31 juli 2011

Korta tankar just nu.....

Konstaterar: Att sorg måste få ta den tid det tar... och att tid kanske inte alltid läker alla sår.


Har lärt mig: Att allt inte alltid blir som man tänkt sig...


Jag är farlig? När jag kommer på mig själv i en helt annan värld när jag kör bil.... (tur att jag inte kör bil allt för ofta själv, mitt hjärta kör ju oftast ;) tur är väl det kanske)

Litar på: Mig själv...

Sjunger: Hellre än bra

Dricker: Sockerdricka

Äter: Har ätit kinamat *mums*

Längtar efter: Vänner (ja trots att jag träffat ett par av dom idag)

Önskar: Att saker går att lämna bakom sig.....

Vill: Åka ut en sväng med husvagnen...

Ska: Kramas med mitt hjärta och snart sova....

Lyssnar på: Ernst i Sommar med Ernst


Tänker: På alla er mina vänner som har det jobbigt just nu!

Ska nu: Sova!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Besök hos underbara vänner!

Har idag varit och överraskat min vän! Gjorde en tårta och åkte ner till Hjo för att överraskningsfira honom. Han fick en mycket liten present men våra hjärtan säger och ger mycket mer. Jag och barnen hade en mycket skön stund. Hjärtat var kvar hemma tillsammans med Emil och snickra. Han säger ett stort förlåt till våra vänner att han inte var med. Men mycket ska göras hemma och när man får hjälp får man passa på att utnyttja tiden på bästa möjliga sätt.
Tårtan var super god (var ju jag som bakat haha) och jag tror att alla uppskattade den. Men bäst var nog ändå presenten eller hur Anders?! :)
Även ett besök av fam. Carrington förgyllde min vistelse nere i Hjo. Underbart!

Väl hemma var det kvällsmat och lägga barn som gällde... jag nattar alltid barnen men ikväll tog Emil hand om det och jag är verkligen tacksam att jag fick "ledig" idag. Hjärtat som var och hämta mat kom hem lagom då barnen somnat. Vi åt och vuxen prata. Nu är dom ute och städar in efter sitt snickrande. Jag sitter i soffan och snart är det nog dags för sängen. Efter en otroligt underbar dag så känner jag mig faktiskt trött.
Men snacka om att det såg annorlunda ut när jag kom hem :) Snickrandet har ju börjat ta form här hemma nu. Så alla ni nyfikna Kom och hälsa på vettja ;) och ni som bor långt bort, inte känner oss eller bara är nyfikna helt enkelt... det kommer bilder för er skull längre fram :)

Passerade ju ytterkant på Hjo idag och åkte då förbi där vi var sist vi var nere i Hjo... alla känslor, minnen och annat sköljde över mig...men mitt i alla tunga känslor kunde jag ändå glädjas av att det var ett otroligt fint bröllop och underbart go mat, fina ord i talen och fantastisk fina människor. Även om det som sagt var nära till tårar så kunde jag ändå konstatera att det var både av glädje och sorg. Det känns tomt nu även om jag har förstått och vet att jag inget kan ändra på. Jag känner sorg men har lärt mig att den finns där. Accepterat och nu ska jag bara få ork att lägga det bakom mig för att kunna gå vidare. Med tiden kommer jag att kunna det. Allting kommer att bli bra!

Nu får ni alla ha det underbart och ha det gott. Ta hand om er, var rädda om varandra. Lev, njut och må bra. Livet går inte i repris! Mängder med kramar och kärlek till er alla mina underbara läsare!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

30 juli 2011

Dagens bilder :)

Tjejerna lekte café i trädgården i förmiddags och givetvis var vi alla gäster! Kärleksmums, sockerkaka, wienerbröd och kakor fick man köpa! Kaffe, te och kall läsk kunde man få dricka till också....
Underbara barn!




Stolta ägare till cafe´t hihi Bästa vänner också!

Emilia vår underbara vän Emil´s dotter! Och Här får dom en gäst till cafét.









Underbara barn! Älskar min familj!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Lördag... Cruising i stan.....

En härlig lördag full med arbete, lek, fika och god mat! Lekte med barnen i trädgården som hade ett "eget" café och vi var alla gäster och fick handla av dom. Tjejerna var stolta ägare och givetvis är dom som bästa vänner!! Verkligen fnittriga, kramiga och leker super bra tillsammans. Roligt! Blivit bjudna på nybakta bullar som farmor och Theodore gjort. Har ikväll ätit egen marinerat grillat kött och det var verkligen super gott.

Grabbarna (gubbarna??) har snickrat och det börjar ta form, kommer att bli så bra. Emil vår kära vän är här och hjälper oss och det är verkligen guld värt! Han har med sig sin dotter och det är som jag skrev förut super roligt att se hur barnen kan samsas och leka så bra.
Själv har jag tvättat idag, varit ute med barnen, fotograferat och även husvagnen blev det nya bilder på. De kanske ni kan få se i ett inlägg längre fram.

Crusing är det i stan idag och nejdå vi ska inte dit eller har varit där... men eftersom vi bor utmed vägen ser vi många åka förbi här. Så under hela dagen har det rullat förbi många fina amerikanska bilar. En del med mer ljud än andra, och då menar jag inte motorljud... utan ljud från stereos, festande, skrattande eller skrikande personer... en del väldigt högljuda en del helt normalt. Det har varit roligt för barnen som har suttit bänkade på framsidan för att se alla "aggarbilar" haha... varje gång det kommit en förbi hoppas det och skriks av glädje :) Verkligen super roligt att se. Hoppas att cruisingen var okej och att ni alla som var där hade roligt! Här har det jobbats till nu så en välförtjänt stund i soffan med gotteskålen och dricka väntas snart. Ljudet av V8-or hörs in och jag kan tänka mig att det är på väg hem en del är :)
Nej dags för kvällen och softande i soffan!

Ni får ha det underbart alla mina läsare. Livet går inte i repris så passa på att Njuta, leva och må så bra ni kan! Ta hand om er och var rädda om varandra! Mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Bilder från trädgårdsdagar :)

Bjuder här på bilder från trädgårdsdag 1. Lilltjejjan är febrig och ligger mest men de övriga är glada, pigga och leker massor!! En otrolig solnedgång avnjöts ju också :) Så underbart!




























LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic