28 februari 2011

Friska vänner och sanningens kärlek :)

Det enda positiva med att ha endagars sjukdom är att man är frisk och kry igen, men det negativa är ju att jag inte kan ligga i sängen och vara sjuk hela dagen idag med ;) det hade vart skönt annars jue. Men det finns ju vettigare saker att ta tag i än att ligga där. Tvätta, städa, fixa och dona... men för det måste jag  bara hitta VILJAN! :D, och tyvärr fann jag den inte idag. Har inte blivit så stora saker gjorda idag. Eller ja det beror ju på hur man ser det. Disk, betala räkningar och avklara viktiga samtal har ju gjorts. Vanliga saker som matlagning, blöjbyten, tandborstning och nattning har också förgyllt min dag! Men det är ju sådant som hör "jobbet" till eller som hör till mammarollen. Föräldrarollen eller familjerollen för att inte diskriminera någon ;)
Det är skönt att vara frisk igen, det är inte så väldigt skönt att vara sjuk och ligga i sängen en hel dag. Idag är jag frisk och har inte legat i sängen förrän nu ikväll då jag skulle kika på favvo programmet. Nu är det tyst eftersom barnen har somnat, hjärtat är i telefon och själv sitter jag med laptopen. Senare blir det att kramas med mitt hjärta (nu när jag är frisk igen). I morgon får jag besök av min underbara vän och hennes dotter. Barnen ska få leka och vi ska snacka och bara ha trevligt. Ska bli roligt.
I övrigt läser jag en hel del bloggar. (försöker kommentera i de flesta). Och man kan läsa mycket kul. Mycket nyttigt men också en hel del tråkigt, sorgligt och rent oviktigt. Idag läste jag något i stil med att om man tar åt sig borde man också vara nära sanningen. Denna rad fastna lite i mitt huvud. För är det inte så att om vi läser något i en blogg och vi tar åt oss, så är bloggskribenten nära sanningen?? Eller?! Jag tyckte det stämde ganska bra i alla fall. För om jag tar åt mig så är det nog ändå för att skribenten har rätt i det han/hon skriver och jag tar åt mig för att det stämmer på mig. Alltså nära sanningen. Men givetvis är detta olika för oss alla. Jag läser inte bara en massa bloggar, utan givetvis en hel del av vad mina vänner skriver på Fb. Idag skrev en underbar vän detta: "Döm inte allt du ser. Tro inte allt du hör. Och säg inte allt du vet." dessa ord har jag läst förut, och jag tycker det verkligen är sant. Man måste ju inte döma allt, eller tro på det man hör och absolut inte säga allt man vet. Orden stämmer verkligen in på mig. Jag dömer inte allt jag ser och tror inte på allt jag hör, men framförallt säger jag inte allt jag vet. Sådan är jag!
Nu ska jag njuta av kärlek. Kärleken från mitt hjärta.
Ni får ha det underbart alla mina goá läsare. Ta väl hand om er, Tyck om varandra, Var rädda om Er, 
Älska varann och njut så långt det går av livet! 
Mängder med mjuka och varma kramar till alla mina läsare!
Image and video hosting by TinyPic

Veckans Favoritbild!

Vill du se fler favorit bilder tryck på bilden ovan.
Min favoritbild idag är en bild från förra sommaren och har ett budksap:
Min Lilla tjejja med Vännernas dotter!
Vänner!!!
Vänner är budskapet. Och med det vill jag säga att jag är glad att jag har så många fina vänner. 
Jag saknar många av er enormt mycket och hoppas att det snart ska bli friskare tider så att man kan umgås och ha det bra tillsammans.
När jag köpte huset innebar det också att jag flyttade längre bort ifrån många vänner, det är ju naturligtvis både på gott och ont. Jag önska ibland att jag fanns närmre.
Men nu är det ju inte så.
MISS YOU! 
Ta hand om era vänner och glöm framförallt inte att 
"Så som du vill att andra är mot dig, så ska du också vara mot dom" 
Var rädda om era vänner. 
Kram
Image and video hosting by TinyPic

27 februari 2011

Orkar inte :(

Orkar inte skriva idag. Är sjuk och orken finns inte alls.
Har faktiskt legat i sängen hela dagen och det är inte likt mig!!
Tack alla söta som gett mig super fina kommentarer.
Jag tycker om er med!!!
Mängder med svaga kramar till er alla!


Image and video hosting by TinyPic

26 februari 2011

Lögn.......

Att inbilla sig att det är bra, att allt ordnar sig kan ibland bara vara en lögn. Att ljuga för sig själv kan nog också vara det värsta man kan göra. Men visst har vi väl blivit lärda att tänka positivt, att tänka "det ordnar sig" och visst har vi alla fått höra "det ordnar sig ska du se" och ett leende på det. Jo det brukar ordna sig det är inte det jag säger. Men när man är mitt uppe i en jobbig tid, en tid då man ljuger för sig själv med att hela tiden säga att "det ordnar sig", trots att man gråter inombords, mår dåligt inombords och faktiskt mer eller mindre orken har tagit slut. Då är det nog lite att ljuga för sig själv, eller? Och tyvärr alla mina vänner... det är inte orden "det ordnar sig ska du se" som jag vill höra.  Just nu har jag det jobbigt och jag måste säga att jag har väldigt lätt för att ljuga för mig själv genom att vifta bort känslorna jag har inom mig. Jag känner så mycket just nu, vet inte vad som är bra eller dåligt och vet inte om jag ens orkar just nu. Och nej jag har ingen annan än mig själv att skylla på, det är ingen annan som kan ta på sig detta. Det är mitt liv och det får jag ta ansvar för själv! Det gör jag gärna också. Men för det har jag väl ändå rätt att känna att det är jobbigt. ?! Att jag faktiskt får gråta inombords och känna mig orkeslös. ?! Det är lätt att säga att man nu bara ska blicka framåt, framstå som så stark och stabil. Men i själva verket gråter man, önskar att man bara kan glida ner i ide. Eller bara gömma sig under jorden och komma fram när det börjar bli varmt. Men visst har jag en gnista av kämpar glöd kvar. Visst känner jag att är det någon som kan vända detta så är det väl ändå jag! Visst finns det lite styrka där inne att ta tag i detta, blicka framåt och vända allt till det positiva som man faktiskt har blivit lärd, genom bla. orden "allt ordnar sig ska du se". Och oja det kommer det att göra. Men jag har precis som andra har up´s and down´s vilket innebär att en del dagar är tunga, jobbiga och ledsamma. Där man inte längre ljuger för sig själv. Inte längre vill leva med en fasad utan faktiskt göra sitt liv till en sanning. Man mår bättre av att inte ljuga, oavsett om det är för sig själv eller någon annan! Så ett gott råd till er alla underbara läsare, Ljug inte. Varken för dig själv eller andra! Framförallt låt inte ditt liv bli en lögn! Lev i sanning. Och till er vänner som bryr er (ärligt) vill jag bara säga, det vore roligt just nu om ni ville förgylla min dag med sms eller varför inte ett besök. Det piggar upp i det negativa! (ett samtal fungerar också men då varnar jag för "stojig bakgrund" haha) Det ger mig energi och ork att ta mig igenom detta! Bara att veta att ni finns där, tycker om mig eller bryr er om mig får mig att känna en aning glädje och lycka! Så snälla glöm inte av mig!

"För att se ljuset i mörkret, tänd lampan" - Trollmorsan (hahaha)
Image and video hosting by TinyPic

25 februari 2011

Paus är allt bra :)

Har nog fått blodad tand för att blogga eller så glöder mina fingrar ännu ;) Nu har vi hunnit äta super goda semlur, hjärtat har kommit hem, vi har haft fredagsmys med taco och barnen är nu nattade.
Vilken tur att jag kan pausa, framförallt när jag måste natta barnen som tar olika lång tid, varierar ju liksom. För när det är klart kan jag pausa upp och se mitt favvo program och dessutom spola förbi all reklam!!! Toppen faktiskt så när nattningen nu är klar är det bara att starta :) Måste du natta barnen? är det någon som frågar sig. Och ja det måste jag. Dom delar rum (två och två, äldsta ensam och minsta ensam) och det är ju inte alls så att två barn är likadana. Alla är dom ju olika unika. Vilket medför att dom gärna busar upp varann. Då tar det mig kortare tid att sitta en stund hos dom, än att låta dom hoppa, studsa och busa upp varandra. Alltså nattar jag. Och det är ju dessutom bara nummer 6 och 7 som jag måste natta. Det har ju också blivit en trygghet för dom att mamma sitter där en stund och dom är väl medvetna om att mamma går när dom somnat. Barnen har också fått tryggheten att absolut få komma till oss på nätterna, oftast är det bara en av de alla som kryper upp och somnar hos oss. Men på morgonen kommer nästan allihopa för att morgonmysa! Helt underbart faktiskt. Nu ska jag se mitt favvo program och njuta av att hjärtat kommit hem igen.
Många mysiga fredags kramar till er alla! Ta hand om Er, Tyck om varann och ta hand om varandra! Mängder med kramar till er!!
Image and video hosting by TinyPic

Fingrarna glöder......

Ja för nu kan man ju inte säga att pennan glöder, för jag skriver ju inte med en penna...utan fingrarna smiter över tangenterna i en väldig fart. Fingrarna glöder! Känns idag som att jag har massor att skriva, och tänk jag sitter inte kvällstid!! Barnen leker och jag får lite tid för min blogg ;) Surfade runt förut och letade lite bröllopskläder... ja alltså för att gå i något fint på bröllopet till sommaren. Jag hamnade på Halens hemsida och jag måste säga att wow vad mycket fint de hade... här kommer lite bilder på ett par jag tyckte var värda att lägga upp:
Allt från  500 till strax över tusen lappen. Och visst är det flera av dom som är underbara. Dock känns det som att bild nummer ett och tre är favoriter för mig. Vilken favorit har du av dessa? Vilken skulle du tro var passande för mig?? Kommentera gärna!!!
Nu blir det semlur! (ja för äkta Semlor är det ju inte när mandelmassan är utbytt hihi)
Tjingeling för en stund!
Image and video hosting by TinyPic

Nytagen bild!

Här kommer en nytagen bild på ett litet MiniTroll :)
Photobucket

Utmanad.......

Bloggplatsen
Har blivit utmanad av Grodprinsessan och ska skriva om min bloggplats. Ja alltså där jag är mest när jag bloggar! Och eftersom jag har både en laptop och en stationär dator så kan detta variera lite. Sitter jag vid den stationära vilket har blivit mycket mindre sen två månader tillbaka. Men då sitter jag inne på kontoret, tyvärr har jag ingen bild att ge er just för stunden men för er som är nyfikna kan jag lägga upp en bild senare. Sen två månader tillbaka är min favorit laptopen och platsen har blivit min säng. Nu har vi möblerat om igen så sängen har fått ny, fräsch uppdaterad plats. Så här älskar jag att krypa upp, sätta mig och blogga! 
(precis som nu) 
Jag känner att jag inte har någon att utmana (eller så har jag för många jag skulle vilja utmana) så ta gärna åt er och anta utmaningen allihopa!!! 
Mängder med kramar till er alla!
Image and video hosting by TinyPic

24 februari 2011

Har gett mig den på att jag ska få tid att blogga lite tidigare på dagen..men varje gång blir det tvärtom i alla fall! Så nu sitter jag här sent som vanligt. Nog för att jag är en kväll och natt människa men kan ju vara roligt att få hinna med att skriva på dagtid någon gång. Samtidigt är det ju så att jag får lugn och ro just på kvällen. Barnen sover och det är tyst i huset. Ikväll har jag ju inte ens hjärtat hemma :( Saknar honom faktiskt. Nej jag vet det är inte ofta vi är ifrån varann. Och ja jag är vuxen och klarar av det. Men mitt hjärta är en del av mig. Är han borta över natten saknas en bit av mig så är det bara! Eller man kan säga att en del av mig är på utflykt hihi... vi är så samspelta och så nära varann. Så nära ETT som två människor kan bli!! Min själs frände, min klippa, mitt allt! Saknar Dig Älskling!
Idag har jag avklarat ett föräldraföreningsmöte och farmor hade lagt barnen när jag kom tillbaka. Det är tyst och jag får verkligen vara tacksam för allt jag har! Att farmor finns där och att barnen har en sådan fantastisk skola som dom har! Men att bara se det man är tacksam för kan inte alltid ta bort den oro som finns eller det jobbiga man faktiskt har att bära med sig just nu. Men min kamp fortsätter. Nu ska det gå framåt och jag vet att allt kommer att bli bra på ett eller annat sätt. "Hur bra eller dålig en situation är, så kommer den förändras". Ja och man kan ju hoppas att det  blir till det bättre då det klart :)
Nåja nu ska jag snart bädda ner mig och snusa på hjärtats kudde hihi... nej men jag ska snart sova en stund. I morgon är det en ny dag. Och vi får se vad den har att erbjuda! Godnatt på er alla!
Ta hand om er, glöm inte visa kärlek till de du faktiskt bryr dig om!!!
Image and video hosting by TinyPic

Veckans Fototema

Tryck på bilden ovan för att få se fler Bilder och teman :)
Veckans Tema: Leenden
Och givetvis är hela min familj ett stort leende. Därför presenteras dom här. Och se så olika leenden ;)
Nathalie
 Mhy
Theodore
Noha
Timothy
 Wihlmer
Elijhan
 Hjärtat!
 Inte min Trollunge.. men mina bästa vänners Dotter...kolla in dessa leenden. Hon är bara för söt!
Kan inte göra annat än att le när man varit här och sett alla dessa underbara bilder!
Eller?!
Image and video hosting by TinyPic

23 februari 2011

Från dröm till verklighet.....

Känner att jag idag, just nu ikväll drömmer mig tillbaka. Till vad? Jo till vår kryssning. När vi fick otroligt god efterrätt. En pannakotta!!! Den var så otroligt god och den nästan känns i munnen när jag drömmer mig tillbaka. Och visst var det också mysigt med kryssning. Men just idag längtar jag efter en god pannakotta. Och jag har gett mig den på att jag ska testa göra en själv! Recept kan man ju hitta menar jag! Och bilder hittade jag massor!!!!! Kolla in dessa underbara pannakottor:
 Urläckert!
Här givetvis min favorit!!
Ett otroligt fint hjärta och ärligt det vattnas i munnen på mig :D
Åter tillbaka till verkligheten, som för övrigt är lite mer ansträngd, tung och jobbig. Efter besöken, mötena och samtalen igår fick man mycket att fundera på, men också mycket stöttan. Jag känner mig lite lättad och det är skönt att få ha släppt på en ventil. Nu är det bara framåt vi kan blicka och påverka. Bakåt kan vi varken stryka, plocka bort eller glömma det som hänt. Men vi kan lära oss av det som hänt. Nu går vi framåt.
Jag är glad att jag har familj och vänner som finns där för mig. Som stöttar och lyssnar.
Övrigt har det varit en väldigt lugn dag. Ordnat med lite telefonsamtal, Lilltjejjan har haft en kompis hemma och jag har njutit av att bara vara. Ibland får man ha en sådan dag också. Bilen är också besiktad idag och gick igenom! Visst är det guld! Så nu är det bara att tuta och köra :)....Känns skönt!
Nu har vi haft en lugn myskväll tillsammans. Och jag ska snart avsluta här så jag och mitt hjärta kan kramas massor. I morgon åker han iväg och kommer hem på fredag. Trist för mig men roligt för honom såklart!
 Fick inspiration av en vän men gjorde om texten något för att inte kopiera helt...  
"Ta vara på era nära och kära och skydda era barn, Gläds åt era små problem! När man någon gång i livet stöter på stora problem som hotar allt man trott på och allt man har kärt. Då önskar man tillbaka småproblem som förkylda eller magsjuka barn och bilar som inte startar... :(" Tyckte detta kunde stämma för en del. Just DU vet ju hur du har det och hur tungt eller allvarliga problem du har! Känner själv med texten och framförallt vet jag ju lite väldigt lite om hur källan har det, så till Dig och alla andra (inkl. min själv) som har det riktigt jobbigt säger jag: Jag tänker på dig/Er!!!!! Sänder många styrkande kramar (även till mig själv).
Nehepp nu får jag gå... Ha det underbart mina vänner! Ja alla ni läsare! Ta hand om er, var rädda om varandra!
Många kramar till er alla!
Image and video hosting by TinyPic

Kl.01:09

Har en gång till fått ett inlägg i fel ordning datumvis. Det stör min ordning men jag inser att omständigheter runt något som kallas LIVET, gör att det inte alltid blir som man tänker sig. Och att jag ska inse att det inte alltid KAN bli ett blogg inlägg om dagen. Ibland får man faktiskt bryta sina egna löften. Framförallt om det inte drabbar mig själv eller någon annan på ett negativt sätt. Och framförallt om löftet som bryts faktiskt kan göra livet mer positivt. Att andra saker löser sig på vägen liksom....Nu är jag trött och detta blev säkert bara ett stort svammel hihi...
Jag är glad att ni finns där. Tack för att ni lyssnar! (Ni vet vilka ni är).
Dagen har varit bra idag. Viktigt möte avklarat på eftermiddagen. Trevligt snabbt besök hos mamma, mysigt och varmt besök hos vännen och avslutningsvis ett mycket långt, trevligt och behövligt besök ikväll. Tack ni inblandade! Nu är det dags att sova och givetvis ska jag återkomma i morrn (om inte LIVET kommer emellan hihi)

Kramar i mängder till er alla! Sovgott.
Image and video hosting by TinyPic

21 februari 2011

Upp och ner......

Det är så det gör ibland, i livet... det går upp och det går ner. Det kan också vara väldig stor berg och dalbana på detta... på samma dag kan det gå väldigt upp och väldigt ner. Idag har det varit en berg och dalbana. Ömsom ont ömsom bra. Ja alltså utav gallstenarna. Men nu ikväll är det faktiskt riktigt bra ändå. Har gett lite av min energi till huset idag. Gjort sovrummet mysigt och fått barnen att bo bra. Ja det är ju de som är det luriga med vårt hus och vår storlek på familjen. Alla ska bo så bra som möjligt. Nu bor äldsta Trollet när han komme hit i eget rum och minsta bor själv. Resten bor två och två. Vi har fått ett sovrum också såklart. Nu känner jag mig nöjd (vilket jag sagt flera gånger förut, men denna gången känns det faktiskt bra). Har fått super god mat idag också, lagad av min super fina man. Favvoprogrammet är avklarat och nu sitter vi med vännerna, jag bloggar dock (otrevlig som jag är) och hjärtat spelar spel med dom. Så man kan säga att denna dagen gick mer upp än ner!! Nu ska jag avsluta detta inlägg och se hur det går för killarna här. Underbara vänner!
Ha det nu så gott alla ni! Sänder er alla mina varma, mysiga kramar. Natti natti!!
Image and video hosting by TinyPic

Veckans FavoritBild!

Vill du se fler bilder tryck på bilden ovan!
Här kommer min (helt klart) Veckans Favorit!! :)
Vårt söta MiniTroll, ny badad och klädd i badrocken. Så söt!!
Image and video hosting by TinyPic

20 februari 2011

Veckans rubrik

Tryck på bilden för att läsa fler Rubriker.
 - 3 böcker man bara måste läsa -

Bok Nummer ETT:  Kärlekens Fem Språk av Gary Chapman
Beskrivningen på denna (som jag inte kunde gjort bättre själv! :)
Ni älskar varandra och vill visa det men talar ni samma språk?

Att leva tillsammans är underbart men inte alldeles enkelt. Alla vill bli älskade och alla vill ge kärlek. Hur kommunicerar jag kärlek till den jag älskar? Och förstår jag det sätt som min partner uttrycker sin kärlek till mig?

Kanske menar vi samma sak men uppfattar kärlek på olika sätt. I Kärlekens fem språk visar Gary Chapman på fem uttryckssätt för kärlek: ord som bekräftar, tid tillsammans, gåvor, tjänster, och fysisk beröring. Chapman menar att liksom människor är olika, är också sätten att kommunicera kärlek till varandra olika. Vi behöver lära oss tala varandras kärleksspråk.

Kärlekens fem språk är en hjälp till ett bättre förhållande. Här finns konkreta råd och handfasta verktyg för att skapa en varaktig relation. Boken är en internationell bästsäljare som blivit mycket uppskattad och omskriven. Den används även som samtalsunderlag och i äktenskapskurser.

Bok Nummer TVÅ:  Under Ytan av Ann Packer
Beskrivning:
Carrie Bell är tjugotre år och har varit tillsammans med Mike Mayer i åtta år. Ett självklart par i allas ögon, men i bilen på väg mot Clausens Pier och den årliga vårpicknicken med gamla kompisar vill Carrie göra slut på deras relation. Innan hon hinner säga något dyker Mike från piren ner i det oväntat grunda vattnet. På ett ögonblick förändras deras värld. När Mike vaknar upp ur sin koma är han förlamad från midjan och neråt. Han är för alltid rullstolsbunden och Carries stora dilemma är om hon ska stanna kvar hos honom eller gå vidare med sitt eget liv. 

Efter en sommar med täta sjukhusbesök och dåligt samvete packar Carrie sin bil och utan att berätta för någon åker hon till New York.

I New York möter Carrie Kilroy, en vuxen man med stark integritet och upplever för första gången en sinnlig och djup kärlek. Men en dag ringer telefonenBok Nummer TRE: Pojken som kallades Det av Dave Pelzer
Beskrivning:
Handlar om ett barns kamp för att överleva mot alla odds.
När Dave Pelzer vid tolv års ålder omhändertogs av myndigheterna uppdagades en skakande historia. Sedan fyra års ålder hade han vanvårdats och systematiskt misshandlats av sin psykiskt sjuka mor. Dave isolerades successivt från sin pappa och sina bröder. Han behandlades sämre än en hund och många gånger önskade han att han skulle få dö.
Idag är Dave vuxen. Med beundransvärt mod lyckades han inte bara överleva sin fasansfulla barndom utan också skapa sig ett tryggt och meningsfullt liv. Det här är hans egen berättelse.

Alla dessa i denna serie har jag inte läst utan bara denna (Första boken), men ska läsa mig vidare i dom!

Hoppas att ni ska ha fått mycket fina boktips här nu :) Ps. Jag äger alla tre böcker så vill du låna säg till ;)
Image and video hosting by TinyPic

Härlig Söndag!

Känns härligt trots att jag mer eller mindre lever på smärtstillande för att inte vara ett allt för stort svin. Ja jag har ont hela tiden av gallstenarna vilket har gjort att läkaren skrivit ut smärtstillande eftersom dom inte alls vill operera akut och speciellt inte om smärtstillande tar bort smärtorna. Så därför lever jag på smärtstillande. Men skönt att dom tar bort smärtan också! Så jag slipper vara för stort svin på grund av smärtan.
Här grejas det på idag. Dock inte så mycket med renoveringen utan med att möblera om. Man skulle kunna tänka lite såhär... att hur ofta städar jag? Varje gång jag möblerar om haha... jaha gör du det varje vecka? Oja det gör jag :D känns lite som att det har varit så i mitt hus. Men idag har det faktiskt ordnats upp för att barn och även vi som föräldrar ska kunna sova bra! Alla sovrum är på övervåningen och nu är vardagsrummet nere. Det har blivit en skön känsla nu. Det finns mycket att göra och allt blir inte gjort på en dag. Men nu har vi i alla fall fått tillbaka lite av energin som vi saknade. Stämmer nog helt klart att vänner ger en energi, för igår umgicks vi ju med underbara vänner!! Idag har vi haft energi och jag hoppas att vi får gjort resten i morgon. Nästa helg är det meningen att vi ska renovera, alltså måla, spackla, lägga golv och tapetsera... det ska bli roligt. Var ju meningen att vår bästa vän skulle kommit i helgen men han fick jobba tidigare så det blev inget. Men till helgen blir det av. Roligt! Veckan innehåller massor med saker. Känns både roligt och spännande, men också nervöst och oroligt. Imorgon ska hjärtat med Lilltjejjan till sjukhuset. Och skolan är ju tillbaka efter att ha haft sportlov. Nu blir det tillbaka till det vanliga, även om vi inte ruckat helt på våra rutiner så blir det ju ändå en annan sak när skolan börjar igen. Nehepp nu måste jag springa ner till tvätten sen är det läggdags! Ha det toppen alla. Mängder med kramar till er alla.
Image and video hosting by TinyPic

19 februari 2011

Underbara Vänner..... och kärlek......

En lugn lördag avslutades med underbara vänner! Ja det började ganska lugnt. Sovmorgon och efter en frukost blev det lite dagliga saker som tvätt att ta hand om! Hjärtat var iväg med sin mamma och hjälpte henne att handla lite. Senare fick vi besök av familjen Björk och Håkan. Vi åt taco tillsammans och hade jätte trevligt! Verkligen länge sen vi umgicks nu och det var jätte roligt att träffas igen. Barnen lekte bra och vi vuxna fick tid att prata lite! Super kul och måste snart göras om igen! Kärlek till er. Och när vi ändå är inne på detta med kärlek så måste jag få skriva av mig om lite kring detta... Jag är oerhört tacksam för att jag har mitt hjärta. Vi är verkligen själv fränder. Det är otroligt men alldeles underbart! För er som känner oss och vet vad vi har gått igenom förstår att det måste kännas speciellt för oss. Och på något sätt är det verkligen otroligt på alla sätt. Man kan nästan verka lite löjlig, framförallt tycker nog en hel del människor det på Facebook. För som det ser ut börjar många skriva mer och mer gliringar om detta med att man gärna skriver hjärtan eller om kärlek. Ni som är på Fb förstår vad det är jag menar. Jag känner verkligen att det är sååå tråkigt att man måste hålla på så... visst får man tycka sina saker som att det är löjligt eller jobbigt att läsa om tex. kärlek hela tiden eller kanske om att någon ska gå på toa eller sådana där onödiga fakta som en del faktiskt lägger ut där. Men allvarligt är det inte så att alla kan få ansvara för sina egna saker. Kan man inte få välja och göra som man vill. Som för mig blir det lite så att jag som verkligen menar allvar med det jag skriver blir ändå dragen över den där kanten där man bara blir en jobbig kärleksmänniska eller hjärt-skrivare... men ärligt ni som läser här och dessutom finns på Fb. Sån här är jag! Gilla mig eller inte! Jag bryr mig inte. Vill jag vara mig själv är jag det och jag tänker inte ta åt mig av era gliringar med alla dessa statusar som ska kedje postas! Jag skriver det jag vill och det jag känner!! Jag är om jag är och accepterar du inte det..äger inte jag det problemet... Jag trivs som jag är. Nu låter jag väldigt hård och det är jag inte. Jag är bara trött på att vara på något sätt bara för att passa in. Jag är jag och så länge jag trivs är det de enda som betyder något. Jag har ingen anledning att vara någon annan bara för att passa in! Ni som är på Fb förstår precis. Ni som känner mig förstår också.
Skönt nu fick jag ut min irritation. Och nu känns det bättre :) Hihi.
Nu ska jag mysa vidare med min själs frände. Mitt Hjärta!
Ni får ha det så underbart och ge varann mycket kärlek för den behöver vi i denna värld! 
Ta hand om er nu och godnatt och sovgott när den stunden kommer! Love To You All!
Image and video hosting by TinyPic

18 februari 2011

Helg igen......

Tiden går fort. Nu är det helg igen. Idag har jag avklarat ett besök på Second handbutiken Bohaget och min tid till kirurgen på KSS. Jag har också fikat med bästa Emil och Emilia. Hämtade ett bord och åkte sen hem för att äta. Sen bar det iväg till barnens disco där vi lovat att stå i kiosken. Nu är hjärtat kvar där och jag har fått barnen i sängen, dom sover och jag tog min tid till detta. När hjärtat kommer hem ska vi ha lite fredagsmys, då blir det popcorn och läsk! :) I helgen ska vi försöka göra massor hemma, men vi får se vad energin, orken och tiden räcker till! Nästa vecka är det super mycket bokat. Ett "möte" varje dag! Bla. ska bilen in för besiktning och det är faktiskt det enda jag avslöjar just nu! Alla som känner oss vet ju att det händer MASSOR runt oss. Alltid är det någon fart och fläkt! ;) Men för det betyder det inte att vi har tid för umgänge med våra älskade vänner! Vill ni träffas, kom hit eller varför inte ring och bjud hem mig/oss!!
Jag har alltid tid! Vi har tid! Glöm inte det! Kom olöst att tänka på nu när jag skrev dessa rader att vissa vänner kommer verkligen in för att bara sätta ett litet spår och sedan försvinna... en del kommer och klampar på och lämnar ett super stort spår men försvinner också, sen finns det dom som verkligen stannar kvar!
Som verkligen blir de där nära vännerna! Oavsett hur DU kommit in i mitt liv, om du har lämnat det eller inte, så är jag oerhört tacksam för att just DU finns eller har funnits i mitt liv! Tack!
Nu får ni ha det underbart alla läsare! Jag sänder er massor med kramar och säger som jag brukar: 
Ta hand om er! Bry er om varann och älska massor!
Love to you all!
Mängder med kramar på Er!
Image and video hosting by TinyPic

17 februari 2011

Toppen med ett badkar va :)

Ja det tycker nog barnen i alla fall!
 LillTrollet
 MiniTollet♥
 MiniTrollet♥
 MiniTrollet♥ - Underbar Bild :)
 Borsta (tänder) måste man göra med :)
 CharmTrollet♥ och MiniTrollet♥
 TokTrollet♥, ♥LillTjejjan♥, ♥LillTrollet♥ och ♥CharmTrollet

TACK Therese för att vi fick badkaret av er!!!
Photobucket