30 april 2011

Virus i Bataljonen

Valborg... en helt vanlig lördag eller?? Ja för mig är det nog de...har inte gjort så mycket annorlunda idag än vad jag brukar göra en lördag. Har idag varit ute, gick en sväng till barnens farmor och fikade. Det var mysigt


Just nu tittar jag samtidigt som jag skriver... på Virus i Bataljonen... så mellan mina meningar asgarvar jag haha :)

Dagen fortsatte med bad för barnen och taco. Saga och nattning. Nu sover dom sen en timma tillbaka. Jag har tagit en dusch och nu sitter jag här.

Funderar lite på semestern... (uppehåll, asgarvar för dansen på farsen hahahahahaha)
Vi har inte hundra bestämda planer... än är allt i luften och besluten är svävande. Finns mycket man skulle vilja hinna med och lite hänger det ju på hur hjärtat kommer att jobba i sommar. Barnen har många önskningar för semestern och sommarlovet. Listan har blivit längre ju närmre vi kommit lovet. Nu är det sommarland, Astrid Lindgrens värld och Norrland för att träffa brorsan. Om det blir något av önskemålen vet vi inte heller än. Och jag vet ju att barnen just nu bara vill bo i husvagnen så om det blir ett par mil hemifrån för att mysa i vagnen så kommer barnen att vara hur tacksamma och nöjda som helst! Det är skönt! Vad det blir återkommer jag till.

Vad gör du/ni i sommar??

Virus i Bataljonen.... jag säger bara trots att jag inte sett från början, men efter det lilla jag sett så verkar den helt klart värd att se. Man får många goa skratt!! Ser/såg ni den??

Nu får ni alla ha det gott. Ta hand om er! Kommentera gärna för då blir jag glad! Vet du inte vad du ska skriva kan dy ju alltid svara på mina frågor jag skrivit i detta inlägget ;) Haha.... Var rädda om er! Mängder av kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic


29 april 2011

Allt är inte Guld som glimmar....

Har ingen bra dag idag, alltså inte så att det hänt saker som gör att dagen inte går min väg. Utan jag känner mig inte på topp och det är inte för att jag är sjuk eller på väg att bli sjuk. Jag mår bara inte bra. Känner mig nere och deppig. Är mycket som inte känns okej och jag vet egentligen inte hur eller vad jag sa göra för att det ska vara och bli på topp. Vill bara lägga mig ner och strunta i allt. Orken är borta, motivationen, lusten, glädjen ja det mesta :/.... känns inte roligt alls. Men ibland har man ju down dagar... allt är ju inte guld som glimmar.

Men Guld däremot var det att jag fick besök av mina underbara väninnor Therese, Renate och Maarit idag. Verkligen toppen att dom kom idag! Ni är GULD värda och glimmar alltid!! TACK för att ni kom. LOVE YOU!

Vi fikade på fikabröd som Maarit köpt med, fick också rosor av henne Tack snälla du! Therese hade köpt med saker för att göra hemmagjord pizza, vilket verkligen blev super gott! Tack snälla för det. Vi skratta, prata och hade det super trevligt!! Hoppas nu att vi ses den 20 maj också ;)

Kvällen avslutades som vanligt med saga för barnen och nu sover dom gott. Själv sitter jag i soffan efter att ha startat diskmaskinen, sopat golv och torkat av bordet! Väl förtjänat. Känner mig inte på topp alls så det blir väl en tidig kväll. Hjärtat är iväg, vilket han nästan har varit hela dagen. Nåja om jag ska blunda lite nu och bara släppa allt.

Nu får ni ha det gott alla där ute!! Kul att ni läser min blogg och glöm inte skriva en liten rad i kommentarer ;) då blir jag så glad!! Vet du inte vad du ska skriva.... skriv "I was here" haha!!
Ta hand om er nu och var rädda om er!! Mängder med kramar och kärlek till er alla där ute!
LOVE TO YOU!!
Image and video hosting by TinyPic

28 april 2011

Strålande....

Ja vi har strålande sol idag, men tyvärr är vinden kall... sitter man i solväggen är det mycket skönt. Idag har jag träningsvärk och visst är det bra, men lite halv jobbigt att ha så ont hihi... Jag är nöjd ändå! Känns ju att man jobbat och det ska det ju göra!!

Idag har det ännu inte hänt så mycket. Hjärtat jobbar och själva är vi hemma, lite ute och lite inne. Just nu tar jag en paus vid datorn. Ska strax ner till tvätten och sedan blir det att hänga den ute. Jag behöver verkligen komplettera upp min garderob... ska kika runt lite och se om jag hittar något som faller mig i smaken!! :)

Har hittat en barnvagn också som jag skulle behöva, har hittat den till super pris och inom vårt område där vi bor :) Billigare än den hittar man inte... vore toppen ju så jag kan köra mina Troll när jag är ensam ute. Nu har jag två vagnar och det blir ju lite bökigare när jag inte har hjärtat med mig! Men vi får väl se vad som händer! Har ute min vagn på annons nu, hoppas någon vill köpa den!

I morgon är det dags för lilla tjejjan att åka till doktorn för en rutinkontroll av diabetesen. Hon får åka med hjärtat och själv får jag besök av vänner! Ska bli så roligt. Jag ser verkligen fram emot detta!!

Annars är det som vanligt med alla blöjbyten, barnen och allt annat som händer hos oss! Vi njuter av vädret och hinner med det vi tycker är roligt. Som lekparken, utelek, pyssel och spel :) Underbart!

Nu får ni ha det så gott alla! Ta hand om er och njut av det ni kan!!!
Mängder med kramar och kärlek till er alla!
Image and video hosting by TinyPic

Största Mamma bloggarna

I toppen Micah , Familjen Annorlunda mammorna Madelene och Mirka!
Micah en ung mamma med en gripande blogg och mycket styrka, många är elaka mot henne vilket jag tycker är väldigt trist.

Madelene Sveriges yngsta 7 barns mamma, med en intressant blogg ur hennes vardag!

Mirka 10 barns mamma som väntar bebis igen, med en blogg som har allt innehåll! En av mina favoriter!

Alla tre med Super bra och intressanta bloggar värda ett besök!!
Image and video hosting by TinyPic

Underbara Troll :)

Image and video hosting by TinyPic

27 april 2011

Flitiga Lisa....

Nej Lisa var ju inte mitt namn haha :)...

Idag ha jag varit flitig som en myra... har fått hem tre lass med ved som är staplat ALLTIHOP! Dessutom har jag möblerat om. Och givetvis det vanliga med mat, saga och nattning. Dagen har gått fort. Men så har vi ju slitigt och jobbat hårt också. Men roligt var det att så många av barnen faktiskt kom för att hjälpa till också. Vi var alla ute och vi lät barnen leka medan vi stapla men snart var det många av dom som kom fram för att hjälpa till. Underbara barn!

Jag har nu ikväll tagit mig en dusch och nu sitter jag i soffan med laptopen. Väldigt skönt och det känns underbart att ha fått gjort så mycket. Hjärtat har ikväll varit på föräldraförenings möte och jobbat. I morgon kommer det två och ett halvt lass ved till men då jobbar hjärtat så det blir vi här hemma som får jobba lite.... får se hur mycket vi orkar och klarar av att göra! Skönt är det i alla fall när det är klart! Jag är nöjd med dagen.

Hur har din dag varit?

Nu ska jag faktiskt lägga mig snart eftersom jag känner mig mycket trött. Det tar på en att vara ute i solen, jobba och vara utomhus en hel dag. Men otroligt skönt också :)

Nu får ni ha det så underbart bra all mina läsare. Ta hand om er och sov gott när stunden är inne för det. Sänder er mängder med kärlek och kramar!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

26 april 2011

Lite väta på det torra......

Ja så kom den där efterlängtade (i alla fall för mig) regnskuren. Åh så skönt, det svalkar av lite men framförallt så får det torra gräset lite väta... det behövs faktiskt. Kom lägligt här och eftersom jag hann ta in tvätten gjorde det mig inget :) Känns skönt att det kom.

Idag har vi varit ute, jag har tvättat. Men vi har också varit på informationsmöte kring skolstarten för vår 6-åring. Inget nytt så men man fick se föräldrarna och lärarna.

I övrigt har jag bäddat rent i alla sängar, läst saga och nattat pojkar. Hjärtat har avklarat alla sina telefonsamtal som skulle göras och jobbat lite. Tjejer har fått gjort läxor och packat gympa kläder. Nu sover dom alla.

Kvällen har också bjudit på besök av Rasmus och Rasmus.. ja jag skrev rätt och har inte upprepat namnet. Utan det var vår underbara vän Rasmus och hunden Rasmus som var på besök. Vi åt god mat..... TACK snälla  för att du kom!!

Det är inte lätt när det är svårt... men det blir lättare om man inte krånglar till det så det blir svårare.....
Ibland kan saker vara lite krångliga och svåra. Lite tunga och jobbiga... men man kan ju försöka att inte göra dom krångligare. Ibland kanske det inte är meningen utan att det "bara blir så" och det blir inte lättare för det... men ibland får man också tänka lite längre än vad näsan räcker... eller åtminstone vrida och vända på saker för att det inte ska bli svårare. Man måste ju underlätta för sig och göra så att saker och ting löser sig på ett smidigt sätt.  Kanske har man valet att välja att gå en lättare väg men ibland väljer den svåra för att den verkar mer rolig eller ger mer.... men i slutändan har man förlorat på den.... Det gäller att se upp och tänka en extra gång. Var försiktig med valen... tänk igenom noga och vrid och vänd på pappret ;)


Nåja nu är det dags att sova en blund också....


Ha det nu så gott alla mina underbara läsare där ute. Ta hand om er och var rädda om er. Bry er om era nära och kära, visa kärlek och njut av varje sekund. Var snälla mot varandra, älska glöm och förlåt! Kramas massor!! 
Sänder er mängder med kramar och kärlek!
LOVE TO YOU ALL!!

Image and video hosting by TinyPic

25 april 2011

Påskdag & Annandag påsk.......

Underbara dagar två. Har njutit av fint väder igår hos vännerna i Hjo. Grillning, barnlek och umgänge. Det var verkligen underbart mysigt! Var länge sen vi var i Hjo nu och var verkligen toppen att få komma dit. Träffade också min bror och Emelie vilket var super trevligt. Hann prata lite, men bestämde att vi snart måste se igen för att grilla och ha trevligt! Hoppas att det finns tid och blir av snart! Tack för att ni svängde förbi!!

Idag har vi också njutit av vädret, städat och tvättat husvagn både invändigt och utvändigt. Putsat alla fönster invändigt och utvändigt.... alltså helt genomgången med städ!! Har också passat på att städa och tvätta bilar. Så nu är dom fina och allt känns bra!

Pappa och hans fru svängde in när dom ändå passerade efter att ha varit iväg med sin husvagn. Verkligen jätte trevligt. Firade CharmTrollet också som blev överlycklig för sina fina presenter. Tack snälla ni för det!!!

Är otroligt Tacksam!

När röd cab och husvagn rullade igen var det dags för oss att äta och ordningsställa barn inför natten. Det gick fort att natta pojkar, trots att vår vän Rasmus dök upp. Så nu ska jag va lite social med honom!

Ni får ha det underbart alla där ute! Ta hand om er, var rädda om varandra och ta vara på allt du/ni kan! Njut av varje minut! Tänker på dig/Er! Mängder med kramar och kärlek till er alla!!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

24 april 2011

Underbar Påsk!

 Himlen står i brand! Taget utanför vårt hus.
 Solnedgång hos vännerna precis utanför Kinnarp
 Vårt Påskris
 Påsklilja
Och givetvis husvagnen som hämtades hem i Påsk :)

Vi har gjort mycket kul... och vad som hänt idag orkar jag inte ta nu utan skriver i morgon ;)
Kram och godnatt på er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

23 april 2011

Underbar Lördag!

Gav oss ut direkt efter frukost. Underbart väder vi har. Lekte med barnen, gick en sväng så MiniTrollet somna i vagnen. Satte mig i solen en stund och bara njöt. Vi tog en fika och sedan åkte vi en sväng till Mullsjö... och jag måste säga att det är väldigt vacker där! Värt att besöka för det fina, men har nog egentligen inte så mycket utbud ;)

Senare på kvällen kom våra vänner Per & Hanna. Vi grilla, åt, prata och hade det super trevligt. Har druckit goda cider. Vi skulle gått ut för att se elden ikväll, men om jag ens hade tänkt tanken på att barnen skulle få  vara vakna på övertid så hade vi fått många griniga och gnälliga barn. Osämjan hade varit ett faktum, så det blev ingen eld utan barnen fick lägga sig i stället. Då vet jag att det blir en bra dag i morgon också :)
Tack Per & Hanna för en toppen kväll!!

Snart är det dags att sova även för oss.... i morgon bär det iväg till vännerna i Hjo, ska bli så otroligt roligt för nu var det super länge sen.

Önskar er alla en GLAD PÅSK! (igen) Och hoppas att ni haft en toppen påskhelg såhär långt. Fortsatt trevlig helg också.

Nu får ni ha det toppen alla läsare. Mängder med kramar och kärlek till er alla!!!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

22 april 2011

Grillning, goda vänner och glada barn :)

Igår åkte hjärtat och jag iväg för att fixa sommardäck. Farmor var en sväng med barnen. Verkligen toppen att ha fått på däck nu så man slipper åka på vinterdäcken. När vi kom hem tog hjärtat med sig tre pojkar för att hämta husvagnen. Jag och de andra som var hemma gick till lekparken och det blev mycket lek. Verkligen uppskattat av alla. Och gissa om barnen är glada nu när husvagnen är hemma :) Senare på kvällen grillade vi tillsammans med vännerna Rasmus och Robert, verkligen trevligt!

Idag började dagen med arbete ute i trädgården. Fick också hjälp av Rasmus som dök upp på förmiddagen, för att skrapa plattor och framöver ska dom upp också. Ja gången på framsidan som säkert ingen av er har sett innan hihi... men i alla fall den ska bort nu så det blir gräs framöver. Innan Rasmus lämnade oss hade vi hunnit fika, äta mat, plocka med husvagnen, få den parkerad på tomten och givetvis fått fram plattgången. Bus och lek med barnen hanns också med. TACK snälla underbara du Rasmus!!! Och ni kan ju bara tänka er hur glada barnen är nu när husvagnen är hemma och dom har fått sitta lite i den :D TokTrollet vill åka på mester (semester) NU haha... dom är underbara våra söta Troll!!! Älskar min familj!

Är så otroligt tacksam! För så mycket. Min familj, släkt, ja nära och kära. Mina underbara vänner, för mitt hus och husvagn. För att jag har mina söta Troll att jag har fått så fina gåvor som dom! Oj denna lista kan göras lång.... kort och gott jag ÄR tacksam!! Även om det är tungt och jobbigt, stressande och oroligt så finns det otroligt mycket jag är tacksam över!

Nåja........
Kvällen fortsatte med att läsa saga och natta pojkar. En dusch och nu är det bara slapp i soffan som gäller.
Hur har er dag varit?

Ha det nu så gott alla mina underbara läsare. Ta hand om er och en riktigt GLAD PÅSK!!! Mängder med kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

21 april 2011

Vagnen.....

Vagnen är hemma :)!!! Whioooo...Yippiiiiieeee
Gissa om barnen är glada nu ;)
Image and video hosting by TinyPic

20 april 2011

En dag som denna....

Idag har det spårat ur i matrutinerna, inte bra jag vet...väldigt dumt faktiskt. Men hallå! Jag är väl inte mer än människa...är ju ingen odödlig mirakelmänniska, jag kan göra fel jag med. Även om det är svårt för mig att tro det ibland ;) haha....Nej skämt och sido. Jag är som de flesta och har brister även jag! Men nu var det länge sen de spårade ur, men idag så var det ett faktum och egentligen är de ju inte så konstigt eftersom jag mår som jag gör. Känns som att jag inte har huvudet med mig. Att jag är tom liksom. Jag glömmer att jag startat tvättmaskinen, tror att jag startat diskmaskinen trots att jag inte gjort det, glömmer av att maten är instoppad i ugnen, glömmer från det ena rummet till det andra vad det var jag skulle göra/hämta... ja jag har helt enkelt inte med mig huvudet....Lite jobbigt och ledsamt är det. Det kan bli många diskussioner men också bränd mat, disk som står skitig i maskin (trots att jag tror att jag diskat) eller tvätt som är ren men ligger flera dagar i maskinen för att sen behöva tvättas om...suck... en aning irriterande för mig själv. Men jag försöker se det från den ljusa sidan och tro/hoppas att det snart kommer att gå över, att det snart blir bättre. Att jag snart kommer att må bra!

Idag har jag då tvättat och faktiskt fokuserat på det så att de har inte glömts av! Tur det! Städat har jag lyckats få ork till också. Så nu ser det lite mer trevligt ut här hemma. Ute har vi varit och dagen har flutit på bra. Jag är dock inte hundra nöjd...men det är ju tack vare den här urspårningen med maten. Med en flicka som har diabetes är det viktigt att det blir bra, och när det inte blir hundra bra ja då tar jag ju det på mitt ansvar såklart... och kan då anklaga mig själv en aning för mycket. Lagom är väl bäst? Ja den svenska meningen med lagom. Nåja nu är det som de är. I morgon kan bara allting bli bättre! Så nu ska jag lägga mig!
Hoppas att er dag har varit toppen! Har ni hittat på något roligt? Dela gärna med er i en kommentar här under ;)

Ha det nu så underbart, sov gott när ni än lägger er. Njut av det ni kan och ta vara på varje tillfälle. Älska, glöm och förlåt! Tro, hoppas, ge och ta emot Kärlek! Var rädda om varandra och det ni har! Ge mycket kramar och pussar till de ni vill ska ha dom! Jag sänder er massor med varma kramar och öm kärlek! LOVE!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Tävlar!!

Jag hoppas på tur nu i denna tävling som dock avslutas idag ;)

Image and video hosting by TinyPic

19 april 2011

Nöjd!

Strålande solsken och varmt! Är det på väg att bli sommar tro? Det kan vi ju alltid hoppas på eller hur :) Nu har det ju varit näst intill sommarvärme de senaste dagarna och visst är det underbart! Jag njuter för fulla muggar kan jag lova. Och eftersom jag inte alls är en vintermänniska vaknar hela min kropp och själ till liv nu när denna otroligt sköna årstid kommit.

Idag har det varit en fullspäckad dag precis som igår hihihi. Om vi börjar med igår så var jag på VC med Stora tjejjan som blev biten av Rasmus när vi var hundvakt... hände en liten olycka som tyvärr var Stora tjejjans fel. Men ingen fara med det. Jag ville bara att doktorn skulle titta på det eftersom jag tycker det såg lite äckligt ut. Vi var inne i totalt 1 minut och då hann han ändå ta på sig förstorings glasögon för att titta i såret, tejpa på det och sätta en fin strumpa på för som han uttryckte det till tjejjan "Då ser det ju ändå ut som att du är skadad" och log. Haha stört skön läkare. Och jag bara måste säga att jag är OERHÖRT nöjd med min VC. Vi har valt en privat mottagning och jag kan verkligen säga att det lönar sig!!! Man får tid fort och man får hjälp, man kan till och med bli ihågkommen med sitt namn av de otroligt trevliga tjejerna i receptionen. GULD verkligen!

Igår kväll fick vi också besök av Rasmus, ja inte han på fyra ben utan vår tvåbente vän ;) Haha eller kanske man kan säga att han har tre ben hahahahaha.... Super trevligt och det blev en hel det djupa samtal, mat och fika :) Verkligen super trevligt. TACK snälla underbara Rasmus för ditt besök!!

Idag då! Jo då var det dags för mitt besök på VC, ja det känns som att vi sprungit där var och varannan dag nu det sista hihi, men som tur är så har vi inte varit där för att vi är sjuka, utan som igår för att det hänt en olycka. Och i mitt fall är det samtal och annat. Vi har sen "jobbat" ja jag hjälpte mitt hjärta att dela ut lapparna som han har som ett moment i sitt arbete. Vi gick bra många kvarter inne i stan och det var skönt. Motion samtidigt som man arbetar är ju aldrig fel.

Dagen fortsatte med promenad till Vicki med familj. Vi grillade korv, barnen lekte, LillTrollet tog årets första dopp (ofrivilligt??) i en bäck i närheten, tur ändå att allt gick bra med honom. På promenaden hem somnade han helt utslagen. Tro ja det :) Tog mig en välförtjänt kall och god cider också. Det var mumma det! Det var verkligen underbart roligt och toppen trevligt ikväll!! TACK mina underbara vänner Viktoria & Lars med familj.

Väl hemma blev det sängen för samtliga barn. (var hemma 21:10) och hjärtat jobbar. Själv satte jag mig i soffan för jag var värd den stunden nu efter att ha gått totalt 1.5mil idag. Om man räknar villaområdena och promenaden till och från våra underbara vänner. Helt mör är jag och snart är det dags för sängen. Hoppas ni haft en toppen dag idag mina vänner. Jag är NÖJD med min dag!

Nu får ni ha det gott och fortsätta att njuta av det underbara vädret som skulle hålla i sig sägs det. Ta vara på varje minut, Ta hand om er och älska mer. Visa kärlek och var rädda om det ni har! Acceptera förändringar men ändra inte på dina värderingar!! Mängder med varma kärleksfulla kramar till er alla underbara läsare!!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

18 april 2011

Award

Fick en Award av söta Helena för ett tag sedan! Tack underbara du! 
Själv ger jag den till ALLA mina underbara vänner oavsett om du/ni har blogg eller inte!
Ni som HAR blogg får gärna lägga den på er sida! 
Ta emot den från mig som en gåva av kärlek!
LOVE TO YOU ALL!!

Mängder med kramar till er alla!! Ha det gott och ta hand om er! 
Glöm inte att jag tycker om er!

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

17 april 2011

Underbara dagar.....

De två sista dagarna har det varit underbart väder. Tiden har då gått åt att städa trädgården från alla löv, pinnar och givetvis från allt skräp som blev efter att vi tagit ner två träd till. Det blir så otroligt fin på tomten nu. Flera kärror men trädgårdsskräp har körts till tippen. Barnen är jätte duktiga och vill hjälpa till med krattor, spadar och givetvis åka med till tippen. Men dom leker, cyklar, klättrar i träd och bygger kojor också. Underbara Troll.

Igår kväll hade vi besök av underbara vännerna Per, Hanna och Tove. Super trevligt. Vi åt grillat, såg film och dom stanna över natt. Verkligen jätte roligt.

Nu ska det bli skönt med en dusch, morotskaka och trevligt med besök av Robert!

Ha det nu så gott alla underbara läsare! Ta hand om er och njut!
LOVE TO YOU ALL!!!!
Image and video hosting by TinyPic

16 april 2011

Snart......

Ska vi hämta vår husvagn!! Ska bli så underbart!!
-Längtar-
Image and video hosting by TinyPic

15 april 2011

Se det från den ljusa sidan....

Jag mår inte bra och det tror jag att många har förstått eller uppfattat. Kanske till och med sett på mig. Jag har det jobbigt nu på många olika sätt och det är både tungt, stressigt och ledsamt. Vad anledningarna är tänker jag dock inte gå in på här. Bryr du dig och då menar jag VERKLIGEN bryr dig alltså inte bara för att snoka så får du jätte gärna höra av dig till mig! Mail, msn eller sms. Och vill jag inte berätta kommer jag att säga det ;) Var inte rädd att höra av er i alla fall.
Nåja jag försöker ändå se saker från den ljusa sidan, vara glad över saker som gör mig glad. Som mina underbara Troll, att jag har ett fantastiskt hjärta som finns där och stöttar, att det är vår och solen tittar fram, att jag snart får hämta min husvagn och givetvis mina vänner som finns runt mig! Ja det finns mycket som jag ser ljust trots det tunga och jobbiga. Och det är dom sakerna som gör att jag fortfarande orkar gå här. Hade jag inte haft dom vet jag ärligt inte om jag hade orkat. Så jag ser det från den ljusa sidan och det hjälper mig oerhört!

Fick mer svar idag också på mina prover som togs på VC. Och mina tyredea (??) prover var bra b12 var bra alltså hjälper medicinen äntligen :) men däremot hade jag super låga värden på järnet. Så jag kommer nu att få äta (super hög dos) av järntabletter. Utskrivna på recept och ska hämtas på måndag! Inte konstigt att jag är trött hihi.... Så framöver ska det väl bli bra kroppsligt i alla fall. Ja allt annat brukar väl lösa sig också... allt tar bara olika lång tid!

Igår skrev jag ju inget här... och igår hände det saker... vi tog ner två träd. Eller ja vi hade en som hjälpte oss med det! Han var duktig och ack så bra det blev. Skönt när det finns folk som kan och som vill hjälpa oss! Men nu finns det att städa på tomten. Grenar och stockar som måste städas bort. Det gjorde vi igår. Och framöver får vi även hjälp med att ta ner granen vid parkeringen...det kommer att bli så bra!
Vi fick på kvällen besök av våra underbara vänner Rasmus & Robert... har blivit ofta nu och det är bara roligt!! Igår blev det som vanligt slapp i soffan med massor med skratt och retliga kommentarer ;) Men verkligen underbart! GULD vänner!!! Tack till er godingar!

Idag har vi fått hjälp att lyfta in friggeboden på vår tomt också. Ja den stod utanför tomten och det gillade inte riktigt grannen (tomtägaren) så nu äntligen efter snart 2 år är den inne på våran tomt hihi... nu ska vi bara få den lite till fixad med enkla medel. Men det mest akuta är ändå staket så jag slipper ha barn som rymmer ut på vägen. För er som inte vet vart vi bor så har vi en väl trafikerad väg precis utanför och där vill vi absolut inte ha våra barn springandes. Staket får det bli!

Ikväll jobbar mitt hjärta igen... själv försöker jag få stora barn att varva ner och sova men det tycks vara svårt. Stora tjejjan är på disco och nu börjar ju påsklovet. Känns välbehövligt för alla!
Nej om jag skulle gå ner till soffan (sitter uppe vid den stationära) för att slöa en stund och hoppas på att hjärtat kommer hem. Så vi kan få kramas en stund innan det är dags att sova. I morgon väntar ytterligare en ny dag för städ och röj i trädgården. Nu sover dom nog för tyst blev det :) Då så dags för soffläge ;)

Kram på er alla underbara! Ta hand om er och var rädda om er. Njut av varje minut och tänk positivt! Se det från den ljusa sidan även om det kan vara svårt, tungt eller jobbigt! Ta hand om varandra, älska varann och var glad för det du/ni har! Var tacksam och glad! Finns där för varandra! Visa mycket kärlek och kramas massor!!! Mängder med kramar till er alla underbara läsare!! Lämna gärna en kommentar också... det glädjer mig otroligt mycket! Tack mina vänner!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

14 april 2011

Vår bilder

 Vår solen på väg ner i Halsäng (utanför Kinnarp)
 Vår blommor av alla dess slag :)
 Underbara droppar....
 Färgstarkt gult :)
Och len vide...
-Lovely-
Image and video hosting by TinyPic

13 april 2011

Många underbara människor!

Idag var det då dags att ringa VC eftersom jag inte mår bra. Och det gjorde jag. Blev chockad men fick faktiskt tid redan i eftermiddags. Men först fick vi besök av Rasmus och Robert, verkligen super trevligt! Underbara människor!

Var sedan dags för tandläkaren. Stora tjejjan går hos specialist och då får man vara glad att man får tider. Det var bara fint men hon har för trångt så när de två tänderna kommer upp är det ändå dags att dra ut två stycken. Förhoppningsvis växer överbettet bort men gör det inte det får hon ha tandställning. Det hade jag med när jag var ung och inte gör det något. Är ju bra att det finns hjälpmedel :) Och jag måste bara säga att vi har världens duktigaste och underbaraste tandläkare! Guld verkligen.

Sen var det dags för ett kort besök på FC och barnen fick rusa av sig, måla lite och ha kul. Träffade världens goaste ledare där! Verkligen underbara människor!
Sen bar det hem igen och lämna av barnen hemma där farmor fanns och gjorde pannkakor. Underbara farmor!!!

Själv skulle jag ju då till doktorn. Suverän VC måste jag säga och en toppen läkare som visste vad hon talade om! Verkligen GULD! Det tog alla tänkbara prover på mig. Så som b-glucose, Hb, blodstatus i form av b12, järn i blodet. Dom tog blodtryck, sänka, lyssnade på hjärta och lungor, kollade i hals, öron och kände på körtlar, urinprov med urinsticka med också graviditetstest. Ja en hel renovering som hjärtat sa haha.... Och nu har jag då fått ett svar! Jag är INTE GRAVID!!! Så för alla er som trott eller spekulerat i det har ni svaret där! Däremot hade jag en "tyst"UVI som alltså kunde ge alla mina symtom jag har nu! Det blev medicin och vila för mig! Hålla mig varm och ta hand om mig! Verkligen underbar läkare säger jag bara! Underbara människor!

Väl hemma blev det pannkaka, lek och mys. Innan det var dags för kvällsmat, saga och nattning, ja som vanligt alltså :)

Jag fick också ett telefonsamtal från min vän Vicki. Hon och hennes familj har köpt en husvagn! Super kul verkligen!! Grattis till ert köp! Och verkligen roligt att du ringde :) Underbara människor!

Sen vill jag när vi ändå är inne på detta ämne med underbara människor ge en stor kärlekskram till Min Trollfamilj - mitt hjärta som står där och finns för mig - 
- mina barn som säger "jag älskar dig mamma" varje dag -
- Till min övriga familj -
-Till er som stöttar på nära håll men också på distans -
- Till mina vänner som finns där för mig -
Ni är underbara allihop! Tack för att ni finns!


Nu får ni alla ha det gott och ta hand om er. Ni underbara där ute! Jag sänder mina ömmaste och varmaste kramar till er alla!! Underbara människor!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

12 april 2011

Mår inge vidare....

Jag mår konstigt... vet inte vad det är eller heller hur jag ska få det att bli bättre. Jag mår illa, törstig, är yr,  känns som jag har syrebrist i huvudet för det är tungt och så fort jag ställer mig upp blir jag yr. Jag är trött och är ledsen, gråter jätte lätt. Och JA visst kunde det varit ALLA symptom på att jag är GRAVID men ser man lite närmre på allt och vet hur det ligger till så ÄR JAG INTE GRAVID... men vad är det då för fel på mig?? Varför mår jag inte bra och vad ska det bli av mig? JO!! Jag ska ringa läkarmottagningen i morgon. Be att få en tid för alla tänkbara prover som finns. Det som ändå är skönt i allt detta är ju att jag inte har ONT någonstans! Det är jag glad för. Men det känns också lite konstigt att komma till läkaren och säga att jag mår dåligt men jag har inte ont någonstans. Hmm.... nåja det får bli bra. Kommer man till läkaren får man ju ändå hoppas att dom vet vad dom gör! (om man nu kan hoppas på det med vår sjukvård idag).

Jag är också glad för att jag har mitt hjärta i detta, som stöttar mig när jag gråter, håller om mig när det känns jobbigt, lyssnar på mig när jag pratar och som älskar mig precis som jag är!

Idag har jag bakat muffins i mina nya formar jag fick av mitt hjärta... så gulligt av honom. Plast (silikon) formar som man kan återanvända! Perfekt! Dom blev goda också.
Annars har jag vikt tvätt, lagt in den, dammsugit, lagat mat och bara varit inne. Eftersom det regnat mest hela dagen. Tänkte lagt ut ett inlägg med underbara vårbilder men sparar det till i morgon för just idag, just nu orkar jag inte det.

Nu får ni ha det gott allihopa. Ta det lugnt och ta hand om er. Var rädda om er!
Mängder med varma kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

11 april 2011

Tar vara på det underbara.....

Vädret! Det är fantastiskt skönt väder och vi tar verkligen vara på det. Vi vårstädar, leker men framförallt njuter! Vi har fått gjort en del och eftersom de sägs att det ska komma regn imorgon är jag glad att jag tog vara på denna dag med så underbal sol. Jag har säkert fotat uppåt 400 bilder på bara de fyra senaste dagarna. Givetvis ska jag bjuda er på fina vårbilder men det får bli i ett eget inlägg och inte just idag!

Vi har dag också varit och hjälpt farmor att få upp sina utemöbler. Det blev bra! Våra egna har vi inte fått ut ännu, det får vi ta framöver.

Det var lätt även idag att lägga barnen och nu tar vi det lugnt i soffan och jag skall nog ta mig lite popcorn för att jag är verkligen sugen på det. Sen är det dag att sova om en stund med.

Nu får ni ha det underbart alla läsare. Ta det lugnt och var rädda om er. Många kramar till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

10 april 2011

Här för att stanna?

Ja visst känns det som att våren är här för att stanna, eller?? Idag har det faktiskt varit riktigt varmt ute. Jag har putsat några fönster både inifrån och utifrån. Vi har varit ute och gått med Rasmus och vi har lekt på lekplatsen. Lagat mat, badat och nattat barn har jag också gjort. Får heller inte glömma att jag har läst lite läxor med tjejerna med. Hjärtat har varit iväg hela dagen och var inte hemma förrän vid nio ikväll.

Vi firar idag också 10 årig förlovningsdag! Vi har gått igenom mycket. Både lycka, glädje men också sorg, kamp och motgångar. Det är inte så konstigt att jag säger att det är Otroligt att vi idag Firar 10 årig förlovningsdag!! Ni som känner oss väl förstår hur jag känner! Otroligt! Men vi kommer att övervinna allt efter det vi redan fått stöta på! Vi är starkare än någonsin! ♥ LOVE ♥
Det var just den 10 April som vi förlovade oss på en kryssning över till Åland! Och gissa hur vi ska fira detta?? Ja precis med en kryssning framöver!  Idag blev det ju inte mycket firande eftersom hjärtat jobbat. Men det gör inget Tids nog får vi både tid och tillfälle att fira detta!!  
Love You My Lovely Heart!

Rasmus och Robert kom också för att hämta Rasmus. Dom stannade, vi käka pizza, godis och prata! Super trevligt som alltid! Robert Tack också för Toffee asken.

Var väldigt bra att vara hundvakt för barnen fick känna på hur det känns att ha hund. Ja framförallt tjejerna då som tjatar om att vi ska skaffa en hund. Nu insåg de båda att dom inte alls ville ha en hund för att det blir för mycket jobb med dom :) Haha Mamman och pappan som inte alls vill ha hund är glada att det nu kommer att vara slut på tjatet :) Men visst har det varit trevligt att ha haft Rasmus här som dessutom är en super snäll hund!

Nu har då vännerna lämnat oss och jag tog tag i detta inlägget. Jag skulle ha lagt in bilderna i mitt förra inlägg men har inte hunnit med (som ni säkert förstår) och prioriterade också att vara ute i det super varma, soliga och underbara vårvädret! Snart ska vi lägga oss... det är ju en ny dag i morgon och en ny vecka dessutom. Får se vad denna veckan har att erbjuda. Sista veckan innan det är dags för påsklov också! Skönt! Ja för det ska bli skönt och behövligt med ett påsklov nu, både för mamma och tjejerna.

Ha det nu så gott mina läsare. Ta vara på varje sekund och njut av livet så gott du kan! Godnatt och sov gott när stunden är inne för det! Mängder med ömma kramar till er alla!!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic
Ps! La visst in bilderna ändå! Så glöm inte att kika in förra inlägget igen :) Godnatt nu på er! ♥Love

Grattis CharmTrollet!

Önskar vi alla!
Photobucket

9 april 2011

Födelsedag och ett underbart vår väder :)

Lördag 9 April 2006
För 5 år sedan åkte vi in till sjukhuset för att föda en liten kille. Det gick segt, jag och lillkillen tappade orken och personal fick kasta sig på magen för att få ut honom. Under krystvärkarna sjönk hans hjärtljud och det blev bråttom, han skulle bara ut därav fick mer personal äntra rummet och hjälpa till. Sugklockan förbereddes men som tur var behövdes den inte. Ut kom han alldeles blå och navelsträngen klipptes, dom rusade iväg med honom och kvar blev jag ensam. Detta var otäckt. Mer otäckt för mitt hjärta som var med när de gav honom syrgas och försökte få liv i honom. Detta blev verkligen en annorlunda förlossning än vad vi vart med om innan och ingen har blivit så dramatisk efter detta heller. Lillkillen Noha repade sig fort! Vårt CharmTroll föddes för 5 år sen med en vikt på 3950g och 50cm lång.

Idag fyllde han alltså år och det har vi ju givetvis firat! Jag gjorde tårta åt honom och vi har premiär grillat för första gången i år. Underbart!

Vi har idag njutit av det fina vårvädret, varit ute hela dagen. Barnen har cyklat, vi har gått promenad och på senare delen av eftermiddagen fick vi också hit hunden Rasmus som vi skulle vara "barnvakt" åt. Vi gick en lång promenad, hämtade upp Lilltjejjan på kalaset och lekte på lekplatsen när vi ändå passerade. Överlyckliga barn vill jag lova!
Väl hemma blev det att grilla och njuta av mat men också den goda tårtan jag gjort. Noha älskar cars och bilar i alla dess slag så kunde det bli något annat än Ferrari bilar (godis) på tårtan när han själv fick välja :) Nej bättre kunde det inte bli, han var helnöjd!

Barnen var super lätta att lägga ikväll eftersom både sol, vind och lek hade tagit på dom. Jag nattade dom medan hjärtat var ute och gick med Rasmus. Nu får vi vår tid tillsammans när jag bara gjort detta inlägg klart. En film och lite godis får det bli :)

Ni får ha det så bra nu alla mina läsare.
Ta hand om er!
Mängder med kramar till er alla!


LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic