2 juni 2011

B som i Bara.....

Bara jag får lite tid så ska nog detta inlägg också bli bra!
 
Burit en massa möbler, kartonger, väskor och backar har vi gjort idag då vi hjälpte vår underbara vän A att flytta! Det gick smidigt och bra. Stannade också hos min vän R och pratade, skrattade och jag lånade med mig lite stämplar för att kunna scrappa i morgon.

Bada skulle vara skönt att göra och det behöver vi snart kika över.. ja detta med pool alltså. Eftersom Stora Tjejjan önskar sig ett poolparty för sina vänner. Hittade faktiskt en bra för 795 kr på Rusta och känner att den faktiskt kan bli bra! Får önska oss den till henne nu när hon fyller år! Hon fyller ju faktiskt 10 år! Och visst ska det bli sommar och varmt nu??

Bördor av diverse slag kan man ha i sin ryggsäck. Många tunga och jobbiga saker men även underbara minnen som får ens liv och själ att må bra mellan de jobbiga och tunga tillfällena. Ryggsäcken kan vara tung och för mina vänner som har det jobbigt önska jag att jag kunde lätta deras börda.

Blajor i blöjan är det gott om när man har småbarn :) Hahaha hörde precis ordet "Blajan" från Grannfejden :)

Bäst är det att ha så underbara vänner som jag har! A som jag fick hjälpa att flytta och som lånade ut lite scrapmaterial till mig. R som jag skrattade och pratade med idag, plus lånade stämplar av. L som är en underbar tjej som jag kan skratta med och som kommer till mig i morgon för att scrappa :) A tänker jag på massor!! Önskar jag kunde säga hur du kan må bättre! Tänker på dig min vän! H och P som jag också får hjälpa och som är fantastiska att umgås med! Ja helt klart BÄST allihopa! Nu finns det fler vänner som jag inte skrivit med här. Inte alls så att jag glömt er eller att ni inte är värda att nämna men just IDAG har jag verkligen mycket kärlek till dessa!! Fast det klart Kärlek till er alla mina underbara vänner!!

Berör mig gör det verkligen att jag har ER mina underbara vänner! Ni är GULD!!

Besluten om min framtid ligger fortfarande i luften.

Bilden på mig i mina nya glasögon får ni tyvärr vänta på då jag inte orkat ta kort idag!

Beroende av vissa saker kan man vara. Som kaffe, cigg, snus eller alkohol. Men även godis, läsk eller mediciner. Själv är jag beroende av Kärlek. Ja på alla sätt!!! Ge kärlek, vara med min underbara familj, vänner och få kärlek av dem!

Barnen har idag fått vara med farmor och har haft en toppen dag trots lite dispyter och osämja mellan dem. Inte alltid så roligt och ibland kan man bli onödigt arg. Men nu lägger vi denna dagen bakom oss.

Bästaste vänner och läsare nu får ni ha det toppen! Ta hand om er och var rädda om varandra. Ge varann mycket kärlek och ta emot den kärlek du får! Kramas massor för det mår man gott av! Mängder med varma kramar till er alla!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Ditt Beroende *gillas /Kram Kram från mig!

  SvaraRadera
 2. B som i Birdie,det gjorde jag idag/Kram Micke

  SvaraRadera
 3. Blogg inläggen Berör som de Brukar /Kraaaaaaaaaaaaam Din Mams
  L♥VE YOU!!!!

  SvaraRadera
 4. Hej söta, dina blogginlägg berör alltid, massor av kärlek och värme <3
  Ha en underbar fredag o en skön helg Kramar o ta hand om dig <3

  SvaraRadera
 5. Hoppas du haft en fin dag och att du får en fortsatt fin helg, med massor av sol och värme <3 Kramar

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥