9 januari 2010

Tankar & Funderingar...

Varför är det så roligt att prata i andras liv... prata skit och sprida rykten som inte ens är sanna. Eller sprida något man kanske till och med vet men som man faktiskt inte nödvändigtvis MÅSTE sprida vidare eller?? Finns det verkligen ärliga..sanna vänner?? Ibland börjar jag fundera. Mitt liv, mig och min familj är det tydligen jätte roligt att prata om. Tydligen är det så spännande och intressant att vissa finner nöje i att prata i det. Och hör ni som pratar: jag bjuder på det!! Tycker ni att det är så roligt så prata då! Och till er som får höra säger jag bara: Kolla upp fakta med källan. Allt kanske faktiskt inte är sant. Och Jag tackar verkligen ALLA mina (som jag tror) True frends. För att ni inte pratar i mitt liv, sprider rykten och är ärliga vänner! ER uppskattar jag verkligen. Ja så har det ju kommit ut, eller ja det har det väll för länge sen. Rykten går ju fort som sagt. Och jag kan bara för er alla berätta att jag är mycket LYCKLIG! Och idag fick jag även känna mig sparkad :D det är underbart och jag njuter verkligen. Detta är min skatt, min lycka och mitt liv!!
I helgen har jag haft två små hemma och har gjort lite. Möblerade om i ett av rummen. Som snart ska bli mitt scrap kombinerat med kontorsrum!! jag är så glad. Behöver verkligen detta rum! Ska också sälja möblerna i rummet nere så jag kan flytta ner vardagsrummet. C har vart här och hjälpt mig med köket i helgen. Det har blivit en hel del gjort. Kul!! Myst med två små killar har jag hunnit med. Och snart väntar en dusch & film. Idag är jag inte på humör. Det börja dåligt och fick mig på tankar kring detta med vänner, rykten och annat. Vilket jag verkligen tycker är sorgligt. Så tyvärr har det påverkat min dag. Men jag fick ett par goda ord av en vän som jag ska bära med mig:

"Skit i dem som snackar skit, du gör ett bra jobb med allting och njut av ditt liv istället och lev det som du vill!"
-Tusen Tack Emma-Nåja nu ska jag spara er mitt gnäll och istället blogga i mina andra bloggar!
Vill du läsa dom?
Gå då till:
Trollboet
Elva Små Troll
MirakelTrollet

Nu väntar en varm dusch!
Hoppas att ni läsare, snokare, vänner, familj, bekanta, okända eller what ever kommer tillbaka! En kram till er alla.
Jag ger er alla mina vänner en speciellt STOR KRAM! För att ni finns för mig och för att jag verkligen behöver er!!


Photobucket

2 kommentarer:

  1. Säger som jag alltid sagt...
    Man kan knappt inte Lita på någon :(

    *kram kram kram* LUV U ALL!!!

    SvaraRadera
  2. Skönt att du äntligen fått känna din sparkad;) Jag vill med de nu!! Men de kommer väl;) Hihi.. Synd att folk snackar massa skit:/ Att dom inte har annat att prata om!? Allt bra annars? Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥