20 juli 2011

Livets tråd kan trasslas upp......

...fortare än vad man tror. Mycket går framåt här nu och livet börjar gå åt ett håll som känns bekvämt och skönt. Det kan vända fort. Vissa saker får en klarare bild när man får svar på diverse frågor som man länge frågat eller saker som "legat i luften" som till slut får ett svar. Det är så skönt, för att efter en tid med mycket depp och mycket jobbiga saker kan jag nu ärligt säga att jag mår väldigt bra, att många saker har löst sig. Dåliga val och dåliga beslut sen lång tid tillbaka börjar ni vända. Nu går det år rätt håll. Nu kommer det att bli bra! Det man kan ha "tagit vatten över huvudet" på är nu på väg att bli torrt ;) Ja allt är liksom på väg att nystas upp. Den trasslade tråden har nu börjat sträckas ut. Känns så otroligt skönt! För er som känner mig väl förstår precis vad jag menar och ni som inte gör det...ja då är det kanske inte så lätt! Till er säger jag bara Just nu är mitt liv underbart! Det är så många stenar som faller från min rygg nu! Allt känns otroligt positivt!

Idag ska husvagnen förberedas inför nästa sväng. Packas åt stora tjejen som ska åka iväg med en kompis till Danmark och det ska njutas av solen som just nu pryder den blå himlen, men det kan gå fort så bäst att passa på innan det är mulet och regn igen. Hjärtat ska jobba och ikväll blir det grillat igen. Ja vi älskar att grilla!

Nej nu ska jag ut i solen och packa lite!

Ha nu en underbar onsdag alla! Ta hand om er och var rädda om varandra! Lev, njut och må bra! Mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

  1. Ooooooooooo,va' härligt att "höra"
    Ha det så gott & stor KRAM!!!!

    L♥ve You.....

    SvaraRadera
  2. Mums med grillat=)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥