31 december 2010

Gott Nytt År!!

Jag och Min underbara Trollfamilj.... Trollungarna & TrollFar 
Vill passa på att Önska ER ALLA Ett Mycket Gott Nytt År 
som vi önskar ska ge er mycket värme, kärlek, lycka och medgång. 
Frid & lugn. 
Önskar Er ALLA allt gott 2011!!
Många många kärleksfulla kramar till ER ALLA Önskar TrollMorsan, Trollungarna & TrollFar!
Image and video hosting by TinyPic

Gott Nytt År!!

Alla Mina Underbara Troll Önskar Er ALLA Ett: 
GOTT NYTT ÅR!!!

Många Kramar från Trollen, TrollMorsan och TrollFar!
Photobucket

30 december 2010

Mellandagar.....

Dagarna mellan jul och nyår... ja mellandagarna... har inte blivit så mycket gjort...eller kanske skulle det inte bli det heller??!! Nåja dagarna går och dagarna går fort också. Vet egentligen inte vart all tid tar vägen. Vart alla dagarna går?! Nåja inget jag tänker spinna vidare på.
I dagarna har jag haft ett maganfall och efter 14 timmars maganfall, 10 timmar på akuten, 24 timmar utan mat, 2 sprutor och en sup för att bedöva magsäcken/gallblåsan blev utslaget det samma som förut = vänta på ultraljudstiden. Men denna gång fick jag träffa underbara människor. Doktorer som tog allt på allvar. Så nu finns det en plan i alla fall, jag är evigt tacksam att dom tog det på allvar att det kunde bli en plan. Så nu väntar jag bara till den 13e januari så får vi se vad som sker sen. Under tiden på akuten, de 10 timmarna som sakta flöt där inne fick man mycket tid för eftertanke. Många människor passerade, en del stannade en del försvann... många timmar med mycket att ägna sina tankar på. Jag är inget undantag. Min hjärna gick på högvarv och många tankar hann komma, försvinna och återkomma. Men efter alla timmar och alla tankar där inne på akuten tror jag nästan att såhär två dagar efteråt blev mer jobbiga med tankar i huvudet. Och som en tänkare jag är har denna dagen gått i siraps fart. Ja segt och trögt alltså. Jag har funderat och tänkt en hel del.
Kom nog egentligen inte fram till något särskilt nytt.... men....
Jag måste ju ändå säga att jag är oerhört glad att jag har mina underbara Troll och mitt hjärta! Han finns där för mig. Han bär mig när jag är svag, han stöttar mig när jag faller, han tröstar mig när jag gråter, han har en axel som är en toppen klippa, som jag kan luta mig mot och känna trygghet. Men givetvis kan han också glädjas med mig, ge mig kärlek, värme och ljus. Jag är så otroligt tacksam för det liv jag har! Ett bra hus att bo i, trots att det finns en hel del att göra med det... jag har en familj runt mig som bryr sig, jag har underbara vänner som känns som en familj och jag vet finns där och bryr sig om mig! Jag har helt enkelt allt jag bara kan tänka mig. Jag är rik på livet! Jag är nöjd! Jag är lycklig och jag är framför allt lycklig med min kärlek! Den jag får, den jag ger och den jag kommer att få! Underbart!
Sen måste jag skriva om Er alla Er som jag bryr mig om. Familj, vänner och egentligen alla. Eftersom jag bryr mig om ALLA! Jag vill att ni ska vara rädda om varann, bry er om varann, ta det försiktigt när ni gör diverse saker som skottar tak, kör bil i snökaos, renoverar på egen hand, pluggar och kämpar eller går igenom något jobbigt. Jag vill att oavsett vad det är så ta hand om Dig/Er, var rädda om Dig/Er! Jag bryr mig och jag ger verkligen Er all min kärlek! Ni vet att jag finns här och faktiskt kan man nog säga att DU/NI som har mig som nära vän ska vara lyckliga...NI vet att ni har en vän som verkligen BRYR sig ( i alla fall om ni känner mig rätt) och som finns där för er! Även om det ibland dröjer mellan samtal, möten, mail eller sms. Så VET ni att jag finns här! (hoppas jag) I annat fall så vet ni ju det nu :)
Med min tacksamhet och med min känsla ska jag gå in i det nya året med otroligt stor kärlek!

GOTT NYTT ÅR på er ALLA! & Massor med LOVE to you alla!!!!
Image and video hosting by TinyPic

Från 2 års kalas :)

Firade med Mormor & Micke och han fick sin favoritfigur Makka Pakka från teve programmet "I Drömmarnas Trädgård" Han blev jätte glad! Han fick också ett par super fina kängor! Bra nu när det är kallt och är så mycket snö...men givetvis var dom inte så roliga att leka med som Makka Pakka!! ;)
Puss på dig Makka Pakka
Se så fin han är hehe
Vi firade också tillsammans med Morfar & Barbro några dagar senare! Och då fick han super fina byxor och en tröja men också en duplo bil. Och givetvis var den bäst hihi... Tyvärr fotade jag inte från den kvällen...och fråga mig inte varför....bara blev inte så :(
Men STORT tack till er för alla fina presenter till Wihlmer!!
Photobucket


29 december 2010

LillTrollet 2 År!

27:e Dec fyllde Wihlmer - Lilltrollet 2 år!
Vi ger han många Grattiskramar
Vi Älskar Dig!
Photobucket

26 december 2010

Julhelgen!

Julafton.....
Förmiddagen firades med farmor. Det blev grötfrukost, klappar och förberedelser, så som packning, duschning och annat  inför avfärd till Tibro. (ändå glömde vi barnstol tex hihi) vi åkte i en strålande vinterdag med gnistrande glimmande vitt snötäcke och strålande sol. Väl framme i Tibro blev det god mat, julbord! Mycket gott och i mycket trevligt sällskap! Eftermiddagen fortsatte med traditionen som alltid Kalle Ankas jul. Barnen tyckte det var roligt! Förkvällen fortsatte med lite fika. Syskon med respektive och barn börja droppa in och det blev fler som anslöt sig med sitt trevliga sällskap. Gröt och klappar, godis, film för barnen och annat blev avslutningen på den underbara julaftonen. Barnen nöjda = föräldrar nöjda!!!

Juldagen....
Den lugnaste dagen i hela jul. Underbart! Lego-bygge med barnen, sen frukost alltså sovmorgon. Tvätta lite och tog det bara lugnt. Älsklingen lagade underbart god mat, riktig restaurang mat :) Super mysigt. Tillsammans med Farmor myste vi och avnjöt en god middag med tända ljus och mys. Underbar juldag!

Annandag Jul........
Började med en mysig frukost. Fortsatte sen med lite städ, pill och plock. Gick igenom de 5 säckarna med kläder som vi fick till barnen. Tidig eftermiddag kom Mormor och Micke för att fira jul tillsammans med oss. Vi började med att ta glögg, godis, kaffe och kaka. Massor med tända ljus och bara mys. Fortsatte med klappar. Och oj vilken glädje. En stor paket med massa små paket inuti ;) var riktigt fyndigt faktiskt. Barnen var överlyckliga och sprang runt en och en för att krama om Mormor och Micke. Allt var verkligen underbart! Jag som inte hade räknat med att få någon julklapp alls fick ändå en super fin gåva och jag blev verkligen berörd och tårögd. Verkligen super fint gjort av er!! Verkligen behövligt för oss också. Jag är verkligen stum av ord och verkligen högt tacksam. Älskar verkligen er. Vi fortsatte med taco och att den maten kunde bli så mysig med trevligt sällskap och tända ljus det kunde jag inte ens föreställa mig. Men så underbart mysigt det var. Vi firade också Lilltrollet som fyller år i morgon. Han blev jätte glad för sina presenter!! Gullungen. När Mormor & Micke lämnat oss för kvällen blev det sängen för barnen som dock krångla lite men till slut somnade. Vi fick besök av våra underbara Vänner från Hjo och hade en riktigt mysig kväll med paradisasken och efter åtta ;) ja för den får jag ju äta nu... tiden är ju förbi så jag kan ta fram den hihi.... mycket mysigt och mycket gott :)
Tack alla inblandade för denna otroligt mysiga julen!! Ni betyder mycket för mig. Vänner och familj!
Älskar Er Alla!! Tack för att ni finns!!! Många kramar till er ALLA!

Image and video hosting by TinyPic
Snart fortsätter sista veckan på detta året och förberedelser inför nyår. God fortsättning på er alla!!

25 december 2010

God Jul!

★ Önskar er en riktig god ★ 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛
•。 ★ Jul ★ 。* 。。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •。 • ˚
° 。 ° ˚* _Π_____*。*˚。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •。 • ˚
˚ ˛ •˛•*/______/~\。˚ ˚ ˛。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
˚ ˛ •˛• | 田田|門| Och ett Gott Nytt År ♥
......Många goa kramar till era mina kära vänner & familj ♥
Image and video hosting by TinyPic
 

22 december 2010

Oj hoppsan....

Oj det var ett tag sen jag blogga. Mycket händer mycket har hänt och givetvis är det full rulle hos mig!!! Helgen bjöd på kryssning. Jag och mitt hjärta var iväg och fick en helg med fylld av god mat, lugn men också underhållning och mys. Underbart att få komma iväg och verkligen toppen att ha Farmor som tar barnen under tiden. Måndag bjöd på en resa ner till Ullared med bästa vännen och det var super trevligt. Hittade lite julklappar och är nu färdig med detta. Känns skönt. Super trevligt att få rest så nu innan jul gjort allt som ska göras när det gäller klappar. Skönt också att ha fått vila upp sig på en kryssning. Nu är vi i full gång med att pyssla hemma, slå in paket, klä gran och laga bilen tråkigt värre liksom. Tanken är ju att vi ska åka till vänner senare idag. Och på julafton ska vi komma iväg till Tibro. OM nu bilen kan tänka sig att fungera... men i värsta fall får vi åka två bilar och låna en. För julen ska vi ju naturligtvis fira!!
Planerna inför nyår är också under construction  hehe... mycket vet jag men än finns det saker att planera. Kommer att bli underbart! Har underbara vänner runt mig, ja ALLA mina vänner (ni som vill kalla er mina vänner). Oavsett om ni ska fira nyår med mig, om ni bara pratar med mig ibland eller om vi ses jätte ofta... så är ni mina underbara vänner och Jag älskar er alla!!!!! Ni betyder jätte mycket för mig!
LOVE TO YOU ALL!
Nej Nu ska jag återgå till mitt pyssel. Julgardiner, godis-göra och julgranspyntning. Så jag får säga tjingeling till er alla!! Hoppas ni snart är tillbaka hos mig. KRAMRA i mängder!
Image and video hosting by TinyPic

18 december 2010

Veckans Temabild

Veckans Tema: Tomtar
Mina Underbara Nissar kommer här!!
 4 av mina 6 Tomtenissar (pojkar)
CharmTrollet
TokTrollet
 Lilltrollet
Minitrollet

Kunde inte låta bli att lägga in dem allihopa!!
Image and video hosting by TinyPic

17 december 2010

Rösta på mitt lilla hjärta!

Gå hit och rösta på min lilla nisse!

http://citygross.se/julbonus/?entryid=453&utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_content=rostapaminbild&utm_campaign=julbonus#/Rosta/453

Bilden är ursöt!!!!

Kram på er alla
Image and video hosting by TinyPic

Julklappar från Tidningskungen

 Tidningskungen en suverän sida att finna just den tidningen du vill ha! Att hitta intressanta och roliga magasin som verkligen ger inspiration. Här har du allt på en plats. Allt från Elle, Allt om vetenskap, Hemmets Journal till Bamse och Kalle Anka. Alltså något som passar alla!
Erbjudanden som du inte kan motstå och framförallt allt på en och samma plats. Gå till deras sida!
Och alla glada julklapps sökare! Här har ni ett bra tips från MIG! Där du enkelt kan hitta något som passar alla ;) Hos Tidningskungen kan du välja många roliga klappar. Allt från tips för inredning, mode, fina bilar, mat, eller kanske en rolig timme med Kalle Anka eller Bamse för de små!
Gå hit och köp dina julklappar som passar alla ända fram till Kalle Anka!!! Alltså kan du lätt fixa den där sista minuten klappen här! Gå till "julklappar"
Image and video hosting by TinyPic

16 december 2010

Ja den kom till oss också.....

Magsjukan is in the house. Minitrollet började ju för en vecka sen. Så den kom till oss också. Och nu har den dragit över nästan oss alla. Tre kvar. Pappan, stora tjejjan och Toktrollet har än så länge klarat sig. Skönt på sätt och vis att den brutit ut nu när man gått och oroat sig vid varje liten hosta. Nu kan man ju slappna av på ett sätt och koncentrera sig på det andra. Torka, tvätta och duscha barn. Men efter sista spyan som var i natt har det inte kommit något mer. Peppar peppar.... och visst ska vi inte ropa hej än...men med "bara" tre kvar som inget fått kan man ju alltid hålla sina tummar varma för att det inte ska bryta ut alls. Så nu återstår det bara att se. 48h säger dom från sista spyan kan man vistas på dagis/skolan eller träffa sina vänner igen. Så jag ber verkligen till högre makter att ingen mer ska kräkas eftersom jag verkligen VILL åka till mina underbara vänner på tisdag! OCH givetvis VILL vi ju vara friska till julafton!!! Ber en stilla bön........
I övrigt är det mest städning som gällt idag. Storstäd inför jul men också för att få bort bakterien. Det går bra för samtidigt passar jag på att låta barnen få en önskning att gå i uppfyllelse. Så jag möblerar om lite ;) ovanligt va?!  Så nu ska det bli bra hoppas jag för nu har barnen fått önska och tycka till. Men även hjälpa till :)
 Så man kan säga att lagom till jul helgen så är det många önskningar som gått i uppfyllelse. Och många glada barn samtidigt :) Underbart!
Efter att ha nattat pojkar är det nu stillestånd och "arbetet" får fortsätta i morgon. Så nu i kväll ska jag bara ta det lugnt och krypa upp i soffan med mitt hjärta! Ska bli mysigt.
Nu får ni ha det gott alla läsare, mina vänner, bekanta, familj och okända!!!
Image and video hosting by TinyPic

13 december 2010

Veckans Favorit Bild!

Såhär i Lucia måste jag ju bara få in mitt eget luciatåg ;) Så här bjuder jag på mina underbara barn...saknas gör givetvis Stora Trollet i Norr :( 
Så söta små barfota nissar, pepparkaksgumma, stjärngosse och Lucia så :)
God Lusse på er alla idag!
Image and video hosting by TinyPic

12 december 2010

Utvald!

Jag är UTVALD att få vara med i en omröstning på vårt FORUM! Här är jag me och tävlar om titeln ÅRETS MEDLEM! HJÄLP mig att Vinna! Gå in på FORUMET och rösta på mig: Trollmorsan

Tackar er alla som är vänliga och röstar på mig!! :)
Forumet är ett kanon bra forum. Kanske behöver du hjälp med din blogg, svar på frågor som du undrar över, en design, bilder eller vad som. Gå med i FORUMET för att få svar av duktiga medlemmar! Så som fotografer, skribenter, designers och "vanliga" bloggare ;) Gör som jag bli medlem i Fixa Din Blogg!

Kram på er alla!
Image and video hosting by TinyPic

Veckans Bloggrubrik

Vill du läsa fler rubriker gå till FORUMET!
- Hur förbereder du din julhelg & hur firas den? (skriv om helgen 23-26 dec) -

Jag förbereder inte så värst mycket mer än genom mys, bakning och njuter verkligen av glögg pepparkakor och annat gott. Försöker att ta mig fram lugnt och fridfullt. Inför helgen då det är julafton och annat förbereder jag bara det som skall vara med just de dagarna. Så bröd ska jag baka, paket ska slås in. Även om det iår blir en väldigt paket tom jul för oss. Men det lilla jag har ska ju givetvis slås in. Det ska pysslas lite till och vi sska göra våra egna julklappa. Finns ju mycket man kan göra med egna händer och material. Helgen firar vi julaftons förmiddag med farmor och med pappa och hans fru på lunch och em/kväll. Juldagen eller annandagen blir med mamma och hennes man. Annars blir det inte så mycket mer firande. Blir mest massa mys hemma med barnen och njuter av mörkret, värmen och levande ljus. Önskar er alla en Trevlig Jul!

God Jul
&
Gott Nytt År!
Mängder av julkramar till alla mina läsare!
Image and video hosting by TinyPic

10 december 2010

Igår var det MIN dag :)

Anna dagen! Och många Grattis blev det. Men givetvis var det ett speciellt grattis som betyder lite extra och som berörde. Denna underbara Grattis ros skickades av min mamma! Tack snälla rara söta du :)

Ett annat Grattis som verkligen var roligt att få var från min stora syster! Hon skrev på Fb. Vilket gjorde mig jätte glad. Tack snälla gulliga du! Och givetvis TACK ALLA som grattade mig.
Igår var en lugn dag. Pillade lite hemma och hade mig. Idag bakar jag bröd, har lagt in klädhögarna i respektive garderob och eftersom jag känner mig lite förkyld och hängig ska jag bara ta det lugnt ikväll. Stora tjejjan ska ha sin kille som sover över idag. Resten av helgen bjuder på Vänner, pyssel och mys! DEt blir en underbar och trevlig helg! Jag önskar också er alla en mysig helg! Ta hand om varann.
Stor kram på er alla!


Image and video hosting by TinyPic

6 december 2010

Designen :)

Nu är designen helt klar och för er med laptop fungerar det bättre nu :) Jag är evigt tacksam till min designer Sanny på Sannys Design! TACK snälla du för en helt underbar blogg layout eller design :) Du är GULD! Eftersom Sanny också har designat min blogg för barnen Elva Små Troll tycker jag ni ska gå in även där och kika lite! Nu är jag i allafall så nöjd att jag kan släppa designen! Och fokusera på en mysig jul, tillsammans med nära och kära. Med mycket got mat, fika och godis. Spel, pyssel och lek! Kommer att bli en underbar jul i år, trots att lapparna inte alls flödar... jag menar det blir en ganska paket tom jul. Men vad gör det när man har varann!! INGET! För paketen är ju inte det som gör hela julen! Inte ens för våra Troll. Frågade dom en dag vid matbordet "vad vill ni göra till jul??", "äta TOMTEGRÖT!!!" utbrister allihopa :) så frågade jag dom om dom inte önskade sig några julklappar då.... genast säger Toktrollet "Tomten kommer med dom" hihi... jag frågade än en gång VAD för grej de önskade sig....och fick till svar av stora tjejjan "att vi får vara tillsammans" då smälter mitt mamma hjärta. CharmTrollet svara "jag önskar mig en traktor...en liten traktor jag kan leka med" hihi mina barn är bara så UNDERBARA! Jag är så lycklig att jag har dom! Dom och mitt hjärta är MITT ALLT! Älskar er otroligt mycket!

Idag har jag bakat bröd, julpysslat med tomtar och Troll hihi.... tvättat och bara gått runt och myst! Imorgon väntar ett spännande möte på förmiddagen och sen får vi se vad mer det kommer att bli. Just nu är det dags att ta en mys stund under en filt i Madrid..nej i min soffa med mitt hjärta haha. Så nu får ni ha det underbart och så hoppas jag att du återkommer till mig igen snart :) Kram på er alla underbara där ute!
Image and video hosting by TinyPic

5 december 2010

MIN BLOGG!

Detta är bara min blogg! Där jag väljer att skriva det som andan faller på. Givetvis är jag försiktig med vad jag skriver men också vill jag poängtera att det är MIN BLOGG! Jag är inte anonym hihi med tanke på bilderna som nu glänser och ger min blogg ett riktigt snyggt utseende. Än en gång TACK till Sanny! Jag är riktigt nöjd med den. Och givetvis kommer detta inte ändra på vad eller hur jag uttrycker mig i min blogg. Jag skrive det jag känner, försöker att undvika att skriva om för privata saker, jag kommer inte att hänga ut mig, mina barn eller våran familj... och givetvis vill jag att hela bloggen ska stå för ärlighet! Jag är den jag är och för er som känner mig blir det nog lätt att tolka alla inläggen. För er som inte känner mig kan det nog tänkas bli väldigt lätt att lära känna mig eftersom jag alltid skriver rakt från hjärtat. Rakt från huvudet om det är mina tankar och mitt svammel som hamnar här! Jag är jag och det du inte vill läsa eller tycker är vettigt ber jag dig bara vänligt att inte läsa då :) Detta är min blogg! Jag är innehavare och upphovsrätten har jag! Mina bilder jag lägger här är mina och bestämmer om dom gör jag! Vill du däremot inte hamna på bild i min blogg respekterar jag detta. Och faktiskt brukar jag vara så snäll att jag frågar först :) (innan jag sätter ut bilden). Jag är glad att just DU är här och läser och jag hoppas att du fortsätter med detta. Är det något du vill invända lämnar du bara en kommentar eller skickar mig ett mail genom att gå längre ner på sidan och trycka på hjärtanen i höger kant! Jag hoppas att just du som min vän eller läsare ska finna mycket nöje i att läsa här eller att lära känna mig bättre! Och till alla er som är mina vänner och känner mig vill jag bara säga LOVE YOU ALL!
Ger dock er alla: Mina vänner & Läsare en riktigt varm mjuk vinterkram! Tack för att ni läser!

Image and video hosting by TinyPic

Veckans Bloggrubrik

Vill du läsa fler rubriker GÅ HIT!
 - Valfritt ämne -

Sånt här tycker jag är svårt. Att inte få ett ämne och sedans skriva om det. Att få välja ett ämne själv och skriva. Det blir svårt. Mycket svårt. Jag vet liksom inte vad jag ska välja av alla dessa ämnen man faktiskt kan skriva om. Jag får helt enkelt hjärnsläpp..... Men ska försöka att välja ett ämne.......

Ämnet jag väljer idag blir:
- Välgörenhet, uteliggare, tankar, omvårdnad och omtänksamhet -

Ja jag känner att kring jul, ja hela året för den delen är jag en väldigt omtänksam person. Men kring jul blir det extra mycket tankar kring de som inget har, till de uteliggaer som finns och till de barnen som inga julklappar får eller heller får bra kläder på kroppen i dessa tider. Jag gjorde världens godaste gärning i onsdags. Jag lämnade iväg saker som hade blivit utrensat ur garderober här hemma. Åkte med dom för att lämna in dom till kyrkan i Falköping. Där de samlar in till barn och familjer just i Falköping som inget har, eller dåligt har. Kvinnan som för övrigt är vän med oss eftersom hon är mamma till vår nya vän här i Kinnarp. Hon var där med sina kollegor och tog emot. De berättade att strax innan vi var där hade det kommit in en familj där barnet hade på sig ett par foppatofflor.... jag menar det är skrämmande. Att det finns på så nära håll. Jag är glad att jag skänkte grejerna! Jag känner att jag har hjälpt till. Kvinnan, vår vän serverar mat på julafton till de hemlösa i Falköping. Hon har också en hel del familjer som hon regelbundet tar hand om och ger kläder m.m till. Jag känner verkligen att i dessa tider då man själv vet hur mysigt det är med umgänge kring jul med sin familj eller bara att få sitta inne i ett varmt hus. Det är jätte mysigt. Men oj vad många det finns om inte alls får uppleva detta. Det är hemskt. Önska jag kunde göra såå mycket mer.  Men är glad att jag ändå har kunnat bidraga med det jag gjort.  Jag  skänker verkligen en tanke till alla hemlösa, ensamma och övergivna människor nu inför julen. De som inte vill vara ensamma utan som har blivit eller är ensamma ofrivilligt. De som inte har familj att fira med eller de som inget varmt hus har att sitta inne i. De uteliggare som finns här i Sverige, de barn som har det fattigt och de ensamma här i vårt land. Jag skänker er en tanke och jag önskar verkligen att jag kunde gjort något mer för er! Sänder er min allra varmaste tanke. Tänker på er ska ni veta!

Image and video hosting by TinyPic

Min Design.....

Som ni ser ändras blogg designen här! Lite små fix kvar men är super nöjd! Tack snälla rara gulliga Sanny från vårt Fixa Forum för att du hjälpt mig att göra min design så underbar! Verkligen super snällt av dig och jag är verkligen evigt tacksam! Vill du ha hjälp med din blogg eller har frågor kring design. Gå in på FORUMET!
Vill du se vad Sanny gjort gå till Sannys Design
 Måste bara tillägga att för er med laptop är det inte säkert att ni ser hela layouten. För det ska vara alla mina Troll på kanterna. Alltså 4 på varje sida. Finns risk för att de blir "klippta" på en laptop.
Många kramar och på återseende snart :)

Image and video hosting by TinyPic