätt match att få dom att somna. BusTrollet som börjar förskoleklass är både nervös, glad och förväntansfull inför morgondagen. Så söt! 

Ikväll har jag fixat lite med jobbet och nu fick vi besök av våra underbara vänner Rasmus och Robert, det är dags för glass och chips! Så dags för mig att slå ihop!

Ni får nu alla ha det så gott! Var rädda om er och ta hand om varandra! Omge er med positiv energi och fokusera inte på det negativa och dåliga för då missar ni det positiva och roliga!! Tänk på att kärleken är stor, god och givmild! Var rädd om den! Mängder med kramar och kärlek till er alla underbara!
LOVE TO YOU ALL!!

Image and video hosting by TinyPic

20 augusti 2011

När TrollMor....

 ...har lagt sina elva små Troll och bundit fast dom i svansen...
Nu är barnen nattade sen en timme tillbaka sover dom och jag har hunnit ta diskmaskin och lite förberedelser för mitt jobb i morgon. Ja jobbet utanför hemmet alltså. Nu ska jag bara blogga innan det är dags att hänga tvätten också.

Har haft en underbar fredagskväll tillsammans med vännerna och deras barn. Vi åt grillat, drack gott och umgicks. Barnen lekte och det har varit underbart! Fick en otroligt fin kruka med en blomma. TACK snälla Daniel och Fredrika.
Dom lånade vår husvagn och idag har vi ätit frukost tillsammans, strax innan lunch åkte dom hem och det var dags att börja "jobba" igen, renoveringen, tvätt och lite annat plock och pill.

Barnen fick lördagsmys idag och var mycket nöjda allihopa :)
Mina 7 och vår vän Emils dotter Emilia :)
Med både chips, popcorn, jordnötsringar och ostbågar kan jag lova att det var överlyckliga och saliga barn. Ja vi har nämligen inget lördagsgodis här hemma utan det kan bli lite sådant här 1-3 gånger i månaden och detta för att vår dotter har diabetes. Men våra barn är vana och vet precis hur det är i vårt hem. Fotade underbart söta barn men eftersom kvalitén talar för sig själv får vi se om jag lägger ut dom...Men denna lille sötis måste jag ju bara bjuda er på ;)
MiniTrollet
Dagen har ju fortsatt med renovering och jag måste ju säga STORT TACK till Emil som är här och hjälper oss. Du är verkligen GULD värd! Sen måste jag också passa på att säga STORT TACK till farmor som finns där och ställer upp! Som kommer i morgon och har barnen när vi ska jobba!!! TACK också till Daniel och Fredrika för umgänget i helgen. Äh när jag ändå håller på... TACK alla ni underbara Vänner som finns där! Ni är verkligen GULD värda! LOVE TO YOU!!!!

Nu ska jag äta tre av mina favoriter (innan jag ska ta tvätten) lakrits, hallon och vit choklad i form av hallon/saltlakrits glass med vit chokladsås MUMMA!!!!

När mitt hjärta lägger ner arbetet för idag ska jag kramas med honom. Det är underbart! Kärlek är verkligen medicin för kropp, knopp och själ! Älskar min underbara man!

Nu får ni ha det toppen alla mina underbara läsare! Ta hand om er och var rädda om varandra. Lev, njut och må bra! Mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

19 augusti 2011

I goda vänners lag!

Grillat i goda vänners lag med gott att dricka och gäster i husvagnen :)
16 personer runt bordet och vi trivs som fisken i vattnet!
Återkommer!
Är tacksam över mina fina vänner! LOVE YOU!

- Carpe Diem! -
Ha det nu underbart alla mina fina läsare, vänner och familj!
Lev, njut och må bra!
Mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

18 augusti 2011

Ta mig till havet......

...Och gör mig till Kung....
Idag har vi varit iväg på en liten tripp...ja det blev ett blocket fynd. Och eftersom resan blev ikväll var det bara jag och hjärtat som åkte då barnen behöver sova i tid. Farmor kom och var med barnen och nattade dom så jag fick helt ledigt från detta, lite skönt! Denna gången blev fyndet köksstommar till köket som behövdes :) Vi åkte en bit och hamnade vid havet!! När vi ändå var där och solen gick ner i havet var vi tvungna att sätta oss för att fånga dagen... Helt underbart!!
 Solen på väg ner.....
 Hjärtat
 Jag :)
Givetvis fyndade jag något från platsen också ;)
Lite stenar och en lila snäcka....
Gjorde jag inte likadant när jag var liten mamma? På våra semestrar vid vattnet? ;)
Kände igen plockandet :)

Utöver detta underbara har det ju hänt mycket idag, saker som att stora pojkar har varit med farmor på en utflykt. Så roligt att hon vill ta med några lite då och då, renoveringen fortlöper, jag lagade en underbar currywook till lunch och tjejerna har lekt med kompisar. Ja helt enkelt händer det massor. Och som vanligt hamnar jag sent vid min laptop för att blogga :) Men det är ju värt det. Jag är ju dessutom en kvällsmänniska så inga problem för mig :) 

I morgon och i helgen väntas det mycket roliga saker, framförallt fortsätter renoveringen :) Vilket känns underbart! Men det är också tjejernas tur att åka med farmor på en utflykt :) Mysigt!

Åh jag vill verkligen köpa mig en bra systemkamera... jag älskar att fota men nu är det bara trist eftersom kvalitén inte alls blir bra med mobilerna :( Önskar mig verkligen en bra systemkamera min Canon EOS 450 gick ju sönder :( trist som tusan... nåja en vacker dag blir det en ny kamera så är det bara.
Ändå bjuder jag här på fler underbara bilder från havet.... doften av tång... av hav sitter kvar i min näsa fortfarande och det kluckande ljudet från vattnet hörs  fortfarande i mina öron... åh jag vill till havet....
Med detta underbara säger jag Godnatt! 
Ta hand om er och var rädda om varandra! Lev, njut och må bra! Fånga dagen! Tänk kärlek och ge mycket, någonstans får du det dubbla tillbaka, kanske inte på direkten men någon gång, någonstans :) Sänder er massor med kramar och kärlek!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic