31 augusti 2010

Är så glad att jag spricker!

Fixade att byta textstil! :) Grym jag är. MEN det är inte det jag är så häftigt glad över! Utan att nu är det fixat! Biljetterna är beställda och min Älskade son från Norrland kommer till mig under Höstlovet! OM jag är glad!! Åh vad jag längtar! Ska åka tåget upp och hämta honom & lämna sen! Blir otroligt roligt att få träffa honom och det ska bli såååååå mysigt! ♥ Saknar dig otroligt mycket min stora Trollunge ♥ Och jag vet att vi är fler som gör det :) Nu är det i alla fall klart! Nu ska vi få träffa honom! KUL!

Nu är det dags för Våffeltajm med min vän och hennes barn! GOTTIT!
Photobucket

30 augusti 2010

Veckans Favorit Bild!

Vill du se fler favorit bilder gå HIT!!!
Min Favorit Bild denna Måndag:
 Mitt MiniTroll
Så söt! 
♥Älskar mina Trollungar!♥
Photobucket

29 augusti 2010

Wiiiieeeeee

Har haft en helt okej helg. Givetvis innehållande urgoa vänner! Barnen har fått vara iväg och jag har njutit av att "bara" ha de tre små. Vi har varit med familjen Björk ♥ och det har varit riktigt underbart! Träffade också Anki som jag måste säga säkerligen kommer att bli ytterligare en underbar ny vän till mig! Så otroligt glad att jag flyttade hit och att jag fått träffa alla dessa goa människor här!!!♥
Jag hämtade också min nya mobil, och Nokia freak som jag är så blev det ju absolut en Nokia. 6700 Slide Pink! Knallrosa och super snygg! Passar väll mig super eller hur?! Jag är verkligen såååå nöjd!!!!! Wiiiieeeeeee den är bara så bra!!! ♥

Jaha så sitter jag då här... eftersom Mr X är hos oss lördag och halva söndag så blir det inte mycket eller långa stunder som vi ses. Jag känner mig verkligen otroligt ensam, men vad göra... nu är det såhär och det är bara att acceptera! Men saknar verkligen! Men du finns där i mitt hjärta! Och trots att jag är ensam känns det som att du finns hos mig! Love You!
♥ Never Alone.....Always Alone ♥
Barnen har nu somnat eller ja pojkarna (alla utom Minitrollet) i alla fall och jag ska mata minitrollet nu, för att sen ta en fanta och bara surfa lite. I veckan blir det skolan såklart för tjejjerna. Till helgen passar vi på att åka till Astrid Lindgrens Värld! (ALV) det ska bli roligt. Ska åka med Emil och Emilia. (kanske Jessica med vill hänga på???) Nåja det ska bli roligt i alla fall och barnen blir nöjda som får komma iväg på något skoj! Nehe nu är det daga att mata ett minitroll innan han blir vansinnig..(kan han det??? Svar: Tror inte det!) :D

Nu får ni ha det så underbart alla mina vänner!! Ja alla ni som läser!!♥
LOVE YOU ALL!♥
Photobucket

Veckans Bloggrubrik

-Det bästa från sommaren-

Oj detta var riktigt lätt. Denna sommaren har ju varit så underbar! Hänt massor av roligt! Gjort massor! Träffat nya vänner och varit på många fina platser! Hela denna sommaren har varit bäst!
 Det har varit en underbar sommar! Med massor av bad och blöta barn! Sol och underbar värme.
Bad och blöta barn, underbart varmt med strålande sol, ja det bjöd den första tiden av sommarlovet på!
 Minitrollet född i mitten av juni, Ljuvlig liten kille och ska ju givetvis vara med i det bästa från denna sommaren! 
 I Juli köpte jag husvagn! Behöver det sägas mera!
 Vi har träffat sååå många nya underbara vänner!! Som vi fått underbart mysiga stunder med!
Det har vart grillningar, bad & lek.
Ett diabetes läger med Lilltjejjan gav mycket bra information, nya vänner och mycket roligt!
En helg i augusti blev otroligt givande för mig som mamma och för Lilltjejjan som fått träffa andra barn med samma sjukdom! Otroligt bra!
 Otroligt vackra vyer har fått glädja min syn. Denna bilden är utanför Lyse och Lysestrand.
Vilket var otroligt fint med klippor och havet! Här var vi då på läger.
Många andra foton har jag fått på vyer över Vättern, vyer över havet längs Västkusten då jag åkte längs kusten över de Göteborska öarna! Orust, Tjörn m.m då i lastbil.
Underbara Sommar!
Längtar redan efter nästa sommar! :)
Photobucket

26 augusti 2010

Veckans Temabild

Veckans Tema: Misslyckade bilder
Min TemaBild:
Här är en bild då mitt LillTroll är på studsmattan och ska peta med fingret på kameran...
Han lyckas ganska bra med detta..men för mig blev det ju en misslyckad bild....
Photobucket

23 augusti 2010

Veckans Favorit Bild!


Vill du se fler Favorit Bilder gå HIT!!!

Min Favorit denna Måndag:
 Lägertjejjan!
I helgen har vi varit på Diabetesläger! Verkligen en toppen helg!
Alla barnen fick en fin keps och tillhöra en grupp!
Våran grupp var: Makrill :)
Lägerplatsen: Lysestrand utanför Lyse några mil från Lysestrand!

STORT TACK
till arrangörer, sponsorer, utställare, frivilliga & kostnadsfria ungdomsledare och kökspersonal 
och givetvis 
alla familjer som jag fått träffa!!!

STOR KRAM!
Photobucket

Läger på Lysestrand

I Lyse utanför Lysekil ligger en lägergård som heter Lysestrand. Där har vi i helgen tillbringat tid med super trevliga människor. Diabetesläger. Människor i samma situation som vi! Jag, Minitrollet och Lilltjejjan (som då har diabetes) har varit där. 28 barn och en förälder till varje. Vi har haft det super kul! Lekt, fått föreläsningar och produktvisningar! Har varit mycket givande att få träffa andra föräldrar och dela erfarenheter och tankar med. Vi hoppas alboslut på att få komma tillbaka nästa år igen! TACK till alla som arrangerat & sponsrat Diabeteslägret på Lysestrand 2010! Grymt STORT TACK till ungdomsledare och andra som frivilligt och kostnasrfritt hjäpt till med våra barn!!! Ni är GRYMMA!
Nu är vi då hemma igen och vardagen med tvätt, städ och annat har börjat! Idag får jag hjälp att klippa gräset igen och jag själv springer mellan våningsplanen i huset. Städar, plockar, datorn och tvätten är det som gäller. Ska idag dela på tjejjerna som delar rum. De ska få var sina. Den behövs med två så olika tjejjer. En morgonpigg och en super trött. En kvällspigg och en super trött. vad mer ska jag säga...alla behöver vi ju våran skönhetssömn! Sen är det skolstart i morgon och vi behöver fixa lite inför den. Lilltjejjan behöver en ny fin bok som ska gå mellan skolan och hemmet. Gummistövlar behöver inhandlas och lite fina kläder! Kan vara roligt för dom ju! Nej nu måste jag ta tvätt och annat å vi hörs kära läsare!

STOR KRAM till ALLA er som var med på Lysestrands läger! 20-22 Aug. 2010!

Till er mina läsare och vänner! Ger jag också en Hjärtlig KRAM
Photobucket

Veckans Bloggrubrik

Vill du se fler Rubriker gå HIT!!!
-Min Bästa Vän-

Jag har många fina vänner, men tyvärr är det ingen som är Bästa vän... eftersom jag just nu inte har någon som alltid finns där för mig. Som hör av sig eller kommer på besök för att bara tjöta skit..... Jag har däremot många fina vänner på distans. Många som jag vet finns där! Och jag är glad att jag har er! Ni är Guld!
Men till detta inlägg blir ändå min bästa vän Min kärlek, Mr X....
han finns där, stöttar, lyssnar och är stark.
Ger trygghet, tröst, kramar och närhet!!
Det är en sann bästa vän!!!!
Photobucket

20 augusti 2010

Läger....

Är framme i på lägergården Lysestrand! Super mysigt och många trevliga människor. Idag har vi startat med lägerbål och lite att äta... sen var det sängen. Tystnad kl: 20.... lite trist men vad gör man... nu ska baren då sova och föräldrarna fick samlas nere i ett rum om man ville.... men jag har ju en liten tjejja som alltid krånglar på kvällen så hon sover inte alls än... nu får hon ta ett blodprov fårm vi se om det kan vara därför hon inte somar.... Minitrollet sköter sig som vanligt... sover så gott så.... Nåja jag ska väll också lägga mig så att jag är utvilad till kl. 7 i morgon. Fruksot kl.8 sen är det heldag som gäller.. återkommer med info!

Kram på er alla!


Photobucket

Tankefyllnaden fortsätter.......

Jag spinner vidare på beslut och val vi gör i våra liv. Vi har ju tagit några beslut eller gjort ett antal val i våra liv. En del som man förhoppningsvis har velat ta eller varit nöjd med, en del blev kanske mindre bra. Men det kom vi ju inte på förrän beslutet eller valet var gjort. Ta en sådan simpel sak som att välja gymnasielinje..... En del valde rätt för sig en del ångra att dom inte fatta ett annat beslut/val. Eller vilka människor man skulle tillhöra... Det är nog vissa som fattat ett beslut där med... Eller gjort ett val. Kyrkan, punkare, pluggis, nätverkare/datanörd, eller vad det än må vara. Val gör vi. Men kan vi styra över alla val? Jag menar dom som hamnar i dåliga saker, dåligt umgänge, dåliga vanor... Som alkohol, droger och annat.... Har dom valt det? Och i så fall hur kan det kännas bra att ta ett sådant beslut? Eller gör man det för att man är i ett skede i sitt liv att det redan blivit dåligt ( för enligt mig är droger inget bra) var det alla beslut på vägen som gjorde att man hamnade där? Tja nu fick jag massa tankar och det är inte alls så att jag varken har eller vill ha alla svar.... Det är nog mer så att jag bara har funderingar och ville få ner dom för att tömma huvudet för en stund. Jag har gjort många val i mitt liv. Säkert en del som jag ångrar eller som var mindre bra men på något vis tror jag att det är alla beslut som ändå har präglat mig. Att jag blivit den jag är idag. Och att mina kommande beslut kommer att göra mig till den jag kommer att bli. Jag har gjort flera val bland annat att få så många barn som jag har. Det är ett val jag är glad, stolt och nöjd över. Jag är glad att min väg gått som den gjort. Att jag har klarat mig undan sådana saker som droger eller fel umgänge. samtidigt har jag också stött på tråkigheter i mitt liv. Saker som svek, misshandel, otrohet och sårande... men jag tror att det är sådant vi alla någon gång går igenom. Något som stärker oss (i alla fall mig). Något som får mig att ännu mer inse att jag är glad att jag är jag och att jag gjort mina val som gör att jag just nu står här.... Att jag just nu lever som jag gör. Att jag har min familj och vänner. Jag är oerhört tacksam. Jag behöver er och jag älskar er. Underbara familj och vänner. Tack för att ni läser, stöttar och finns där för mig. När jag är glad, ledsen, uppe eller nere, borta eller hemma. Ja alltid!! Och glöm inte att jag finns där för just Dig! Och ännu ett tips.... Så som du vill att andra är mot dig så ska du också vara mot dom! En bra tankerad! Nu får ni ha det så gott alla läsare... Mina Vänner. Stor kram på er från en stor tänkare eller kanske bara en svammlare..... Love you all. Hugs and kisses
Photobucket

19 augusti 2010

Veckans Temabild

Veckans Tema: Rörelse
Min Tema Bild:
Här hoppar Stora tjejjan och Toktrollet på studsmattan hos Vännerna!
Kan inte låta bli att skratta åt bilden för de rör sig verkligen en neråt och en i luften!
Fräckt fångat foto i rörelse!
Fotot är taget av Viktoria Björk.
Photobucket

18 augusti 2010

Trevligt besök bryter av allt tråkigt....

Idag har jag tvättat och ordnat lite på förmiddagen. Sedan har jag fått besök, ett mycket uppskattat sådant! I allt ensamt och tråkigt var det behövligt med ett trevligt besök! Min vän H och hennes ursöta dotter var här! Super trevligt! Vi fikade och jag fotade (som vanligt) en hel del. Ska maila H bilderna sen! Men här bjuder jag på en söt bild på en super gullig liten sessa!!
Det skiljer ca två veckor på våra små godingar! Och här bjuder jag på en bild på min Prins:

TACK H för ert super trevliga besök!! Kram på Er
Ikväll har vi ätit god kyckling curry..med pasta! Det var riktigt mumma det! Kolla här:
Gryta med kyckling, paprika röd & gul, äpple och currysås *mumma*
Nu ska jag bara njuta av kvällen men först maila :)
Kram och stor Godnatt KRAM till er alla!!
Photobucket

Förändring & Förlåtelse.....

Nu kommer det ett tankefyllt inlägg igen... har lite funderingar och har läst lite "bra" saker. Läste i en blogg bla. om detta med att förändra sig... Kan man förändra sig? Kan man bli en bättre/sämre människa? Jag vill tro att man kan det!
Läst i en blogg: "Ja, självklart kan människor förändras. De som begått brott var inte födda till det. Kan man "bli" en brottsling så kan man "bli" en icke-brottsling också. Fast man "blir" inte varken det ena eller det andra - det beror snarare på vilka val man gjort/gör."
Och för mig stämde detta väldigt bra! Menar man föds väll ändå inte till en brottsling? Det oskyldiga lilla spädbarnet har ju fötts så naket det kan! Alltså har han/hon heller inte fötts till en brottsling. (eller vad det nu kan vara vi pratar om).....Jag vill tro att människor kan förändra sig både till det bättre men också till det sämre! Och allt handlar om vilka val man gör (enligt mig) För egentligen handlar ju hela livet om att göra ett val, att fatta ett beslut och sedan handla på det. Leva på det beslut man tagit. Men vi får också ständigt fatta nya beslut. Bara en sådan enkel sak som "Vad ska vi äta idag" Det är ett lätt beslut men det fattas varje dag ett nytt matbeslut! Sen finns det svårare beslut och beslut som man inte tar nya för varje dag! Sådana som kan vara jobbiga och sådana som också kan vara roliga! Allt jag har att säga om beslut är att följ ditt hjärta, gör det du känner att du kan må bra av! Våga också chansa på att ett visst beslut är "rätt" för du kan alltid fatta ett nytt beslut igen och tro att det är "rätt"!!! Flacka dock inte fram och tillbaka med ett och samma beslut. För då riskerar du att tappa fotfästet!!! Lycka till med era beslut!

Och så detta med förlåtelse. En del människor kan inte säga förlåt eller kanske vill dom inte... Läste i en blogg om detta med förlåt.
Så här stod det: "Förlåtelse är något viktigt som vi ibland missbrukar. Typexemplet är när vi tvingar ett ledset/argt barn att säga förlåt för att få det överstökat. - Säg förlåt nu så blir det bra!
Att förlåta är mer än att säga ordet, det är en vilje handling. Det viktiga är inte att kunna förlåta utan att vilja förlåta."
Och jag måste säga att jag blev tagen av detta, för hur ofta tvingar jag inte mina barn att säga förlåt "bara för att få det överstökat" Hur ärligt är ett sådant förlåt liksom!! Känner mig nästan dum som tvingar mina barn. Menar det är ju faktiskt så att ordet missbrukas om det inte kommer med en vilje handling (enligt mig). Det är ju viktigt att VILJA förlåta! Eller har jag fel? Sen är det ju givetvis så att barnen ska lära sig att de gjort fel... men är det verkligen rätt metod att TVINGA dom att säga ordet bara för att "ha fått det sagt"... menar verkligen barnet då vad han/hon säger?? Tja jag vill leva i tron om att man ska lära barnen att dom gjort fel men att om dom inte vill säga förlåt ska man heller inte tvinga dom! För vilja är mycket starkare än att kunna! Så jag ser på det i alla fall! Hoppas ni där ute säger era förlåt med vilja! Och till er som jag behöver säga förlåt till säger jag med stark vilja och ånger: FÖRLÅT!

Nå nog med tankarna för den här gången.....

KRAM på er alla där ute!

Photobucket

17 augusti 2010

Vänner!!

Är så glad att jag har mina vänner! Idag har jag varit hos mina vänner i Borås! Super trevligt och barnen hade verkligen jätte kul tillsammans. Dom lekte och vi tillbringade dagen ute. Lekpark, cykling och bus har vart på schemat! Fika och god mat har också fått mätta våra magar! TACK till mina goda vänner för fika, mat och ert super trevliga sällskap! Ni är underbara! Nu har barnen somnat och jag sitter här... ska snart lägga mig jag med. Tomt och ensamt är det men jag är ju van.Tur jag får träffa min kärlek på helgen i alla fall :)
Nåja nu är det dags att sova lite också!
Ha det gott alla där ute
Photobucket

Prata med min goa son!

Prata med min son i norr i kväll!! Fick två bilder av honom, får fler sen....
Saknar dig sååå!!!
  Alexsander Min underbara son i Norr!
Detta berättade jag för honom på msn i kväll... och jag säger det till dig här med:
"Även om jag ibland är dålig på att höra av mig, det går långt emellan gångerna vi ses så älskar jag dig lika mycket som de andra barnen! Du är min trollunge! Min son!! Och betyder allt för mig precis som dom andra! Glöm aldrig det!
 Älskar dig!"
 Min son och hans hund Oggie

Åh vad jag saknar dig!!!! 
Du precis som de andra är Mitt Allt!
Älskar ER Mina Trollungar!
Photobucket

16 augusti 2010

Veckans Favorit Bild

Vill du se fler favoriter gå HIT!
Min favorit blir:
 Sommaren lider mot sensommar och kanske kan man inte lika lätt bada då....
Eftersom det blir kallare och jag har plockat bort poolen så blir det i vårt fall inte alls lätt.
Min Veckans Favorit eller kanske till och med Sommarens Favorit
blir mitt lilla Toktroll, Timothy!
Så glad och så söt! Vilken badnisse ;)
Photobucket


Ytterligare en super helg!!

Har haft det toppen, verkligen. Fredag bestod av storhandling och sedan Mc Donalds till barnens stora förtjusning! Kvällen blev lugn och skön. Lördag var det städning, och plockande som gällde och på sen eftermiddag kom vännerna med sina barn. Nyfunna vänner här i Kinnarp. Super roligt. Barnen lekte super bra och vi vuxna hittade gemensamma intressen! Vi åt taco och var ute mellan skurarna, vi pratade och hade det dunder trevligt. Senare plockade vi fram chips och popcorn.... satte oss inne och prata och det blev en sen kväll ;) Men ack så super trevligt. De små barnen somnade tillslut i knät på mamma & pappa. Söndagen var mer städ och plockande, ett mycket uppskattat besök av Morfar & Barbro gjorde dagen fulländad för barnen. Super fina presenter och super trevligt var det! TACK till er för en toppen fika stund och presenterna! Farmor var hos oss senare och eftersom vi inte träffat henne på två veckor blev även detta besök uppskattat av barnen. Hon stannade en liten stund och åkte sedan hem igen. Kvällsbesöket bestod av Faster Carola & Kusin Mathilda och även detta besök blev toppen! Mathilda fick vara lektant och barnen jagade henne på tomten ;) Super roligt tyckte dom det var! :) Vi hade super mycket att prata om och måste nog ses snart igen så vi får prata av oss!! :) Hihi.... roligt i alla fall! & STORT TACK till Carola som hjälpte till att hämta skåpen!! Guld värt! TACK!!!
Jag har mellan alla besök och annat hunnit scrappa inbjudningskort som för övrigt ska postas i veckan! Har tio kvar att göra så det är vad jag ska ägna mig åt när jag gjort detta inlägg klart! ;) Barnen är trötta efter denna besöks helg ;) men det har ju varit toppen skoj! Vi är nöjda allihopa!

Nåja nu får ni ha det toppen alla mina läsare! Kram på er alla!!!
Photobucket

12 augusti 2010

Veckans Temabild

Veckans Tema: Levande Ljus
Min Veckans Tema Bild:
Min FRIA tolkning av Levande ljus!
Och det enda fotot jag har med ljus!
Men vad kan bli mer levande än solens strålar liksom ;)
Solen över mitt hus, som ger levande och fina ljusstrålar!!
-Underbart!!-
Photobucket

Mycket händer här.....

Jaha vart ska jag börja... har vart och är så mycket kring mig och barnen just nu! :) Roligt men också emellanåt lite hektiskt! Helgen som varit blev en mycket mysig helg med många fina besök och sovande i husvagnen! Fredag började vi med Hjo och våra gulliga vänner Fam. Herzig. Gjorde god mat och hade det mycket trevligt! Sedan fortsatte vi Lördagen med familjedag med min bror och hans familj! Super trevligt och god mat!! Verkligen en jätte mysig kväll när barnen hade somnat! Söndag morgonen kunde vi dock vakna till något bättre än en neger som var stupfull och ville ha skjuts till Skövde... nåja han fick det och blev avsläppt på sjukhuset då han hade ont i en fot! Fortsatte vår resa upp till Gårdsjö och träffade min väninna Nikita och hennes pojkvän Mattias. Grillade vid sjön Narven och hade det super trevligt! Barnen sprang i skogen och friluftslivet var verkligen toppen. Trodde inte jag hade så hjärtliga och uppskattade friluftsbarn men det har jag :D.... Jag plockade 8 dl blåbär också!! Så nu ska det bli en blåbärspaj! Mumma!! Efter denna trevliga söndagseftermiddag fortsatte vi till Karlsborg! Här inköptes en teve till husvagnen på annons och till fyndpris! Vi stannade över natten och Måndagen bjöd på träff med faster Carola & kusin Mathilda! Vi fikade hemma hos henne och sedan träffades vi åter igen på hennes jobb på Sibylla Kanalkiosken :) Här åt vi mat allesammans och det var mycket trevligt!! TACK alla mina Vänner för en toppen helg! Weekend med massor med kärlek, god mat och lek för barnen! TACK än en gång till Er alla!
Väl hemma igen kändes det mycket skönt att få komma hem igen :) tog en lugn kväll och sedan har det kört igång. Massor med hjälp att flytta saker, plocka och slänga en hel del. Idag har jag hjälp att slänga på tippen underbart!! Hade också ett trevligt besök här idag. Från myndigheter... men förklarade ju bara hur det är så får vi hoppas att dom fattade :) Hade också ett trevligt samtal med Telia igår... som hade gjort fel men nu så är det ordning på det också!! Nåja nu ska jag fortsätta detta inlägg med det jag missat. Vet att det inte ska postas nu men jag gör det ändå ;) Veckans bloggrubrik missades ju i söndags eftersom jag inte var hemma! Bloggrubriken som var "Detta är jag beroende av" vill jag ju ändå skriva ett par rader om. Jag är beroende av KÄRLEK, kramar och mjukhet! Jag kan inte leva utan detta! Jag är beroende av mina barn eftersom dom gör mig glada och ger mig liv! Mina vänner som ger mig stöd och support! Min familj som jag nu fått mycket bättre kontakt med! Dom ger mig umgänge som jag tycker om! Jag är också beroende av en skön dusch, sömn, god mat och givetvis ibland min dator :p....
Jag missade ju också Veckans Favorit Bild... och här kan jag ju välja en hel hög av mysiga bilder från våran tripp men faktiskt får det bli:

Mina plockade blåbär!! Underbart gottit!
Så nu har jag kommit ikapp på mina missade inlägg! Hehe.....
Idag ska jag fortsätta plocka, möblera, städa och feja! Så det blir ett "riktigt" hem av mitt också ;) Sen ska jag hinna med att njuta lite av solen som äntligen är på besök också! Helgen bjuder på ännu mer plockande och ordnande eftersom denna helg är tom. Skönt eftersom snart är det upptaget varenda helg liksom! Antingen så är barnen iväg eller så är det jag och barnen som ska iväg! Nu när pappan kör lastbil blir det mer tid för mig och barnen! All tid blir vår liksom! Men det är härligt!
Nehe nu ska jag fixa min paj! GOTT!
Ha det nu underbart alla mina vänner och alla ni som läser här! Jag ska ha det underbart själv och bara njuta av allt livet har att ge!
STOR KRAM på er alla!
Photobucket


5 augusti 2010

Dagarna måste ha ben.....

Ja för dagarna går väldigt fort...fast emellanåt står dom stilla så kanske är det någon som kapar benen eller lägger krokben ibland.. för ibland står dom ju helt stilla.....Men just nu tycker jag ändå att det har sprungit på... snart helg ju!
Jag ska passa på att säga  
STORT GRATTIS JESSICA
som har kommit in på Högskolan och ska läsa till förskollärare!! STORT GRATTIS jag är verkligen super glad för din skull!!!
Här går det i lugnets tecken.. har tvättat lite och bara tagit hand om mina Troll. Mat, städ och lek har varit på programmet. Ikväll är det bara lite mys som gäller efter kvällsmiddagen. Innan den ska göras så sitter jag och planerar och funderar. Lite över utflyktsplaner och givetvis över dopet som ska ordnas för Minitrollet! Roligt!
Idag är jag lite bättre i min förkylning också det känns skönt!
Ovanligt men idag fick jag INGEN post!! Fatta vad skönt, inga räkningar, ingen reklam eller inget erbjudande om något som dom tycker att man ska köpa!
HELT UNDERBART! en TOM låda!!
Fast lite synd är det ju eftersom jag beställt foton som ska komma.... Men imorgon har jag kanske bättre tur! Med en FULL låda :D Haha... nåja nu är det så.... Och nu ska jag bara planera vidare lite så är det snart dax att börja med maten!
Ha det gott alla där ute!
Photobucket

Veckans Temabild

Veckans Tema: Semesternöjen
Veckans Temabild:
Har ju inte varken hunnit eller kunnat vara på semester! Bara korta utflykter...
Detta är CharmTrollet när vi är på lekparken i Hjo en av våra underbara utflykter i sommar...
Men än är det inte för sent...för idag sitter jag och planerar inför det sista rycket här i sommar :)
Blir mycket roligt framöver ;)
Photobucket

3 augusti 2010

Sjuk, Hjälp & Tacksamhet!!!

Först och främst måste jag bara skriva om hur mycket jag har att vara tacksam för här i livet! Som att jag har ett friskt liv och ett rikt liv! Ja kanske inte rikt på pengar men på så mycket annat! Som Mina Troll, mina Vänner, Min Familj och på KÄRLEK! Jag har så mycket som jag verkligen är såå tacksam för som verkligen värmer mitt hjärta massor. Har ett hem som jag trivs i (trots röran), en husvagn att koppla av i, en bil som rullar mig punkt till punkt. Jag har mina underbara barn, mina vänner, min familj och jag ÄLSKAR ER verkligen allihopa! Jag får äta god mat, duscha varmt, lyssna på skön musik och njuta av många leenden men också många tårar! Ett underbart liv är jag tacksam för!!
Idag är jag också extra tacksam för att det finns snälla och hjälpsamma människor. Min granne klippte gräsmattan idag! Han är verkligen GULD värd och jag måste ju bara säga TUSEN TACK! (han är pensionär så jag är verkligen super glad att han gjorde detta!!) Än en gång stort tack! Orden visar verkligen inte hur tacksam jag är! Ska gå över till honom med ett Tack-kort och en blomma! Nu ser min matta ut som den ska igen...och övriga grannar behöver inte se snett på min tomt :)
Har blivit sommarförkyld också...ont i halsen, hosta, huvudvärk och känner mig super hängig. Nyser näsan rinner och ögonen både rinner och trycker det i....skit tråkigt och jobbigt för jag kan ju inte direkt lägga mig en hel dag...barnen blir ju inte så glada då.... bara att bita ihop. Jag FÅR helt enkelt inte vara sjuk!
Nu ska jag bara mysa med mina Troll, ge mini mat och sen är det dags att ta min sjuka kropp och gå och lägga mig!
Ensamt, Miss U alot!
Ha det gott alla mina vänner, läsare, snokare ja alla ni som är här och läser hos mig! Kram på er alla!!
Photobucket

2 augusti 2010

Veckans Favoritbild

Vill du se fler Favorit Bilder gå HIT!!!

Min Favorit Bild denna Måndag!
BusTrollet åker fyrhjuling! Hos nya vänner, gissa om han var nöjd! 
Nu står en sådan högt på önskelistan vill jag lova!
han har sagt det till mig flera gånger haha...
Vi hade en fantastisk dag hos våra nya vänner!! 
TACK Vänner för den trevliga em/kvällen!
Photobucket
Fotot taget av min nya vän Viktoria