29 november 2010

Veckans Favorit Bild!

 Vill du se fler bilder i Veckans Favorit bild! Gå till Fixa Forumet HÄR!
Min Favorit bild denna vecka:
Minitrollet! Det händer så mycket med honom nu, han är med, pratar (jollrar) och ler mot dig hela tiden.
Jag bara måste visa hur söt han är, precis som alla mina andra Troll! 
♥Älskar Er mina Trollungar!♥

21 november 2010

Fest.....fest... fest.....

För en tid sen, i början på November fyllde en av mina bästa vänner 40 år! Igår var det dags för hennes fest! Hemma hos henne och hennes man! Vi blev bjudna på god mat och dricka. Hade super trevligt med massa skratt, fniss och roliga historier från gamla tider! Mycket roligt. Jag TACKAR alla som var med och gjorde så att mina skrattmuskler har kramp idag :) NI är underbara!......
Men efter allt detta festande som nu pågått denna höst/vinter, så är jag mätt. Mätt på allt festande och nu ser jag fram emot sköna myskvällar med mitt hjärta och tända ljus. Nu ser jag fram emot allt julmys som kommer!! Inte så att det är tråkigt med fester utan det kan vara riktigt roligt, man träffar underbara vänner och även nya människor. Vilket faktiskt kan vara riktigt roligt. Och man måste ju inte dricka de starka dryckerna alla gånger. För jag kan ha kul utan de. Det har varit födelsedagar och fester har plockats ihop så man kan säga att den sista tiden har varit full rulle. Men nu ska det ändå bli väldigt skönt att bara kura i soffan under en filt med tända ljus och tillsammans med mitt hjärta! Att bara få rå om varann och njuta av den mörka, kalla men mysiga decembermånaden! Nu är det bara mys som gäller ;) Nu lägger vi festerna bakom oss :D
Idag skulle jag ha julpyntat men känner inte att orken är med mig. Efter igår är jag lagom trött och jag känner att tiden med mina barn är viktigare. Ska bara vara med dom och sedan blir det en kväll i soffan under en filt! Ska göra varma mackor till kvällen också, det ska bli mumsigt! Nu får ni ha det så gott alla mina underbara läsare!
Många stora varma kramar i vintermörkret!

19 november 2010

Lycklig!

Är så otroligt Lycklig!!


18 november 2010

Veckans Temabild

Veckans Tema: Vinterlandskap
Vill du se fler vinterlandskap GÅ HIT!
Min Tema bil:
Första snön 10/11-2010Funderar....17 november 2010

Svammel som är Meningen.....

Allt som händer kring oss har en mening, tror i alla fall jag. Visst det kan verka jätte elakt att säga så, framförallt när det händer riktigt tråkiga saker. Som bortgång av ens nära eller olyckor som inträffar närstående. Ja allt det där som man faktiskt inte alls vill ska hända. Det blir ju svårt att se som att de hade en mening. Även om jag ibland ändå kan tro att det faktiskt hade det hur tråkigt det än må vara! Vissa saker som sker får en också att vakna upp. Eller se saker och ting mer vidsynt eller öppet. Man får ett annat mind sätt helt enkelt utav vissa saker som händer. Det kan vara bra. För har man kört in i ett spår och har svårt att se eller hitta en annan tanke eller lösning om det är de man letar efter. Ja då kan det vara bra att det händer saker som gör att man vaknar upp och får spåra in i nya tankar eller lösningar. Detta kallas nog livet. Men just idag kändes det så skönt att få skriva av sig lite om detta. Jag har lyft på många stenar och det har hänt mycket i mitt liv. Men just idag känns det verkligen som att allt som hänt har gett en mening. Och meningen har gjort att jag har öppnat mig, funnit andra tankar och andra lösningar. Även om det inte är lösningar på ALLT så är det ändå en del, en bit av mitt liv liksom. Och ärligt så känns det så skönt. Känns så otroligt bra, som att en tung sten föll ner från mina axlar och jag känner mig lättare igen. Känns som jag kan pusta ut, som att jag har lättat lite grann. Och det är så otroligt skönt. Visst än finns det tankar kvar, än finns det saker som inte är eller blir lösta på en gång. Än finns det saker som jag måste klura på. Men såhär långt är jag mycket nöjd, och det känns mycket bra! Och tänka sig det är helt och hållet mina egna svar, mina egna val och mina egna lösningar! Det känns underbart! Jag känner mig lycklig trots att det är en bit kvar! Känns så otroligt underbart bra!!
16 november 2010

Mammas födelsedag!

Stort GRATTIS till Världens Bästa Mamma!
Postad bild

Många Kramar och fina rosa rosor till dig!
Älskar dig Mamma :33:

Kram din Dotter :33:

15 november 2010

Nya bilder på de bästa jag har!

Mina underbara Trollungar!
Alexsander
 Nathalie
 Mhy
 Theodore
Noha
Timothy
Wihlmer
Elijhan
Alla Mina Älskade Troll!
Älskar Er såååå!
Pappan
Mamman
Photobucket

Värt en tanke......

Om någon skulle ta 10 000 kronor för dig innan du fick in dina pengar, din lön, studiebidrag, pension eller vad du nu än har, skulle du klara dig då? Skulle du gå runt då? Med dina utgifter. Så som hyra, mat, bil om du har någon. Skulle det fungera om tiotusen var borta för dig? Var du dessutom ensamstående, har barn och alltså inte kan förlita dig på att en sambo har en inkomst? Skulle du klara dig då? Om man säger såhär så kan man lätt räkna vad tiotusen räcker till i form av hyra ca 4000:- beror ju på hur man bor givetvis, om man har lån på sin bostad, om den är kallhyra osv. Mat från 1500:- och uppåt för det beror ju givetvis på hur många man är i hushållet. Bilen rullar lite och försäkring på den låt oss säga 1500:- och också uppåt för det beror ju på hur långt och hur mycket man behöver åka....har man dessutom lån på bilen så plockar det ju på uppåt några tusenlappar. Har man då också barn som behöver blöjor, välling, dagisplats, kläder och annat. Är det ju ett par kronor även där. Ja ni VET ju BÄST SJÄLVA vad ni behöver era tiotusen till. Men frågan är alltså om DU skulle klara dina utgifter då? Skulle detta dessutom upprepa sig flera månader vad skulle konsekvensen bli för dig då? Söka ny bostad? Sälja bilen? Sälja prylar? Eller vad skulle du vara tvungen att göra?! Och nu handlar det alltså inte om att du INGET jobb har, utan bara att någon tar TIOTUSEN för dig VARJE månad! Trots att du pluggar, jobbar, har pension eller vad du nu lever på! Vissa som ställer sig denna fråga kanske till och med skulle ligga minus på en gång?! Eller hur?! Skulle du få ihop din ekonomi då?

Värt en tanke....

Sopa rent framför din egen dörr innan du ger dig på grannens!
Plocka först ut tageln i ditt eget öga, innan du påpekar någon annans!
Photobucket

Veckans Favorit Bild!

Vill du se fler favorit bilder går du till FORUMET!
Veckans Favorit Bild
Är en EGO bild! Men det är för att jag faktiskt FÖR EN GÅNG SKULL är nöjd med den!
Jag på Festen i Fredags! 12 November 2010!

Photobucket

14 november 2010

På Fars-dag

GRATTIS!!!!
PÅ FARS DAG!
Photobucket

Veckans Bloggrubrik

Vill du läsa fler Rubriker GÅ HIT!
- Min allra bästa Högtid -

Detta var väldigt enkelt för mig. Givetvis blir min bästa högtid JULETIDEN 
 Fotot hittat genom sökfunktion bing bilder
Med allt mys, tända ljus, goda vänners umgänge. Allt pyssel, scrappa julkort, baka, göra godis, pynta och ha det sådär ur mysigt som man faktiskt har det till jul. Men som i alla saker så finns det ju en baksida. Och i mitt fall är baksidan att jag inte firar julen mer än med mina barn. Och nejdå det är absolut inget fel i detta. Men skulle varit så mysigt att fira med familjen också, syskon, kusiner till barnen, mormor etc. Men runt mig är det inte så det blir. Och ska tilläggas att fira för mig inte alls innebär en massa paket eller julklappsbyten utan mer att man bara umgås! Äta gott och bara få njuta av att få vara tillsammans. Nu är det inte så det blir. Men jag är otroligt glad över att jag får fira med mina ♥hjärtan♥ och vi får mysa i gemenskap med varandra. Förra julafton hade vi dessutom äran att få ha min underbara vän ♥Jessica♥ med i våran gemenskap. Helt otroligt mysigt. I år får vi se om vi föräras av vänners besök. Oavsett hur det blir så ÄLSKAR jag Julen och umgänget kring Jul. Älskar mina barn, mina hjärtan och jag ska i år som alla andra jular bara ha det ur mysigt! Och innan detta ska jag pynta, pyssla och bara njuta av alla förberedelser. Och med detta inlägg önskar jag er alla en Mysig, sjön och riktigt riktigt god förberedelse inför julen! 

Många julinspirerande kramar från Mig!
Photobucket

13 november 2010

Barnledig och Fest!!

Igår hade vi fest! Fått barnledigt hela helgen och det känns faktiskt konstigt. Men så var det då Pappans tur att fylla år och vi plockade ihop en fet fest ;)

VILKEN FEST! Kanon alltså :) Tackar alla underbara Vänner för en otrolig kväll/natt det värmer verkligen att ni var med! NI är GULD kära Vänner 

♥ Love you all ♥

GRYMT roligt blev det och jag är glad att jag har så många goa och underbara vänner som förgyllde hela kvällen/natten. Super mycke skratt, kramar och trevliga vänner. Hela våran dag är gjord liksom.
Nu ska lördagen få sin del. Mys, umgås med vänner, äta gott och kanske få något nyttigt gjort idag, som en tvätt eller något annat bra :) Vi får se.

Ha en fortsatt bra helg alla mina Vänner!!
Photobucket

Grattis Grattis Grattis!! Igår fyllde Vår älskade år! ♥

STORT GRATTIS till Pappan, Mitt ♥
♥Vi Älskar Dig! Och du är Mitt allt♥
Photobucket

Designad ritning ;)

I veckan som gått har det hänt mycket! Är så otroligt glad just nu, över mitt liv, över allt som är runt mig.
Fotograferade barnen i veckan. Fick ett erbjudande från skolfotografen att fota gratis och köp bara det du vill ha! Barnen var otroligt duktiga! Är så STOLT över mina underbara barn! Fotografen var också duktig och när vi fotat den sista av dom säger jag  "nu var det alla" och  fotografen utbrister "var vi klara!" precis som att oj vad fort det gick! Han berömde barnen och vi åkte hem igen. UNDERBART! Och vad man blir stolt över sina Troll när det går så bra!
Har också varit på en inrednings inspirationskväll på Colorama i Hjo. Mija Kinning från Bygglov var där och visa bilder, berättade om inredning och tips. Efteråt fick vi givetvis prata med henne, visa våra ritningar, bilder eller vad vi nu hade med oss. Visade ritningen på köket. Men som Mija ritade en ny!! Så nu skulle man ju faktiskt kunna säga att jag fått en designad ritning på mitt kök av Mija Kinning! Skit häftigt och det kommer att bli ett suveränt fint kök! TACK Mija för att du tog dig tiden och ritade!!! Och givetvis STORT Tack till Renate som bjöd med oss! Tack vare dig har vi fått tillbaka energin och glädjen över huset/renoveringen!
Kvällen bjöd på vin och räkbaugetter som var så otroligt goda!!!! Snacks och dip fanns det också! Helt otrolig kväll! Är så grymt
Här gör Mija köksritningen! GRYMT! Stort Tack!

Photobucket

8 november 2010

Veckans Favorit Bild!

Vill du se fler bilder GÅ HIT!
Min Favorit Bild!
Min stora son i norr!
Han var hos oss under Höstlovet och vi hade det mycket mysigt och roligt.
Saknar dig sååå nu när du inte är här :(
♥Älskar dig mitt stora Troll♥

Photobucket

7 november 2010

Veckans Bloggrubrik

Vill du läsa fler rubriker går du HIT!!
- Bästa film jag sett -

Ja detta är svårt. Oftast blir min favorit min senast sedda film liksom. Eftersom det inte händer så jätte ofta att jag ser film som verkligen sätter sig som ett spå. Och gör den det så är namnet på filmen som bortblåst haha. Så idag just nu får det nog bli en av det jag såg senast. Och det blir en film med Bruce Willis. En bra skådis tycker jag! Filmen heter: Gisslan från 2005 och är grymt bra! 
Så här står det om den:
Jeff Talley, gisslanförhandlare vid Los Angeles-polisen, har dragit sig tillbaka till landsorten efter ett gisslandrama som gick dödligt fel. Nu kastas han tillbaka i hetluften! Tre ungdomsbrottslingar har intagit en miljonärsvilla och håller ägaren och hans familj som gisslan. Talley överlämnar ansvaret till myndigheterna, men det står mer på spel bakom villans högavancerade säkerhetsanordningar än han anar ... Plötsligt tvingas Talley ta upp kampen mot ett brutalt gangstersyndikat, som har kidnappat hans egen familj för att få honom tillbaka in i spelet. Gisslanförhandlaren är nu fången i ett dubbelt gisslandrama! 

Ett tips från mig: Se den! Det är den värd!

Photobucket

5 november 2010

Norrlandet...:)

Ja så var jag då uppe i Norrland igen. Boliden närmare bestämt. Här har det kommit snö och det är fruktansvärt halt. Tur att det inte är jag som ska köra bilen. Men också otur att jag ska behöva åka i en bil överhuvudtaget när det är så här halt. Vi snurrade ganska kraftigt förut när vi åkte från tåget, och ni som känner mig vet ju vad jag tycker om detta! Sladda, snurra eller köra i halt väglag! Urk inget jag alls gillar. Så med hjärtat lite i studs men väl hemma hos min son, sitter jag här nu och kikar lite på nätet, bloggar och samtidigt kollar på när sonen spelar Xbox. Det är mysigt att fått så mycket tid med honom igen. Och att vi nu bestämt att han ska komma på sportlovet igen! Det gör att jag verkligen har kommit många steg fram när det gäller detta umgänge. Och äntligen har vi hittat en kommunikation som fungerar för oss alla. Pappan, mamman och sonen :) Underbart säger jag bara! Men än ska jag inte ropa hej eftersom vi har inte sett än att sportlovet blir av. Men som det ser ut och som det verkar blir det så! Känns kanon! Idag är det en slapp fredag och innan det är dags att kliva på tåget igen så ska vi äta Taco *mumma*, jag ska se när sonen spelar och vi ska få några ytterligare timmar att bara umgås!! Är så glad att jag fått vara med min son och jag kommer att sakna honom grymt mycket när jag lämnar Norrlandet.. :p blir tomt utan honom. Men snart så ses vi igen! :)
Nej kära läsare nu ska jag lämna detta och bara njuta av tiden! Ha det gott alla! ♥

♥Stolt Mamma till 8 Trollungar, Älskar er såå, Ni är allt för mig♥
Photobucket

4 november 2010

♥Underbart Höstlov!♥

Har haft ett underbart Höstlov med ALLA mina Troll. Min älskade stora son har varit här och vi har verkligen haft det super mysigt! Vi har bowlat, spelat Wii, ätit gott, sett film och bara myst!! Fått massor med egentid samtidigt som han har fått tid med sina syskon! Så otroligt roligt! Jag har fått många underbara stunder och skratt dessa dagar! Ikväll åker vi tillbaka till Norrland och det ska bli roligt att få egen tid med honom på tåget, men super jobbigt, tråkigt och ledsamt att lämna honom där uppe!! Kommer att sakna honom sååå!! Älskar Alla Mina Troll! Vi har också fått en underbar dag med Mormor & Micke igår. Och tack vare deras påse med massa gott så fick vi en underbar myskväll igår med gottit, tända ljus och ALLA Troll samlade! Jag är så otroligt ♥STOLT!♥ Mina underbara barn! Ni är verkligen mitt allt! Är så otroligt glad och tacksam över att jag har er!
Idag innan det är dags att åka ska vi bowla, besikta bilen, handla och äta gott! Njuta av våran dag tillsammans. Trots att jag är dunderförkyld, mega huvudvärk och värk i halsen så att när jag hostar tror att hela halsen ska komma upp så håller jag humöret uppe och tänker sitta på ett tåg i 30 timmar innan jag är hemma för att bara få vila min förkylda kropp. Men det är värt det, för att få all den tid jag får nu tillsammans med min goa Son! Nehe nu ska jag snart göra mig redo för att åka och bowla! Ha det underbart alla mina underbara Vänner där ute ja och ni alla som läser här!
STOR KRAM PÅ ER ALLA!
♥S T O L T Mamma till ALLA Mina Troll!!♥
♥Älskar er så oerhört mycket!♥
♥Ni är mitt allt♥
Photobucket