31 maj 2011

Har idag "jobbat" som barnflicka. Våra Vänner jobbade och har inget dagis förrän i augusti och jag ställer ju naturligtvis upp. Har ju fått ett heltids sommarjobb tack vare detta :) Ska bli roligt! Tove är ju så underbar! Roligt också att få ta hand om en liten tjejja...det var ju inte igår direkt. ;) Mysigt som tusan!

Kom hem efter lunch och njöt i värmen och solen en stund. Hängde tvätt ute och bara var med Trollen. MiniTrollet fick åka vagn på tomten och pratade för fullt av glädje... så söt kille :) Tog kort på honom med mobilen men har inte sladden i närheten just nu så bilden får ni vänta med till i morgon!

Hjärtat har varit iväg och när han kom igen klippte han gräset på framsidan...ja bränslet räckte inte till baksidan så det får vi ta i morgon. Har lämnat in min ansökan också men hon som tog emot den hade invändningar och skulle ringa mig i morgon. Suck... orkar inte med allt strul...

Men samtidigt känner jag mig helt vilse. Vilsen på allt detta med livet.....en bra plan och ett beslut är det som fattas just nu... eller så är den fasta planen ruckad och behöver bli fast igen... lite samtal om vårt företag Trollfamiljen behövs nog :)

Nåja vi får se. Sommarjobb och semesterplaner gör ju livet mycket roligt och underbart!! Allt annat löser sig vad det lider!

Nu sitter vi och samtalar med vännerna efter att ha ätit god mat. Snart är det dags att ta kvällen. I morgon ska jag hämta ut mina nya glasögon och stora tjejjan som är ledig för att de haft utflykt hela dagen idag ska till tandläkaren i morgon så hon följer med. Dock är det ingen tidig morgon men skönt ändå att lägga sig! Är underbart att sova jue :)

GLÖM nu inte att jag gör en beställning på Torsdag från Living and Room! Kolla i katalogen HÄR!! Hör av er om ni hittar något! Glöm heller inte att det är 2-3 veckors leverans tid och fakturan följer med i paketet med 30 dagars kredit!!! Hör av er!!

I morgon ska jag pröva ett nytt sätt att blogga ska bli kul å se hur det ska gå! Varmt och Hjärtligt Välkomna tillbaka!!

Ha det nu så gott alla mina underbara läsare och Vänner. Ta hand om er och var rädda om varandra. Njut, lev och må bra så gott ni kan!! Mängder med kärlek och kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

30 maj 2011

Fantastiskt söta barn!

Ja det har jag!! Igår när det var Mors dag fick jag fina teckningar och gjorda kort från barnen och dom är bara för söta mina Troll. Jag har fotograferat och bilder kommer att komma här nedan.
Jag är glad att barnen uppvaktade mig på detta viset. Fick inga presenter eller blommor men vad kan mätas med egen handgjorda saker från mina Troll. Ingenting!
 Boken från Stora tjejjan
Ett uppslag ur boken som handlar om mig :)

 Teckning gjord av Stora tjejjan!
 Kort gjort av Lilltjejjan
 Insidan av kortet
 Teckning gjord av BusTrollet
 Teckning gjord av LillTrollet!

Dagen var toppen helt enkelt. Fick på kvällen besök av Per och Hanna eftersom jag fått sommarjobb av dom ;) ska bli roligt. Får redan i morgon göra ett träningspass :)

Idag har solen lyst och då känns allt underbart! Då blir jag glad!! Så idag har jag tvättat och hängt ute, plockat och pillat lite hemma och givetvis myst med mina Troll. MiniTrollet tar ett steg utan att hålla sig i nu och det är så roligt att se hans miner när han ser att han kan ta sig framåt genom att gå.

Ska sätta ut bäddsoffan på annons igen och hoppas på att jag bli av med den. Men så trött som jag är blir det nog inte gjort förrän imorgon någon gång.

Nu ska jag mysa med hjärtat! Sen är det dags att sova för tidigt i morgon åker jag till "jobbet"!

Ha det toppen alla mina läsare! Ta hand om er och var rädda om varandra! Njut av det du kan och ta vara på livet! Ge och ta emot så mycket kärlek du kan! Mängder med kramar till er alla!!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

På Torsdag Kväll!

Hallå alla där ute!!
På Torsdag kommer jag att sända en beställning från Living and Room!

För er som kan tänkas vara intresserade av att beställa något vill jag bara informera: Leveransen är ca 2 veckor och paketet med det Du har beställt kommer hem till Dig som köpare med faktura som har 30 dagars kredit. Fraktkostnad 49kr tillkommer oavsett hur mycket man köper! Tänk på att paketet bara ligger 14 dagar på utlämningsstället!
Vill ni bläddra i katalogen gör ni det HÄR!
Vill du beställa! Skicka ett mail till mig senast Torsdag kl.21 på: trollmams@gmail.com
Givetvis går det också bra att boka en visning! Hör då av dig via mail för att få mitt telefonnummer!!

Hoppas vi hörs!
Image and video hosting by TinyPic

29 maj 2011

Grattis alla underbara Mammor!

Idag är det Mors Dag! Och jag vill gratulera alla underbara Mammor där ute! Ni är fantastiska och gör ett otroligt jobb oavsett hur många barn ni har! Ni ska vara stolta över er och ert/era barn! Njut av denna dagen till fullo och var rädda om er!
För att visa att jag uppskattar er  sänder jag er ALLA MAMMOR en bukett fina blommor!
Ha en riktigt skön Söndag!
LOVE TO YOU ALL!

Och till min EGEN Underbara Mamma!
Du är Bäst! Saknar dig oerhört mycket och hoppas att vi snart ses igen!
Som TACK för att du finns och för att visa min uppskattning sänder jag dig en EGEN STOR bukett!
Jag Älskar Dig Mamma!
Kram din dotter!
Image and video hosting by TinyPic

28 maj 2011

Sista Lördagen i Maj!

Tänk vad fort det går! Sista Lördagen i maj är till ända och jag har haft en toppen dag. Vår otroliga vän Emil har varit med oss. Och att han är utbildad snickare är ju toppen när det skulle börjas med projekt "bygga ett rum" så hela lördagen gick åt till arbete för dom! Och jag servade med mat, fika och tvättade mellan varven. Det kommer att bli otroligt bra detta projektet! När man har stort hus finns det oändliga möjligheter och när man är många finns det också många olika behov. NU tror jag ändå att vi kommit fram till något bra! Nyfiken? Ta ett besök till mig eller gå in på Trollboet som snart uppdateras med bilder och berättelse.

Ha det underbart alla! Mängder med kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Fantastiska Bilder :)

Underbara bilder från en underbar månad!
Maj 2011!
 LillTrollet
TokTrollet
Hjo, Vättern då jag firade min dag med mamma.
Åt Grillbuffé som var fantastisk! Tack Mamma ♥
Solnedgång hos Vännerna i Hjo, Maj 2011!
MiniTrollet en underbart solig dag, dock snorig :/. Maj 2011!
CharmTrollet i värmen!
Lilltjejjan fick sig ett par egna solbrillor!!
Storasytster får prova :)
Och givetvis brorsan också ;)
Lådorna från Living and Room... fantastiskt fina saker vill jag lova!!
Fantastiska Vänner har besökt oss mycket under Maj!
Här är deras underbart söta docka!!
Tove Maj 2011!
Givetvis kommer det fler bilder! Hoppas att ni fått många leenden eller läskande sug på god mat hihi
Ha det underbart mina vänner och läsare!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Bilder från min dag :)

 Bukett Maskrosor från CharmTrollet
 Hallontårtan jag gjorde :) Mumma!!
 Bukett från Hjärtat och Stora tjejjan!
 Bukett Rosor från Svärmor
 Smörgåstårta med räkor som jag gjorde :)
Smörgåstårta med skinka som jag gjorde :)
Bilder på underbara presenter kommer :)
Image and video hosting by TinyPic

27 maj 2011

Åh till Magaluf

Det är något visst med Västkusten ja säkert östkusten också men idag bar min resa av till västkusten. Väl där hör man måsarna skratta sig hesa, känner doften av hav. Vattnet ja havet får mig att känna lugn och harmoni i själen. Det tömmer mina tankar och frigör det jobbiga och tunga för en stund. Man kan få sinnesfrid. Det är så otroligt underbart att få ta en sådan paus i vardagen. Jag känner mig mycket glad att det blev en sådan fin resa just idag.  Det är något visst med vatten! Sjöar eller hav spelar ingen roll. Det ger en viss doft, ett visst ljud. Det ger luft, ro och lugn. Helt otroligt. Denna resan behövdes. För mig och min själ.
 Fotot taget för länge sen.

Nu har vi varit hemma en stund och kollar på film med barnen. Tar en välbehövlig kvalitetstid med dom. Underbart!

Efter vårt meeting igår känns det lite skönare och jag är glad att Ni finns! TACK för ert stöd, lyssnande, support, peppning och omtanke. TACK för att ni finns för oss!

Senare ikväll får vi besök av underbara vänner, lite taco och umgänge blir det! Känns skönt!

Bilderna jag lovat kommer, så misströsta inte! Håll ut!!

Ha det nu så gott alla underbara! Ta hand om er och njut av det ni kan! Lev nu för du lever bara en gång! Mängder med kärlek, värme och omtanke till er. Massor med kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

26 maj 2011

KRAM

Orkar inte...
Men Tackar för alla fina kommentarer och KRAMAR!
Sänder er alla underbara! Varma, ömma och kärleksfyllda Kramar i mängder!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

25 maj 2011

Blev inte.....

Blev ingen kycklingwook det blev kycklinggryta :) blri inget inlägg med bilder idag och det hade gått bra hos sköterskan för min lilla tjejja. Hjärtat gav barnen en påse ballonger för att antagligen köra leken vem-kan-smälla-mest-ballonger-på-minst-tid leken. För på bara 5 minuter levde inte en enda ballong hahah.... men kul hade barnen. Nu sitter jag här med mina underbara vänner Per & Hanna och det känns verkligen underbart att ha så fina vänner. Dom piggade verkligen upp min dag! TACK kära vänner.Nu ska vi fortsätta att äta godis.

Ha det nu så gott och sov gott när ni väl lägger er. Massor med underbara kramar till er alla underbar där ute!!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

När det är som värst kan det bara bli bättre!!

Det är inte en bättre dag idag, men jag försöker att fokusera på andra saker så jag slipper gräva ner mig helt. Just nu känns det som en bra bit upp och hur jag ska ta mig uppåt vet jag inte. Det enda svaret jag har är att försöka fokusera på annat! Men det är inte lätt. Men vem har sagt att livet ska vara lätt liksom. Jag klarar nog detta också. Prövningar får man ju och på något mystiskt sätt tar man sig ju alltid ur dom också, på ett eller annat sätt. När det är som värst är det väl bara bättre det kan bli, eller?!

Inte nog med att det känns tungt, vädret spelar en ett spratt också. Vinden viner och stormen är nära... det blåser och virvlar ute och det är för den delen också väldigt kallt. Solen är framme tidvis mellan molnen och ibland skuggar ett alldeles gråsvart moln över huset. Det blir alldeles mörkt inne ett sådant där dunkelt mörker där inga lampor ändå kan få det ljusare...så jag låter bli att tända, ungefär sådär som vädret är känner jag mig också inombords. Ett stort virr varr och kaos, kall eller snarare frusen av alla tankar och funderingar, stressad som allt virvlande på marken. Ibland får jag ljusa stunder som när solen kikar fram mellan molnen men mest är det mörkt och trist precis som när solen gömmer sig bland molnen eller när det gråsvarta molnet visar sig på himlen. Jag hoppas att det blir bättre väder, värme sol och vindstilla. Precis som jag önskar att det ska bli värme, frid och lugn i min kropp. Men ingen ide att misströsta för jag vet ju att det kommer....tids nog!

Idag händer det inte mycket, jag får jaga lite barn som har fått för sig att leka i bilen får vi eller åtminstone tycker dom det är roligt. Än en gång ska jag hämta dom i den!! I övrigt tvättar jag mitt Kebnekajse berg av tvätt idag. Dock har jag inget sköljmedel, men bättre tvättad tvätt utan sköljmedel än smutsig tvätt som ligger och blir hemsk bara för att jag inte tvättar!! Och nej jag kan inte bara köpa mitt tvättmedel i affären för jag har ett speciellt medel som vi beställer och som vi alla tål!! Så jag har idag beställt. Bör komma om jag har tur på fredag! Annars får jag tvätta med bara tvättmedel. Men det är också snart slut så jag hoppas innerligt på paket på fredag. Ikväll jobbar hjärtat och själv ska jag inte göra mer än det vanliga. Mat, städa leksakerna, borsta tänder, pyjamas, läsa saga och natta barn! Ja och såklart alla provtagningar på Lilla Trolltjejjan som har diabetes. Hon är för övrigt inne hos sköterskan nu med pappan. Hoppas hoppas att det har gått bra!

Ännu en gång fick jag hämta dom i bilen!! UNGAR!! Åh vad trött jag blir. Nu låser jag den istället! Får vi hoppas att låset inte låser sig för alltid...(ja den har strulat lite, därav har vi inte haft den låst) Hoppas att vi kommer in i den nästa gång vi ska ha den ;)

Idag ska jag göra wook till middag. Kycklingwook med ris det ska bli smarrigt!

Jag har ju fotat en hel del också under maj måndag men inte direkt lagt några favoriter eller annat här. Så igår tankade jag in dom i datorn. Nu sitter jag med min bärbara och har dom inte i den så i nästa inlägg lovar jag att ge er lite mysiga bilder från en mysig familj med mysiga aktiviteter hihi... Mycket mys där haha.....

Nåja nu får ni ha det underbart och ta hand om er! Njut av allt ni kan och ta vara på livet. Man lever bara en gång! Var rädda om er och ta hand om varandra! Mängder med kärlek och kramar till er alla!!!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

24 maj 2011

TÄVLING!!

Vill du vinna BLOGGSVAR!! Kommer att lotta 3 vinnare. Hur tävlar du då?
Skriv en kommentar inkluderat din mailadress i detta inlägg och ställ minst en fråga i min Bloggsvar! (till höger i kanten här på min blogg)
Vinnarna presenteras här i bloggen på Torsdag kväll kl. 22 fram till dess är det fritt fram att vara med :)
LYCKA TILL!!
Image and video hosting by TinyPic

Vad är det som händer?

Idag har jag en dag då det känns omöjligt. Jag känner mig trött, hängig och nere och ja man får faktiskt ha sådana dagar också. Har missat min medicin så det kan bero på det, man får nämligen lättare depressioner om man missar den. Troligtvis beror hela min dag på detta och jodå jag HAR tagit medicinen idag. Men dagen började ju såhär och än har den inte vänt. Vet inte riktigt vad jag orkar om jag ens orkar något. Jodå jag har fått diskmaskinen körd en tredje gång nu, eftersom disktabletterna var slut så disken hopat sig är jag tvungen att bara köra plocka och köra så att bänken kan komma från någon gång idag. Det blir en maskin igen dock innan bänken kommer att bli ren och fin.
I övrigt har jag myst med mina Troll. Nu efter att ha tagit mellanmål är det full lek på gång igen.

Har pratat med skolan idag också... men alltså just idag känns ju allt så fel... vad är det som händer? Hur ska jag orka detta? Och vad har jag tänkt egentligen? Känner mig helt yr av allt detta. Vet inte riktigt vilket håll jag ska gå åt eller vad jag ska fatta för beslut... ja nu blev det nog en massa svammel i detta inlägg men det får ni leva med.

Har lagt in bilderna på mina alster i TrollMorsan Skapar! Gå gärna dit och kolla.

Nu ska jag kika runt lite i bloggar jag läser och sedan är det dags att fixa middag!

Ha det gott alla mina underbara läsare! Ta hand om er! Mängder med kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

23 maj 2011

♥Blogg KärleksVecka♥

Magnus Bråth startade förra året blogg kärleksveckan.Där konceptet är att sprida lite kärlek via internet och bloggar! Där vi ska uppmärksamma någon vi Älskar! Och jag tänker göra detta!

Jag kan dock inte välja ut VEM som jag vill uppmärksamma, eller om sanningen ska fram så VILl jag ju självklart uppmärksamma ALLA! Som den omtänksamme person jag är. Så jag uppmärksammar ALLA och då menar jag verkligen ALLA mina underbara Vänner, familj, Blogg-vänner, nät-vänner, Nära vänner, bekanta och okända!! Ja ALLA! 

Om du gillar idén så vill jag också att du hjälper till att sprida den – ta och blogga om Bloggkärleksveckan. Ju fler vi är som deltar desto bättre resultat kommer det bli för alla. Desto mer kärlek är det som kommer spridas på Internet.

Mängder med kramar och Kärlek till er alla mina underbara läsare!!♥LOVE♥
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

22 maj 2011

Lördagkväll och Söndag...Mycket kreativitet & Mys!

Haft en så toppen mysig helg nu att jag inte kan minnas när den var så toppen och mysig som den vart just denna helg!! 

Igår kväll åkte vi ut med vännerna Per & Hanna. En tur till Ulricehamn för att gå ut och äta. Efter att ha gjort ett snabbt besök på Bryggan (det behövdes inte mer) gick vi ut igen då det var alldeles för stimmigt och dålig service. Vi hamnade istället på Hotellet, som för övrigt hade liveband och grillbuffé i uteköket på terassen. Underbart! Dock kom vi lagom när det skulle stänga köket men det fanns gott om mat till oss. Vi tyckte det blev lite kallt så vi satte oss inne i en underbart tyst och lugn lokal. Inte alls många som satt inne. Vädret tillät ju att de kunde sitta ute. Otroligt gott och trevligt hade vi! Jag körde sen hem och vi tog oss marängswisch eller hur det nu stavas?! Mycket gott. Otroligt mysigt! Underbara vänner och helt lovely helg. Sedan var det dags att sova...... Tack underbara farmor som var med de tre Trollen som var hemma.

Idag var det dags för srcrap träff i Ugglum och det var verkligen toppen kul. Jag och Leene satt tillsammans. Det var kul och jag fick gjort lite grann i alla fall, kreativiteten fanns där idag. Men nu är jag sugen på att fortsätta göra MER! Men jag ska göra viktigare saker (när jag skrivit klart)... ska mysa med mitt hjärta! Bilderna på alsterna kommer i TrollMorsan Skapar! (senare)

Barnen hade haft det toppen i Hjo! Kul!

I morgon börjar en ny vecka med nya uppdrag och planer! Mycket jobb är det som gäller för hjärtat och själv ska jag försöka få lite gjort här hemma.

Hur har er helg varit?

Ha det nu toppen och ta hand om er. Mys mängder, pussas mycket och älska massor!! Var rädda om er och ta hand om varandra! Sänder er mängder med kärlek och kramar!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

21 maj 2011

Tävlar hos Tiobarnsmamman

Jag tävlar hos Tiobarnsmamman om ett paket från Libero!

Var med och tävla du också!!
Image and video hosting by TinyPic

Helgens blogg

Utlottningen är nu klar, lite sent men nu är det klart!
Vinnaren är:
 Nominerad av: Mystjejen
Vill du bli Dagens hjärteblogg "Heart Blogg of the Day" hos Mig
Då Ska du vara med här :)
Lämna en kommentar i detta inlägg :) Jag drar en vinnare Söndag kl.22 Och under hela morgondagen får DU vara "Heart Blogg of the Day" och får på det viset ett inlägg på min sida där mina besökare lätt kan "klicka" sig in till Dig!
Givetvis får man också nominera en Blogg man tycker är värd att få bli "Heart Blogg of the Day" hos mig. Skriv då en kommentar med länk till Bloggen du vill nominera :)
Hoppas att ni vill vara med :)
Lycka Till!!
Image and video hosting by TinyPic