6 juni 2011

F som i fantastiskt!

Fantastiskt vilket väder vi har, fantastiska vänner, fantastisk familj, det finns så mycket fantastiskt att jag skulle kunna fylla hela detta inlägger med fantastiskt! Men det var ju inte tanken. Underbart solig dag även idag! Det gillas!

För er nyfikna så är jag inte gravid, har 8 trollungar, bor i stort hus, har en underbar man, har ett skepp till husvagn, älskar god mat och att umgås med vänner. Har en plan på att börja plugga och planerar inför semestern nu. Jag är en mjuk, varm och omtänksam person. Men snäll och pålitlig är också egenskaper att inte förglömma.

Finns mycket man vill hinna med. Resmål, saker man vill uppleva eller saker man inte ens vill vara med om.

Framöver händer det mycket hos oss, födelsedagar, bröllop, semester, skola men också nöjen som scrap mara och scrap mässa. Ska bli riktigt roligt!

Förut budade jag också in en underbar klänning till bröllopet vi ska på i sommar. Hoppas nu bara att den blir bra!

Flaggar gör vi idag också! Sveriges Nationaldag idag! Grattis Sverige!
Finlir har jag på utsidan av min kalender kvar att scrappa. Gå gärna till TrollMorsan Skapar för att se hur det ser ut!

Fritid eller fri tid är det inte alltid gott om med 8 Troll i huset. Men ack så underbart. Min fria tid får jag när jag har mina scrapdagar, åker ut och tar en fika med en kompis. Jag är inte i stort behov av fri tid heller. Jag kan klara mig på endast ett par timmar "ledig". Jag älskar ju att vara med mina Troll, trivs som fisken i vattnet med att vara hemma med dom. Kan faktiskt inte alls tänka mig att byta med något annat! Det är fantastiskt att få vara hemma med denna rikedom!

Faktiskt pratade jag med mamma i 2 och en halv timme idag, det är ovanligt men det var mycket trevligt!!!

Fina vänner har vi på besök, Per och Hanna är här, grillat och umgänge är det som förgyllt vår kväll! Tack underbara vänner!

Funderar man kan man skriva hur mycket som helst här :) hihi.. funderar också på om jag skulle ta mig ett glas cola för det är gott!!

Får nog ta och avsluta här, man ska ju sova snart också!

Framtiden kan vi påverka men bakåt kan vi bara minnas!

Familj, vänner, bekanta, nära och kära...Ja alla ni läsare... Nu får ni ha det underbart och ta hand om er. Var rädda om varann och njut av allt ni kan! Ta vara på varje tillfälle! Mängder med kärlek, värme och kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Fantastiskt inlägg som alltid/Kram Kra

  SvaraRadera
 2. Fina Fantastiska Finurliga inlägg *thihi*
  Är nog inte bra att blogga på Alfabetet ;)
  Härlig läsning & såå roligt att du budade in klänningen /Kraaaaaaaaaaaam i ☼

  Psst...Roligt att prata sååå länge igår ♥
  Hälsa Mormors Troll - Puss & Kram -

  SvaraRadera
 3. Micke - Fru om jag får be...fast kanske Fröken till alla Trollen då ;)

  Kram kram

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥