30 juni 2011

En Hjärte Tävling!!!!!!

TÄVLING!! Nu är det dags att TÄVLA!! En hjärtlig Tävling är det dax för! TÄVLING!!
Visst vill du vara med!!
Ni tävlar om dessa underbara hjärtan i trä med texten Me resp. You på!
För att vara med och tävla Kommenterar du i detta inlägg!
Anonym går också bra, skriv då bara din mailadress någonstans!

1 lott - kommentera inlägget
2 lotter - kommentera och länka med denna bild i ditt inlägg
  GLÖM inte att länka bilden till detta inlägg! Meddela gärna hur många lotter du ska ha :)
Tävlingen avslutas  17 Juli kl. 21:00!!!

Lycka Till mina Hjärte Vänner!
Image and video hosting by TinyPic

Underbara sol, värme och grönska!

Ja så får jag då blogga på vanligt sätt igen, kan säga att det känns skönt! Har massor med tankar som jag vill skriva ner men min migrän gör att  jag inte orkar och den offentlighet som är här gör också att jag väljer vad som ska skrivas eller inte. Allt kan man ju inte bara ösa ur sig. Funderar ännu mer skarpt på att blogga låst. Ja inte i denna blogg då..utan för min skull, alternativt är att jag bara skapar ett dokument i datorn som bara jag själv kan läsa....vi får se...

Migrän idag igen och det gör verkligen att mitt humör inte alls är på topp. Känner mig nere och väldigt grinig, stackars mina barn som får stå ut med en grinig mamma...men alla har vi ju bättre och sämre dagar! Idag är en sämre...tyvärr.. Hade det inte varit för att jag "jobbar" och är barnvakt så hade vi tagit husvagnen redan ikväll. Åkt och bara njutit av semester! Men jag får vänta till söndag. Tur det inte är långt kvar!

Varmt, soligt och helt underbart är det. Tyvärr har jag mycket att göra innan vi ska åka, så som vika tvätt, bädda, packa och ordna. Mycket kommer att göras på lördag men ändå, det finns alltid saker att göra innan!

Nu grönskar det verkligen super fint i trädgården och jag känner att det är toppen med sommar! Sen att det finns mycket som gör att jag inte känner mig på topp för övrigt det är ju en helt annan sak!

I eftermiddag ska jag träffa min vän!! det ska bli skönt att få träffa henne äntligen. När man är uppbokad så mycket som vi är eller när dom dessutom hållit sig borta på semester en vecka då är det långt mellan gångerna! Har verkligen saknat henne!!!

Nej nu får jag återgå till tvätt vik, fika, lunch och sedan är det dags att åka till Sessans Mamma!

Ha det gott alla underbara läsare! Ta hand om er och var rädda om varann! Lev, njut och må gott!
Mängder med kramar till er alla!!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

29 juni 2011

Ö som i Öppen

Ö är sista bokstaven och nu är det alltså slut på detta sätt att blogga... känns lite vemodigt men det kommer säkert att bli toppen. Det återstår ju att se imorgon ;)

Öppen famn har jag till de jag tycker om och bryr mig om. Mina nära vänner som behöver mig vet att jag finns här och hjälper dom med det jag kan. Känns också skönt att de kan göra likadant tillbaka till mig! Ni vet vilka ni är och Ni är verkligen toppen!!

Öser med jobb gör det för oss. Både vardagliga saker som man alltid fixar i en familj men också besök för hjärtat, många nätter som jag "jobbar" och massor med bokade besök. Ja det trillar in både det ena och det andra!

Över till firandet av barnen. Idag kommer Mormor och Micke på besök. Vi ska äta gott och fira de som fyllt år. OM barnen ser fram emot detta besök :)

Öl är något jag verkligen inte klarar av att dricka. Avskyr verkligen smaken blääää men tar gärna en kall cider eller varför inte en Sprite eller Fanta!

Överraskningar i positiv form gillar jag verkligen. Som paket på posten som man inte alls trodde skulle komma. Eller en spontan utflykt ordnad av mitt hjärta. Ett oväntat besök av en vän så man får bjuda på Gevalia hihi...eller bara en oväntad teckning målad av barnen! Sådana överraskningar vill jag inte tacka nej till!

Ömhet är något jag verkligen behöver för att må bra! Både mina barn och mitt hjärta vet detta! Och dom är verkligen toppen på att ge det. Har även vänner som är guld på detta med att ge en kram när den syns att den behövs...ja även utan att den behövs också ;) Ni är fantastiska!

Önska sig saker kan man göra. Som i födelsedags present eller annat. Själv kan jag önska mig både materiella saker men också mycket djupare saker. Just nu är det väldigt tydligt vad innebörden av önska är...ja för barnen är i full gång att önska sig till sina födelsedagar eller julklapp för de som redan fyllt hihi :) Underbart att höra! Önska sig kan man alltid göra!!! Önska verkligen just nu att jag kunde få åka upp till Norrland till min underbara Trollunge där uppe!!! Alexsander Saknar dig så! Älskar dig oerhört mycket! Sänder kramar till dig!

Ön Åland kommer det att bli en resa till. Ja för en kryssning planeras framöver! Ja dock inte än på två månader men det är ju ändå både bra och roligt att planera! Jag älskar att planera!!! Får se hur mycket som kommer att hända! Nu är det många bollar i luften! ;)

Ömma Kramar och kärlek till er alla läsare, vänner, nära och kära! Ta hand om er, var rädda om varann! Lev, Njut och må bra! Mängder med karmar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

28 juni 2011

Ä som i Älskar!

Ännu en dag med strålande sol och värme. Det är bara för underbart! Idag är det dags för städ av både hus och husvagn, Fira barn som fyllt år men ska inte glömma att njuta av solen också!! Livet är Underbart!

Älskar värme, sol och sommar! Älskar mina underbara vänner, familj, Trollungar och Mitt hjärta! Älskar också att få leva och njuta av allt gott. Just nu är livet väldigt bra!

Är på gott humör idag och känner att idag kommer det att bli en bra dag!

Även ett trevligt samtal har jag avklarat idag! Trevligt! Sms har det strömmat in också, inte fel! Tack mina underbara Vänner!!

Ärliga människor tycker jag om, men tyvärr finns det alldeles för många av den falska sorten. Det är trist! Själv är jag ärlig och trivs med det samvetet!

Äkta vänner är värda mycket! Jag har några sådana och är glad att jag har dom! Ni är verkligen GULD värda!

Änglar finns. Och då menar jag inte Änglar som finns i himlen. Utan just i detta menade jag Ängla vänner. som finns där, stöttar, skyddar och ger vakt! Jag har några sådana vänner och det betyder väldigt mycket för mig att dom finns!

Ärtsoppa och pannkakor skulle inte vara fel, men det blir nog inte idag utan grillat säger ju vädret! :) Vi får se helt enkelt vad köket har att erbjuda ;)

Äventyr ska vi ut på nästa vecka.. ja eller snarare en tripp med husvagnen väntas! Ska bli otroligt mysigt och skönt att få komma hemifrån! Se något annat och få närheten som husvagnen innebär!Lovely!


Ägna mig åt städ, tvätt och annat ska jag göra nu!

Ädla kramar och kärlek till er alla underbara där ute! Ta hand om varann, var rädda om er och ta hand om varje stund! Lev, Njut och må bra så långt du kan! Mängder med kramar och kärlek till er alla! 
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

27 juni 2011

Å som i Ångra

Å Ä Ö, nu är det inte långt kvar på detta sättet att blogga, vad jag ska ge mig själv för utmaning sedan det vet jag inte! Kanske kommer det att bli skönt att komma tillbaka till sitt "vanliga" sätt att blogga. När Ö är avslutat kommer min TÄVLING att dra igång! Så snälla ni där ute HÅLL UTKIK!!!

Ångra saker som man inte gjorde kan man göra. Själv kan jag inte på rak arm skriva någon som jag ångrar. Skulle väl kunna vara att jag ångrar att jag inte tagit mig mer tid till att scrappa. Vill verkligen få tid till det. Men det är ju en lätt sak att ändra på!

Ångar gör det i en bastu. Det blir varmt och för mig väldigt torrt och jag får svårt att andras, därför gillar jag inte alls att basta.

Åkte och fotograferade MiniTrollet gjorde vi idag. 1-års bilder. Det gick jätte bra och bilderna blev kanon. Tack underbara Kajsa!

Åter igen nattade jag pojkar och somnade själv. Vaknade upp för bara en liten stund sen och känner mig helt lost. Nu skriver jag inlägget sen är det åter dags att lägga sig. Det tar på krafterna att sova borta vilket jag för övrigt avskyr att göra. Men men det är okej.

Åska hoppas jag att vi ska slippa nu. Det är något jag verkligen tycker är otäckt och är en aning skraj för. Moder naturs krafter.

Åhlens är en butik eller varuhus. Jag är inte alls så ofta inne där men kan tänka mig att dom har mycket fint. Kanske skulle man gå in där nästa gång man är i stan ?! Mina favorit ställen (butiker) är: H&M, Lindex,Hemtex,Presentshopen, Hem & Hobby och KappAhl. Vilka ställen rekomenderar du? Har du sidor på nätet du gillar? I så fall vilka rekomenderar du?

Åh jag får heller inte glömma att det just nu är REA på Living and Room! Är du nyfiken på den maila mig och jag svarar dig med bifogad REA-folder!! Tänk på att det alltid är 30 dagars faktura med i ditt paket och att det levereras DIREKT hem till dig!!! Så varför tveka! Maila genast!!! Tänk på att det är först till kvar som gäller på dessa produkter! Maila NU!!!

Åtråvärda kramar till er alla mina underbara läsare! Ta hand om er, var rädda om varann! Lev, njut och må bra! Ge och ta emot så mycket kärlek du kan! Sänder er mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

26 juni 2011

Z som i Zero

Zero, noll och inget. Idag är jag inte hemma då jag "jobbar", ja alltså är barnvakt. Var det nu ikväll och ska vara det i morgon bitti. Därför är det lika bra att sova över.

Zenit stod solen förut och jag har haft en slö dag. Igår blev det hårt på den goda drycken och dans på Olstorp. Vi firar ju 12 år tillsammans, jag och mitt hjärta! 25 Juni och det hamnar ju i Midsommar. Super trevligt sällskap och många härliga människor träffade jag. Verkligen TOPPEN! Tack all ni som var med eller som jag träffade!

Zebra randigt är ju inte direkt min favorit. Men färgerna som en Zebra har är inte fel. Svart och vitt hör till mina favoriter. Där jag nu har gjort ett dressingroom är bakom alla garderober svart och vitt gör ju ingen nytta där men...men... faktiskt skulle jag nog kunna inreda med väldigt mycket svart och vitt i mitt hem!

Zorro är en figur eller man från en film. Ikväll får vi se om det ens är någon bra film att se.


Zendium är en tandkrämsort. Nu ska jag kika runt lite och sedan kommer jag nog somna fort. Är fortfarande sliten efter igår hihi ;)


Zappa blir det för att se om det hittas något att vila ögonen på en stund!

Zzzzzzzz [trötta] Kramar till er alla! Ta hand om er, var rädda om varann! Lev njut och må bra för det ska jag fortsätta att göra! Mängder med kramar och varm kärlek till er alla mina underbara läsare!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

25 juni 2011

Y som i Ytterligare

Ytterligare ett inlägg, ytterligare en dag och ytterligare en glad, tevlig dag med grillat, trevliga vänners sällskap och nu väntas bara dansen på Olstorp. Sitter nu hos vår underbara vän Emil och förfestar.

Ytligt kan man känna en del, det stämmer ju dock inte på de vännerna jag är med nu. Dom känner jag mer än väl. Är nog ett par av mina närmsta vänner.

Ypperligt är det också att vi har det super trevligt. Och att farmor är hemma med våra underbara Troll.

Ytan kan verka toppen men inanför finns det sanningar man aldrig trodde skulle finnas. Jag är glad att ha underbara nära vänner som vet hur jag är rakt igenom. Ni är verkligen GULD värda.

Yrig, virrig och helt lost kan jag vara ibland. Men många saker börjar falla på plats och jag känner mig verkligen nöjd med de utslag som blivit!

Yrrol är en film men ikväll blir det ju inte någon film, utan dans på Olstorp. Scotts spelar och det ska bli riktigt roligt att få komma ut, det var länge sen nu.

Ytterst varma och kärleksfulla kramar till er alla underbara vänner. Ha det gott och ta hand om er. Var rädda om varann. Lev, njut och må bra för det gör jag nu!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic


24 juni 2011

X som i X Men

X har jag då kommit till dag...inte det lättaste kanske men givetvis är det roligt med en sådan utmaning som faktiskt denna bokstav ger :)

X har vi nog de flesta av oss haft...ja för innan den du lever ihop med idag hade du säkert någon om inte har du ju haft en allra fösta kärlek! Det har jag och jag kommer ihåg det som de var igår!! Mycket smyg och mycket hemlighetshållande blev det till mina föräldrar. Mitt riktiga förhållande varade i 2 ½ år och vi förlovade oss. Han var också mitt första sexuella umgänge. En kärlek som alltid lever kvar i mitt hjärta! Gammal kärlek rostar aldrig eller hur var det ?!


Xantippa är jag inte. Det betyder nämligen argsint och grälsjuk hustru! Vilket jag absolut inte är någon. Så hette också Sokrates hustru (grekiska  Xanthippē) 400-talet f.Kr. (Googlat på detta :)..)

X Men är flera filmer. Och när vi ändå är inne på detta med film, så tror jag att denna kvällen bjuder på en film och mys soffan. Ingen är direkt pigg på att göra så mycket aktivitet idag. Jag mår dessutom lite illa och är trött. Men det är ju så man får må ibland!

X-pris eller REA var det verkligen igår när vi var inne på A6. Hjärtat fyndade snygga skjortor för 20:- styck och super snygga tröjor som kostat 400:- styck för endast 50:- styck. Det kallar jag X-pris!

X Cider är goda men idag får jag nöja mig med lite Sprite. Starkare drycker blir det i morgon! Då det blir mycket fira, mys och dans! Återkommer givetvis till detta!!

Xtra mycket god mat blir det idag :) Det ska bli grillad fläskfilé vilket är underbart gott!! Ha en skön Midsommar nu alla!

X = 10 Tusen kramar till er alla underbara där ute! Tack för att ni läser och Trevlig Midsommar på er alla! Ta hand om er och var rädda om varann. Njut av allt du kan! Mängder med varma kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

23 juni 2011

W som i Welcome

Welcome to my blog! Välkommen till min blogg! Här får ni läsa om mig och min familj, vad som händer i Trollboet och vad för roliga aktiviteter som faktiskt pågår i vår energifyllda familj.

Wiii vilken bra dag det vart idag. Super häftigt och trevligt besök, chokladbollar gjorda, besök på IKEA och absolut underbart att få äta tacobuffe med vår toppen vän! Nu ikväll har jag också fått barnen att sova bra och det är dags för en film och mys i soffan. Men först inlägget och ombyte till bekvämare kläder!

Weekend i form av midsommar är det nu till helgen. Den kommer att firas hemma och med lite fest! Bortbjudna till farmor på lunch. Umgänge med underbara vänner blir det också! Tror det kommer att bli toppen!

Whiskey dricker inte jag men det finns många andra goda drycker. Både alkoholhaltiga men också utan :)

Windsurfing vore lite coolt att testa men jag skulle nog inte våga. Räcker med att jag surfar på nätet ;)

Wildcard kan man bli i en tävling. Och på tal om TÄVLING håll nu utkik här för efter helgen kommer min tävling att starta!!

Wrestling..fribrottning... ska jag ägna mig åt..ja alltså jag ska brottas med min trötthet!!! Troligtvis vinner min kudde eller tröttheten då...haha...  :)

Warm hugs and kisses till er alla underbara där ute!! Tack för att ni läser och finns där :) Ta han om er och var rädda om varann! Ta vara på allt livet har att erbjuda er! Ha nu en riktigt mysig Midsommar helg! Mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

22 juni 2011

V som i Vackert!

Verkligen en bra dag idag. Just nu känns allting toppen i mitt liv. Det är mycket planer, mycket tankar och mycket aktiviteter på gång. Det tycker jag är roligt!

Växelvis väder har det varit. Regn ömsom sol. Tyvärr har det inte varit så varmt och det är lite synd för jag vill verkligen ha värme nu!

Vackert väder längtar jag verkligen efter nu!!

Virrat omkring här hemma har jag gjort idag, städat, plockat och grejat. Men har också varit barnvakt. Nu ikväll var det vika tvätt och lägga in i garderoben som gällde.

Vissa kvällar är barnen omöjliga att få till att varva ner. Idag var en sådan kväll. Men till slut somnade de allihopa. Givetvis beror det på spänningen inför helgen :)

Vilka underbara vänner jag har! Sitter just nu runt vårt köksbord och pratar, skrattar, vi har precis ätit. Rasmus, Robert, Per & Hanna. Är så glad att jag har er mina underbara vänner! Ja alla ni övriga vänner också för den delen. Ni är fantastiska.

Vill göra så mycket, men tyvärr varken hinner eller kan man göra allt. Men samtidigt är det ju viktigt att ha drömmar!


VIKTIGT!! VIKTIGT!! Jag glömde skriva om Rasmus när bokstaven R var... Rasmus är bäst eller hur var det jag skulle skriva?! Haha (Nöjd nu Rasmus?) Haha Skämt och sido...Rasmus är en toppen vän! Är verkligen glad att jag lärt känna honom! Kram på dig!

Varma kramar och kärlek till er alla underbara läsare! Ta hand om er, var rädda om varann! Lev, Njut och må bra! Mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

21 juni 2011

U som i UTMANING!

1 – Hur länge har du bloggat?
- Sedan Januari 2009

2 – Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga?
-Så fort jag hörde det nära mig insåg jag att det verkligen var något för mig! Har alltid älskat att skriva dagbok!

3 – Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
- Oj det kommer jag inte ihåg... Tror det var min vän Renates blogg faktiskt ;)

4 – Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
- Spännande att läsa tillbaka faktiskt. Kan ibland förundras över hur det har varit men glad över att jag förändrats med tiden!

5 – Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
- Varje dag läser jag nog ca 20 stycken... men följer ca 50 st.Som jag kikar in till med jämna mellanrum :)

6 – Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
- 95% är dagboksbloggar, har inte hittat några ämnesbloggar som jag verkligen har fastnat för!

7 – Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
- Oj det var svårt...

8 – Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
- Det finns ju många som är lika mig på olika sätt. Som storfamiljer eller mångbarns mammor är ju lika på det sättet..då har jag ju flera som är lika..Tex. Min Resa, Mirka, Camilla, Annica, ja många helt enkelt!


9 – Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
- De tycker att det är roligt att läsa tror jag!

10 – Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
- Ja det tycker dom!

11 – Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
- Jag har en fungerande gräns och jag har än så länge hållit den!

12 – Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
- Pengar, intima saker som sex och hänger heller inte ut någon! Detta platsar inte i min blogg.

13 – I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
-Jag bloggar för min egen skull inte för bekräftelse!

14 – Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
- Ja det tror jag men givetvis inte helt och hållet!

15 – Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
- Nej ingen än, men skulle gärna vilja! Bla. Mystjejjen, Malin och många andra!

16 – Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
- Ja, det tror jag, säger som Mirka här: speciellt för yngre tjejer som inte alltid vet vart gränsen går för vad man kan skriva och inte skriva….

17 – Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar
-Nej!

18 – Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?
- Nej, allt skrivs ju utifrån den dagen och i andras bloggar skriver jag inget jag skulle ångra!

19 – Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
- Finns inte så mycket inte som jag kan komma på i alla fall.

20 – Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
- Absolut!!!

21 – Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten.

Hanniie

Mystjejjen

Renate

Trollungarnasmamma

Nanny

22. – Finns det någon som inte bloggar var blogg du skulle vilja läsa?
- Ja, Min lilla syster, Vännen Rasmus och Martina skulle vara roligt ;)

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

U som i Underbart!

Under denna dagen har det hänt en del. Vi har hjälpt vår gulliga vän A i Hjo. Skruva ihop möbler och måste verkligen säga att det blev riktigt bra! Förlåt A för att vi fick lämna dig lite hastigt! Hoppas att du fick ordning på det vi lämnade dig med. Du vet att vi finns här för dig!

Utan att pruta på det har jag också ätit toppen god mat idag. Vi lunchade med Mamma och Micke på Frestelsen och på menyn för min del blev fläsk, färsk potatis och löksås. Toppen gott verkligen!! TACK för trevligt sällskap även om det bara blev en snabbvisit!

Ute på tripp var vi och det  var skönt att få en man och hustru dag! Det behövs. Bara få prata med varann utan barn som avbryter, gråter eller söker uppmärksamhet. Att bara få sitta och kramas, äta mat utan att hjälpa någon av barnen eller att ta en kopp kaffe/te utan att stressa. Det är verkligen Guld. Men utan Farmor hade vi inte klarat det, så Hon ska verkligen ha en eloge för att hon har barnen och att vi får komma iväg ensamma! TACK snälla du!

Underbart! Är ju givet att det ordet ska få vara med i min blogg. ;) Underbart är mitt liv just nu, Underbart är det att solen dök fram nu ikväll, Underbart är det att ha mina underbara vänner! Underbart är det att vi har Farmor som hjälp! Underbart att planen för framtiden är klar! Underart är det att vi planerar semester, gå ut och äta, och aktiviteter med barnen. Många helger kommer bli bokade och det känns verkligen underbart!! Livet är just nu på topp!

Ulricehamn är en underbart fin stad. Hit kommer det bla. bli en tripp! Kanske med en pick nick korg eller varför inte med husvagnen. Planeringen är inte klar ännu så vem vet!


Uppenbart är mina stora TrollTjejjer inte trötta, dom kommer och frågar och talar en hel del med mig nu när jag sitter i min säng med laptopen. Det är många frågor som dyker upp när man ska sova tydligen ;)

Upptagen i morgon men städ, tvätt och barvakt är jag. Det finns en hel del att göra innan helgen ;) Mycket spännande saker men också planeringar och annat. Ev. blir det en sväng iväg med husvagnen, till barnens lycka!

Utvecklas och växer gör våra Trollungar enormt. Dom blir stora och tiden går ibland för fort måste jag säga!

Uteblir hoppas jag vissa saker gör... ja så som en kall sommar, sjukdommar, dåligt väder... fast det styr man ju inte över hihi... men man kan ju alltid hoppas! Nu vill jag ha sommar och värme!!!

Utsökta varma kramar till er alla mina underbara läsare! Ha det nu riktigt gott. Ta hand om er, var rädda om varann. Mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

20 juni 2011

T som i Tjusning.....

Tro det eller ej men jag har haft en lugn dag idag. Det enda jag "jobbat" med är min diskmaskin och givetvis mat och blöjor men det ingår ju helt enkelt i skötseln på mina underbara Trollungar!

Trevligt besök har förgyllt vår dag och med mycket bus med Trollungarna, tårta och givande samtal är vi mycket nöjda. Kvällen har också bjudit på underbara vänners besök. Grillat, jordgubbar med grädde och lite snack är vad vi ägnat oss åt. Mysigt!

Telefon har jag talat i idag också. Tre givande och roliga besök är bokade. Ett av dom väldigt behövligt! Känns skönt verkligen.

Tagit beslut angående framtiden har vi gjort också vilket känns underbart. Nu känner jag mig lugn och jag är verkligen lycklig över att besluten är tagna! Tack alla ni som stöttat och funnits där för peppning, samtal och råd.

Trollungarna mina är underbara. Idag har vi bara busat och haft det skönt. Det enda negativa är väl att det har varit så mycket regn nu det sista, så att alla barn klättrar på väggarna för att dom inte alls har lust att vara ute. Dom är trött liksom vädret är tröttsamt. Men nu hoppas vi verkligen på massor med sol!!


Tjusningen med midsommar är verkligen jordgubbarna med grädde. Jag hoppas på att vi ska få det i midsommarhelgen. Helgen ska för övrigt tillbringar hemma. I alla fall som det ser ut nu. Barnen vill ut i husvagnen men vi får väl se.

Tavlor målar min lilla syster och dom är verkligen jätte fina!

Trampade ut och hämta posten, och i den låg det ett underbart litet kuvert men en super söt liten mobilnalle... (mobilsmycke) Super gulligt! TACK snälla Mamma! Den ska nu få pryda min mobil!

Tidigt i morgon ska jag åka till min vän och hjälpa henne.. det ska bli roligt. Det blir en hel dag utan barn och det behövs :) Dessutom är det jag och hjärtat som får en hel dag tillsammans med utflykter och roliga uppdrag.

Tyst måste man vara i vissa lägen. Ibland finns det faktiskt saker som man inte bör säga...eller bör dela med sig av. Denna gräns är olika beroende på situation. Men lär man sig vara tyst är det nog ganska bra i vissa lägen. Tala är silver, Tiga är guld!

Tävling!!!  Kommer här inom kort!! En hjärtlig Tävling! Håll utkik kära läsare!!! Tävling!!!

Trött är jag nu och ska snart krypa ner i sängen för att ta min sömn. Den behövs och jag tycker det är skönt att sova! :)

Tillåt mig att sända er massor med kärlek och kramar! Ta hand om er och var rädda om varann. Lev, Njut och Må bra! Massor med kramar och kärlek till er alla mina underbara läsare!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

19 juni 2011

S som i Sommar....

Som ni säkert förstår så har jag följt alfabetet i mina inlägg och de bara för att det är en liten utmaning. Och för att det var lite kul. Iden kom från min kära vän Hanniie!

STORT GRATTIS till vår lille Elijhan som fyller 1 år idag! MiniTrollet har blivit stor :) Sötisen har idag fått massor med kramar och pussar!!!! Firar gör vi en dag lite längre fram ;)

idag har jag då haft en lugn dag. Fortsatte med lite stök hemma efter om möbleringen. Var också iväg på ett av våra fynd vi hitta på blocket. Ja det blev en liten resa och det var skönt att få åka bil en sväng :)

Sommaren kommer att bjuda på semester i husvagnen, bröllop, simskola men också Astrid Lindgrens värld och en kryssning frampå sensommaren. Det kommer att bli en riktigt mysig sommar! Jag önskar er alla mina läsare en riktigt trevlig sommar!

Skrev igår om ett erbjudande... och detta handlar då om utbildning och jobb. Mer går jag inte in på nu!

Slutade denna dag ihop med barnen med en film. Trassel blev det. Och den var bra. Barnen gillade den även om vissa har alldeles för mycket myror i brallan för att sitta still helt igenom en film :) men dom är härliga mina underbara Troll och det var verkligen super skönt att krypa upp i soffan med allihopa den stund det blev! Barnen som för övrigt har vart iväg i helgen (ja 5 av 7) blev mycket överraskade när de kom hem och upptäckte möbleringen och de fina städade rummen mamma hade fixat! Glad blev dom och det värmer verkligen mitt hjärta när dom säger att dom älskar mig och att "åh så fint du gjort!" "Du är snäll mamma" Mysiga Troll!

Sitter nu med datorn, skriver och smaskar några bitar godis. Var törstig så det fick bli lite dricka också.

Super mega TACK till Emil som vart här i helgen och hjälp oss!

Snälla goa vänner har vi och det är vi oerhört tacksamma för! Det har varit en riktigt underbar helg med mycket umgänge och det är toppen! Tack alla ni inblandade!

Sadlar nu om till pyjamas och lägger mig. Imorgon är det en ny dag med nya uppdrag!

Sköna varma kramar och massor med kärlek till er alla där ute! Ta hand om er och var rädda om varann. Lev, njut och må bra! Mängder med kramar och kärlek!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

18 juni 2011

R som i Romantisk......

Roligt det här med blogga på alfabetet. Jag vill ju dessutom få till det någotlunda så det samtidigt blir en story om vad som hänt idag. Det kan vara en utmaning men jag älskar utmaningar. Och med tanke på att jag fick till det bra på Q som annars känns väldigt svårt. Så ska det nog gå med övriga bokstäver också!

Rast och ingen ro har min dag fyllts med. Jag har möblerat om (igen) haha men denna gången har jag gjort otippat ändringar som man kanske inte skulle tro. Vi får se hur detta slutar.

Redigt skönt är det också att ha hjälp  av sina vänner. Ha besök av sina vänner. Igårkväll såg vi "En mor till salu" oh skrattade så jag nästan kikna. Underbara vänner. Underbar dag/kväll/natt! TACK till ALLA inblandade.

Rum för alla mina älskade vänner, nära och kära har jag gott om i mitt hjärta. Jag älskar att umgås med de mina och tycker om dom mycket. Ni vet alla vilka ni är.

Romantisk kan jag vara men även min älskade make. Vi kan får till super mysiga kvällar och på våra kryssningar får vi verkligen ägna oss helt åt varann, utan att barnen kan avbryta. Det är underbar kvalitet.

Rätt som det är får man ett erbjudande...vilket vi har fått nu...men vi vet inte hur vi ska göra. Ska vi ska vi inte? Det är en väldigt bra fråga!!!


Rabarber har jag på tomten och imorgon ska jag nog göra oss en paj. Innan dom blir för dåliga. Får kolla detta! Gott är det i alla fall. Tips från en vän var också att man skulle hälla på sirap över om så får dom sötma och det blir segt och gott. Mmm det får bli en paj...

Rann ur vinflaskan gjorde lite rött vin, ner i mitt glas. Och efter denna dagens slit är jag verkligen värd det!

Rustad för en skön kväll med goda vänner är jag nu. Så dags att ta en film!

Redigt stora kramar och mycket kärlek till er alla mina underbara läsare! Ta han dom er och var rädda om er. Mängder med kramar, värme och kärlek!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

17 juni 2011

Q som i quilta

Q har vi kommit till idag och visst är det lite svårt. Men jag ska ge det ett försök och skriva ett par rader. Ja för er som missat det så bloggar jag nu med hjälp av alfabetet.

Quilta är en teknik inom sömnad och kan vara riktigt snyggt. Jag tycker om att sy och gör det som min hobby!

Qigong är en japansk metod för avslappning eller avspänning. Har aldrig testat men kan tänka mig att det är väldigt skönt. Kanske skulle jag testa!

Quiche är en slags Ostpaj och på tal om mat så har jag en god omelett i ugnen nu. Till den ska vi äta stekt korv också. Ska bli gott med lite mat!!


Q-märkning är ett kommunalt skydd för kulturhistoriskt värdefull bebyggelse. Det kan nog vara bra eftersom det kan vara roligt att bevara det gamla. Jag kan tycka det är roligt med platser som har betydelse från förr eller bevarats för att det har ett historiskt eller värdefullt värde. Erkänner att jag googlat på detta :) http://www.svenskaakademien.se/web/Ordlista.aspx 
Skriv bokstaven Q och läs :)

Quiz finns det gott om att göra på Fb ibland kan det vara riktigt roliga saker...

Quality time är för oss viktigt att ha, vi brukar åka på kryssningar för att bara få ägna oss åt varann. Barnen får då vara med farmor och det blir mysigt för alla! Alla behöver vi ju vuxen, man och hustru tid!

Questions alltså frågor får ni gärna ställa till mig i min frågeruta här intill!!

Q-märkta [värdefulla] kramar och kärlek till er alla där ute!! Ta hand om er nu och var rädda om varann! Mängder med kramar till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!!
Image and video hosting by TinyPic

16 juni 2011

P som i Positiv....

Problemen är inte lösta för att det gått en natt... jag har det mycket svårt nu mest med mig själv. Men Problem betyder ju Före lösning så det är bara att hålla ut. Förr eller senare kommer det ju att komma en lösning på allt detta.


Pappan, ja mitt hjärta får stå ut med mycket och jag är glad att han finns där. Verkligen en klippa som orkar med. Tack gulliga du för att du finns.

Precis idag var det en av mina "jobb" dagar, även i morgon är det dags för mig att vara barnvakt åt den lila söta sessan Tove! Idag har det gått jätte bra, hon är en snäll liten tjejja :)

Posten kom idag med paketavi och min klänning har kommit! Den är jätte fin men jag har inte prövat den, inser att det inte är någon idé just idag när humöret inte är på topp... för då skulle jag antagligen ändå inte tycka att det var okej.

Plåster på såren idag får nog bli en "krypa nära" stund med mitt hjärta. Bra vara och ta hand om varann.

"Pluttisen" ;)
"Upp med händerna" Hihi :) Söt så ;)

Paniken utbröt när jag idag glömde av vitlöksbröden i ugnen... oj dom gick visst inte alls äta.

Precis just nu sitter jag ensam och det är tyst i huset, så när som på några springande steg från övervåningen.. en tjej som inte kan sova riktigt antar jag.

Plocka röjning och städning är på gång här hemma. I helgen kommer vår underbara vän Emil och hjälper oss! Ska blir roligt att umgås men också skönt att han hjälper oss.

Pratat en sväng med mamma har jag gjort idag också. Jag och hjärtat har också haft mycket att prata om. Sen om man kommer fram till något med allt prat det är en annan sak.

Positiv ska jag försöka rikta mig in på. Då blir nog allting mycket enklare! Men ibland får man ledsna, ibland får man gnälla och ibland får man vara nere. Är man en riktig vän står man ut med det dessutom. Jag har riktiga vänner som står ut! Tack för att ni finns där!

Personligen orkar jag med mina vänner oavsett om dom är gnälliga, glada, nere eller uppe ja hur dom än är. För jag är en riktig vän! Det hoppas jag mina vänner känner också!

Prinsar och Prinsessor har jag! 6 Prinsar och 2 Prinsessor... och jag älskar dom högt!!! Dom är mitt allt!

kvällen idag, ja för en liten stund sen har vi umgåtts med underbara vännerna Per & Hanna. Ätit god grillad mat och haft en trevlig stund! Tack älskade vänner!!

Plötsligt är detta inlägget till sin ända och det är dags att avsluta... oj så fort det gick att plita ner detta ;)

Pussar och Kramar i mängder till er alla! Ta hand om er nu och var rädda om varandra, Livet går inte i repris och Njut av allt du kan. Ta vara på tillfällen, minns gårdagen, lev idag och dröm om morgondagen!! Mängder med kramar och kärlek till er alla mina underbara läsare!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

15 juni 2011

O som i Otrolig!

Oro, stress, press, gråt och nere är humör som jag just nu plågas med. Idag är inte alls en bra dag. Jag gråter och jag mår verkligen hemskt. Jag kan ju som ni förstår inte skriva ner allt här men funderar skarpt på att skapa en låst blogg där jag ska kunna skriva av mig ALLT! Jag orkar verkligen inte... och ändå har jag lovat bort mig, bestämt semesterplaner, sökt utbildning och ja allt vad det nu handlar om. Ledsen men jag orkar inte.... :( Inte alls så att jag ska avboka, avleda eller hoppa av något men just nu är det inge bra......

Otroliga Vänner, nära och kära har jag dock runt omkring vilket ger stöd och stöttan. Även om ingen direkt kan hjälpa mig med mina problem. Men ni finns där med uppmuntrande ord, stöttan och framförallt lyssnar ni! Tack alla ni underbara!

Orken är slut och tyvärr känns allt hopplöst idag därför är inte dressing roomet klart idag. Men det kommer.

Om jag hade mått bättre hade jag också skickat inbjudningar för ett kalas så min gulliga 10-åring och min plutt till 1-åring hade fått ha ett kalas. Men jag orkar inte så det blir inte.... Ni som känner att ni vill fira dom kan väl höra av er men ni får ta det för vad det är!

Omgången med post för idag är inte intagen...men säkerligen ligger inte alls min klänning med där. Men vi får se. Tjejerna och de två stora grabbarna är iväg med pappan på skolavslutning, nej jag orkade inte följa med... usch så dålig mamma jag känner mig. Men jag orkar verkligen inte träffa folk idag. Dom får i alla fall ta med sig posten in. Bild på de söta tjejerna kommer sen :) Skolavslutningsfina!

Också har jag ju fått mina paket på posten med kläder till mig och barnen, ska bli roligt att hämta dom sen!

Oh jag häll på  att glömma, vi var ju ute på en utflykt idag. Åkte alla och åt sedan på Mc Donalds. Barnen skötte sig verkligen super bra! Var mer väsen från de familjerna som hade två barn än vad det var från oss alla! Hihi lyckliga barn var det också. Händer ju inte för ofta att vi äter på Mc Donalds liksom. Underbara Troll!

Omtänksam är jag och det finns dom som är det till mig med. Det tackar jag för. Alla behöver vi omtänksamhet ibland!

Ovanligt mycket gnäll blev det idag. Men jag kände att det verkligen behövde ut. Bara för att man är mamma betyder det väl inte att jag inte får vara nere, tappa orken eller må dåligt. Man är ju ingen mirakelmänniska bara för att man är mamma eller det finns väl ingen som är en mirakelmänniska?? Eller??

Ordentligt mycket kramar och kärlek till er alla! Ta hand om er och var rädda om varann! Sänder er mängder med kramar och kärlek.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

14 juni 2011

N som i Njuta

Nathalie min stora tjej fyller 10 år idag!! Och vi sjunger: ♫ Vi grattulerar...Vi Grattulerar ♫ Vi Grattulerar Nathalie ida'... GRATTIS Nathalie på 10-års dagen ♥ Kram ♥

Nyss när jag duscha fick jag göra det i solnedgång. Ja alltså inte så att jag duscha ute...utan genom det lilla fönstret som vetter ut mot solnedgånen lyste solen som en underbar lampa in på min nakna kropp... nästan lite magiskt hihi... mysigt var det i alla fall...händer inte så ofta att man får solnedgången med sig i duschen.


När posten kom idag var jag super ivrig, ville ju att mitt paket med klänningen skulle ha kommit men icke.... bara att vänta å se vad posten bär med sig imorgon. 

Nej jag mår inte toppen men det går upp och ner. Jag hoppas på att det snart ska bli bättre. Mycket är det nu men ingen jag delar med mig av här.


Nästan klar med mitt dressing room... ja för nu har vi fixat ett rum för ALLA kläder, vilket blir underbart!


Ny bil eller ja en annan bil har vi också, denna gången diesel och det känns toppen.

Nära är det nu till sommarlov, semester och även jobb hihi... Denna sommaren ska bli bra har jag bestämt.


Nu ikväll blir det film med våra underbara vänner! Ska bli mysigt.


Njuta till fullo ska jag gör nu ikväll med vänner och hjärtat. Fast först.....


Några bilder som jag lovat:
 CharmTrollet
 LillTrollet
 TokTrollet
 MiniTrollet
 BusTrollet
 Stora Tjejjan
Lilltjejjan
Ni alla underbara läsare får ni ha det så gott. Ta hand om er, var rädda om varann. Lev, njut och må bra för det ska jag försöka göra! Ha nu en skön kväll. Mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!!
Image and video hosting by TinyPic

13 juni 2011

M som i Mjuk

Mycket lite har jag gort idag. Ja det vanliga med diskmaskin, plock, mat, blöjor och lite tvätt har jag ju gjort...men det är ju liksom vanliga sysslor...utöver det har jag inte gjort mycket.

Mår inge vidare idag, är nere och har huvudvärk. Ja det går upp och ner lite kan man säga. Stressen tar på mig. Magen ballar ur och humöret ska vi inte tala om. Solen däremot är ett plus i detta. Lyser den blir jag gladare i alla fall. Jag försöker hålla upp huvudet men det är tungt. Det trillar lätt ner igen. En kontakt har jag sökt men det är väntetid.... Nåja dagarna brukar ju gå ganska fort ändå.

Mina vänner, min familj som finns där för mig, Ni är verkligen GULD värda! Tack för att ni finns där!

Mat har vi fått i oss även idag ;) jag fixade lite lövbit ikväll och det blev smarrigt.

MiniTrollet klättrar ur sin matstol nu så man kan säga att bältet blir flitigt använt. De andra Trollen mår bra, tjejjerna längtar efter att få vara lediga nu. Två dagar kvar så är det SOMMARLOV!!

Mobilen skulle man klara sig utan den?? SMS, samtal och MMS. Ta bilder och lyssna på musik!! Den är allt  bra att ha den där nallen ;)

Mamma har jag blivit till 8 underbara Troll... Min Mamma är en fin människa. Hon finns där och det betyder mycket. Tack Mamma!

Mysiga bilder på Trollen kommer i bloggen i morgon.

Mjuk, omtänksam, snäll och storhjärtat är jag som person. Inte alls så att jag är skrytsam om mig själv... men mjuk passar så bra in på mig. Enligt mig själv men även andra har sagt det till mig.

Människor är och kan vara väldigt olika. men  när folk gottar sig i andras liv, i saker som dom inte har med att göra då kan jag faktiskt tycka att dom är väldigt trista. Låt alla leva sitt liv. Mind your own buissness

Mängder med kärlek, värme och kramar till er alla mina underbara läsare! Ta hand om er och var rädda om varann. Lev, njut och må bra! (borde jag också göra när jag råder er andra att göra det ...) Massor med kramar och pussar till er där ute! Tack för att ni står ut med att läsa och att ni som återkommer gör det! Tack underbara ni!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

12 juni 2011

L som i Love....

LOVE LOVE LOVE heter denna blogg. Kärlek står den för och i den skriver jag i allra högsta grad rakt från mitt hjärta. Jag är mig själv och sänder ut min kärlek till er. Min LOVE!

Lite skönt var det ju idag att solen kom fram. Gräset blev klippt av Per och bilar blev tvättade.

Lediga är snart barnen. Då det stundar sommarlov snart. Bara tre dagar kvar och sen är det lov. Själv är jag inte helt ledig.

Lovade bort mig som barnvakt så nu har jag "sommarjobb" :)

Löften håller man. Har man lovat att vara tyst i förtroende, lovat en vän att dyka upp eller lovat barnen något. Ja vad man än har lovat: Så håller man det!!

Lagom mycket är det inplanerat i veckan och det känns skönt.

Ledsamt har det varit för mig en del. Jag hoppas dock på att jag ska kunna må bättre snart. Känna att det finns lite glädje och att jag kan få en hel dag som känns bra!

Lastat maskinerna med tvätt har jag gjort idag också. Har dock glömt hänga den sista maskinen nu så jag får göra det precis innan jag lägger mig eller så får jag ta den i morrn. Får se hur jag gör.

Lockande är det att ha godisskålen precis bredvid. Ska nog ta en bit ändå :) Väldigt lockande.

Leva och njuta ska jag göra nu innan det är dags för sängen.

Ljuvliga vänner ja alla ni mina underbara läsare! Ljuvliga läsare! Ta hand om er och var rädda om varann. Lev, njut och må bra! Ta vara på allt ni kan! Mängder med kramar och massor med kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

11 juni 2011

Kladdkakemuffins!

I färdigt resultat!
Smarriga var dom också!
Image and video hosting by TinyPic

K som i Kanon!

Kan man tänka sig att jag vaknade upp på en bättre sida! Idag känns det något bättren

Kanon  väder har vi inte, det regnar och känns trist. Men vad då? Det blir väl bättre ska vi se!

Kalas skulle vi ha åkt på idag men bilen är avställd och det får bli inställt för vår del. Hoppas att lilla Meia ändå kommer att få ett fint kalas! STORT Grattis från oss här :)

Kul är det att umgås med vännerna och se barnen leka är den fröjd! Även om det också kan vara lite bråk däremellan.

Kladdkakemuffins har jag gjort idag! Se så fina! :)
 Kommer att trotsa vädret idag och grilla! Men det går ju an när man grillar under tak hihi :)

Kvällen kommer att bjuda på grillat men också en film i soffan har jag bestämt! Får väl se hur det slutar.

Kollat runt efter lite mysiga saker på nätet har jag gjort. Ska även kika om jag kan hitta turkosa rosor!

Klart att denna dagen ska bli bra till slut, nu när jag bestämt mig för det!

Kramar kan göra dagen och livet mycket varmt och mysigt!

Kärlek behöver vi alla! Det är livet! Jag tycker om att ge kärlek till de jag tycker om och givetvis tycker jag om att ta emot den från mina underbara nära och kära som vill ge mig den!

Känslor finns det gott om i min kropp... kanske det är lite därför jag får så mycket som vill ut....tårar, skratt och glädje.

Kaos kan det ibland vara i vårt hem. Men oftast ett hanterbart kaos. Där man ändå har koll och finner det man söker :) Men vem har inte lite kaos ibland?!

Kära Läsare! Kram och kärlek till er alla! Ta hand om er nu och var rädda om varann. Lev, njut och må bra! Ta vara på allt du kan och glöm inte bort Kärlek! Mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

10 juni 2011

J som i Juvel....

Jag har haft en låg dag idag. Varit ledsen och känt att mycket är tungt. Är mycket och har hållit upp huvudet högt länge nu men idag var det dags att få hänga ner det. Varit hel nere idag :( Det i och för sig blir ju inte bättre... att vara nere hjälper ju inte men ibland måste man bara få vara det ändå.

Jobbigt är det också när man känner sig nere, att kämpa för att gå ner i vikt. Men ingenting händer och inte går jag ner något :( trist att kämpa då. Nåja det ska nog bli bra, är ju inte direkt så att jag mår dåligt eller att jag har ont av de ynka kilona jag har i övervikt. Men visst vore det skönt att få vara smal och  ha tappat lite vikt.

Juveler till Troll har jag, dom är underbara och förgyller verkligen min dag! Även en sådan här dag när man är nere kan dom få en att dra på smilbandet. Juvel är även mitt hjärta! Dom är fantastiska!! Älskar er verkligen!

Jaaa det blev ingen åska i natt så jag kunde sova utan att bli störd! Det känns ju toppen! Regn däremot har vi haft hela dagen!! Trist men det behövs ju också.

Jobbar gör jag också. Ja med tvättmaskinen idag :) Men hade som tur var inget stort berg med tvätt.

Just nu ikväll har vi besök av våra vänner (Igen) Ja vi tycker om att umgås helt enkelt! Så vi ska äta grillade revben och kyckling med potatissallad. Det ska bli gott!

Jätte gärna hade jag hittat turkosa rosor!! Är det någon som vet vart jag kan finna det?? Alltså inte riktiga då ;) Papper eller tyg menar jag!

Jaga efter någon som kan göra en håruppsättning billigt till bröllopet ska jag göra också!! Någon som har något tips??!!

Jamande vänner måste ni besöka.... dom är otroligt fina! Jippi, Ping och Goe heter dom! Tassa gärna in hit för att se dem Annmi!

Jäkta vidare till mat och umgänge ska jag göra nu! Ha det gott alla mina underbara vänner! Ta hand om er och var rädda om varann! Njut, lev och må bra! Mängder med kärlek, värme och kramar till er alla mina underbara läsare!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

9 juni 2011

I som i Internet....

Inte roligt väder alls idag. Regn, grått och trist. Men det är ju ett måste för all jord. Behöver vattnas lite också! Inte ska man vara ledsen för det. Man får ju desto mer gjort inomhus.

Ivrig är jag att få hem klänningen som jag nu fått mail om att den är skickad!! Från Tyskland dock :) Åh vad jag längtar till den kommer!!

Ingenting har varit sig likt idag, vaknade kl. 6 i morse av ÅSKAN och för er som känner mig vet ni att jag inte alls tycker om det. Kunde inte somna om och vid sju gick jag upp och tog hand om Tove. Ja mamman hade jobbat natten så hon behövde ju sova. Men jag upp tidigt är inte någon bra kombo så jag har idag varit lite seg och trött. Tillbringade en stund i soffan men har ändå hunnit dammsuga, skura och ta diskmaskinen!

Illa är det för de runt mig som mår dåligt men till er säger jag bara Tänker på er!

Intressant samtal avklarat idag också, men mitt brev var som alltid väldigt utförligt skrivet och det var inte många frågetecken alls. Känns skönt!

Internet använder man till mycket, klarar man sig ens utan det nu? Det ska bloggas, dejtas, köpas, säljas, chattas, sökas och läsas! Och mycket mycket mer.....

Ikväll har min underbara vän Hanna gjort goda kladdkakemuffins och åh så goda dom blev!! Ja hon har stannat hela dagen och nu ikväll har även Per anlänt. Vi har nu pratat, ätit godis och smakat muffins. Super trevligt som alltid!! Tack underbara ni för en fantastisk kväll!!!

Ingen åska vill ja ha ikväll för då kommer jag inte att sova. Efter den åska som kom i morse har det inte varit någon mer men vem vet vad natten har att ge?!

I vanlig ordning har jag bloggat sent... händer allt för ofta... Klockan är nu 23.30 snart....:)

Ifrån djupet av mitt hjärta önskar jag nu er alla en riktigt god natt! Sänder er mängder med kärlek och kramar! Ta hand om er och var rädda om varann. Lev, njut och må bra! Massor med kramar!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Utmanad!

Jag fick en utmaning av Min Resa

Hur länge har du bloggat:
Första inlägget gjordes 17 Januari 2009!

Hur många bloggar återvänder du till regelbundet:
Ca 50 stycken och jag är nästan inne på besök varje dag i allihopa :)

Av de bloggar du läser hur många är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar: 
 Tror nästan 90% är dagboksbloggar! Endast ett fåtal är ämnesbloggar!


Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg:
Det hoppas jag att dom tycker för enligt mig själv är jag verkligen mig själv! Sådan här är jag :)

Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Jag har hittat en gräns. Tänjer inte alls på den gränsen.


I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse:
Bekräftelse på vad? Nej det tycker jag inte, jag bloggar för mig egen skull, för att få skriva av mig, gå tillbaka och läsa för mig själv osv. Men visst är det super roligt med kommentarer!!


Har du träffat någon IRL efter att man träffat dem på bloggen?
Nej inte än! Men åh så roligt det vore att träffa vissa av mina underbara bloggvänner!!

Tror du att det är skadligt för vissa att blogga:
Alltså det kan det säkert... men det beror nog på hur man bloggar! Finns ju alltid skadliga saker på nätet som kopiering av bilder för dåliga ändamål eller "bråk" via kommentarer som inte alltid är så snälla. Påhopp liksom. Men jag tror man får se utifrån hur man skriver och är som bloggperson!

Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig:
Har nog inte hittat några nackdelar eftersom jag bloggar för min egen skull och skriver rakt ut från hjärtat!

Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år?
Oja! absolut!

Jag utmanar ALLA mina goa bloggvänner och läsare!! Just för att det är så svårt att välja ut bland er! Skriv gärna en kommentar om att du antar utmaningen :)
Image and video hosting by TinyPic

8 juni 2011

H som i Härligt!

Harmoni är väl något alla vill känna. Att få ha det i livet är inte fel. Nu kan hamoni vara olika beroende på vem man frågar. För en del kan det vara att få sitta i stolen ute på landet vid stugan och bara njuta av att trädgården blommat och höra fåglarnas sång. För andra kan det vara en dag vid stranden och höra vågornas sus. Men också en skön lugn dag tillsammans med familjen på en underbar liten pick nick.

Humöret är inte alltid på topp. Idag är mitt på paus.. känner mig trött, ledsen och orkeslös. Jag vet ju att humöret går upp och ner och även för barnen liksom. Men när mamman har ett mindre bra humör är det också just då barnen gärna retas lite extra! Nåja det kommer bättre dagar det vet jag ju!

Hur som helst så trots min orkeslöshet har jag idag startat projekt Dressingroom. Det kommer att bli ett rum med all klädvård och det känns så skönt att få det! Blir ett evigt släpande på alla kläder annars. Är man många får man ju inte bara ett par tvättar i veckan...eller en liten hög med kläder att vika och lägga in i garderober.

Hemmet är ju också något som måste ordningsställas!!

Har lovat bort mig att vara barnvakt i natt också. Mamman ska jobba mellan 21 och 07, dessutom i Falköping. Förhoppningsvis kommer detta gå bra eftersom lilltjejen ska sova :)

Hoppas på att min klänning kommer fort! Jag vill ju pröva den :) Och är super nyfiken på hur den ser ut :)

Hoppar och studsar gör barnen hela tiden. Just nu är dom ute och leker som vanligt...sommartid är det ute som gäller och det är skönt!

Heltid jobbar jag definitivt med alla mina sysslor, Trollen, huset och hemmet!!

Härligt är det med sommar, sol och värme. Underbara vänner och semesterplaner nu lever jag upp (även om jag idag är super trött).


Helt underbara läsare har jag! Och till er alla önskar jag nu en underbar dag! Ta hand om er, var rädda om varann. Njut massor och ta vara på ert liv! Mängder med kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

7 juni 2011

G som i Gullig!

Ganska skönt att det kom en regnskur här förut, blev mycket friskare i luften ute och svalare! Men någon brakande åska blev det visst inte det. Men det kan ju jag tycka var lika bra eftersom åska inte tillhör min favorit!

Gravid har jag varit 8 gånger och jag älskar mina 8 Troll! Dom är mitt allt!

Gruvar mig inför sommaren gör jag också... hur ska det gå med allt och hur ska man få tiden att räcka till för det man vill göra?! nåja det kommer säkert att lösa sig!

Garvar gör jag åt dåliga skämt... haha

Gulliga små Troll har jag också. Dom har idag myst och busat med mig massor!!

Godkänd är nu husvagnen på besiktningen. Gastestad och allt! Även om resan dit var lite krånglig. Ja för hjärtat lånade en bil för släpvagns kontakten på vår egen bil är sönder. Då fungerar inte alla lampor och det ville vi ju så vi slapp få tvåor. Lånade bilen och husvagnen åker in för att besikta. Men väl på plats fungerar inte längre bilen...jaha det var bara att ställa sig och inte få besiktat vagnen. Men som tur är ställer besiktningsmannen upp med sin egen bil så husvagnen i alla fall blir besiktad! HAN är värd dagens ros verkligen!! Så nu är då husvagnen bort forslad med hjälp av min pappa. Bilen som dom fick igång är hos sin ägare och vår egen buss är nu hemma! Ja och hjärtat också såklart!

Gick även bra på mötet i stan, på skolan. Nu håller vi bara tummarna att jag blir antagen och att allt runt omkring går vägen! Verkligen jätte snällt av svärmors väninna att köra mig dig också!

Gör skoj är det att planera inför husvagnsboende. Det ska bli så skönt att få komma iväg och bara släppa allt här på hemmaplan!

Galloperande fort går tiden också. Snart fyller Vår stora tjejja 10 år och MiniTrollet blir 1 år! Hjälp vad fort tiden går!

Godisförrådet ska jag fylla på när jag får tillfälle, dock fick hjärtat några påsar husvagnar när han var i Tibro och hjälpte till på Sörens :) Mums!!

Grymt varm är jag... även om det blev svalare efter att det regnade. Får nog bli en dusch men först går jag väl på mitt skift...ja diskmaskinen, städ och plock när alla Trollen sover!

Goda vänner och läsare nu får ni ha det toppen! Ta vara på varann och var rädda om er! Mängder med kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

6 juni 2011

F som i fantastiskt!

Fantastiskt vilket väder vi har, fantastiska vänner, fantastisk familj, det finns så mycket fantastiskt att jag skulle kunna fylla hela detta inlägger med fantastiskt! Men det var ju inte tanken. Underbart solig dag även idag! Det gillas!

För er nyfikna så är jag inte gravid, har 8 trollungar, bor i stort hus, har en underbar man, har ett skepp till husvagn, älskar god mat och att umgås med vänner. Har en plan på att börja plugga och planerar inför semestern nu. Jag är en mjuk, varm och omtänksam person. Men snäll och pålitlig är också egenskaper att inte förglömma.

Finns mycket man vill hinna med. Resmål, saker man vill uppleva eller saker man inte ens vill vara med om.

Framöver händer det mycket hos oss, födelsedagar, bröllop, semester, skola men också nöjen som scrap mara och scrap mässa. Ska bli riktigt roligt!

Förut budade jag också in en underbar klänning till bröllopet vi ska på i sommar. Hoppas nu bara att den blir bra!

Flaggar gör vi idag också! Sveriges Nationaldag idag! Grattis Sverige!
Finlir har jag på utsidan av min kalender kvar att scrappa. Gå gärna till TrollMorsan Skapar för att se hur det ser ut!

Fritid eller fri tid är det inte alltid gott om med 8 Troll i huset. Men ack så underbart. Min fria tid får jag när jag har mina scrapdagar, åker ut och tar en fika med en kompis. Jag är inte i stort behov av fri tid heller. Jag kan klara mig på endast ett par timmar "ledig". Jag älskar ju att vara med mina Troll, trivs som fisken i vattnet med att vara hemma med dom. Kan faktiskt inte alls tänka mig att byta med något annat! Det är fantastiskt att få vara hemma med denna rikedom!

Faktiskt pratade jag med mamma i 2 och en halv timme idag, det är ovanligt men det var mycket trevligt!!!

Fina vänner har vi på besök, Per och Hanna är här, grillat och umgänge är det som förgyllt vår kväll! Tack underbara vänner!

Funderar man kan man skriva hur mycket som helst här :) hihi.. funderar också på om jag skulle ta mig ett glas cola för det är gott!!

Får nog ta och avsluta här, man ska ju sova snart också!

Framtiden kan vi påverka men bakåt kan vi bara minnas!

Familj, vänner, bekanta, nära och kära...Ja alla ni läsare... Nu får ni ha det underbart och ta hand om er. Var rädda om varann och njut av allt ni kan! Ta vara på varje tillfälle! Mängder med kärlek, värme och kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

5 juni 2011

E som i Eftertänksam

Eftertänksam får man vara ibland. Man ska inte alltid hoppa in i något efter lustens behag. I vissa stunder kan det vara bra att tänka efter noga istället för att göra vad andan faller på.

Efter en dag med underbar sol och glada barn är jag nöjd. Jag har njutit för fulla drag!

En visning hos min kära syster gjorde dagen toppen. Trevligt och mycket god kladdkaka! Tack kära syster för att jag fick komma! Roligt också att få komma till svägerskan på visning lite längre fram!

Eftersom jag skulle iväg på en visning. Passade familjen på att köra dit mig  och sedan ha en liten utflykt med pick nick. Dom hade varit på Mariestads Camping och lekt, fikat och kikat på husvagnar. Barnen uppskattade detta och vill absolut åka dit med vår husvagn och sova :)

Ekonomi är inte alltid ett roligt ämne. Men att hålla koll på den är A och O. inte alltid man är så duktig eller har full koll. Men på de senaste månaderna har jag verkligen gjort upp nya rutiner kring den och har mycket bättre koll. Ett gott råd är alltså Håll koll på pengarna :)

Ekologiska varor är nog bra, men allra bäst är nog att helt enkelt handla närproducerat, åka upp på en gård och handla direkt!

Eventuellt ska jag börja plugga i augusti men än hänger det i luften. På tisdag ska jag på möte med skolan. I annat fall kommer jag att fortsätta att vara mammaledig. Vi får se!

Energin är verkligen på topp för mig när solen är framme. Jag älskar fint väder, värme och sol! Lovely! Och när jag är inne på detta.....

Energitjuvar gillar jag inte. Så jag väljer verkligen vem eller vilka jag tar mig nära. Tjuvar av energin orkar jag inte med! Men vem gör det? Några som inte är energi tjuvar är våra underbara vänner Rasmus och Robert där har vi helt enkelt energi givare! Och sådant gillar jag! Idag har vi grillat tillsammans och nu sitter vi och samtalar, dricker gott och äter choklad (inte jag då).  Nu ska jag vara social med mina goa vänner! Tack för att ni kom!

Enligt vad jag lovat, kommer här bilderna :)
 Underbart fin present från Mystjejen! Än en gång TACK! Du är fantastisk
 Jag i mina glasögon på väg hem från visningen idag!
  Jag hemma på balkongen i ny skjorta och glasögon. Bättre bilder kommer framöver.

Enormt mycket kärlek till er alla. Ta hand om er. Var rädda om varann. Njut av allt ni kan. Massor med kärek och värme till er alla- Kramar i mängder till er alla underbara läsare!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 juni 2011

D som i Dejt ;)

Dagen har varit bra. Barnvakt har jag varit och det fungerade faktiskt bra! Vi har lekt, städat och varit ute. Givetvis har jag också tvättat...så underbart att hänga den ute en sådan dag som denna.

Det kom igår ett underbart paket i brevlådan! Från underbara Mystjejen! TACKAR så hjärtligt!! Verkligen underbart!! Bild kommer.

Den där bilden på mig i glasögon får jag tydligen inte till... i morgon ska jag försöka att få till den..för er nyfikna ;)

Diskmaskinen har gått 4 gånger idag... ja den går fortfarande!

Denna lördag kväll har spenderats med våra underbara Per och Hanna! Grillning, snack och dricka. Tack för en trevlig kväll.

Det har varit glada barn idag, de har vistats utomhus hela dagen och solen har verkligen tagit på deras krafter. Trots detta somnade dom inte alls lätt. Utan det blev en del strul.

Dock gör det inget eftersom det inte händer alla kvällar.

Drömmar har man många och någon gång hoppas jag att en del av dom går i uppfyllelse! 

Dags för min första visning i morgon, det ska bli roligt!

Dejt med kudden är det snart dags för! 

Djupt inifrån mitt hjärta önskar jag er alla mina läsare en god natt! Ta hand om er och var rädda om varann! Visa kärlek och ta emot den du får! Njut och ta vara på livet! Mängder med kärlek och kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 juni 2011

C som i Charmig

Cardstock, distresser, punch, tags och brads är några av ord och termer som används när man är en scrappare :) och idag har jag tillbringat dagen med min underbara vän Leene. Vi har scrappat. Det blev kort och min kalender fick sig en fin utsida. Bilder kommer i TrollMorsan Skapar så fort jag får tid!

CharmTrollen har stått och tjatat en aning på mig men är väldigt charmiga ändå. Dom är ju fantastiska och betyder allt för mig!!


Chockerande är det att tiden går så fort, dagen idag sprang på väldigt fort och för att inte tala om att Stora tjejjan snart fyller 10 och MiniTrollet 1 år!! Wops vad tiden går fort!! Dessutom har jag heller inte hunnit fota mig så ni får se mina fina glasögon. Tiden räcker helt enkelt inte till.

Chansen är ganska stor att jag i morgon ska möblera om igen ;) nu behöver det bli ordning på alla rum och tjejerna som ska få var sitt rum är väldigt ivriga nu! Det blir mycket jobb men ack så bra det kommer att bli!!

Choklad med banan och kokos ska jag ta och smaka nu med mina underbara vänner Hanna, Rasmus och Robert. Vi har ikväll grillat, dricker vin och har spelat kubb. Nu kikar vi på BB. Ska senare ta en dusch för att sen sova.

Christian är mitt allt, mitt hjärta och jag älskar honom sååå mycket!

Charmerande vänner och läsare nu får ni ha det underbart!! Ta hand om er och var rädda om varandra! Njut och framförallt av den underbara sol vi fått glädjen att ha som idag! Mängder med kärlek och kramar till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 juni 2011

B som i Bara.....

Bara jag får lite tid så ska nog detta inlägg också bli bra!
 
Burit en massa möbler, kartonger, väskor och backar har vi gjort idag då vi hjälpte vår underbara vän A att flytta! Det gick smidigt och bra. Stannade också hos min vän R och pratade, skrattade och jag lånade med mig lite stämplar för att kunna scrappa i morgon.

Bada skulle vara skönt att göra och det behöver vi snart kika över.. ja detta med pool alltså. Eftersom Stora Tjejjan önskar sig ett poolparty för sina vänner. Hittade faktiskt en bra för 795 kr på Rusta och känner att den faktiskt kan bli bra! Får önska oss den till henne nu när hon fyller år! Hon fyller ju faktiskt 10 år! Och visst ska det bli sommar och varmt nu??

Bördor av diverse slag kan man ha i sin ryggsäck. Många tunga och jobbiga saker men även underbara minnen som får ens liv och själ att må bra mellan de jobbiga och tunga tillfällena. Ryggsäcken kan vara tung och för mina vänner som har det jobbigt önska jag att jag kunde lätta deras börda.

Blajor i blöjan är det gott om när man har småbarn :) Hahaha hörde precis ordet "Blajan" från Grannfejden :)

Bäst är det att ha så underbara vänner som jag har! A som jag fick hjälpa att flytta och som lånade ut lite scrapmaterial till mig. R som jag skrattade och pratade med idag, plus lånade stämplar av. L som är en underbar tjej som jag kan skratta med och som kommer till mig i morgon för att scrappa :) A tänker jag på massor!! Önskar jag kunde säga hur du kan må bättre! Tänker på dig min vän! H och P som jag också får hjälpa och som är fantastiska att umgås med! Ja helt klart BÄST allihopa! Nu finns det fler vänner som jag inte skrivit med här. Inte alls så att jag glömt er eller att ni inte är värda att nämna men just IDAG har jag verkligen mycket kärlek till dessa!! Fast det klart Kärlek till er alla mina underbara vänner!!

Berör mig gör det verkligen att jag har ER mina underbara vänner! Ni är GULD!!

Besluten om min framtid ligger fortfarande i luften.

Bilden på mig i mina nya glasögon får ni tyvärr vänta på då jag inte orkat ta kort idag!

Beroende av vissa saker kan man vara. Som kaffe, cigg, snus eller alkohol. Men även godis, läsk eller mediciner. Själv är jag beroende av Kärlek. Ja på alla sätt!!! Ge kärlek, vara med min underbara familj, vänner och få kärlek av dem!

Barnen har idag fått vara med farmor och har haft en toppen dag trots lite dispyter och osämja mellan dem. Inte alltid så roligt och ibland kan man bli onödigt arg. Men nu lägger vi denna dagen bakom oss.

Bästaste vänner och läsare nu får ni ha det toppen! Ta hand om er och var rädda om varandra. Ge varann mycket kärlek och ta emot den kärlek du får! Kramas massor för det mår man gott av! Mängder med varma kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic