20 juni 2011

T som i Tjusning.....

Tro det eller ej men jag har haft en lugn dag idag. Det enda jag "jobbat" med är min diskmaskin och givetvis mat och blöjor men det ingår ju helt enkelt i skötseln på mina underbara Trollungar!

Trevligt besök har förgyllt vår dag och med mycket bus med Trollungarna, tårta och givande samtal är vi mycket nöjda. Kvällen har också bjudit på underbara vänners besök. Grillat, jordgubbar med grädde och lite snack är vad vi ägnat oss åt. Mysigt!

Telefon har jag talat i idag också. Tre givande och roliga besök är bokade. Ett av dom väldigt behövligt! Känns skönt verkligen.

Tagit beslut angående framtiden har vi gjort också vilket känns underbart. Nu känner jag mig lugn och jag är verkligen lycklig över att besluten är tagna! Tack alla ni som stöttat och funnits där för peppning, samtal och råd.

Trollungarna mina är underbara. Idag har vi bara busat och haft det skönt. Det enda negativa är väl att det har varit så mycket regn nu det sista, så att alla barn klättrar på väggarna för att dom inte alls har lust att vara ute. Dom är trött liksom vädret är tröttsamt. Men nu hoppas vi verkligen på massor med sol!!


Tjusningen med midsommar är verkligen jordgubbarna med grädde. Jag hoppas på att vi ska få det i midsommarhelgen. Helgen ska för övrigt tillbringar hemma. I alla fall som det ser ut nu. Barnen vill ut i husvagnen men vi får väl se.

Tavlor målar min lilla syster och dom är verkligen jätte fina!

Trampade ut och hämta posten, och i den låg det ett underbart litet kuvert men en super söt liten mobilnalle... (mobilsmycke) Super gulligt! TACK snälla Mamma! Den ska nu få pryda min mobil!

Tidigt i morgon ska jag åka till min vän och hjälpa henne.. det ska bli roligt. Det blir en hel dag utan barn och det behövs :) Dessutom är det jag och hjärtat som får en hel dag tillsammans med utflykter och roliga uppdrag.

Tyst måste man vara i vissa lägen. Ibland finns det faktiskt saker som man inte bör säga...eller bör dela med sig av. Denna gräns är olika beroende på situation. Men lär man sig vara tyst är det nog ganska bra i vissa lägen. Tala är silver, Tiga är guld!

Tävling!!!  Kommer här inom kort!! En hjärtlig Tävling! Håll utkik kära läsare!!! Tävling!!!

Trött är jag nu och ska snart krypa ner i sängen för att ta min sömn. Den behövs och jag tycker det är skönt att sova! :)

Tillåt mig att sända er massor med kärlek och kramar! Ta hand om er och var rädda om varann. Lev, Njut och Må bra! Massor med kramar och kärlek till er alla mina underbara läsare!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

1 kommentar:

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥