6 januari 2010

Snö i mängder.....

När hade det tänkt sluta vräka ner snö då?? Ja det är vitt och fint. Men kallt. Igår var det pulkaprovning för de små killarna. (då vi bara har ett pulka.) Dom tyckte det var super roligt. Lilltrollet var bara ute en liten stund för han blev ju jätte kall. Det var ju super kallt även igår. Idag har det varit en skön lugn dag för barnen, med mys i soffan, teve och lek. Själv har jag tvättat det sista. Så skönt att vara ikapp med tvätten. NU har jag inget berg liggande. Och när det är torrt så ska det bara vikas och stoppas i garderoben. C har varit i köket och lagt gips på golvet. Kopplat vattenrör och snart är det dags för golvläggning. Det går framåt och det är roligt.
Det har varit kallt idag och vi tänkte det kunde vara mysigt att elda i öppna spisen. Men det tyckte nog inte kråkorna som bor i skorsten. Dom har byggt ett bra bo dör för det var helt tätt i pipan. Det börja ryka in och nu luktar det brand inne. Brandvarnaren varna för att det rykte så. Haha då vet vi ju att den fungerar i alla fall. Så det får bli ett samtal till sotaren. Nåja tur att vi inte tänkte pröva detta på julafton eller uppesittarkvällen. För då hade vi ju gäster och vi alla hade luktat brandrök. Nåja det kommer fler tillfällen för elda i öppna spisen.
Nu ikväll är jag såå sugen på chips att dippa i guacamole...men dom är slut hemma och affären har ju varit stängd hela dagen...:( suck... Men jag vill ha det NU! Hmm nåja....
Nu är det teven och sedan sängen som gäller.

TACK alla mina vänner som stöttar, finns för mig och som tycker om mig och min familj!
Ni är GULD värda!! Behöver er!! STOR KRAM till Er!

Photobucket

1 kommentar:

 1. Jaa,det har kommit masor med snö & såå kallty ute *brr*
  Härligt med Pulkaåkning :)
  Jaha...Dumma Kråkor!
  Det är ju bra att öpppna spisen fungerar,härligt!
  *Kram* på er alla & ha det såå gôtt ♥ Älskar Er!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥