31 mars 2011

MiniTrollet växer på :)

MiniTrollet har varit på kontroll (9 månader ung)
Vikt 9580g Längd: 74,5cm
Och allt såg bara bra ut. Han fick OK stämplat i rumpan :)
En mestadels glad liten kille :)
Photobucket

Kontroll av Trollen..........

Idag har vi gett oss hemifrån för att kontrollera tre av våra underbara Trollungar. En på BVC för vanlig kontroll. MiniTrollet vägde 9580g och 74,5cm lång. Han fick OK stämplat i rumpan :) Två Troll var också på kontroll hos tandläkaren och det gick bara bra, så snabba besök har jag nog inte varit med om någon gång. Vi hade ju alla utom Stora tjejjan med oss och passade på att leka på familjecentralen, det var uppskattat av alla barnen.

Väl hemma igen blev det middag, mys med barnen och nattning. Nu sover barnen snällt och vi har fått tid tillsammans i soffan. Hjärtat ska nog jobba lite och jag sitter ju med min egen laptop hehe... tur vi har varsin nu ;) Jag gör ju dock bara nöjen på min det gör ju inte han när han jobbar direkt :) Men jag njuter bara av att vi får vara på samma ställe som honom. Bara hans närhet gör mig helt varm i kopp och själ. Älskar verkligen mitt hjärta.

Nej nu ska jag ladda inför morgondagen... och vad händer då? tänker ni... tja det händer nog inte så mycket alls.. inte som är inbokat i alla fall. Jag ska gå igenom lite fotografier som jag har tänkt ha med mig på scrapdagen på lördag. Annars har jag inget bestämt vad jag vet. Kunde väl ev. vara så att vi fick besök av våra vänner... men det antar jag att vi får besked om i morgon.

Nu får ni ha det underbart alla mina vänner/läsare. Tycker om er allihopa och ni som inte är nära vänner som jag inte känner så väl skulle jag gärna lära känna mer! Ni som bara ramla in här Välkomna tillbaka! Ta han dom er nu och var rädda om er! Tänk på att kärlek, omtanke och värme är väldigt skönt att ge sina vänner, familj eller medmänniskor.  Jag sänder er nu massor med varma omtänksamma kramar! Sov gott när stunden för det är inne.

Tro Hopp & Kärlek...... störst av dem alla är Kärleken! Väldigt bra ord.
LOVE TO YOU!!
Image and video hosting by TinyPic

30 mars 2011

Idag känns det toppen.....

Idag har förmiddagen varit lugn och mysig. Vi har myst ner oss i soffan tillsammans och bara tagit det lugnt. Men jag fortsatte sedan med tvätten och lite andra att göra saker. Har haft en toppen dag och allt känns mycket bättre! Verkligen stort tack till dig Barbro som gav mig andra tankar och framförallt lyssnade på mitt "gnäll". Tur att ni finns där för oss.

Hjärtat har varit på diabeteskontroll på förmiddagen men var hemma lagom till lunch då vi också fick super trevligt besök av Mats :) Verkligen jätte roligt att han kikade in. Vi fikade och snackade lite innan han var tvungen att ge sig tillbaka till jobbet. Vi här hemma fortsatte med uppdatering av programvara i datorn och hjärtat med utvecklingssamtal med stora tjejjan. Och det gick bara bra! Vi kan vara stolta föräldrar. Och det ÄR i ju givetvis!

Kvällen avslutades med Chili con Carne, läxläsning, städning, tänder, pyjamas och sedan nattning. En underbar kväll. Nu har då barnen sovit en stund och vi får våran tid. Dock arbetar hjärtat och jag fick tid att blogga. Innan det är dags att krypa mer i sängen och sova får jag nog ta mig en liten 11 fika... känner mig lite sugen!

Nu får ni ha det underbart alla mina läsare. Ta vara på er. Visa mycket kärlek. Livet går inte i repris. Mängder med kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

29 mars 2011

Take it or Leave it!

Det händer alltid saker i vår familj eller runt oss, för oss och med oss. Idag har det dock varit en hel del privata saker. Men dagen har också rullat på som vanligt med tvätt och annat fixande. Har haft en energifylld dag även idag. Det är skönt att ha fått gjort en del. Lilltjejjan är hemma från skolan eftersom hon hostar och är allmänt hängig. Tycker ju inte att hon ska behöva vara i skolan och inte orka med. Får se hur stora tjejjan känner sig i morgon, för även hon var hängig i morse men fick testa att gå till skolan ändå. Vi andra är krya, glada och pigga!

Take it or leave it = Ta det eller lämna det!, Dom var mina ord för dagen, ja som jag kände att jag ville få sagt. Och vad menar jag då.....tja......Ta mig för den jag är eller lämna mig, du är erbjuden jobb ta det eller lämna det, du ska köpa något på annons ta det eller lämna det, du är bjuden på fest ta det eller lämna det.. Take it or leave it kan tolkas på många olika sätt!!! Hur du väljer att tolka det är helt upp till dig!


Har ikväll varit iväg. Ett mycket givande meeting var på schemat. Jag Tackar så otroligt mycket. Och måste säga att jag fått höra ett mycket skönt ord idag, Trivselvikt! Underbart ♥ TACK!! Och super stort TACK för maten och för att ni finns där! Betyder verkligen jätte mycket! Att ni bara finns där och att ni lyssnar är verkligen GULD för oss! Än en gång hjärtligt TACK!

Nu är det dags att sova.
Ha det nu så gott alla ni underbara där ute! Ta hand om er och var rädda om er! Lev väl och njut av ditt liv. Det går inte i repris och du lever bara en gång! Ta hand om varann, älska varandra och var rädda om ert!
Mängder med varma hjärtliga kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

28 mars 2011

Otrolig dag!

Idag har det varit en dag med ny energi. Påfylld från? Tja det har jag ingen aning om haha....druckit en red bull har jag inte heller gjort... förövrigt tycker jag inte om det heller haha..... men energi fick jag och jag har fått gjort en del idag. Har rensat barnens lekskåp och målargrejer, plockat in kläder i garderoben, möblerat om och städat skåp, dammsugit, städat kontoret, räknat på budgeten, städat barnens rum tillsammans med dom, givetvis gjort mat och ätit, plockat ner i diskmaskinen,  mailat och smsat och snart bloggat. Efter detta ska jag också fått en dusch avklarat :) Så visst kan jag ;) och en klapp på axeln ger jag mig själv idag!! För jag är NÖJD! Med dagen men också med min super fina design. Eller vad tycker du?? :D

Idag har jag inte så mycket mer att skriva för jag har inte så mycket planer än... och funderingar har jag säkert men det är svårt att skriva av sig dom när det inte riktigt har bubblat över än så jag spar det till en annan dag!

Nu får ni ha det så otroligt gott alla mina läsare och ta hand om er, var rädda om er och givetvis glöm inte att ta vara på ditt liv för det går inte i repris! Njut av livet du lever bara en gång! Älska dina nära och kära, glöm det som är tråkigt och jobbigt och förlåt de som gjort dig något! Mängder med kärlek och kramar till er alla där ute!!

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Tack underbara Mamma för signaturen :) Verkligen GULD!

27 mars 2011

Funderingar och Längtan......

Har lite funderingar... det finns så många som gnäller/klagar på det mesta... som gnälliga barn, trist jobb, pengar som inte räcker, falska vänner, dåligt väder eller skruttig bil. Jag tycker det är så trist med all denna klagan. Jag menar kan man inte försöka se det lite mer positivt. Lite mer tacksamt. Jag menar man har ju ändå barn, finns ju dom som försöker få barn hur länge som helst men ändå inte lyckas, eller dom som fått barn men som mist dom i alldeles för tidig ålder. Man har ju ändå ett jobb kanske ska man vara glad för det. De finns ju väldigt många arbetslösa och man är ju inte en av dom, kanske kan vara värt att tänka på. Och att pengarna inte räcker kanske har en orsak, kanske ska man vara glad för att man har ett boende, mat att äta och en del nöjen att unna sig, istället för att klaga... Falska vänner är verkligen tråkigt, men då kan man ju tänka på de vänner man har som är ärliga och glädjas åt dom. Dåligt väder, snö, slask, storm och blött är verkligen super hemskt, men vi har ju kläder att stoppa på vår kropp... finns ju dom som faktiskt inga kläder har alls, vi har också ett hus att skydda oss inne i, finns ju dom som faktiskt bor ute. Och om vi ska gnälla på en skruttig bil, kanske vi istället ska vända på det och tänka på att vi faktiskt har en bil som rullar, som tar oss från plats till plats, till jobb, affären och givetvis till våra vänner! Det är så lätt att gnälla/klaga, men tänk vad man skulle känna sig mer glad om man vände sakerna till en positiv tanke. Det finns alltid någon som har det sämre, och visst blir det roligare om man värderar det man har, Än att hela tiden sakna det man inte har! -Man ser inte trädet för skogen- Var glad för det du har istället för att sakna det du inte har.

 Tillbaka till "verkligheten"..........

Ja så skulle ju då den hemska snön vara tillbaka... och inte nog med att den faller ner på marken... den stannar ju kvar också!!! Hemskt är det. Även om jag känt det på mig att det skulle komma känns det otroligt tråkigt. Det skulle ju bli vår nu! Varmt, soligt och fint. Så att alla blommor, träd och annat kan blomma ut. Vår vill vi ju ha!
Idag har det varit en lugn söndag. Några av barnen har fått feber... inget annat men lite feber, så det har varit soffan, spel och mys som gällt idag. Tog ett kort på de underbara trollen men har inte sladden till kameran i närheten så jag får lägga in bilden i morgon. I övrigt har det inte varit så mycket annat idag. En skön och lugn Söndag har vi njutit av!

Längtar så efter värme och sol... efter att få ta hem min husvagn så jag kan få njuta av den igen. Funderar just nu på var och hur det ska bli av i sommar. Husvagnsliv blir det i alla fall på något sätt, om det så bara ska bli att vi bor i den på våran egen tomt haha :D Jag längtar verkligen!!!

Har lite andra planer och funderingar också..... men dom väntar jag med att dela med mig av!
Ni får ha det toppen nu alla där ute. Ta hand om er och värdera det ni har! Försök tänka positiv för det gör det hela mycket enklare och roligare! Var rädda om varann och älska varandra. Njut av livet ni har för det går inte i repris, Man lever bara en gång! Mängder med kärleksfulla och varma kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

26 mars 2011

Vad hände?

Ojdå här blev något fel...hmmmm....såhär får det ju inte gå till... för nu vet jag ju inte hela storyn jag skrev igår :( nåja jag försöker på nytt.. Men undra varför det bara blev min signatur?? Hmmm nåja det får jag reda ut en annan gång!

Detta inlägg ska dock inte bli lika långt som det förra.... men om det blir långa inlägg och du inte orkar läsa... är det helt okej! Ni måste inte orka läsa... jag skriver nämligen inte i min blogg bara för er skull... utan också för min egen :) 

Underbart solig dag har jag fått njuta av idag, dock vääääldigt kallt.
Sålde mitt skåp idag och med det kunde jag ÄNTLIGEN köpa mig en barnvagn att köra mitt MiniTroll i. (ja jag har sålt de vagnar jag hade) Nu hittade jag en billig och snygg vagn bara en bit bort, så nu när det blir fint väder kan vi också njuta av en promenad till lekparken. Mysigt!

Kvällen bjöd på inflyttningsfest hos underbara vännen Rasmus och det blev verkligen en lyckad kväll. Många skratt förgyllde verkligen kvällen. Var precis vad jag behövde! Jag är verkligen glad att jag har vänner som "drar" lite i mig! TACK snälla Rasmus för en TOPPEN kväll och synd att det var ett gäng som fattades! Vi saknade Er!

Mängder med varma kramar till er alla mina Läsare! Tack för att ni besöker mig och för att ni finns! Ta hand om er och var er själva! Tyck om varann och ta vara på tiden. Njut av livet så gott du kan!

Ärligheten varar längst!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

25 mars 2011

Design, Vänner och otrolig sol....

Medan jag väntar på att finna den perfekta designen så får denna vara så länge. Inte den jag vill ha men det får duga just nu. Lämna gärna åsikter, tips och ideér på hur jag ska designa min blogg. Lämna det i kommentarer. alt. mail :)
Har haft och har en tid med mycket funderingar, mycket stress (inombords), ond gallblåsa, depressioner och mycket annat, vilket har gjort att jag valt att tacka nej till kalas, fester och annat. Då det inte har varit min familj som haft tillställningar...Men även ett enkelt besök har för mig varit jobbigt. Nu går det mot bättre tider och jag känner mig något bättre men......
Det har inte alls varit så att jag vill gömma mig eller dra mig undan från någon. Jag hittar heller inte på orsaker till att jag inte kan komma för att "slippa" mina vänner eller för att jag inte längre vill vara vän med er. Jag har tydligen gjort en vän ledsen. Och jag måste få säga till den vännen och alla mina andra vänner också. Att jag har inte menat att göra någon ledsen. Jag har mått mycket dåligt till och från både med min gallblåsa men också med mina depressioner och mycket annat. Jag vill absolut inte att ni ska tro att jag inte vill vara er vän för det vill jag verkligen! Men detta kanske även ni mina andra vänner tyckt? Eller tror? Eller så kan det vara så att ni som känner mig väl också vet, förstår och har mer koll på att det faktiskt inte har med ER att göra. Och ni finns där bara genom att höra av er med ett mess, kommentar eller mail. Och jag är glad att jag har er som finns där även om vi inte träffas så ofta! Ni behövs verkligen!! Och till dig min vän som verkligen tog åt dig... Jag är så hemskt ledsen över att du tog det som att jag inte ville vara din vän... Att du tog mina ord som dåliga ursäkter, ursäkter för att vi inte ville träffa er. Det är inte så det är! Vi kan ha skäl att säga nej, skäl som vi inte ens behöver berätta. Eftersom vi inte är så nära vänner är det sååå mycket du inte vet, saker som jag inte alls har berättat för dig. Därför vill jag bara säga att det är inte DIG det handlar om. Jag vill absolut umgås, skratta, vara med dig och vara din vän! En dag hade jag ju självklart hoppats på att vi också blev nära vänner! Kände varann utan och innan! Men om du väljer att gå nu så är det upp till dig! Jag vill i alla fall vara din vän! Och jag hoppas att du kan godta min ursäkt! LOVE TO YOU! Och massor med kärlek till ALLA mina UNDERBARA VÄNNER som finns där på sina egna sätt!!!

Oj efter detta vet jag inte vad som ens är värt att skriva, men jag hade mina underbara vänner Rasmus och Robert på besök. Och som vanligt hade vi trevligt, massor med skratt men denna gång också film, godis och läsk. (godis och läsk har vi nog haft varje gång hihi men ovanligt är att det blir film också hihi)
TACK mina underbara Vänner Rasmus & Robert! Det är VÄRT att skriva om!

Underbar sol vi fått. Vårsol och vår börjar det verkligen bli, men än är det för kallt för min smak. Jag vill nog allt ha det lite varmare även om solväggen faktiskt kan bjuda på en hel del värme. Men snar så kommer min bästa tid på året! Snart är det varmare och man kan få gå lite mer tunt klädd! Underbart! Jag längtar verkligen.

Nu får ni alla ha det så underbart! Trevlig helg på er alla! Ta hand om er och var rädd om Dig! Mängder med kramar till er alla!

Älska Glömma & Förlåta - Väldigt fina ord i alla lägen. 
Vänskap, kärlek eller familj har ingen betydelse.... Tänk på dessa ord ändå!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Fick Ett Tack!

Fick ett TACK för igår.....

Från min underbara Mamma & Micke!
Tack själva!
KRAM
Image and video hosting by TinyPic

Min Design.....Och ni som RÖSTAT!!

Är ju i tankarna om att förändra min design. Och ja jag vet man kan inte vara alla till lags..... men nu vill jag ändå ha lite respons från er....Ni som RÖSTAT: Tack för det! (Tack också Hanniie för att du skrev varför du rösta som du gjorde, verkligen guld!)
Och nu vill jag då ha lite feedback.. Ni som tycker att det vore roligt att jag gjorde om min sida...
Vad vill ni se? Vad tycker ni jag ska ändra på? Ska det inte vara foton? Ska det vara foton?
Ja ni förstår!! Skriv vad just DU tycker!
Vill ni inte skriva vad ni tycker "öppet" i en kommentar går det jätte bra att maila mig!
Men jag vill sååå jätte gärna höra er feedback nu!!!
SNÄLLA LÄMNA EN KOMMENTAR! alt. ett mail!

Många varma kramar till er läsare!
Image and video hosting by TinyPic

24 mars 2011

Sena kvällar gör bloggen lidande

Alltså man kan tycka att jag har tid att skriva, alltså JAG kan tycka det ibland. Men så sätter man sig ner vid datorn och då går larmet, någon har slagit sig, någon retas, någon ska byta blöja, någon är hungrig (ja då syftar jag ju mest på MiniTrollet eftersom han inte riktigt kommit in helt i våra rutiner). Ja så då var det den datornstunden. Bloggen blev lidande och inläggen blir inte riktigt färdiga. Eller så blir det en sen kväll av olika anledningar så att det blir som jag gjort nu två dagar i rad ;) Skriver en rad och fortsätter dagen efter. Men det är ju min blogg och är man nyfiken på vad som händer hos oss får man snällt komma tillbaka och läsa! :)
Dagen som flöt förbi var bra. Har i två dagar nu firat BusTrollet men min familj. Han är otroligt nöjd med sina presenter! Målarbok att pyssla med och Wii spelet som han önskat sig så högt gjorde verkligen susen. Tack snälla ni! Har också fått både mitt och Lilltjejjans hår klippta! Vilket verkligen var underbart! TACK MAMMA! Verkligen guld att du orkade med det!
Jag är så otroligt tacksam att jag har min familj i detta nu. I det som just nu rör runt omkring och det som kommer framöver. Ni är verkligen GULD värda. Jag är glad att ni finns där för stöttan, lyssnande, hjälp i den mån det går men framförallt ert otroliga stöd. Ni behövs och jag är glad att ni vill finnas där för oss!
TACK FÖR ATT NI FINNS!
Nu får ni ha det toppen alla mina läsare, vänner som bekanta, okända som snokare eller bara inhalkande på min sida! Ha det underbart och ta hand om er! Var rädda om varandra och ert liv! Ta ett steg i taget och glöm inte att man lever bara en gång! Mängder med kramar till er ALLA!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

23 mars 2011

♥LOVE♥

Nu kommer då inlägget ;) För alla er nyfikna kan ni nu läsa om min Onsdag den 23 Mars!
Jag hade en låg dag, en dag som jag helst av allt skulle velat ligga kvar i sängen, dra täcket över mig och bara strunta i allt. Men det är svårt att göra det när man har barnen att både ta hand om, aktivera och givetvis andra sysslor som inte görs av sig själv. Man får vackert pallra sig upp.
Mellis idag 

 TokTrollet
 CharmTrollet
 MiniTrollet
 Lilltjejjan
 LillTrollet
 Alla njöt av god frukt till mellanmål!
Fick också en jätte fin ros av mitt hjärta idag, han ville muntra upp mitt dåliga humör...
....och visst lyckades han!
 Smälter ju helt av en otroligt fin rosa ros!
Fotade också en soldengång för ett par dagar sen. Visst är det otroligt fint med en vårsol på väg ner..
 Faktiskt underbart!
Dagen vände även denna gång. Allt blev till det bättre! Fick besök av pappa och fru, firade BusTrollet som fyllt år och fick tid att samtala i lugn och ro. Dagen gick till ända väldigt bra. Jag är nöjd!
Ha det nu underbart alla min läsare! Ta hand om er och var rädda om er!
Mängder med kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

Testa heta prylar!!!

Varför inte vara testperson hos Smartson och testa en het LG mobil!!


Gör som jag anmäl dig som testperson!
Här ANMÄLER du dig!!
Image and video hosting by TinyPic

22 mars 2011

Allt vände........

Från början kändes det inget bra, var inte alls någon bra start på dagen. Inget särskilt har hänt, inte vaknade jag upp till något tråkigt heller. Det kändes bara inte bra. Kände mig liksom låg och trött. Inte nöjd alls. Men allt vände, jag flyttade lite möbler, slängde in tvätten, disken och bytte lite blöjor. Så vips var det genast mycket bättre. Nu känns det hyfsat okej. Med möbleringen alltså. Ja nu får jag bara göra allt annat runt omkring också ;) Men det är ju så de är med att ha hus. Helt sysslolös är man ju inte liksom. Nåja allt känns i kroppen bättre. Kvällsmaten som blev fattiga riddare var välbehövlig också. Nu hoppas jag att mitt hjärta snart kommer ut från nattningen av pojkar så vi kan mysa ner oss under en filt och bara njuta av tystnade. Imorgon är det studiedag vilket gör att det inte alls är tvunget att gå upp tidigt. (åjo barnen vaknar ju tridigt anyway....:(...) Men det behövs inte jäktas inför skolan i alla fall. Tjejer har varit duktiga och gjort lexorna klara för att slippa imorgon och bara ha en ledig dag! Lilltjejjan ska få en ensam med farmor dag, dom ska åka till sjukhuset och sen shoppa. Stora tjejjan ville leka med en kompis, får se om det blir så. Resten av oss ska vara hemma och bara ta hand om oss. Njuta av vårväder och stök här hemma. Nehepp nu tror jag minsann att mitt hjärta kommer från nattningen.
Ha det nu underbart alla mina läsare! Ta vara på ert liv! Man lever bara en gång!
Mängder med kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!
Image and video hosting by TinyPic

21 mars 2011

Idén.....

Idén jag hade har jag fixat med idag. Blev sådär... hur ska jag göra??? Usch det kräver så mycket tid av min hjärna att jag inte riktigt orkar.. ne jag får ta det i morgon istället... eller en annan dag när jag har fått en RIKTIGT bra idé eller nåt. Hmm jag vet inte... får se...
Har haft våra vänner Per & Hanna här ikväll. Åt tillsammans och hade trevligt. Såg på En unge i minuten. Verkligen häftigt att se. Och väldigt mäktigt att vi kan rädda de små liven som kommer för tidigt.
Nu ska jag nog lägga mig snart, känner mig trött... går ju med ständig huvudvärk (mer eller mindre) så jag behöver väl vila upp mig lite till. Känns inge bra idag :(
Ni får alla ha det så underbart! Ta hand om er och var rädda om er. NI mina Vänner och familj som finns för mig...glöm inte att jag finns för Er!! Att jag bryr mig om er och verkligen tycker om Er!! Även om jag är dålig på att höra av mig.... Glöm heller inte att jag behöver er!! Mängder med varma kramar till er alla Vänner och läsare! Sov gott när det väl blir stund för det! Kramilikram på er!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

20 mars 2011

Härlig Söndag!

Igår kväll hade jag besök av underbara vännerna Rasmus och Robert! Verkligen super trevligt. Det är alltid lika skoj när dom kommer till oss. TACK för ert besök.
Idag har det varit en fin dag. Toppen dag idag helt enkelt! Sol, underbar familj, nästan inget ont i såren, god mat på menyn då det blev stekt fläsk med löksås och kokt potatis. Har fått gjort lite fix som lite mer ordning på kontoret, men har också kommit på en ny idé men den kläcker jag inte riktigt än :D dagen fortsatte sen med bus och mys med familjen! Underbar och härlig Söndag! ♥ LOVE ♥ 
Har städat upp och fått barnen i sängen och nu ska vi ta vara på våran gemensamma tid. Mysa och bara hålla om varandra ska vi göra idag! ♥ Underbart ♥ 
Jag är så otroligt tacksam att jag har min underbara man kvar i mitt liv, efter allt vi stridigt med och mot! Efter alla motgångar är jag glad att vi kämpat och glatt oss åt alla medgångar. Jag är så otroligt lycklig över det vi har tillsammans. Det speciella bandet som faktiskt knutit oss samman. Jag är stolt över våra Troll, över våran styrka tillsammans och jag är otroligt glad att vi står här idag! Starkare än någonsin! Ingenting kan bryta ner oss nu, ingenting kan få oss att släppa det vi har! Det är VI mot världen! VI sammansvetsade i vår kärlek! Sammanslingrade i ömhet och lugn! Sammanknutna av det starkaste band man kan ha! Sammanslutna i våra kroppar & själar! Det är och förblir VI i all evighet! Älskar DIG TrollFar, mitt underbara hjärta! ♥ LOVE ♥

Till er alla mina underbara läsare och vänner säger jag som jag brukar! Men bra ord kan man aldrig säga/skriva för mycket! Jag är glad att jag har ER mina vänner och läsare. NI betyder mycket för mig. Jag bryr mig om er. Ta hand om er nu och var rädda om er. Sänder er min varmaste kärlek. 
Mängder med kramar till er alla! 
♥ LOVE TO YOU ALL♥
Image and video hosting by TinyPic

19 mars 2011

Vilken otrolig dag!

Hade en toppen kväll igår. Många skratt och många trevliga tjejjer!! Var tjejkväll hos min svägerska och var underbart roligt. Fick otroligt god tårta, mycket gott snacks och hade skoj! Verkligen en lyckad kväll. Tror att grabbarna hade haft det skoj också, dom möblerade om hemma hos killen de var hos. Han fick vardagsrums möblerna i köket och matbordet i vardagsrummet..haha. stackarn hade somnat och vaknade upp till detta i morse...sicka elaka vänner... men jag kan ju inte låta bli att skratta lite åt det. Det roliga är att han såg det förvånansvärt positivt den här killen :)
Så slutsatsen blir att det var en rolig party fredag igår! En otrolig fredags kväll :)
Idag är det en otrolig dag. Strålande sol och det droppar och porlar vatten från den smältande snön. Fåglarna kvittrar och när bilarna kör förbi ute på gatan hörs fräsandet av vattnet som är blött på gatan. Himlen är alldeles blå och man skulle kunnat tro att det var riktigt varmt ute. I solväggen är det visserligen jätte skönt men man får ju ändå vara försiktig för så varmt är det ju inte i luften. Ikväll ska vi äta tacos ihop med barnen. Toktrollet ska sova hos farmor och senare ikväll kommer underbar vänner på besök. Ska bli riktigt trevligt! En super bra lördag helt enkelt. Känns som att denna helgen komme att bli toppen. Imorgon är nog bara planen att fixa lite här hemma, förbereda för veckan som kommer och bara ta en lugn söndag. Hoppas att ni alla får en underbar lördag! En underbar helg!
Ha det nu så gott, ta hand om er, var rädda om varann och värdera det ni har! Försök att se något positivt i allt för då blir det lite enklare... Ta vara på varje tillfälle som ges och gör det du mår bra av! Lägg inte din dyrbara tid, ditt liv på det som inte är värt det. Vad som är värt eller inte vet bara du själv!
För mig är det värt att visa kärlek, kramas och visa att jag bryr mig. Därför säger jag: LOVE YOU ALL! & Sänder er massor med kramar och omtanke.
LOVE TO YOU ALL!
Image and video hosting by TinyPic

18 mars 2011

Fredags Party!!!!! :)

Idag är det fredagen vi alla väntat på ;) haha... Nej men jag och jag vet några till som väntat på den lääänge nu! Och ikväll blir det av!! Party hos Emelie!! Yippieeeee. Så när jag har ätit, bytt om och fixat till mig ska vi rulla till Tibro! :) Jag ska ha så underbart roligt idag alltså..ja det har jag bestämt mig för :D och då brukar det fungera så ;)
Idag har jag inte gjort så mycket på dagen, vilade en stund och har givetvis försökt göra lite arbeten som diskmaskin och lägga in vikt tvätt. :) Min goa lilla tjejja trodde att jag skulle komma hem med en bebis ;) haha för det är ju vad jag gör på sjukhuset. Åker dit föder barn och kommer hem med en bebis :) Och när jag sa till henne att om det hade varit en bebis i min mage hade jag varit mycket tjockare om magen. Då fick jag bara till svar att det behövde man visst inte vara, det kunde vara en bebis ändå. Och hon var verkligen besviken..haha Gullefjun. Och jag vet fler som funderat över om jag är gravid eller inte.... Men så är ju inte fallet. Jag är inte gravid så för er som funderat på det kan släppa det. Dessutom hade dom aldrig opererat mig om jag vart det. Och vem hade planerat att festa om man hade varit gravid? Inte jag i alla fall :)
Idag ska det bli party!!!! På alla sätt hihi.....och det ser jag fram emot!
Nehepp nu måste jag äta och sedan göra i ordning mig! Ha en toppen fredagskväll!!

Var rädda om er nu och ta hand om er! Tyck om varandra och visa kärlek! Var glada över att vi "bara" fått lite snö och ingen tsunamin eller ett kärnkraftverk som läcker.
Ta vara på din dag! Njut av livet och framförallt var nöjd med det du gör!
Sänder massor med kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

17 mars 2011

Grattis Theodore

Önskar 
Vi Alla!!
PhotobucketGrattis Theodore


Önskar 
Vi alla!!
Image and video hosting by TinyPic

Gravid, kejsarsnitt och illamående!!

Åkte tidigt till sjukhuset. Kom in och fick byta om till så snygga kläder så ;) haha... fick ligga en liten stund. Ta tabletter och sedan bara vänta på att mitt team skulle hämta mig. Dom kom och hämtade mig och jag kan säga att usch vad nervös jag var. Väl inne på operatons salen fick jag hoppa upp på "bordet" och lägga mig. Jag fick andas syrgas och skötaren sa att "nu börjar vi med lite sövande" sen minns jag inget mer. Jag var borta helt enkelt. Operationen tog ca 80 minuter. Vid tolv hade jag kommit tillbaka till uppvaket och vid ett minns jag att de pratade med mig och jag kollade på klockan. Det kändes obehagligt, spänt och hemskt i magen. Jag mådde illa och kände mig alldeles yr. Fick ligga kvar. Försökte äta men det gick inte. Mådde illa och var fortfarande yr. Fick massa medel mot mitt illamående men det gick inte över. Försökte äta igen men det gick inte. Kände mig yr och sköterskorna berättade att det var av narkosen som jag mådde illa. Jag försökte verkligen med allt... för annars hade de lagt in mig. Och det ville jag inte alls. Till slut fick jag ett medel som hjälpte mig någorlunda... jag tog mig upp och fick på mig kläder. Gick för att åka hem och spydde precis utanför sjukhuset... bläää säger jag bara. Sköterskan som följde mig ut sa inget. Jag fick åka hem och väl hemma spydde jag igen. Allt för den dumma narkosens skull. Nu har dom då tagit bort min gravida gallblåsa och den var verkligen gravid. Doktorn som gjorde operationen kom ut och berättade att det var centimeterstora stenar i den och att operatonen hade gått bra. Skönt! Synd bara att jag blev så yr och illamående av narkosen. Nu är det gjort och jag känner mig ganska bra just inne i kroppen. Men har fruktansvärt ont utanpå, i såren. Nu förstår jag de som gjort ett kejsarsnitt...kanske inte helt eftersom jag inte alls har ett lika stort sår...men jag kan tänka mig lite utav den funktionen som jag nu känner av såret jag har i naveln. Böjer man sig ner sträcker det och gör ont... kan tänka mig att det kan vara så även för någon som gjort kejsarsnitt. Skillnaden för mig är ju att det är ett litet sår och att jag får bära eller göra det jag brukar. Kan bara vara så att smärtan sätter gränsen. För visst gör det ont. 4 hål som är ihop sydda, klart att det ska göra lite ont.... Jag har ont. Hoppas att det ska gå över snart. Idag ska jag försöka vika tvätt och ta en dusch... imorgon blir det party!! Det ser jag fram emot massor!! Jag måste också bara få säga STORT TACK till de underbara sköterskorna och mitt team på dagkirurgin Skövde som jobbade med mig igår 16 mars! Ni var verkligen underbara!! Jag vill också säga STORT TACK till er alla underbara vänner som brytt er, genom inlägg på Fb eller chatten på Fb, men också alla sms jag fått! Tack underbara ni! Ni är GULD värda! Än en gång STORT TACK TILL ER ALLA!
Nu får ni ha det så gott alla underbara vänner och läsare. Saknar en hel hög av er och hoppas på att vi snart ska ses... Ni som är förbi och läser men som inte umgås med mig..säger jag Välkommen tillbaka att läsa hos mig. Ta hand om er och var rädda om er! Kramar i mängder till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

16 mars 2011

Hemma......

Jag är hemma i alla fall!!

Image and video hosting by TinyPic

15 mars 2011

Jag skulle vart tyst........

Idag har jag fortsatt med mitt projekt. Har fått lite mer på plats, men som jag sagt (läs skrivit) kommer jag inte att säga att jag är nöjd, eftersom jag snart har möblerat om igen hihi... det blir så när man har stort hus med många möjligheter OCH när man är en stor familj som har olika behov och många åsikter att ta hänsyn till :) Men det är också roligt. Jag totalt älskar ju att möblera om.
Jag skulle inte sagt någon om att det var en easy week... för det blev jag varse om idag. Dom ringde nämligen från kirurgen och erbjöd mig en operations tid och det klart att jag ville tacka JA till den... men IMORGON!!! Shit jag blev ju jätte nervös och skakar hela jag. Ja ni som känner mig vet och förstår varför jag blir nervös så jag skakar. Nejdå allt kommer att bli jätte bra, ja gå jätte bra... men nervös är jag ändå!!! Så jag skulle vart tyst om att det blir en easy week. Imorgon klockan kvart över sju ska jag vara på plats, men är hemma igen efter ett par timmar. Behöver bara vara kvar ett par timmar för att vakna och se hur jag mår. Känns skönt att det blir av nu. Var nog bra också att jag fick tiden så fort för då fick jag inte tid att bearbeta eller bygga upp nervositeten över tid, utan nu blev det snabba ryck.
Så imorgon får vi se hur det blir med inlägg här i bloggen. Det återstår att se. Hade trevliga Rasmus på fika idag också...nu har det blivit täta besök hihi men det är trevligt :) Nu ikväll har vi ockå varit inne på second hand, kikade lite men hittade inget direkt. Farmor har kommit på plats för att hjärtat ska följa med mig till sjukhuset imorgon... jag får ju inte köra bil hem så då får han följa med. Dessutom hade han ärenden att fixa så då blev det inte onödigt alls. Nu ikväll har vi sett ett av favorit programmen och nu tar vi det bara lugnt i soffan. Jag tror jag ska lägga mig och mysa med hjärtat snart.
Ni får ha det så gott alla mina underbara Vänner. Ha det bra och ta hand om er. Tänk en extra tanke på mig i morgon bitti. Mängder med kramar till er alla!!!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

14 mars 2011

Easy week!

Projektet har fortsatt idag. När man väljer att möblera om drar det ju med sig en hel del saker. Som städ, plcok och annat. Idag har jag fortsatt med möbleringen, plockandet, tvätt och städ. Det har känts bra även idag. Men å andra sidan försöker jag att tänka positivt. Fokuser på det som är bra istället för det som är jobbigt, mindre bra eller rent av dåligt. Det är mycket roligare att fokusera på det som är positivt och roligt. Har haft ett snabbt besök av Rasmus idag och det är alltid lika trevligt. Så roligt att få besök!! Tack Rasmus! Ikväll har vi sett favoritprogrammet och det var verkligen mysígt. De tre små sov och vi andra såg programmet. Nu har alla kommit till sina sängar och det har lyckats läsas läxor och fixats inför imorgon. Nu kikar jag på "En unge i minuten" och det var verkligen ett intressant program på alla sätt hihi :) samtidigt försöker jag få nerplitat detta inlägg ;) Går ju som det går haha.....
Veckan har inte så mycket att bjuda på, blir mest att greja hemma. Torsdag fyller dessutom BusTrollet 6 år. Och det ska vi ju uppmärksamma litegrann såklart! I övrigt blir det lugnt. Känns faktiskt skönt!
Ni får ha det underbart i veckan alla mina läsare! Ta hand om er och glöm inte visa kärlek!
LOVE TO YOU ALL!
Image and video hosting by TinyPic

13 mars 2011

Sömnmedel och underbara vänner :)

Hej på er alla mina underbara läsare!
Tror det var sömnmedel i min grogg igår haha... alltså vi blev så sömniga så att vi gick och la oss och somna direkt... även idag har den nog satt sina spår, inte så att vi mår dåligt utan mer att det blev en slapp och lugn söndag, allt har liksom gått på lågfart. Haha man kunde ju tro det i alla fall.. men inte då...jag har ändå möblerat om (igen) och denna gången tänker jag inte säga att det blev toppen för snart har jag väl en ny plan och möblerar om igen haha.... Nåja lite kvar finns det att göra och det blir morgondagens projekt. Har hämtat hem Trollen också som hade haft det bra. Ikväll har vi fått underbart god kyckling till middag och det var trötta barn men nöjda. Nu har alla somnat för en stund sen och vi sitter med våra underbara vänner Rasmus och Robert, samtalar, äter godis och dricker läsk! Underbart!! TACK för att ni kommer och förgyller våran söndag. TACK för att ni är våra underbara vänner!!! LOVE YOU!
Nu ska vi fortsätta att ha trevligt. Ni mina läsare får ha det så underbart, ta hand om er och sovgott när det blir tid för det. Ha det gott och njut av livet!
LOVE TO YOU ALL!
Image and video hosting by TinyPic

12 mars 2011

Melodifestival gör mig grogg(y)..ger omhet och omtanke till er :)

Man får inte säga att det känns skönt att vara ledig från 4 av barnen, eller ja, får och får... beror ju på vem som bestämmer vad man får säga eller inte. Jag säger i alla fall just nu att det är skönt. Idag har varit en toppen dag. Det som känts bäst är ju ändå att ha fått vara ledig från vårt Troll som har ett hiskelikt humör, har en tendens att vara skrikig och arg. Han har en personlighet som verkligen uttrycker sina känslor. Ibland på ett mycket jobbigt sätt. Och ja nu har det varit skönt att fått en paus från allt det. Kanske är elakt som förälder att säga så, men ibland måste väl även vi få andas? Få vara lediga? Även om jag har valt att ha alla mina underbara Troll, kan väl även jag bli trött? Även jag kan ju tappa humöret, orken eller viljan. Denna lördag har varit toppen i alla fall. Vi har röjt i tjejernas rum, städat upp och rensat lite leksaker. Blev toppen bra. Jag har tvättat och givetvis myst med De två små. Haft suuper trevligt besök av vännerna Per och Hanna har vi ockå haft. Ätit en super god middag, enkel men sååå underbart god, köttfärssås och pasta lagad av mitt underbara hjärta! Tack för trevligt sällskap och Tack älskling för den goda maten! :) Melodifestivalen har vi sett och jag är nöjd. Många låtar var bra, tror inte vi har sett ett och samma program i just denna serie med så mycket bra låtar på en och samma gång. I den strid som ändå blev i toppen är jag mycket nöjd! Rätt låt vann enligt mig. Nu har vårt besök åkt hem och vi har en mysig stund i soffan med godis, grogg och blir det en film tro? Ja det återstår att se. Hur har er lördag varit? Blev det melodifestival för er? Vann rätt låt? Eller vilken höll du på?
Svara mig gärna i kommentarer! :)
Ne nu får det bli lördagsmys med  mitt hjärta. Ni Alla mina läsare får ha det toppen och ta hand om er.
Jag sänder er mängder med fina tankar, varma kramar och ömma pussar!
Tänker på er som behöver det i er jobbiga tid och saknar er mina vänner som jag inte umgåtts med på ett tag! Hoppas att vi snart ska kunna ses så jag får ge er en underbar varm kram!
Ja ja nog med omtanke och ömhet här nu ;)
Ta väl hand om er. Kramar i mängder till er alla!
LOVE TO YOU ALL!
Image and video hosting by TinyPic

11 mars 2011

Välja, acceptera och döma!

Fredag med allt vad det innebär. Just denna fredagen har inneburit att 4 barn har lämnat oss för att komma tillbaka på söndag. Ja det är dags för kontakt familjen som vi har. Så nu har vi 3 barn kvar hemma och har avklarat en mysig middag med taco. Nu ligger vi alla i sängen och tar det lugnt. Jag ska blogga lite sen är det bara mys pys som gäller.  Har fått inspiration och tänker skriva lite om val vi gör.
Ja för vi väljer ju ganska mycket i våra liv. Hur vi ska bo, hur vi ska åka, vad vi ska jobba med, hur många barn vi ska ha, husdjur, båt, husvagn eller vad som. Men frågan eller det jag funderade på är ju ändå.. blir man accepterad oavsett hur man väljer att leva sitt liv? Jag menar är man okej trots att man åker en skabbig bil? Har ett jobb med ett tunnare lönekuvert? Har en sämre villa och ett helt gäng barn? Eller är man mer värd om man har fin villa, flådig bil, ett kuvert med fett mycket lön och två barn? Är det ändå inte lite så att man är lika mycket värd hur man än har det? Eller har statusen betydelse? Är det inte så att man gärna dömer beroende på vad man har för jobb, kläder, bil eller boende? Visst är det lätt att döma? Jag tror i alla fall att det är lätt för en hel del människor att döma. Att tänka en hel del beroende på hur och vad vi gör. Själv försöker jag att vara så lite dömande jag bara kan. För att jag själv vet att bara för att man åker en sämre bil eller bor på ett visst sätt behöver det inte betyda att man är sämre än den som bor sjysst och åker flådig bil. Väljer man inte hur sitt liv ska se ut? Och har livet inte blivit som du ville, är det ändå inte så att du gjort ett val från början, som tagit dig dit? Jag menar att ibland kan livet ta en vändning mot någon sämre.. (tänker på de som är med i Lyxfällan exempelvis) Men har man inte tagit beslutet själv? Även om det blev ett dåligt slut av det? Men oavsett hur man valt att leva sitt liv är man väl inte sämre än den som valt ett helt motsatt liv än mig? Jag vet att jag själv tycker att alla är lika mycket värda. Och att det inte alls har någon betydelse hur man valt. Har status betydelse? Är man bättre eller sämre än någon annan för att man valt att leva på sitt sätt?? Accepterar du människors olika val?? Enligt mig har status ingen betydelse och man är inte bättre eller sämre än någon annan. Jag accepterar också alla människors val.
Alla är lika mycket värda! Och alla är vi olika!
Vad tycker du??

Ja nog svamlat och funderat för mig. Nu får ni ha det så gott alla. Trevligt fredagsmys på er alla. Ta hand om er, älska varandra och krama varandra mycket!! Sänder er massor med varma och mjuka kramar & många fina tankar om er.
LOVE TO YOU ALL!
Image and video hosting by TinyPic

10 mars 2011

Nu händer det grejer...

Mycket cirkulerar runt omkring nu. En hel del saker hänger i luften om man så uttrycker. Jag tänker väl inte gå in på saker och ting speciellt närma, men det är mycket nu. Mindre roliga saker men även saker som är super roliga. Det vankas ju som jag skrev igår både födelsedagar, fester och bröllop. Men också scrapträffar, umgänge med vänner och vardagliga saker som besök hos läkare eller sköterska. Det händer en del framöver och det känns underbart. Men det händer även massor med MiniTrollet nu. Han kryper fort fram nu och ställer sig upp mot möblerna. Han har dock inte fått en enda tand ännu men nu händer det grejer, och det är otroligt roligt. Så underbart att följa honom i hans utveckling. Han är en otroligt glad och mysig kille. Precis som mina andra Troll. Det är det positiva runt omkring just nu. Det mindre roliga, det tunga och det som gör att man känner sig orkeslös, trött och nere är ganska mycket, men som jag skrev tänker jag inte skriva det i sin närhet. Det är mycket som tynger och cirkulerar och vissa stunder känns det tyngre än andra. Men jag ska komma upp. Jag ska klara även detta. Och min styrka kommer att hjälpa mig det vet jag. Och för er som verkligen bryr er säger jag bara ni vet vart jag finns. Bry dig genom att höra av dig (sms, msn, fb eller telefon) eller träffa mig. (kom hem till mig, bjud hem mig till dig/er) Jag behöver er mina vänner. Och jag hoppas att ni förstår att det ibland kan vara så att ni får vara lite pushande och dra i mig lite ;) Lämna mig inte utan visa att ni finns här... för det behöver jag!
Nu ska jag ta hand om mig och mitt hjärta. Ha det underbart alla ni läsare. Ta hand om er!
Mängder med kramar till er alla!
Image and video hosting by TinyPic

9 mars 2011

Nej ingen diet här inte......

En lugn dag har flutit förbi. Har inte gjort många knop idag. Har inte orkat.... mår inge vidare idag. Är inte sjuk... känner bara att jag mår konstigt i kroppen... saknar både vitaminer, bra kost och träning. Men också vänner och umgänge. Vet inte riktigt hur jag ska säga att jag känner mig. Det är så många som tränar, går på diet och ska ner i vikt. Jag kan inte undgå att höra, läsa eller dras med i detta eftersom det finns runt mig överallt. Jag mår inte dåligt över att jag har ett par kilon i övervikt. Men kan inget annat än att slukas med i all denna "stress" kring vikt, kost och utseende. Min rekommendation just nu av läkare är dock att INTE äta fibrer, stekt mat, sådant med skal på eller sånt som magen måste arbeta med. Utan jag ska äta det som är kokt, går snabbt igenom magen... alltså allt som diet för att gå ner i vikt säger att du inte ska äta. Och visst det är ju inte alls så att jag just nu har tänkt banta. Men som ni förstår när det cirkulerar så mycket runt mig kan jag inte undvika att ta åt mig. Eller bry mig extra. Nåja så länge jag mår bra och slipper gallanfall tänker jag äta det jag mår bra av. Även om det är vitt bröd, kokt mat och lite fibrer :) Jag har hellre lite övervikt än gallanfall just nu. Själv tycker jag att det har blivit en hel del hysteri över detta med träning, diet och annat. Men jag har inget emot de som satsar, snarare tvärtom, jag beundrar deras styrka, deras ork och vilja! Ni är urduktiga allihopa!!! Keep up the good work. Nog om detta....
Nu känner jag att det går mot skönare tider... vår är kanske fel att skriva med tanke på att det snöat idag. Men nu börjar det vakna runt omkring mig. Nu är det både fester, resor, födelsedagar och bröllop på planen. Det känns så otroligt mysigt. Känns som att det finns något bokat varje helg ;) nja så är det väl inte riktigt men nästan :) och för mig är det underbart eftersom jag tycker om att det händer saker runt mig. Vad händer hos er då????
Nu ska jag fortsätta kvällen med slapp och mys med hjärtat!
Ha det nu underbart alla mina läsare. Ta hand om er, tyck om varandra och var rädda om varann! Till mina underbara sanna vänner säger jag: Saknar Er!!!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

8 mars 2011

Helgen....

Ett underbart slut på helgen. Åkte iväg över söndag-måndag. Där av inte så mycket uppdateringar här. Hemligheten var nämligen en liten kryssning. Som blev otroligt mysig och skön avkoppling mitt allt som just nu är runt och med oss. Otroligt skönt och mysigt har vi haft det. Jag är nöjd och känner en otrolig glädje över hur fina vänner jag har och över den paus jag just nu fått ta. Idag går allt på lågfart, solen skiner och man får lite vårkänsla, dock blåser det en hel del och det gör att vårvärmen inte alls infinner sig. Har haft mina djupa och noggranna funderingar till och från också (som jag brukar). Lite statusrader som kommit från mig: "Det kan vara lätt att missa värdera det man har, tills det man har gått förlorat, då inser man vad det var man hade ♥" och "När du känner lyckan överväldigande och otrolig, Lev på den! Tro på den! För när de jobbiga stunderna kommer är det styrkan från lyckan som hjälper dig på vägen igenom de!" Jag känner inte att jag behöver utveckla det speciellt mycket. Det talar för sig själva en hel del. Just nu är det en del funderingar och de har givetvis inspirerats av diverse personer runt om oss. Det händer alltid något ;)
Nåja nu ska jag släppa datorn för en stund! Ni får ha det underbart alla mina läsare! Många kramar till er!
Image and video hosting by TinyPic

7 mars 2011

Foträttning kommer...

Är för trött nu...favoritbild och mer att berätta får ni vänta med att läsa!! I morgon är jag tillbaka på banan ;) Sov gott nu mina underbara vänner och läsare!

Presenterar då veckan favorit bild här! (Tisdag kl.14:00)
Vill du se fler favoritbilder tryck på bilden ovan!
Min favorit kommer från helgen :)
Den otroligt goda chokladmousse efterrätten!
*Mumma*
KRAMEN till er ALLA!
Image and video hosting by TinyPic

6 mars 2011

Spännande....

Ännu en spännande dag i ett soligt vårliknande väder! Vad som händer idag är än så länge ett mysterium!
Jag återkommer :)

Kram på er alla underbara läsare där ute!! LOVE TO YOU ALL!
Image and video hosting by TinyPic

5 mars 2011

Lördagsmys!!

Har haft en väldigt bra lördag. Med massor med mys. Har vår underbara vän Emil här och det jobbas för fullt. Lagt golv ligger kan man säga. Ja för det är golv som läggs idag!! Själv har jag bakat kärleksmums, morotskaka och chokladbollar. Men jag har också gjort min underbara vitlöksgratäng, helstekt fläskfile med varma grönsaker. Ett recept som jag tagit efter Barbro. Super gott och uppskattat av stora som små.
Besök av familjen Björk har också förgyllt våran dag! Verkligen super roligt. Barnen var jätte trötta när jag la dom. Ska nog inte säga annat om mig själv heller. Jag är trött, men har massor att göra. Ska duscha innan jag lägger mig och förbereda lite inför imorgon. Är så tacksam för denna lördag.
Tack alla som gjort den underbar!!
Ha det gott alla underbara där ute!! Ta hand om er!!

Kramar i mängder!!

Image and video hosting by TinyPic

Fredag fylld med vänner....

Idag har jag gått på lågfart. Inte känt mig riktigt pigg i kroppen. Men det har varit en bra dag ändå. Jag har gjort det jag orkat och haft lust med. Kvällen avslutades med underbara vänner. Emil har kommit hit och besök av Rasmus & Robert förgyllde kvällen. Många skratt blev det som vanligt. Verkligen super roligt att ha sådana goa vänner. I morgon är det lite jobb och annat skoj som gäller. Och jag hoppas på att jag skall ha lite mer ork och energi i kroppen. Nu är det dags att lägga sig. Få ett par timmar fulla med skön sömn.
Natti natti på er alla.
Mängder med varma kramar till er!
Image and video hosting by TinyPic

3 mars 2011

Trevligt besök och köksö :)

Idag har det färdigställts med sågade av hål för diskho och spishäll... ja diskho hade vi redan färdigt igår. Men idag är även spishällen nedfälld på plats. Och jag kan bara säga att det blev såååå otroligt bra! Super fint och det är helt underbart att äntligen ha en hel bänkskiva över köks-ön!! Än är det inte helt färdigt med allt kring ön men det tar sig och bara att få skivan på plats gjorde ju det hela mycket roligare.
Idag har jag också haft besök av Leene och hennes söta dotter. Barnen fick leka och vi kunde prata lite, även om jag också plockade med skåpsgrejerna ;) sorry Leene. Men vi hade ju trevligt ändå :) Vi åt hemma gjord pizza och sedan var det dags att säga hejdå och lägga barnen. Dom sover, jag har duschat och nu blir det lite lugn skön tid med hjärtat. Helgen bjuder på vän sällskap, hemligheter, jobb och mys! Vad ska du göra i helgen?
Ha det nu underbart, njut av ditt liv och ta vara på varann. Älska mycket, kärlek kan man inte få eller ge för mycket av!! LOVE TO YOU!
Många kramar till er alla! Sov gott när det stundas för det!

Image and video hosting by TinyPic

Snälla RÖSTA!!

Snälla gå in här för att RÖSTA på min prins Bild nr 3!!!!

Tackar på förhand alla er underbara som kommer att rösta på honom! KRAM
Photobucket