27 juni 2011

Å som i Ångra

Å Ä Ö, nu är det inte långt kvar på detta sättet att blogga, vad jag ska ge mig själv för utmaning sedan det vet jag inte! Kanske kommer det att bli skönt att komma tillbaka till sitt "vanliga" sätt att blogga. När Ö är avslutat kommer min TÄVLING att dra igång! Så snälla ni där ute HÅLL UTKIK!!!

Ångra saker som man inte gjorde kan man göra. Själv kan jag inte på rak arm skriva någon som jag ångrar. Skulle väl kunna vara att jag ångrar att jag inte tagit mig mer tid till att scrappa. Vill verkligen få tid till det. Men det är ju en lätt sak att ändra på!

Ångar gör det i en bastu. Det blir varmt och för mig väldigt torrt och jag får svårt att andras, därför gillar jag inte alls att basta.

Åkte och fotograferade MiniTrollet gjorde vi idag. 1-års bilder. Det gick jätte bra och bilderna blev kanon. Tack underbara Kajsa!

Åter igen nattade jag pojkar och somnade själv. Vaknade upp för bara en liten stund sen och känner mig helt lost. Nu skriver jag inlägget sen är det åter dags att lägga sig. Det tar på krafterna att sova borta vilket jag för övrigt avskyr att göra. Men men det är okej.

Åska hoppas jag att vi ska slippa nu. Det är något jag verkligen tycker är otäckt och är en aning skraj för. Moder naturs krafter.

Åhlens är en butik eller varuhus. Jag är inte alls så ofta inne där men kan tänka mig att dom har mycket fint. Kanske skulle man gå in där nästa gång man är i stan ?! Mina favorit ställen (butiker) är: H&M, Lindex,Hemtex,Presentshopen, Hem & Hobby och KappAhl. Vilka ställen rekomenderar du? Har du sidor på nätet du gillar? I så fall vilka rekomenderar du?

Åh jag får heller inte glömma att det just nu är REA på Living and Room! Är du nyfiken på den maila mig och jag svarar dig med bifogad REA-folder!! Tänk på att det alltid är 30 dagars faktura med i ditt paket och att det levereras DIREKT hem till dig!!! Så varför tveka! Maila genast!!! Tänk på att det är först till kvar som gäller på dessa produkter! Maila NU!!!

Åtråvärda kramar till er alla mina underbara läsare! Ta hand om er, var rädda om varann! Lev, njut och må bra! Ge och ta emot så mycket kärlek du kan! Sänder er mängder med kramar och kärlek till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer:

 1. Åååååå,underbart inlägg som alltid/Kraaaaaam Mammsen

  SvaraRadera
 2. Åh,ser fram emot din Tävling :)
  Jag ska ha min snart mé /Kram Kram

  SvaraRadera
 3. Återigen ett bra inlägg!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥